Nyteknik > Teknik

Saturday, 16 December, 10:03

Nyteknik - 04 dec 17 kl. 15:39

Så ofta ska du byta lakan enligt forskareTvättar du dina lakan en gång i veckan? Det borde du, enligt mikrobiologen Philip Tierno..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Philip Tierno

Dela artikeln

382 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , oftaska du , byta, lakanenligt , forskare
Dagensanalys.se - 22 mar 16 kl. 11:31

Nästan hälften av alla Stockholmare vill byta jobb

En ny undersökning från Nackademin visar att 45% av Stockholmarna i åldern 20-29 år vill byta jobb eller bransch under 2016. I kategorin 40-55 år ville ”bara” 29% byta jobb och genomsnittet för hela undersökningen låg på 37,5 %. Men vad beror det på att så många vill hitta en ny arbetsplats?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så ofta borde du tvätta dina lakan – egentligen

Efter en lång arbetsdag tänker du kanske inte på vad som faktiskt finns i din säng när du kryper ner.Mjäll, svett, saliv, olika oljor och andra kroppsvätskor, tillsammans med hårprodukter samlas på dina lakan varje natt. Dessutom får du med dig massor av bakterier, pollen och random smuts bara genom att vistats utomhus, skriver Huffington Post.

Sydsvenskan - 24 nov 12 kl. 06:30

Alla batterier borde gå att byta

Har du den första versionen av Apples surfplatta Ipad?Då är det snart dags att slänga den nu. Den funkar nämligen inte ihop med Apples senaste operativsystem, iOS6.

Sydsvenskan - 17 sep 11 kl. 06:30

kissie vill byta profil

Alexandra "Kissie" Nilsson är den unga skandalbloggerskan som tänjt alla gränser. Nu har hon skaffat sig en medietränare och vill vända varumärket. Men åren som Kissie har satt djupa spår.

Nyheter 24 - 28 okt 13 kl. 09:38

Julfest på jobbet, rena lakan och sport på teve ? det här tänder du påKvinnors turn-onsMäns turn-ons

Att gå ner i vikt och ha rena lakan får kvinnor att bli mer sugna på sex, visar en ny studie som genomförts på över 2 000 britter. Vinna är en stor lusthöjareattåda parter går igång på att vinna i spel eller sport.  Tracey Cox för Daily Mailstäda huset.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Är det dags att byta jobb efter semestern ?

Hur var eller är din första känsla när du är tillbaka på ditt jobb efter semestern? För de flesta även de som älskar sina jobb kan det kännas lite svårt med tidsomställningen från ledig tid till arbetstid. Är den första tiden efter semestern väldigt jobbig och kanske även till och med mer eller mindre ångestladdad är det dock dags att du börjar se dig om efter ett nytt jobb internt eller externt för att du inte ska fastna på ett jobb som kanske var rätt tidigare men fel nu.

YLE - 10 apr 17 kl. 14:50

Professor: Socialdemokraterna borde byta partiledare

Socialdemokraterna backade i kommunalvalet trots att partiet leder oppositionen. Professorn i statskunskap Kimmo Grönlund vid Åbo Akademi anser att partiordföranden Antti Rinne borde bytas ut om socialdemokraterna vill vinna. Socialdemokraterna fick 19,4 procent av rösterna, vilket är partiets sämsta resultat i ett kommunalval under hela efterkrigstiden.

YLE - 24 mar 14 kl. 15:31

Bayern München straffas för "Gay Gunners"-lakan

UEFA tvingar Bayern München stänga en läktarsektion då laget möter Manchester United i Champions League-kvartsfinalen. Det här på grund av ett gayfientligt lakan i publiken. Då Bayern mötte Arsenal i Champions League-åttondelsfinalen väckte hemmasupportrarna förargelse genom att håna Arsenal med ett gayfientligt lakan.

Kristianstadsbladet - 09 apr 11 kl. 05:30

"Kan man byta klass?"

Hon är hittills den enda i sin släkt som gått vidare till högre studier.
"Den humorfyllda skildringen har en mörk klangbotten av alkoholism och klasskillnader, men barnets överlevnadskraft inger hopp." Så beskriver Nationalencyklopedien Susanna Alakoskis Augustprisade roman "Svinalängorna".

Kristianstadsbladet - 17 sep 12 kl. 10:20

Att våga byta spår mitt i livet

Efter 16 är i yrket kändes lärarjobbet allt tyngre. Då tog Helena Holck-Clausen steget och bytte karriär helt. I dag jobbar hon som personlig tränare.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 14 timmar sedan

Julerbjudande – banbrytande Teknikhistoria till specialpris!

Nu kan du prenumerera på tidningen Teknikhistoria till ett riktigt bra julpris: 5 nummer för bara 199  kronor!.

Nyteknik - 16 timmar sedan

”Roboten är död, leve roboten”

KRÖNIKA. För den politiker som vågar satsa på robotintegrering finns mer att hämta, skriver gästkrönikören Tomas Berg, nordenchef på Schunk Intec AB samt ledamot i Automathink..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Tre hälso-startups att hålla koll på

En digital tolk. En app för samtalsstöd. En tjänst som ska påminna om medicinering.

Nyteknik - 18 timmar sedan

10 saker som gör rekryterarna galna

Bullrig, oförberedd eller vag. Hur du agerar på anställningsintervjun avslöjar mycket om din person. Och vissa beteenden retar gallfeber även på luttrade rekryterare – se listan..

Nyteknik - 18 timmar sedan

33-stjärnans nya mål: Träna ai-system i framtidens bilar

33-listeveteran. Tidigare Appleanställd. Serieentreprenör.

Nyteknik - 20 timmar sedan

PTS: USA påverkar inte svensk nätneutralitet

Det amerikanska beslutet om upphävande av nätneutralitet påverkar inte Sverige på kort sikt, enligt Post- och telestyrelsen (PTS). Här gäller fortsatt EU-lagstiftning..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Daimler satsar på kvantdator – ska förbättra transporter

Daimler och Samsung är två av bolagen som ska samarbeta med IBM kring utveckling av applikationer med kvantteknik..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Se skyltdockans utsikt inifrån rymdkapseln

Blue Origin genomförde en lyckad uppskjutning och landning med sin nya raketmotor – och den uppdaterade rymdkapseln. Se filmen inifrån ”Crew Capsule 2.0”, ur skyltdockan Skywalkers synvinkel..

Nyteknik - Igår: 07:34

Brand i Teslas nya lokaler i Malmö

Bilar, inventarier och byggnader skadades vid en brand i Teslas nya lokaler för bilar i Malmö. Skadorna uppkom främst som en följd av rökspridningen..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Första uppkörningen för självkörande buss i Stockholm

Nobina har fått tillstånd att testa självkörande bussar i Stockholm. Till att börja med blir det dock i form av en uppkörning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.