Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 23 January, 13:05

Liknande nyheter

Taggar: Idrottsprofilersom , prisasav , kommunen
Helsingborgs Dagblad - 03 jun 14 kl. 12:33

Idrottsprofiler prisas på nationaldagen

Både priser och flaggor kommer att delas ut under nationaldagsfirandet i Hembygdsparken på fredag..

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 18 kl. 17:00

Kultur- och idrottsprofiler prisas av Höganäs kommun

Kvinnorna dominerar stort..

Kristianstadsbladet - 07 dec 12 kl. 10:28

Bromölla prisas för bästa tillväxt

Foto: Peter Åklundh
25 aktiebolag i Bromölla ökar omsättningen, anställer fler och går med vinst. Det gör att Bromölla kommun har störst andel företag i Skåne som går bra. Nu prisas kommunen för Bästa tillväxt 2012.

DalaDemokraten - 19 maj 14 kl. 08:57

Idrottsprofiler belönas

Centerpartiet uppmärksammar i sin motion att det finns många idrottsutövare i kommunen som gör mycket fina insatser, men det finns ingen rutin för hur detta ska hanteras. De idrottsprofiler som börjat sin bana i bygden blir ofta mycket viktiga ambassadörer för kommunen, sin klubb och hela bygden..

Barometern - 07 feb 14 kl. 08:09

Idrottsprofiler startar parti

Ett nytt parti har sett dagens ljus. Tre idrottsprofiler från norra Öland ska driva frågorna för norra ön och hoppas få en vågmästarroll i kommunfullmäktige. Framtid Öland heter det nystartade partiet.

Västerbottens Folkblad - 25 jun 14 kl. 14:12

Idrottsprofiler inviger utegym

Tack vare gott samarbete inom kommunen står nu Storumans nya utomhusgym klart. Ett utegym har funnits på önskelistan i Storuman i flera år. Den ideella föreningen Uman Puls slog slag i saken och fick via kommunen stöd att bygga det första utegymmet i kommunen.

Nerikes Allehanda - 09 jun 14 kl. 18:27

Pia-Maria prisas av kommunen

Pia-Maria Berg är förskoleläraren som jobbar för att de digitala klyftorna i samhället ska minska. Redan när barnen är ett år börjar de jobba med lärplattor på förskolan i Frövi. Nu prisas Pia-Maria av kommunen..

Skånskan - 13 maj 17 kl. 11:00

Löparentusiast prisas för populärt terränglopp

Kävlinge För fyra år sedan gick första upplagan av Stävie Trail, terrängloppet genom skogarna i just Stävie. Senaste loppet lockade rekordmånga deltagare, 800 – varav omkring 100 sprang barnrundan.
Nu prisas Stävie Trails grundare Anna Nystedt för sina insatser när kommunen tilldelar henne friskvårdspriset.

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 11 kl. 16:58

Malmö prisas för Citytunneln

Malmö stad och Öresundskommittén prisas för de satsningar som gjorts på kollektivtrafiken. I dag får Kent Andersson, kommunfullmäktiges ordförande, och Vibeke Storm Rasmussen från Region Hovedstaden, ta emot priset av Intermode, skriver kommunen i ett pressmeddelande. Priset delas ut för satsningen på Citytunneln och de senaste årens politik för att bland annat tillgodose resenärernas behov och önskemål..

SmålandsPosten - 15 mar 17 kl. 16:13

Kommunal chef prisas för sitt arbete

Växjö kommuns förre VA-chef Pehr Andersson prisas nu för sitt engagemang kring flera stora VA-projekt som har sjösatts i kommunen..

Dagensanalys.se - 24 feb 18 kl. 13:45

De kan prisas för Nordens bästa datajournalistik

Tre svenska bidrag har chans att prisas vid den nordiska datajournalistikkonferensen NODA. Nu är juryn klar med första delen av sitt arbete och har nominerat fem bidrag i varje klass, varav två svenska bidrag från DN och SVT. Finalen äger rum på Sign hotell i Stockholm den 16 mars i samband med datajournalistikkonferensen NODA.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

EU lovar fiskestöd vid brexit utan avtal

Om Storbritannien lämnar EU utan ett färdigt avtal lovar EU-kommissionen stöd till de fiskare som eventuellt stängs ute från brittiska fiskevatten. Samtidigt öppnas för att släppa in brittiska fiskare till EU-vatten under hela 2019, om britterna gör likadant för EU.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Explosion i Landskrona

Tidigt på onsdagsmorgonen larmades polisen till centrala Landskrona sedan flera personer hört en hög smäll. Polisen kunde konstatera skador på en port. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Jack: "Kan boxas om en ny titel när jag vill"

Jakten på ett VM-bälte fick sig en rejäl törn. Men Badou Jack tror inte att förlusten mot Marcus Browne var dödsstöten för framtida titelfajter. - Absolut inte.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

RÅ överklagar friande dom om cannabisolja

Riksåklagaren vill att Högsta domstolen ska pröva om en olja som innehåller substansen THC ska klassas som narkotika eller inte. Detta sedan en tilltalad i både tingsrätt och hovrätt friats från ringa narkotikabrott efter att ha innehaft fem flaskor med olja som innehöll THC.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Frölunda och Timrå byter backar

SHL-lagen Timrå och Frölunda byter backar. Filip Westerlund går till Timrå och David Printz till Frölunda. Skälet till bytet är att den 19-årige JVM-backen Westerlund fått begränsat med speltid i Frölunda.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Flyttar ansvaret för flyktingfrågorna

Nu vill Sverigedemokraternas gruppledare Louise Erixon ta över det högsta ansvaret för den lokala flykting- och integrationsverksamheten..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Hamnarbetarna i kamp för skyddsombud

Hamnarbetarnas strejk är igång. Medlemmarna är taggade, men besvikna på sin arbetsgivare när de vandrar gemensamt mot hamnen. Hamnarbetarna vill få ett kollektivavtal som ger dem rätt att ha egna skyddsombud och rätt att förhandla själva.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Förre KHK-spelaren bryter med Brynäs

Brynäs bryter sitt kontrakt med Jesper Jensen, som varit i Gävleklubben under tre säsonger..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Bioräddare vill ha hjälp av kommunen

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Benjamin Ingrosso drar på vårturné

Benjamin Ingrosso packar ned debutalbumet "Identification" i väskan och sticker på turné i vår. Med start i Örebro i mars har han hittills bokat in fem svenska städer, men enligt ett pressmeddelande från arrangören Live Nation tillkommer fler datum senare.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.