Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 17 August, 09:04

Blekinge Läns tidning - 04 dec 17 kl. 18:33

Idrottsprofiler som prisas av kommunenKarlskrona kommuns årliga idrottsstipendium gick i år till Alva Söderbom, Karlskrona Handboll, och Joel Svensson, Carlskrona Squashklubb..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Alva Söderbom, Handboll, Joel Svensson, Squashklubb

Dela artikeln

476 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idrottsprofilersom , prisasav , kommunen
Helsingborgs Dagblad - 03 jun 14 kl. 12:33

Idrottsprofiler prisas på nationaldagen

Både priser och flaggor kommer att delas ut under nationaldagsfirandet i Hembygdsparken på fredag..

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 18 kl. 17:00

Kultur- och idrottsprofiler prisas av Höganäs kommun

Kvinnorna dominerar stort..

Kristianstadsbladet - 07 dec 12 kl. 10:28

Bromölla prisas för bästa tillväxt

Foto: Peter Åklundh
25 aktiebolag i Bromölla ökar omsättningen, anställer fler och går med vinst. Det gör att Bromölla kommun har störst andel företag i Skåne som går bra. Nu prisas kommunen för Bästa tillväxt 2012.

DalaDemokraten - 19 maj 14 kl. 08:57

Idrottsprofiler belönas

Centerpartiet uppmärksammar i sin motion att det finns många idrottsutövare i kommunen som gör mycket fina insatser, men det finns ingen rutin för hur detta ska hanteras. De idrottsprofiler som börjat sin bana i bygden blir ofta mycket viktiga ambassadörer för kommunen, sin klubb och hela bygden..

Barometern - 07 feb 14 kl. 08:09

Idrottsprofiler startar parti

Ett nytt parti har sett dagens ljus. Tre idrottsprofiler från norra Öland ska driva frågorna för norra ön och hoppas få en vågmästarroll i kommunfullmäktige. Framtid Öland heter det nystartade partiet.

Västerbottens Folkblad - 25 jun 14 kl. 14:12

Idrottsprofiler inviger utegym

Tack vare gott samarbete inom kommunen står nu Storumans nya utomhusgym klart. Ett utegym har funnits på önskelistan i Storuman i flera år. Den ideella föreningen Uman Puls slog slag i saken och fick via kommunen stöd att bygga det första utegymmet i kommunen.

Nerikes Allehanda - 09 jun 14 kl. 18:27

Pia-Maria prisas av kommunen

Pia-Maria Berg är förskoleläraren som jobbar för att de digitala klyftorna i samhället ska minska. Redan när barnen är ett år börjar de jobba med lärplattor på förskolan i Frövi. Nu prisas Pia-Maria av kommunen..

Skånskan - 13 maj 17 kl. 11:00

Löparentusiast prisas för populärt terränglopp

Kävlinge För fyra år sedan gick första upplagan av Stävie Trail, terrängloppet genom skogarna i just Stävie. Senaste loppet lockade rekordmånga deltagare, 800 – varav omkring 100 sprang barnrundan.
Nu prisas Stävie Trails grundare Anna Nystedt för sina insatser när kommunen tilldelar henne friskvårdspriset.

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 11 kl. 16:58

Malmö prisas för Citytunneln

Malmö stad och Öresundskommittén prisas för de satsningar som gjorts på kollektivtrafiken. I dag får Kent Andersson, kommunfullmäktiges ordförande, och Vibeke Storm Rasmussen från Region Hovedstaden, ta emot priset av Intermode, skriver kommunen i ett pressmeddelande. Priset delas ut för satsningen på Citytunneln och de senaste årens politik för att bland annat tillgodose resenärernas behov och önskemål..

Skånskan - 16 maj 16 kl. 14:00

Nu prisas eldsjälen för långvarigt engagemang

Skurup Årets ambassadör för Skurups kommun är Bertil Nilsson, bland annat ordförande i Hörte hamnförening. Bertil har varit drivande i flera EU-projekt i kommunen.
– Framöver kommer jag att fortsätta att hjälpa till att sätta Skurup på kartan, lovar han.

Skånskan - 02 jun 16 kl. 10:07

Antirasistiskt nätverk i Kävlinge prisas

Kävlinge Nätverket Tillsammans för Kävlinge tilldelas kommunens pris för särskilt uppmärksammade insatser för att motverka våld, rasism, nazism och främlingsfientlighet.Tillsammans för Kävlinge är ett partipolitiskt obundet nätverk som bildades i höstas efter att nazister ökat sin närvaro i kommunen.
Syftet med nätverket var att göra kommunen tryggare för alla och skapa sammanhållning.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Stor brist på havsreservat

Stora naturområden skyddas i Sverige genom att vara naturreservat. Men nästan alla skyddade områden finns på land, och havreservat utgör endast en väldigt liten del.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Rederijätte gör förlustkvartal

Den danska rederijätten AP Möller Maersk redovisar en förlust före skatt på 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 230 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018. Det kan jämföras med en vinst på 43 miljoner dollar under samma period i fjol.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Fler använder cannabis i Sverige

Antalet vuxna som använder cannabis regelbundet blir fler, rapporterar SVT Nyheter. Andelen av den vuxna befolkningen som brukat drogen det senaste året ökade från 2,5 till 3,6 procent mellan 2013 och 2017, enligt en studie från Centralförbundet för alkohol- och narkotika upplysning, CAN.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Viktiga EU-frågor glöms bort i debatten

Valrörelsen är inne på sina sista veckor. Det är fram för allt viktiga inrikespolitiska frågor som diskuteras. Men det är precis som att den faktor som påverkar mer än hälften av vår lagstiftning på det inrikespolitiska området har glömts bort.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Mordet på Yara fortsätter att plåga oss karlskroniter

Öppet brev till kommunchef Karl Martin Lanér, socialchef Claes Wiridén och socialnämndens ordförande Ingrid Hermansson..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Trump om Turkiet: Har utnyttjat oss länge

USA:s president Donald Trump ökar trycket på Turkiet, vars gripande av den amerikanske pastorn Andrew Brunson har gjort den redan dåliga relationen mellan länderna bottenfrusen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Pentagon sätter P för Trumps parad

Pentagon skjuter upp den planerade militärparaden genom Washington minst ett år. Paraden var tänkt att hållas den 10 november som en hyllning till krigsveteraner och för att högtidlighålla första världskrigets slut.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Förbättrad vinst för Peab

Byggföretaget Peab redovisar en vinst före skatt på 673 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018. Det kan jämföras med en vinst på 617 miljoner kronor motsvarande period 2017. Omsättningen uppgick till 13 453 miljoner kronor, jämfört med 12 791 miljoner kronor ett år tidigare.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Vinn fri entré till festivalens filmvisningar

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Antihjältar: Carina Rydberg

Carina Rydberg, den ratade, den som ingen kan älska. Men skriva kan hon, och i "Den högsta kasten" gör hon sig själv till antihjälten som ständigt misslyckas i kärlek. Hon är barnet som blir bortvalt av de jämnåriga tjejerna och den otänkbara tonåringen i ryska posten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.