DI > Ekonomi

Saturday, 16 December, 10:01

Liknande nyheter

Taggar: Uppföljning, Kurssvackanvar ett , fyndläge
Dagensanalys.se - 10 mar 16 kl. 11:31

Uppföljning är inte samma sak som kontroll

Du har säkert själv varit med om det: Du har fått ett uppdrag men känner att du inte får möjlighet att ta ansvar för det eftersom chefen hela tiden kontrollerar vad du gör och hur du gör det. Få saker kan vara så frustrerande som när du upplever att chefen vill vara med och detaljstyra i ett uppdrag. Samtidigt är chefen bara mån om att allt rullar på, vill vara med närvarande som chef och jobba med kontinuerlig uppföljning.

Regeringen - 24 jan 13 kl. 11:12

En modernare rättegång II - en uppföljning

EMR-utredningen (Ju 2011:10) har i dag överlämnat betänkandet En modernare rättegång II - en uppföljning (SOU 2012:93) till justitieminister Beatrice Ask. EMR-utredningen har funnit att reformen har fallit mycket väl ut och har varit positiv för såväl enskilda som för rättsväsendet. Pressmeddelande: En modernare rättegång II - en uppföljning SOU 2012:93 En modernare rättegång II - en uppföljning Justitiedepartementet, 24 januari 2013.

Trelleborgs Allehanda - 31 jan 13 kl. 12:27

Välkomnad uppföljning

Privat
Till politikerna i Tekniska nämnden i Trelleborg med anledning av artikeln i TA om ett nytt datasimuleringsprogram för hamnen i Smygehamn och dess vattenområde.
Jag tycker att man i första hand kan använda sig av det dataprogram och mätprogram som gjordes under åren 2004 till 2007. Det utarbetades bland annat av Sveriges dåvarande bästa oceanografer och professor Hans Hansson från LTH samt Jan Rönberg från CarlBro.

Regeringen - 27 jan 14 kl. 16:17

Framtid och uppföljning på finansministrarnas möte

Tisdagen den 28 januari deltar Anders Borg i Ekofinrådets möte i Bryssel. Vid mötet ska ministrarna bland annat diskutera uppföljning av Europeiska rådet avseende tillväxt- och sysselsättningspakten och ordförandeskapets program för Ekofin de kommande sex månaderna.

Pressmeddelande: Anders Borg till Bryssel 27-28 januari
Artikel: Framtid och uppföljning på finansministrarnas möte

Finansdepartementet, 27 januari 2014.

Regeringen - 29 apr 15 kl. 12:52

Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom EU

Regeringen har i dag lämnat en proposition till riksdagen med lagförslag som syftar till att främja användningen av alternativ till frihetsberövanden under brottmålsprocessen.

Pressmeddelande: Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom EU
Prop. 2014/15:116 Erkännande och uppföljning av beslut om övervakningsåtgärder inom Europeiska unionen

Justitiedepartementet, 29 april 2015.

Skånskan - 29 feb 16 kl. 14:00

Krav på uppföljning av resultat

hörby De la Gardieskolan i Hörby följer inte upp elevernas resultat på ett tillräckligt bra sätt.
Det konstaterar Skolinspektionen efter ett tillsynsbesök. Nu kräver myndigheten åtgärder.

SR - 08 nov 16 kl. 05:42

Stora brister i strokevården – uppföljning och rehabilitering saknas

En avhandling från Lunds universitet visar att uppföljning och rehabilitering av strokepatienter har stora brister. En av fyra får ingen uppföljning i vården tre månader efter stroke..

Västerbottens Folkblad - 02 dec 16 kl. 09:53

Alla ms-sjuka får inte uppföljning

Många personer med ms och Parkinsons sjukdom följs inte upp årligen, visar en rapport. Västerbotten är det län där störst andel ms-sjuka får uppföljning varje år. En kontinuerlig uppföljning är grunden för en god vård av personer med ms och Parkinsons sjukdom, men många personer följs inte upp årligen, visar en rapport från Socialstyrelsen.

Dagensanalys.se - 03 jun 16 kl. 09:01

6 hetaste trenderna för en lyckad PR-uppföljning

PR-branschen måste ge sig in i den digitala med sociala medier som er ett slags digital-PR. De gamla hederliga pressmeddelanden måste omvandlas och omformas och anpassas till de digitala kanalerna där en helt annan tonalitet krävs för att nå fram. Här kommer 6 heta tips Sociala medier
Ingen blir förvånad när man nämner att sociala medier fortfarande är en stark trend.

Magazin24 - 17 mar 13 kl. 08:26

Uppföljning av trygghetsvandring

På måndag kommer det att vara en uppföljning på trygghetsvandringen som skedde i november förra året i Vilstaområdet i Arboga. De åtgärder som har gjorts efter att trygghetsvandringen genomfördes i Vilstaomrdået i Arboga kommer att redovisas klockan 15-16.30 på måndag vid Studieförbundet Vuxenskolan på Jädersvägen 1 i Arboga.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Handelsministern hoppas på revansch efter WTO:s fiasko

BUENOS AIRES.  Handelsavtal mellan EU och länder som Japan, Sydkorea, Brasilien och Mexiko kan bli allt viktigare för svenska exportföretag i ett läge där multinationella frihandelsuppgörelser bromsas av USA. ”Sveriges export till Sydkorea har ökat med 70 procent efter handelsavtalet med EU”, säger Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde..

DI - 15 minuter sedan

Storbritannien och Kina stärker ekonomiska samarbetet

Kina och Storbritannien är överens om att fördjupa sitt samarbete på det ekonomiska området, enligt ett uttalande från den brittiska regeringen. Beskedet kommer efter möten i Peking mellan den brittiske finansministern Philip Hammond och kinesiska representanter..

DI - 1 timme sedan

Expertens tips: Så undviker du värmepumpssmällen

Den som inte har koll på underhållet av sin värmepump kan förlora stora pengar. ”Det kan innebära en 25 procent högre energiförbrukning”, säger Jan-Erik Nowacki, teknisk expert..

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar på Rezidors huvudägare

Rezidors huvudägare HNA har tvingats lämna ifrån sig 10,6 miljoner aktier i hotellgruppen till en långivare. Det är en signal på att kineserna har stora problem. Samtidigt sitter Rezidors ordförande Xin Di löst sedan han fått gå som vd i HNA Tourism..

DI - 1 timme sedan

Stockholmslya – från stekhett till iskallt

”En säck med amerikanska dollar” är årets julklappstips, om den svenska penningmarknaden får välja. På delad andraplats kommer ”svenska aktier” och det som alla hade önskat att de hade fått i julklapp förra året – ”en bitcoin”..

DI - 2 timmar sedan

Japanska anställda kan få lön i bitcoin

Ett japanskt företag ska börja erbjuda sina anställda att få ut en del av lönen i bitcoin. GMO Internet tros vara ett av de första större företagen att betala ut löner i kryptovalutan..

DI - 2 timmar sedan

Medvind för Trumps skatteförslag

USA:s president Donald Trump ser fram emot att uppfylla sitt vallöfte om att genomföra sin stora skattereform efter omröstningen i representanthuset i början av nästa vecka, meddelar Vita huset..

DI - 2 timmar sedan

Ny topptrenden: Spola helikoptern

Lättare skidor med ofattbart små bindningar och stighudar med klister tar dig upp för orörda fjäll. Sköna svängar nerför i orörd pudersnö. Topptur, randonnée och skidalpinism är olika namn för samma aktivitet där äventyrs- och motionstrenden smälter samman.

DI - 10 timmar sedan

Det ska du tänka på innan du köper hund

Att skaffa hund är förknippat med mycket glädje – men även stora utgifter. Inför årets hundmässa tipsar Hans Rosenberg på Svenska Kennelklubben om vad du ska tänka på innan du slår till..

DI - 11 timmar sedan

TD Ameritrade ska tillåta handel med bitcointerminer

TD Ameritrade ska tillåta handel med CBOE:s bitcointerminer på sin plattform från och med måndag. Det rapporterar CNBC..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.