DI > Ekonomi

Sunday, 21 October, 15:11

DI - 04 dec 17 kl. 10:28

Ronneby flygplats öppnad igenRonneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare. En väska väckte misstankar i säkerhetskontrollen och eftersom den person som hade med sig väskan inte själv hade packat den, behövde den undersökas närmare. Efter kontakt med det företag som hade packat väskan beslutades att åter öppna flygplatsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kallinge

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ronneby, flygplats, öppnad, igen
Helsingborgs Dagblad - 04 dec 17 kl. 09:41

Ronneby flygplats öppnad igen

Ronneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare. En väska väckte misstankar i säkerhetskontrollen och eftersom den person som hade med sig väskan inte själv hade packat den, behövd.

UNT - 04 dec 17 kl. 10:26

Ronneby flygplats öppnad igen

Ronneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare..

Vimmerby Tidning - 04 dec 17 kl. 14:56

Utrymd flygplats öppnad igen

Ronneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare..

GöteborgsPosten - 04 dec 17 kl. 10:26

Ronneby flygplats öppnad igen

SvD - 10 jul 11 kl. 16:33

Misstänkt bomb på Ronneby flygplats

Polisen har spärrat av ett större område på Ronneby flygplats, belägen mellan Karlskrona och Karlshamn, uppger Blekingepolisen..

Kristianstadsbladet - 10 jul 11 kl. 16:45

Misstänkt bomb på Ronneby flygplats

Polisen har spärrat av ett större område på Ronneby flygplats.
? Vi har hittat ett paket som man har bedömt kan vara farligt.

UNT - 10 jul 11 kl. 16:33

Misstänkt bomb på Ronneby flygplats

Polisen har spärrat av ett större område på Ronneby flygplats, belägen mellan Karlskrona och Karlshamn, uppger Blekingepolisen. Bombtekniker är på väg till flygplatsen. Avspärrningen påverkar inte flygtrafiken.

Nyhetskanalen - 10 jul 11 kl. 16:40

Ingen bomb på Ronneby flygplats

Ett större område på Ronneby flygplats, belägen mellan Karlskrona och Karlshamn, spärrades av på söndagseftermiddagen på grund av en misstänkt bomb..

Sydöstran - 28 sep 16 kl. 23:00

Brand i lysrör på Ronneby flygplats

Räddningstjänsten fick larm vid 22.20-tiden om möjlig brand på Ronneby flygplats..

DN - 04 dec 17 kl. 10:15

Ronneby flygplats evakuerad – misstänkt väska hittad

Ronneby flygplats har evakuerats efter att en misstänkt väska upptäckts i säkerhetskontrollen.  – Vi undersöker väskan som en säkerhetsåtgärd, säger Stephan Söderholm, vakthavande befäl på polisen i region syd..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Omvärlden kräver bättre svar om Khashoggi

Saudiarabiens uppgifter om hur journalisten Jamal Khashoggi miste livet på landets konsulat i Istanbul möts av en växande skepsis från omvärlden. En allt större skara länder kräver fler och bättre svar..

DI - 45 minuter sedan

(M)otvilligt stöd till Stubb i EU-toppval

Moderaterna har valt ryttare i ett lopp de egentligen inte vill ska köras: Finländske Alexander Stubb i racet om att bli EU-kommissionens ordförande. Socialdemokraterna satsar på nederländske Frans Timmermans..

DI - 45 minuter sedan

Skistar-chefen lämnar ordförandeklubban i Svenska skidförbundet

Karin Mattsson har valts till ny förbundsordförande för Svenska skidförbundet. Hon ersätter Skistar-chefen Mats Årjes som lämnar för att istället bli ny styrelseordförande för Sveriges olympiska kommitté (SOK)..

DI - 1 timme sedan

Biljättens nya el-suv blir försenad

Tyska biltillverkaren Audis nya elektroniska SUV blir fyra veckor försenad. Orsaken är att bolaget måste fixa problem i mjukvara, rapporterar Reuters..

DI - 2 timmar sedan

Veckans aktie: Hemmafixare med fyndläge

Aktien är hårt pressad. Men bolaget har en roll att spela även i framtiden och en mycket hög aktieutdelning de kommande två åren är en kudde för aktieägarna i väntan på att vinsttrenden vänder upp. Vi rekommenderar köp.

DI - 2 timmar sedan

Förre Fed-chefen sågar Trumps mål – hyllar Sverige

President Donald Trumps mål om att växa ekonomin med 3 procent per år är inte hållbart. Det säger den tidigare Fed-chefen Alan Greenspan i en intervju med tidskriften Barrons. Han ser flera problem i USA och receptet för att råda bot är bland annat att ta efter Sverige.

DI - 2 timmar sedan

Kinesiska operatörsjätten dubblar vinsten

Kinesiska operatörsjätten China Unicom ökade intäkterna och vinsten under årets nio första månader. .

DI - 2 timmar sedan

Sju raka råd för att lyckas på Facebook

Med rätt träning av algoritmerna kan det lilla företagets Facebook-kampanjer bli lika framgångsrika som storspelarnas. Jonas Carlström, marknadsföringsexpert på Star Republic, har tipsen..

DI - 2 timmar sedan

Därför floppar företagen på Facebook

Få bolag får ut något av stretandet efter följare i kanaler som Facebook och Twitter. Orsaken är att de flesta saknar en bra plan, säger sociala medie-experten Emma Blom som kallar Facebooks annonsverktyg för "det mest kraftfulla och skrämmande som världen skådat"..

DI - 3 timmar sedan

Tältlivet som spöar Manhattans lyxhotell

En höstweekend i New York är aldrig alldaglig, men kan bli till något alldeles speciellt kryddad med lite unika upplevelser i världsklass. Di Lördag listar tre förslag som sätter guldkant på en hösthelg i staden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.