Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 19 October, 07:25

Blekinge Läns tidning - 04 dec 17 kl. 18:33

Idrottsprofiler som prisas av kommunenKarlskrona kommuns årliga idrottsstipendium gick i år till Alva Söderbom, Karlskrona Handboll, och Joel Svensson, Carlskrona Squashklubb..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Alva Söderbom, Handboll, Joel Svensson, Squashklubb

Dela artikeln

476 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idrottsprofilersom , prisasav , kommunen
Helsingborgs Dagblad - 03 jun 14 kl. 12:33

Idrottsprofiler prisas på nationaldagen

Både priser och flaggor kommer att delas ut under nationaldagsfirandet i Hembygdsparken på fredag..

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 18 kl. 17:00

Kultur- och idrottsprofiler prisas av Höganäs kommun

Kvinnorna dominerar stort..

Kristianstadsbladet - 07 dec 12 kl. 10:28

Bromölla prisas för bästa tillväxt

Foto: Peter Åklundh
25 aktiebolag i Bromölla ökar omsättningen, anställer fler och går med vinst. Det gör att Bromölla kommun har störst andel företag i Skåne som går bra. Nu prisas kommunen för Bästa tillväxt 2012.

DalaDemokraten - 19 maj 14 kl. 08:57

Idrottsprofiler belönas

Centerpartiet uppmärksammar i sin motion att det finns många idrottsutövare i kommunen som gör mycket fina insatser, men det finns ingen rutin för hur detta ska hanteras. De idrottsprofiler som börjat sin bana i bygden blir ofta mycket viktiga ambassadörer för kommunen, sin klubb och hela bygden..

Barometern - 07 feb 14 kl. 08:09

Idrottsprofiler startar parti

Ett nytt parti har sett dagens ljus. Tre idrottsprofiler från norra Öland ska driva frågorna för norra ön och hoppas få en vågmästarroll i kommunfullmäktige. Framtid Öland heter det nystartade partiet.

Västerbottens Folkblad - 25 jun 14 kl. 14:12

Idrottsprofiler inviger utegym

Tack vare gott samarbete inom kommunen står nu Storumans nya utomhusgym klart. Ett utegym har funnits på önskelistan i Storuman i flera år. Den ideella föreningen Uman Puls slog slag i saken och fick via kommunen stöd att bygga det första utegymmet i kommunen.

Nerikes Allehanda - 09 jun 14 kl. 18:27

Pia-Maria prisas av kommunen

Pia-Maria Berg är förskoleläraren som jobbar för att de digitala klyftorna i samhället ska minska. Redan när barnen är ett år börjar de jobba med lärplattor på förskolan i Frövi. Nu prisas Pia-Maria av kommunen..

Skånskan - 13 maj 17 kl. 11:00

Löparentusiast prisas för populärt terränglopp

Kävlinge För fyra år sedan gick första upplagan av Stävie Trail, terrängloppet genom skogarna i just Stävie. Senaste loppet lockade rekordmånga deltagare, 800 – varav omkring 100 sprang barnrundan.
Nu prisas Stävie Trails grundare Anna Nystedt för sina insatser när kommunen tilldelar henne friskvårdspriset.

YA - 7 timmar sedan

Kostnader upp, intäkter ner – dyster delårsrapport för kommunen

Ökande kostnader, minskande intäkter. Att kommunen ser ut att göra ett sämre resultat än väntat var huvudbudskapet när controllern Eva Lundberg informerade kommunfullmäktige om delårsrapporten för de första två tredjedelarna av 2018..

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 11 kl. 16:58

Malmö prisas för Citytunneln

Malmö stad och Öresundskommittén prisas för de satsningar som gjorts på kollektivtrafiken. I dag får Kent Andersson, kommunfullmäktiges ordförande, och Vibeke Storm Rasmussen från Region Hovedstaden, ta emot priset av Intermode, skriver kommunen i ett pressmeddelande. Priset delas ut för satsningen på Citytunneln och de senaste årens politik för att bland annat tillgodose resenärernas behov och önskemål..

Skånskan - 16 maj 16 kl. 14:00

Nu prisas eldsjälen för långvarigt engagemang

Skurup Årets ambassadör för Skurups kommun är Bertil Nilsson, bland annat ordförande i Hörte hamnförening. Bertil har varit drivande i flera EU-projekt i kommunen.
– Framöver kommer jag att fortsätta att hjälpa till att sätta Skurup på kartan, lovar han.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Telia dubblar vinsten

Telia redovisar en vinst före skatt på 3 234 miljoner kronor för tredje kvartalet 2018. Det kan jämföras med vinsten på 1 072 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst före skatt på 3 381 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Urban Cone lägger av

Indiepopparna Urban Cone lägger av. I dag släpps Stockholmsbandets nya album "10-18" som också blir deras sista. "Nu har det blivit dags för ett nytt kapitel, det är dags för oss att gå vidare och söka nya äventyr.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Skattesvindlaren: Vi var blödtörstiga rävar

- Vi var blodtörstiga rävar som kommit in i hönshuset. Hönshuset var staten med sin statskassa, och hönshuset stod öppet på vid gavel. Nu träder en av dem som låg bakom storsvindeln av europeiska statskassor fram i en exklusiv intervju.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Samtal om självmord till 112 ökar

Alltfler ringer till 112 och säger att de tänker ta livet av sig, rapporterar Sveriges radio Ekot. För tre år sedan var antalet samtal där inringaren mådde psykiskt dåligt och var självmordsbenägen mellan 5 000 och 6 000 per år. Nu räknar SOS Alarm med att siffran kommer att nå 8 000 i år.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Stad i Kina vill ha en egen måne

Kinesiska Chengdu vill ersätta stadens gatlampor med en konstgjord måne, som enligt planerna ska reflektera solljus ned till jorden med hjälp av en enorm rymdspegel. Ljuset från satellitmånen blir åtta gånger så ljusstarkt som det naturliga månskenet, rapporterar den partivänliga tidningen Folkets Dagblad.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser - lokalt och i omvärlden

Tre till sjukhus efter trafikolycka utanför Karlskrona..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Rapport om avrättningar i Nicaragua

Minst sex "möjliga utomrättsliga avrättningar" kan ha ägt rum i Nicaragua, under en polisinsats mot de omfattande demonstrationerna mot landets president Daniel Ortega, uppger Amnesty.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Oro för fler försäljare av hörapparater

Vilket företag som helst får sälja hörapparater. Men för att få den att fungera väl krävs hjälp från expertis, anser Hörselskadades riksförbund, som vill se en skärpning av patientsäkerhetslagen. Endast legitimerade audionomer bör få pröva ut hörapparater, anser Hörselskadades riksförbund (HRF).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Titiyo på Sverigeturné i vår

Titiyo har bara gjort en enda spelning under 2018. Men under 2019 blir det betydligt fler - nu är det klart att artisten, som nyligen släppte singeln "Som ingenting", ger sig ut på sin första Sverigeturné på sju år. Turnékonceptet beskrivs som "varmt och personligt".

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stopp i tunnelbanan efter urspårning

Det är stopp på röda linjen mellan Slussen och T-centralen i Stockholm. Anledningen är en urspårning, skriver SL på sin hemsida. Stoppet gäller i båda riktningarna och bussar har satts in för att hjälpa trafikanter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.