Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 23 June, 21:56

Liknande nyheter

Taggar: Idrottsprofilersom , prisasav , kommunen
Helsingborgs Dagblad - 03 jun 14 kl. 12:33

Idrottsprofiler prisas på nationaldagen

Både priser och flaggor kommer att delas ut under nationaldagsfirandet i Hembygdsparken på fredag..

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 18 kl. 17:00

Kultur- och idrottsprofiler prisas av Höganäs kommun

Kvinnorna dominerar stort..

Kristianstadsbladet - 07 dec 12 kl. 10:28

Bromölla prisas för bästa tillväxt

Foto: Peter Åklundh
25 aktiebolag i Bromölla ökar omsättningen, anställer fler och går med vinst. Det gör att Bromölla kommun har störst andel företag i Skåne som går bra. Nu prisas kommunen för Bästa tillväxt 2012.

DalaDemokraten - 19 maj 14 kl. 08:57

Idrottsprofiler belönas

Centerpartiet uppmärksammar i sin motion att det finns många idrottsutövare i kommunen som gör mycket fina insatser, men det finns ingen rutin för hur detta ska hanteras. De idrottsprofiler som börjat sin bana i bygden blir ofta mycket viktiga ambassadörer för kommunen, sin klubb och hela bygden..

Barometern - 07 feb 14 kl. 08:09

Idrottsprofiler startar parti

Ett nytt parti har sett dagens ljus. Tre idrottsprofiler från norra Öland ska driva frågorna för norra ön och hoppas få en vågmästarroll i kommunfullmäktige. Framtid Öland heter det nystartade partiet.

Västerbottens Folkblad - 25 jun 14 kl. 14:12

Idrottsprofiler inviger utegym

Tack vare gott samarbete inom kommunen står nu Storumans nya utomhusgym klart. Ett utegym har funnits på önskelistan i Storuman i flera år. Den ideella föreningen Uman Puls slog slag i saken och fick via kommunen stöd att bygga det första utegymmet i kommunen.

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Kommunen uppmuntrar självförsvarskurs för flickor och kvinnor

Ett förslag från en medborgare föreslår att kommunen anordnar gratis självförsvarskurser till stadens tjejer och kvinnor. Kommunen ser gärna att kurserna hålls och vill se ett samarbete med stadens föreningar..

Nerikes Allehanda - 09 jun 14 kl. 18:27

Pia-Maria prisas av kommunen

Pia-Maria Berg är förskoleläraren som jobbar för att de digitala klyftorna i samhället ska minska. Redan när barnen är ett år börjar de jobba med lärplattor på förskolan i Frövi. Nu prisas Pia-Maria av kommunen..

Skånskan - 13 maj 17 kl. 11:00

Löparentusiast prisas för populärt terränglopp

Kävlinge För fyra år sedan gick första upplagan av Stävie Trail, terrängloppet genom skogarna i just Stävie. Senaste loppet lockade rekordmånga deltagare, 800 – varav omkring 100 sprang barnrundan.
Nu prisas Stävie Trails grundare Anna Nystedt för sina insatser när kommunen tilldelar henne friskvårdspriset.

Corren - 13 timmar sedan

Kommunen avslår parkeringstillstånd

Rörelsehindrade Majvor Murén är utan parkeringstillstånd – i en avslagskommunicering anser kommunen att hon inte uppfyller kraven..

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 11 kl. 16:58

Malmö prisas för Citytunneln

Malmö stad och Öresundskommittén prisas för de satsningar som gjorts på kollektivtrafiken. I dag får Kent Andersson, kommunfullmäktiges ordförande, och Vibeke Storm Rasmussen från Region Hovedstaden, ta emot priset av Intermode, skriver kommunen i ett pressmeddelande. Priset delas ut för satsningen på Citytunneln och de senaste årens politik för att bland annat tillgodose resenärernas behov och önskemål..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Flera gripna efter gruppvåldtäkt i Indien

Två män har gripits misstänkta för att vara delaktiga i en gruppvåldtäkt mot fem kvinnor i en by i östra Indien. Polisen söker efter ytterligare fyra misstänkta, rapporterar CNN.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Svenskrekord i NHL-draften

Rasmus Dahlin valdes först och Marcus Westfält blev siste svensk att väljas i NHL-draften. Däremellan valdes ytterligare 28 svenskar. Totalt 30 valda svenskar i en NHL-draft är svenskt rekord.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lindholm bortbytt av Carolina

Elias Lindholms tid i NHL-laget Carolina Hurricanes är över. Ny adress för den 23-årige svensken blir Calgary Flames. I samband med NHL-draften sker också flera bytesaffärer mellan klubbarna.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Vänsterpartiet kräver extra EU-nämndsmöte

Statsminister Stefan Löfven har öppnat för asylläger utanför EU inför toppmötet nästa vecka, utan att förankra regeringens syn på frågan i riksdagens EU-nämnd. Nu kräver Vänsterpartiet ett extrainsatt nämndmöte under söndagen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Ny ledare för talibaner i Pakistan utsedd

I förra veckan kom rapporter om att Maulana Fazlullah, ledare för den pakistanska talibanrörelsen TTP, dödats i en amerikansk-afghansk flygattack vid gränsområdet mellan Afghanistan och Pakistan. Nu bekräftas de uppgifterna i ett uttalande av TTP.(TT).

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Özil och Khedira bänkas mot Sverige

Tysklands förbundskapten Joachim Löw gör flera förändringar i sin startelva till kvällens möte med Sverige. Mesut Özil och Sami Khedira bänkas från start. Sedan tidigare har det stått mer eller mindre klart att även Mats Hummels missar matchen på grund av en skada.

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Hoverboard orsakade villabrand

Stora delar av en villa står i lågor sedan en hoverboard fattat eld på Ingarö öster om Stockholm. - Det har varit två personer i villan, men de har lyckats ta sig ut själva, säger räddningstjänstens Kim Hellberg till Aftonbladet. Larmet om branden kom vid 17-tiden på midsommardagen.

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Kovaltjuk tillbaka till NHL

Den ryske forwarden Ilja Kovaltjuk återvänder till NHL efter att ha spelat de fem senaste säsongerna hemma i Ryssland. 35-åringen har skrivit på ett treårskontrakt med Los Angeles Kings. "Vi är glada över att få honom till vår organisation.

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Tyska fans: "Allt annorlunda den här gången"

Spänning, tystnad och oro. Tyska fans målar upp stämningen inför matchen mot Sverige, som om det vore deras sista. - Hela atmosfären är spänd och seriös, ovanligt tyst på något sätt.

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

En livsdröm som blev verklighet

Det finns en växt eller blomma för alla. Det handlar bara om att välja ambitionsnivå. Nyligen prisbelönade Caroline och Nikolaj, 25 och 27 år, befäste sin livsfilosofi när de tog ett stort steg, flyttade från Danmark och skapade Plantriket i Johannishus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.