DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 10:21

DI - 04 dec 17 kl. 13:14

Stefan Persson har inte övertygat – fler analytiker säger säljStefan Perssons exklusiva intervju med Di har hittills inte övertygat marknaden om att H&M är på rätt väg – tvärtom. Tre av de fem analytiker som uppdaterat sina analyser efter intervjun rekommenderar sälj..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Persson, Perssons, Di

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Perssonhar inte , övertygat, fler, analytikersäger , sälj
Dagens PS - 30 nov 17 kl. 09:12

H&M:s Stefan Persson: ”Ser inte hotbilden”

Miljardären ger sin första stora intervju på tio år. Stefan Persson, som är ordförande i klädjätten H&M, framträder i Dagens Industri och ger en annan bild av modebolaget än vad många experter gör. ”Vi är mer förberedda att klara av den nya digitaliserade världen än jag tror att vi har förklarat för aktiemarknaden.

Dagens PS - 19 dec 17 kl. 06:29

Stefan Persson rasar mot kritikerna

”Att kräva någons avgång när vi år efter år växer globalt är inte seriöst”, dundrar miljardären. SvD Näringsliv har intervjuat det just nu svårt stukade klädbolagets styrelseordförande, Stefan Persson, som också är huvudägare i H&M. Han slår tillbaka mot dem som tycker att han borde avsätta Karl-Johan Persson, hans son, som vd som en effekt av bland annat klädjättens dåliga försäljningssiffror, som fått aktiekursen att rasa ned i källaren.

Dagens PS - 03 feb 17 kl. 10:29

Stefan Persson klippte till på börsen

DagensPS.se skrev i samband med att klädjätten offentliggjorde sin delårsrapport hur mycket rikare familjen Persson blivit. Nu visar Finansinspektionens insynslista att mångmiljardären Stefan Persson tryckte på köpknappen både i onsdags och torsdags efter H&M:s resultatrapport på tisdagen.

DI - 07 feb 11 kl. 15:08

Stefan Persson köper ännu fler aktier i H&M

Stefan Persson köpte ytterligare knappt 1,5 miljoner B-aktier via bolag i H&M, där han är ordförande och huvudägare, den 1 februari..

DI - 05 mar 12 kl. 20:07

Stefan Persson köper ännu fler fastigheter

H&M:s storägare Stefan Persson utökar sitt fastighetsimperium, rapporterar Fastighetsvärlden..

Dagens PS - 03 okt 17 kl. 11:31

Stefan Persson tankar nya H&M-aktier

Aktiens kräftgång avskräcker inte miljardären. Stefan Persson har under perioden 28 september till 2 oktober köpt ytterligare 4 356 000 B-aktier i klädbolaget H&M. Stefan Persson är styrelseordförande och huvudägare i klädjätten.

Expressen - 16 okt 17 kl. 18:29

Här börjar firandet av Stefan Persson

Här börjar firandet av Stefan Perssons 70-årsdag.På plats fanns vänner, stora delar av Sveriges finanselit – och familjen.– Det ska bli kul, sa Karl-Johan Persson, son till Stefan Persson och vd för H&M..

DI - 12 nov 13 kl. 06:05

Stefan Persson får miljoner i EU-bidrag

H&M:s koncernchef och arvtagare Karl-Johan Persson kritiserar EU för att lägga för mycket pengar på jordbruksstöd. Samtidigt är pappan, styrelseordförande Stefan Persson, en mottagare av jordbruksstöd för sin gård Ramsbury..

DI - 30 jan 14 kl. 13:02

5,6 miljarder till Stefan Persson

När Hennes & Mauritz i maj delar ut pengar till sina aktieägare blir det miljardpåfyllning på bankkontot hos huvudägaren Stefan Persson. Även vd Karl-Johan Persson får en rejäl dusör..

SvD - 10 dec 14 kl. 17:11

Stefan Persson investerar på Värmdö

Klädjätten H&M:s delägare och styrelseordförande Stefan Persson tar över Malma gård. Därmed stärker familjen Persson greppet över Fågelbrolandet i Värmdö kommun..

Sydsvenskan - 29 nov 17 kl. 23:15

Stefan Persson ser positivt på näthandeln

Trots att H&M har över 4 500 fysiska butiker är den ökade handeln på nätet snarare en möjlighet än ett hot, konstaterar Stefan Persson i en intervju med Dagens industri. Detta trots att aktiemarknaden är övertygad om motsatsen. H&M:s ordförande Stefan.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Rekordår för franska lyxmärket

Det franska lyxmärket Hermes ökade nettovinsten med 11 procent, till motsvarande 1,22 miljarder euro för 2017, skriver Financial Times. .

DI - 10 minuter sedan

AER: Fler enkla jobb underlättar integrationen

Minskade möjligheter till visstidsanställningar riskerar att försvåra invandrares arbetsmarknadsintegration. Det skriver Arbetsmarknadsekonomiska rådet i en rapport på onsdagen, vilket blir rådets sista. .

DI - 15 minuter sedan

Endomines: Guldgruvsprojekt löper enligt plan

Endomines har påbörjat den aktiva utvecklingen av de guldtillgångar i Idaho som anskaffades i februari 2018..

DI - 15 minuter sedan

Malmström mötte Ross om tullar

EU fortsätter intensivt att söka undantag från USA:s hotande stål- och aluminiumtullar i förhandlingar på plats i Washington. Vad som hittills avhandlats är det dock tyst om..

DI - 30 minuter sedan

Gazproms tillgångar i Ukraina har beslagtagits

Ukrainas justitiedepartement har nu beslagtagit motsvarande 32 miljoner kronor från Rysslands statliga gasbjässe Gazprom. Det skriver den ukrainska nyhetsbyrån UNIAN..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Fingerprint fortsätter rasa

Stockholmsbörsen inledde onsdagen något lägre. De större Europabörserna stod för små oregelbundna rörelser i öppningshandeln. Getinge föll rejält på sälj-råd..

DI - 30 minuter sedan

Getinge faller efter säljråd

Medicinteknikbolaget Getinge faller med drygt 7 procent i onsdagens inledande handel i spåren av att Nordea sänkt sin rekommendation till sälj från tidigare köp. .

DI - 45 minuter sedan

EU: Svenska bopriserna måste ner mer

Den senaste tiden priskorrigering på den svenska bostadsmarknaden är välkommen, men räcker inte. Det sade Patrick D'Souza, EU-kommissionen, på ett seminarium i Stockholm på onsdagen..

DI - 1 timme sedan

Nordea sänker Getinge – aktien faller

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Getinge till sälj, från tidigare köp.  Det skriver Bloomberg First Word..

DI - 1 timme sedan

Mikael Vilenius: Nu börjar utdelningsfesten

Det rekordymniga utdelningsregnet är äntligen här. Historiskt har det gött börsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.