DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 10:19

Liknande nyheter

Taggar: Uppföljning, Kurssvackanvar ett , fyndläge
Dagensanalys.se - 10 mar 16 kl. 11:31

Uppföljning är inte samma sak som kontroll

Du har säkert själv varit med om det: Du har fått ett uppdrag men känner att du inte får möjlighet att ta ansvar för det eftersom chefen hela tiden kontrollerar vad du gör och hur du gör det. Få saker kan vara så frustrerande som när du upplever att chefen vill vara med och detaljstyra i ett uppdrag. Samtidigt är chefen bara mån om att allt rullar på, vill vara med närvarande som chef och jobba med kontinuerlig uppföljning.

Regeringen - 24 jan 13 kl. 11:12

En modernare rättegång II - en uppföljning

EMR-utredningen (Ju 2011:10) har i dag överlämnat betänkandet En modernare rättegång II - en uppföljning (SOU 2012:93) till justitieminister Beatrice Ask. EMR-utredningen har funnit att reformen har fallit mycket väl ut och har varit positiv för såväl enskilda som för rättsväsendet. Pressmeddelande: En modernare rättegång II - en uppföljning SOU 2012:93 En modernare rättegång II - en uppföljning Justitiedepartementet, 24 januari 2013.

Trelleborgs Allehanda - 31 jan 13 kl. 12:27

Välkomnad uppföljning

Privat
Till politikerna i Tekniska nämnden i Trelleborg med anledning av artikeln i TA om ett nytt datasimuleringsprogram för hamnen i Smygehamn och dess vattenområde.
Jag tycker att man i första hand kan använda sig av det dataprogram och mätprogram som gjordes under åren 2004 till 2007. Det utarbetades bland annat av Sveriges dåvarande bästa oceanografer och professor Hans Hansson från LTH samt Jan Rönberg från CarlBro.

Regeringen - 27 jan 14 kl. 16:17

Framtid och uppföljning på finansministrarnas möte

Tisdagen den 28 januari deltar Anders Borg i Ekofinrådets möte i Bryssel. Vid mötet ska ministrarna bland annat diskutera uppföljning av Europeiska rådet avseende tillväxt- och sysselsättningspakten och ordförandeskapets program för Ekofin de kommande sex månaderna.

Pressmeddelande: Anders Borg till Bryssel 27-28 januari
Artikel: Framtid och uppföljning på finansministrarnas möte

Finansdepartementet, 27 januari 2014.

Regeringen - 29 apr 15 kl. 12:52

Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom EU

Regeringen har i dag lämnat en proposition till riksdagen med lagförslag som syftar till att främja användningen av alternativ till frihetsberövanden under brottmålsprocessen.

Pressmeddelande: Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom EU
Prop. 2014/15:116 Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom Europeiska unionen

Justitiedepartementet, 29 april 2015.

Skånskan - 29 feb 16 kl. 14:00

Krav på uppföljning av resultat

hörby De la Gardieskolan i Hörby följer inte upp elevernas resultat på ett tillräckligt bra sätt.
Det konstaterar Skolinspektionen efter ett tillsynsbesök. Nu kräver myndigheten åtgärder.

SR - 08 nov 16 kl. 05:42

Stora brister i strokevården – uppföljning och rehabilitering saknas

En avhandling från Lunds universitet visar att uppföljning och rehabilitering av strokepatienter har stora brister. En av fyra får ingen uppföljning i vården tre månader efter stroke..

Västerbottens Folkblad - 02 dec 16 kl. 09:53

Alla ms-sjuka får inte uppföljning

Många personer med ms och Parkinsons sjukdom följs inte upp årligen, visar en rapport. Västerbotten är det län där störst andel ms-sjuka får uppföljning varje år. En kontinuerlig uppföljning är grunden för en god vård av personer med ms och Parkinsons sjukdom, men många personer följs inte upp årligen, visar en rapport från Socialstyrelsen.

Dagensanalys.se - 03 jun 16 kl. 09:01

6 hetaste trenderna för en lyckad PR-uppföljning

PR-branschen måste ge sig in i den digitala med sociala medier som er ett slags digital-PR. De gamla hederliga pressmeddelanden måste omvandlas och omformas och anpassas till de digitala kanalerna där en helt annan tonalitet krävs för att nå fram. Här kommer 6 heta tips Sociala medier
Ingen blir förvånad när man nämner att sociala medier fortfarande är en stark trend.

Magazin24 - 17 mar 13 kl. 08:26

Uppföljning av trygghetsvandring

På måndag kommer det att vara en uppföljning på trygghetsvandringen som skedde i november förra året i Vilstaområdet i Arboga. De åtgärder som har gjorts efter att trygghetsvandringen genomfördes i Vilstaomrdået i Arboga kommer att redovisas klockan 15-16.30 på måndag vid Studieförbundet Vuxenskolan på Jädersvägen 1 i Arboga.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Rekordår för franska lyxmärket

Det franska lyxmärket Hermes ökade nettovinsten med 11 procent, till motsvarande 1,22 miljarder euro för 2017, skriver Financial Times. .

DI - 5 minuter sedan

AER: Fler enkla jobb underlättar integrationen

Minskade möjligheter till visstidsanställningar riskerar att försvåra invandrares arbetsmarknadsintegration. Det skriver Arbetsmarknadsekonomiska rådet i en rapport på onsdagen, vilket blir rådets sista. .

DI - 15 minuter sedan

Endomines: Guldgruvsprojekt löper enligt plan

Endomines har påbörjat den aktiva utvecklingen av de guldtillgångar i Idaho som anskaffades i februari 2018..

DI - 15 minuter sedan

Malmström mötte Ross om tullar

EU fortsätter intensivt att söka undantag från USA:s hotande stål- och aluminiumtullar i förhandlingar på plats i Washington. Vad som hittills avhandlats är det dock tyst om..

DI - 30 minuter sedan

Gazproms tillgångar i Ukraina har beslagtagits

Ukrainas justitiedepartement har nu beslagtagit motsvarande 32 miljoner kronor från Rysslands statliga gasbjässe Gazprom. Det skriver den ukrainska nyhetsbyrån UNIAN..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Fingerprint fortsätter rasa

Stockholmsbörsen inledde onsdagen något lägre. De större Europabörserna stod för små oregelbundna rörelser i öppningshandeln. Getinge föll rejält på sälj-råd..

DI - 30 minuter sedan

Getinge faller efter säljråd

Medicinteknikbolaget Getinge faller med drygt 7 procent i onsdagens inledande handel i spåren av att Nordea sänkt sin rekommendation till sälj från tidigare köp. .

DI - 45 minuter sedan

EU: Svenska bopriserna måste ner mer

Den senaste tiden priskorrigering på den svenska bostadsmarknaden är välkommen, men räcker inte. Det sade Patrick D'Souza, EU-kommissionen, på ett seminarium i Stockholm på onsdagen..

DI - 1 timme sedan

Nordea sänker Getinge – aktien faller

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Getinge till sälj, från tidigare köp.  Det skriver Bloomberg First Word..

DI - 45 minuter sedan

Mikael Vilenius: Nu börjar utdelningsfesten

Det rekordymniga utdelningsregnet är äntligen här. Historiskt har det gött börsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.