DI > Ekonomi

Saturday, 16 December, 10:05

DI - 04 dec 17 kl. 13:14

Stefan Persson har inte övertygat – fler analytiker säger säljStefan Perssons exklusiva intervju med Di har hittills inte övertygat marknaden om att H&M är på rätt väg – tvärtom. Tre av de fem analytiker som uppdaterat sina analyser efter intervjun rekommenderar sälj..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Persson, Perssons, Di

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Perssonhar inte , övertygat, fler, analytikersäger , sälj
Dagens PS - 30 nov 17 kl. 09:12

H&M:s Stefan Persson: ”Ser inte hotbilden”

Miljardären ger sin första stora intervju på tio år. Stefan Persson, som är ordförande i klädjätten H&M, framträder i Dagens Industri och ger en annan bild av modebolaget än vad många experter gör. ”Vi är mer förberedda att klara av den nya digitaliserade världen än jag tror att vi har förklarat för aktiemarknaden.

Dagens PS - 03 feb 17 kl. 10:29

Stefan Persson klippte till på börsen

DagensPS.se skrev i samband med att klädjätten offentliggjorde sin delårsrapport hur mycket rikare familjen Persson blivit. Nu visar Finansinspektionens insynslista att mångmiljardären Stefan Persson tryckte på köpknappen både i onsdags och torsdags efter H&M:s resultatrapport på tisdagen.

DI - 07 feb 11 kl. 15:08

Stefan Persson köper ännu fler aktier i H&M

Stefan Persson köpte ytterligare knappt 1,5 miljoner B-aktier via bolag i H&M, där han är ordförande och huvudägare, den 1 februari..

DI - 05 mar 12 kl. 20:07

Stefan Persson köper ännu fler fastigheter

H&M:s storägare Stefan Persson utökar sitt fastighetsimperium, rapporterar Fastighetsvärlden..

Dagens PS - 03 okt 17 kl. 11:31

Stefan Persson tankar nya H&M-aktier

Aktiens kräftgång avskräcker inte miljardären. Stefan Persson har under perioden 28 september till 2 oktober köpt ytterligare 4 356 000 B-aktier i klädbolaget H&M. Stefan Persson är styrelseordförande och huvudägare i klädjätten.

Expressen - 16 okt 17 kl. 18:29

Här börjar firandet av Stefan Persson

Här börjar firandet av Stefan Perssons 70-årsdag.På plats fanns vänner, stora delar av Sveriges finanselit – och familjen.– Det ska bli kul, sa Karl-Johan Persson, son till Stefan Persson och vd för H&M..

DI - 12 nov 13 kl. 06:05

Stefan Persson får miljoner i EU-bidrag

H&M:s koncernchef och arvtagare Karl-Johan Persson kritiserar EU för att lägga för mycket pengar på jordbruksstöd. Samtidigt är pappan, styrelseordförande Stefan Persson, en mottagare av jordbruksstöd för sin gård Ramsbury..

DI - 30 jan 14 kl. 13:02

5,6 miljarder till Stefan Persson

När Hennes & Mauritz i maj delar ut pengar till sina aktieägare blir det miljardpåfyllning på bankkontot hos huvudägaren Stefan Persson. Även vd Karl-Johan Persson får en rejäl dusör..

SvD - 10 dec 14 kl. 17:11

Stefan Persson investerar på Värmdö

Klädjätten H&M:s delägare och styrelseordförande Stefan Persson tar över Malma gård. Därmed stärker familjen Persson greppet över Fågelbrolandet i Värmdö kommun..

Sydsvenskan - 29 nov 17 kl. 23:15

Stefan Persson ser positivt på näthandeln

Trots att H&M har över 4 500 fysiska butiker är den ökade handeln på nätet snarare en möjlighet än ett hot, konstaterar Stefan Persson i en intervju med Dagens industri. Detta trots att aktiemarknaden är övertygad om motsatsen. H&M:s ordförande Stefan.

Helsingborgs Dagblad - 29 nov 17 kl. 23:15

Stefan Persson ser positivt på näthandeln

Trots att H&M har över 4 500 fysiska butiker är den ökade handeln på nätet snarare en möjlighet än ett hot, konstaterar Stefan Persson i en intervju med Dagens industri. Detta trots att aktiemarknaden är övertygad om motsatsen. H&M:s ordförande Stefan.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Handelsministern hoppas på revansch efter WTO:s fiasko

BUENOS AIRES.  Handelsavtal mellan EU och länder som Japan, Sydkorea, Brasilien och Mexiko kan bli allt viktigare för svenska exportföretag i ett läge där multinationella frihandelsuppgörelser bromsas av USA. ”Sveriges export till Sydkorea har ökat med 70 procent efter handelsavtalet med EU”, säger Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde..

DI - 15 minuter sedan

Storbritannien och Kina stärker ekonomiska samarbetet

Kina och Storbritannien är överens om att fördjupa sitt samarbete på det ekonomiska området, enligt ett uttalande från den brittiska regeringen. Beskedet kommer efter möten i Peking mellan den brittiske finansministern Philip Hammond och kinesiska representanter..

DI - 1 timme sedan

Expertens tips: Så undviker du värmepumpssmällen

Den som inte har koll på underhållet av sin värmepump kan förlora stora pengar. ”Det kan innebära en 25 procent högre energiförbrukning”, säger Jan-Erik Nowacki, teknisk expert..

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar på Rezidors huvudägare

Rezidors huvudägare HNA har tvingats lämna ifrån sig 10,6 miljoner aktier i hotellgruppen till en långivare. Det är en signal på att kineserna har stora problem. Samtidigt sitter Rezidors ordförande Xin Di löst sedan han fått gå som vd i HNA Tourism..

DI - 1 timme sedan

Stockholmslya – från stekhett till iskallt

”En säck med amerikanska dollar” är årets julklappstips, om den svenska penningmarknaden får välja. På delad andraplats kommer ”svenska aktier” och det som alla hade önskat att de hade fått i julklapp förra året – ”en bitcoin”..

DI - 2 timmar sedan

Japanska anställda kan få lön i bitcoin

Ett japanskt företag ska börja erbjuda sina anställda att få ut en del av lönen i bitcoin. GMO Internet tros vara ett av de första större företagen att betala ut löner i kryptovalutan..

DI - 2 timmar sedan

Medvind för Trumps skatteförslag

USA:s president Donald Trump ser fram emot att uppfylla sitt vallöfte om att genomföra sin stora skattereform efter omröstningen i representanthuset i början av nästa vecka, meddelar Vita huset..

DI - 2 timmar sedan

Ny topptrenden: Spola helikoptern

Lättare skidor med ofattbart små bindningar och stighudar med klister tar dig upp för orörda fjäll. Sköna svängar nerför i orörd pudersnö. Topptur, randonnée och skidalpinism är olika namn för samma aktivitet där äventyrs- och motionstrenden smälter samman.

DI - 11 timmar sedan

Det ska du tänka på innan du köper hund

Att skaffa hund är förknippat med mycket glädje – men även stora utgifter. Inför årets hundmässa tipsar Hans Rosenberg på Svenska Kennelklubben om vad du ska tänka på innan du slår till..

DI - 11 timmar sedan

TD Ameritrade ska tillåta handel med bitcointerminer

TD Ameritrade ska tillåta handel med CBOE:s bitcointerminer på sin plattform från och med måndag. Det rapporterar CNBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.