DI > Ekonomi

Thursday, 19 July, 11:46

Liknande nyheter

Taggar: Uppföljning, Kurssvackanvar ett , fyndläge
Dagensanalys.se - 10 mar 16 kl. 11:31

Uppföljning är inte samma sak som kontroll

Du har säkert själv varit med om det: Du har fått ett uppdrag men känner att du inte får möjlighet att ta ansvar för det eftersom chefen hela tiden kontrollerar vad du gör och hur du gör det. Få saker kan vara så frustrerande som när du upplever att chefen vill vara med och detaljstyra i ett uppdrag. Samtidigt är chefen bara mån om att allt rullar på, vill vara med närvarande som chef och jobba med kontinuerlig uppföljning.

Regeringen - 24 jan 13 kl. 11:12

En modernare rättegång II - en uppföljning

EMR-utredningen (Ju 2011:10) har i dag överlämnat betänkandet En modernare rättegång II - en uppföljning (SOU 2012:93) till justitieminister Beatrice Ask. EMR-utredningen har funnit att reformen har fallit mycket väl ut och har varit positiv för såväl enskilda som för rättsväsendet. Pressmeddelande: En modernare rättegång II - en uppföljning SOU 2012:93 En modernare rättegång II - en uppföljning Justitiedepartementet, 24 januari 2013.

Trelleborgs Allehanda - 31 jan 13 kl. 12:27

Välkomnad uppföljning

Privat
Till politikerna i Tekniska nämnden i Trelleborg med anledning av artikeln i TA om ett nytt datasimuleringsprogram för hamnen i Smygehamn och dess vattenområde.
Jag tycker att man i första hand kan använda sig av det dataprogram och mätprogram som gjordes under åren 2004 till 2007. Det utarbetades bland annat av Sveriges dåvarande bästa oceanografer och professor Hans Hansson från LTH samt Jan Rönberg från CarlBro.

Regeringen - 27 jan 14 kl. 16:17

Framtid och uppföljning på finansministrarnas möte

Tisdagen den 28 januari deltar Anders Borg i Ekofinrådets möte i Bryssel. Vid mötet ska ministrarna bland annat diskutera uppföljning av Europeiska rådet avseende tillväxt- och sysselsättningspakten och ordförandeskapets program för Ekofin de kommande sex månaderna.

Pressmeddelande: Anders Borg till Bryssel 27-28 januari
Artikel: Framtid och uppföljning på finansministrarnas möte

Finansdepartementet, 27 januari 2014.

Regeringen - 29 apr 15 kl. 12:52

Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom EU

Regeringen har i dag lämnat en proposition till riksdagen med lagförslag som syftar till att främja användningen av alternativ till frihetsberövanden under brottmålsprocessen.

Pressmeddelande: Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom EU
Prop. 2014/15:116 Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom Europeiska unionen

Justitiedepartementet, 29 april 2015.

Skånskan - 29 feb 16 kl. 14:00

Krav på uppföljning av resultat

hörby De la Gardieskolan i Hörby följer inte upp elevernas resultat på ett tillräckligt bra sätt.
Det konstaterar Skolinspektionen efter ett tillsynsbesök. Nu kräver myndigheten åtgärder.

SR - 08 nov 16 kl. 05:42

Stora brister i strokevården – uppföljning och rehabilitering saknas

En avhandling från Lunds universitet visar att uppföljning och rehabilitering av strokepatienter har stora brister. En av fyra får ingen uppföljning i vården tre månader efter stroke..

Västerbottens Folkblad - 02 dec 16 kl. 09:53

Alla ms-sjuka får inte uppföljning

Många personer med ms och Parkinsons sjukdom följs inte upp årligen, visar en rapport. Västerbotten är det län där störst andel ms-sjuka får uppföljning varje år. En kontinuerlig uppföljning är grunden för en god vård av personer med ms och Parkinsons sjukdom, men många personer följs inte upp årligen, visar en rapport från Socialstyrelsen.

Dagensanalys.se - 03 jun 16 kl. 09:01

6 hetaste trenderna för en lyckad PR-uppföljning

PR-branschen måste ge sig in i den digitala med sociala medier som er ett slags digital-PR. De gamla hederliga pressmeddelanden måste omvandlas och omformas och anpassas till de digitala kanalerna där en helt annan tonalitet krävs för att nå fram. Här kommer 6 heta tips Sociala medier
Ingen blir förvånad när man nämner att sociala medier fortfarande är en stark trend.

Magazin24 - 17 mar 13 kl. 08:26

Uppföljning av trygghetsvandring

På måndag kommer det att vara en uppföljning på trygghetsvandringen som skedde i november förra året i Vilstaområdet i Arboga. De åtgärder som har gjorts efter att trygghetsvandringen genomfördes i Vilstaomrdået i Arboga kommer att redovisas klockan 15-16.30 på måndag vid Studieförbundet Vuxenskolan på Jädersvägen 1 i Arboga.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Minskad vinst för Kone

STOCKHOLM (Direkt) Kone redovisar ett rörelseresultat på 281 miljoner euro (336) för det andra kvartalet 2018. Väntat var enligt Inquiry Financials prognossammanställning ett rörelseresultat om 305 miljoner euro..

DI - 15 minuter sedan

Finansforskaren: Så lyckas du med ditt sparande

Finansforskaren Linnéa Schmidt vet hur man lyckas med sitt sparande. Här delar hon sina bästa tips med Di:s läsare. "Utnyttja semesterdagarna under parasollet till att se över din budget", säger hon..

DI - 30 minuter sedan

Pundfall efter svag detaljhandelsstatistik

En oväntad nedgång för brittisk detaljhandel i juni, ned med 0,5 procent, drog ned det brittiska pundet till den lägsta kursen mot dollar på nästan ett år..

DI - 30 minuter sedan

Evolution Gaming-chef dumpar aktier

STOCKHOLM (Direkt) Sebastian Johannisson har den 18 juli, alltså på onsdagen, sålt 80.000 aktier i Evolution Gaming där han har titeln "Chief Commercial Officer". .

DI - 45 minuter sedan

Storytel-topp miljonsäljer aktier

Morten Strunge, storägare och styrelseledamot i Storytel, har sålt 37.640 aktier i ljudboksbolaget, för 145 kronor styck, vilket motsvarar en likvid på nära 5,5 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Pundet pressas nedåt

Europaräntorna handlas överlag svagt upp på torsdagen, med tyska räntor 1 punkt högre. Europabörserna är mestadels ned och oljan har fallit.  USA-räntorna steg på onsdagskvällen och har fortsatt lite högre i den europeiska handeln.

DI - 45 minuter sedan

Jordens hemlis – ruvar på enorm diamantgömma

Människan har länge haft dille på diamant, i jakten på det mest exklusiva. Nu visar det sig att mineralen inte alls är särskilt sällsynt. Enligt nya forskarrön gömmer jordens inre ofattbara mängder bling..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Staten skjuter in miljarder till indiska banker

Den indiska regeringen väntas meddela en ny kapitalinjektion i indiska banker om två veckor, rapporterar Nikkei Asian Review och hänvisar till källor inom finansdepartementet. .

DI - 1 timme sedan

Biljättarna varnar: Tullar kommer kosta 730 miljarder – per år

Alliansen som bland annat består av biltillverkarna GM, Volkswagen och Toyota har uppgett att de kommer varna handelsdepartementet för konsekvenserna i USA till följd av tullar på bilar från EU. Det rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

EU laddar för tullsmocka – om Trump inför biltullar

EU kommer överväga att införa tullar på kol, läkemedel och kemiprodukter från USA om Donald Trump inför importbegränsningar på europeiska bilar.  Det skriver Reuters med hänvisning till tyska tidningen Wirtschaftswoche. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.