TA > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 18:33

Liknande nyheter

Taggar: Gamla, bankomathörnanär , borta
Expressen - 01 jul 15 kl. 07:29

Gamla tennisstjärnan fixade hem storvinst

Han var framgångsrik på tennisplanen, och röner stora framgångar även utanför. Under helgen vann ett gäng spelare närmare 2 350 000 på V-75. Bakom tipset stod förre tennisstjärnan Magnus Larsson, som även är delägare i butiken där spelet kom in.

Kristianstadsbladet - 03 aug 12 kl. 07:34

Pressbyråns gamla byggnad är borta

I dagarna har byggnaden där Pressbyrån funnits rivits och Pressbyrån huserar nu i en paviljong norr om stationshuset. Än så länge fortskrider arbetet med nya Resecentrum helt enligt tidtabellen.
Rivningen av Pressbyrån är en liten kugge i det stora arbetet kring Kristianstads nya resecentrum vid stationen.

SvD - 14 mar 15 kl. 14:03

Börsen tillbaka på topp – men gamla stjärnorna borta

Amerikanska börsexperter tycks överens om att dagens Nasdaqbörs inte är övervärderad – trots att den åter handlas på nivåer kring 5 000, som då it-bubblan brast för 15 år sedan. När ett nytt kapitel nu skrivs i den amerikanska börshistorien så sker det med en delvis helt ny uppsättning branscher och bolag..

Sydsvenskan - 12 maj 17 kl. 07:00

Värna den gamla stadskärnan och gräv ned tågspåren

Det går ju att inbilla sig att ingreppen i stadsmiljön skulle vara försumbara, skriver tre M-politiker om nya tågspår i Lund..

Nyheter 24 - 04 aug 17 kl. 13:13

Fotbollsstjärnan byggde fotbollsplan i trädgården – får inte spela på den

Real Madrid-stjärnan Gareth Bale köpte och renoverade nyligen en bondgård i byn Welsh St Donats, Vale of Glamorgan. Fastigheten ska ha kostat drygt 20 miljoner kronor att köpta och ytterligare 20 miljoner kronor att renovera så som paret ville ha det, skriver The Sun. I trädgården byggdes en stor och fin fotbollsplan upp, för det är ju klart att en fotbollsstjärna ska kunna sparka lite boll med polaren i trädgården.

Trelleborgs Allehanda - 30 nov 13 kl. 18:05

Ramsey sänkte gamla klubben

Har man ambitionen att vinna Premier League ska man vinna över Cardiff borta.Det gjorde Arsenal på lördagen, 3-0.Cardiff-produkten Aaron Ramsey gjorde två mål och struntade i att jubla.

Kristianstadsbladet - 30 nov 13 kl. 18:05

Ramsey sänkte gamla klubben

Har man ambitionen att vinna Premier League ska man vinna över Cardiff borta.Det gjorde Arsenal på lördagen, 3-0.Cardiff-produkten Aaron Ramsey gjorde två mål och struntade i att jubla.

Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 15:10

Din favoritlåt väcker gamla minnen

Föredrar du Mozart, Mikael Wiehe eller Lady Gaga i lurarna? Egentligen spelar det ingen roll. All musik väcker samma typ av minnen och känslor till liv, så länge den är en favorit.

BT - 28 aug 14 kl. 15:10

Din favoritlåt väcker gamla minnen

Föredrar du Mozart, Mikael Wiehe eller Lady Gaga i lurarna? Egentligen spelar det ingen roll. All musik väcker samma typ av minnen och känslor till liv, så länge den är en favorit.

Nerikes Allehanda - 18 jun 16 kl. 06:46

Krönika: Då hjärnan var en bolluppsökande missil

Man vaknar upp en morgon med en känsla av att inte på allvar vakna. Hjärnan är slö, man snubblar på en matta, tappar korken med fil på golvet och spiller kaffe på tröjan. Sen fortsätter det bara.

Fler nyheter från TA

TA - 13 jan 18 kl. 00:01

En nära och trygg vård

Nyligen vann vårdcentralernas patienter och anställda i Skåne en viktig seger. Med Liberalerna i spetsen beslutade Region Skåne om en extra satsning på Skånes vårdcentraler..

TA - 08 jan 18 kl. 15:30

Klart med ny lokal för Fribergs Cykel

Cykelbutiken lämnar Hamngatan för Hedvägen. I mars öppnar Fribergs Cykel i Jysks gamla lokaler. .

TA - 05 jan 18 kl. 00:01

Miljarder mer till vården – men köerna är kvar

På tio år har skatteintäkterna till vården ökat med över 41 procent, drygt 10,9 miljarder kronor. Men köerna har inte blivit mindre, utan på sina håll tvärtom ökat..

TA - 02 jan 18 kl. 15:00

Skåne: Fler konkurser under 2017

Fler företag gick i konkurs under 2017. I Skåne ökade antalet konkurser med 7 procent..

TA - 02 jan 18 kl. 17:00

Konkurserna ökar i Sverige, men minskar i Trelleborg

Medan konkurserna ökade i Sverige som helhet minskade de i Trelleborg under 2017 jämfört med 2016. Frans Hellstrand, ordförande i Företagarna i Trelleborg, tycker att det stämmer med hans bild av näringslivet i kommunen..

TA - 23 dec 17 kl. 21:00

Hallongården fortsätter växa

Hallongården vill anlägga fler parkeringsplatser. Det populära turistmålet vill utöka antalet platser med 160..

TA - 21 dec 17 kl. 05:00

Tjänsten som chef kan försvinna

Det är inte säkert att Ulf Bingsgård får någon permanent ersättare på posten som näringslivschef. Politikerna ska nu diskutera ifall tjänsten ska återbesättas..

TA - 16 dec 17 kl. 00:01

Vi vill tillåta gårdsförsäljning av öl och vin

Sveriges inhemska vingårdar och ölbryggerier har länge missgynnats av den omoderna alkoholpolitiken. Att låta lokala småskaliga alkoholproducenter få sälja sina varor på den egna gården är en av flera viktiga delar som kan bidra till att utveckla en hel ort. Vi vill snarast tillåta gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker - för fler småföretag och en levande landsbygd som också ökar attraktionskraften i besöksnäringen..

TA - 16 dec 17 kl. 00:01

Moderaternas budgetförslag var ohållbart och illa underbyggt

Med sitt budgetförslag för 2018 var Moderaterna övertygade om att de kunde göra skillnad i att styra Trelleborg, och hänvisade i diskussionen till sina ekonomiska kunskaper..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.