DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 23:15

Liknande nyheter

Taggar: Uppföljning, Kurssvackanvar ett , fyndläge
Dagensanalys.se - 10 mar 16 kl. 11:31

Uppföljning är inte samma sak som kontroll

Du har säkert själv varit med om det: Du har fått ett uppdrag men känner att du inte får möjlighet att ta ansvar för det eftersom chefen hela tiden kontrollerar vad du gör och hur du gör det. Få saker kan vara så frustrerande som när du upplever att chefen vill vara med och detaljstyra i ett uppdrag. Samtidigt är chefen bara mån om att allt rullar på, vill vara med närvarande som chef och jobba med kontinuerlig uppföljning.

Regeringen - 24 jan 13 kl. 11:12

En modernare rättegång II - en uppföljning

EMR-utredningen (Ju 2011:10) har i dag överlämnat betänkandet En modernare rättegång II - en uppföljning (SOU 2012:93) till justitieminister Beatrice Ask. EMR-utredningen har funnit att reformen har fallit mycket väl ut och har varit positiv för såväl enskilda som för rättsväsendet. Pressmeddelande: En modernare rättegång II - en uppföljning SOU 2012:93 En modernare rättegång II - en uppföljning Justitiedepartementet, 24 januari 2013.

Trelleborgs Allehanda - 31 jan 13 kl. 12:27

Välkomnad uppföljning

Privat
Till politikerna i Tekniska nämnden i Trelleborg med anledning av artikeln i TA om ett nytt datasimuleringsprogram för hamnen i Smygehamn och dess vattenområde.
Jag tycker att man i första hand kan använda sig av det dataprogram och mätprogram som gjordes under åren 2004 till 2007. Det utarbetades bland annat av Sveriges dåvarande bästa oceanografer och professor Hans Hansson från LTH samt Jan Rönberg från CarlBro.

Regeringen - 27 jan 14 kl. 16:17

Framtid och uppföljning på finansministrarnas möte

Tisdagen den 28 januari deltar Anders Borg i Ekofinrådets möte i Bryssel. Vid mötet ska ministrarna bland annat diskutera uppföljning av Europeiska rådet avseende tillväxt- och sysselsättningspakten och ordförandeskapets program för Ekofin de kommande sex månaderna.

Pressmeddelande: Anders Borg till Bryssel 27-28 januari
Artikel: Framtid och uppföljning på finansministrarnas möte

Finansdepartementet, 27 januari 2014.

Regeringen - 29 apr 15 kl. 12:52

Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom EU

Regeringen har i dag lämnat en proposition till riksdagen med lagförslag som syftar till att främja användningen av alternativ till frihetsberövanden under brottmålsprocessen.

Pressmeddelande: Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom EU
Prop. 2014/15:116 Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom Europeiska unionen

Justitiedepartementet, 29 april 2015.

Skånskan - 29 feb 16 kl. 14:00

Krav på uppföljning av resultat

hörby De la Gardieskolan i Hörby följer inte upp elevernas resultat på ett tillräckligt bra sätt.
Det konstaterar Skolinspektionen efter ett tillsynsbesök. Nu kräver myndigheten åtgärder.

SR - 08 nov 16 kl. 05:42

Stora brister i strokevården – uppföljning och rehabilitering saknas

En avhandling från Lunds universitet visar att uppföljning och rehabilitering av strokepatienter har stora brister. En av fyra får ingen uppföljning i vården tre månader efter stroke..

Västerbottens Folkblad - 02 dec 16 kl. 09:53

Alla ms-sjuka får inte uppföljning

Många personer med ms och Parkinsons sjukdom följs inte upp årligen, visar en rapport. Västerbotten är det län där störst andel ms-sjuka får uppföljning varje år. En kontinuerlig uppföljning är grunden för en god vård av personer med ms och Parkinsons sjukdom, men många personer följs inte upp årligen, visar en rapport från Socialstyrelsen.

Dagensanalys.se - 03 jun 16 kl. 09:01

6 hetaste trenderna för en lyckad PR-uppföljning

PR-branschen måste ge sig in i den digitala med sociala medier som er ett slags digital-PR. De gamla hederliga pressmeddelanden måste omvandlas och omformas och anpassas till de digitala kanalerna där en helt annan tonalitet krävs för att nå fram. Här kommer 6 heta tips Sociala medier
Ingen blir förvånad när man nämner att sociala medier fortfarande är en stark trend.

Magazin24 - 17 mar 13 kl. 08:26

Uppföljning av trygghetsvandring

På måndag kommer det att vara en uppföljning på trygghetsvandringen som skedde i november förra året i Vilstaområdet i Arboga. De åtgärder som har gjorts efter att trygghetsvandringen genomfördes i Vilstaomrdået i Arboga kommer att redovisas klockan 15-16.30 på måndag vid Studieförbundet Vuxenskolan på Jädersvägen 1 i Arboga.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Solbolaget lägger börsplaner på is efter USA-uppmärksamhet

Efter positiv uppmärksamhet från USA:s energidepartement avbryter svenska United Sun Systems sin planerade notering. Det uppger vd:n Lars Jacobsson..

DI - 1 timme sedan

Förarlös lyxsvit stal showen i Paris

Paris Trots Ford, Volvo Cars, Nissan, Fiat och Volkswagens avhopp blev bilmässan i Paris långt ifrån en avslagen tillställning. Biltillverkarna på plats satsade på att kittla alla sinnen. Bäst lyckades Renault med den chaufförlösa franska lyxsviten EZ-Ultimo..

DI - 2 timmar sedan

Sista varningen – vi har tio år på oss att rädda planeten

Den viktigaste IPCC-rapporten hittills – det sa Hoesung Lee, ordförande i FN:s vetenskapliga klimatpanel IPCC, när den första globala utvärderingen av vad 1,5 graders global uppvärmning innebär för mänskligheten presenterades förra veckan. Jag håller med – kanske rent av den viktigaste vetenskapliga rapporten hittills..

DI - 3 timmar sedan

Ny giv – oljefonden stuvar om bland spelaktierna

Den norska oljefonden är Stockholmsbörsens allra största kapitalförvaltare. Fonden är en aktiv aktiehandlare och kan rubba kurserna för de flesta aktier. Den senaste ägardatan visar bland annat att fonden sålt rejält i en speloperatör, och i stället köpt ett annat bolag i sektorn.

DI - 3 timmar sedan

Pro-saudiska botar på Twitter stängs

Enligt nyhetstjänsten Business Insider har Twitter stängt ned hundratals automatiserade konton (botar) som använts i en koordinerad kampanj för att försvara regimens hantering av händelsen där den saudiska journalisten och dissidenten Jamal Khashoggi dödades på Saudiarabiens konsulat i Istanbul..

DI - 3 timmar sedan

Miljöhoten engagerar vandrande kronprinsessa: "Vi måste skärpa oss"

Kronprinsessan Victoria har inlett sin egen version av Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige. Under några år ska hon vandra genom landets alla landskap. Hon är djupt oroad över de klimatförändringar hon ser.

DI - 4 timmar sedan

Adverty på väg mot First North

Annonsteknikbolaget Adverty har erhållit 36 miljoner kronor i finansiering och företaget har även nått spridningskravet för en notering på First North. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 5 timmar sedan

Experten: Arlas ostflytt kan hyvla köpsuget rejält

När Arla flyttar produktionen av Boxholmsost så är det en i raden av flera matvarumärken som överger sin hemort. Draget riskerar att minska suget hos konsumenterna, enligt varumärksexperten Tony Apéria. .

DI - 5 timmar sedan

Absolut popkonst för miljoner

På 1980-talet blev Keith Harings bild med Absolut Vodka-flaskan och hans säregna figurer känd världen över. Di kan avslöja att konstnärens egen förlaga köptes av en svensk som efter 28 år nu bjuder ut den till försäljning i Uppsala..

DI - 5 timmar sedan

Cantargias vd nöjd med fas 1-studie

Cancerforskningsföretaget Cantargia har presenterat positiva kliniska fas I-data på lördagen..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.