DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 21:31

DI - 04 dec 17 kl. 10:28

Ronneby flygplats öppnad igenRonneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare. En väska väckte misstankar i säkerhetskontrollen och eftersom den person som hade med sig väskan inte själv hade packat den, behövde den undersökas närmare. Efter kontakt med det företag som hade packat väskan beslutades att åter öppna flygplatsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kallinge

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ronneby, flygplats, öppnad, igen
Helsingborgs Dagblad - 04 dec 17 kl. 09:41

Ronneby flygplats öppnad igen

Ronneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare. En väska väckte misstankar i säkerhetskontrollen och eftersom den person som hade med sig väskan inte själv hade packat den, behövd.

UNT - 04 dec 17 kl. 10:26

Ronneby flygplats öppnad igen

Ronneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare..

Vimmerby Tidning - 04 dec 17 kl. 14:56

Utrymd flygplats öppnad igen

Ronneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare..

GöteborgsPosten - 04 dec 17 kl. 10:26

Ronneby flygplats öppnad igen

SvD - 10 jul 11 kl. 16:33

Misstänkt bomb på Ronneby flygplats

Polisen har spärrat av ett större område på Ronneby flygplats, belägen mellan Karlskrona och Karlshamn, uppger Blekingepolisen..

Kristianstadsbladet - 10 jul 11 kl. 16:45

Misstänkt bomb på Ronneby flygplats

Polisen har spärrat av ett större område på Ronneby flygplats.
? Vi har hittat ett paket som man har bedömt kan vara farligt.

UNT - 10 jul 11 kl. 16:33

Misstänkt bomb på Ronneby flygplats

Polisen har spärrat av ett större område på Ronneby flygplats, belägen mellan Karlskrona och Karlshamn, uppger Blekingepolisen. Bombtekniker är på väg till flygplatsen. Avspärrningen påverkar inte flygtrafiken.

Nyhetskanalen - 10 jul 11 kl. 16:40

Ingen bomb på Ronneby flygplats

Ett större område på Ronneby flygplats, belägen mellan Karlskrona och Karlshamn, spärrades av på söndagseftermiddagen på grund av en misstänkt bomb..

Sydöstran - 28 sep 16 kl. 23:00

Brand i lysrör på Ronneby flygplats

Räddningstjänsten fick larm vid 22.20-tiden om möjlig brand på Ronneby flygplats..

DN - 04 dec 17 kl. 10:15

Ronneby flygplats evakuerad – misstänkt väska hittad

Ronneby flygplats har evakuerats efter att en misstänkt väska upptäckts i säkerhetskontrollen.  – Vi undersöker väskan som en säkerhetsåtgärd, säger Stephan Söderholm, vakthavande befäl på polisen i region syd..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Svenska partier uppvaktades av Cambridge Analytica

Flera svenska riksdagspartier, däribland Moderaterna, har uppvaktats av Cambridge Analytica – det bolag som står i centrum för skandalen kring Facebook. Mycket talar nu för att de metoder som användes för att få Trump vald i USA kommer att användas även i Sverige, varnar experter Di talat med..

DI - 30 minuter sedan

Zuckerbergs första uttalande om skandalen: Vi har begått misstag

För första gången uttalar sig nu Facebooks grundare Mark Zuckerberg om den skandal som briserat kring analysföretaget Cambridge Analytica..

DI - 1 timme sedan

H&M lanserar sitt märke på Alibabas webbplats

H&M lanserade sitt varumärke på Alibabas webbplats Tmall på onsdagen i syfte att försöka hantera konkurrensen i Kina. Bolaget har redan lanserat sitt märke "Monki" på Tmall, och från och med i dag går det även att handla kläder från bolagets varumärke på plattformen..

DI - 45 minuter sedan

Regeringskällor: Perus president avgår

Perus president Pedro Pablo Kuczynski har lämnat in en avskedsansökan till kongressen, uppger två regeringskällor. Bakgrunden är anklagelser om att han benådade den auktoritäre exledaren Alberto Fujimori i utbyte mot nedlagda röster, för att inte bli avsatt i kongressen..

DI - 2 timmar sedan

Federal Reserve höjer räntan

NEW YORK. Jerome Powell höjde som väntat styrräntan med 25 punkter till 1,50–1,75 procent under sitt första möte som chef för den amerikanska centralbanken Federal Reserve..

DI - 1 timme sedan

H&M lanserar märke på Alibabas webbplats

H&M lanserade sitt budgetmärke på Alibabas webbplats Tmall på onsdagen i syfte att försöka hantera konkurrensen i Kina. Bolaget har redan lanserat sitt märke "Monki" på Tmall, och från och med i dag går det även att handla kläder från bolagets budgetmärke på plattformen..

DI - 1 timme sedan

Trängselskatten en guldgruva för staten

Sedan trängselskatten infördes har svenska staten dragit in över en miljard kronor på den kritiserade tilläggsavgiften vid sen betalning. Och det senaste greppet för förenkling har istället fått ytterligare tiotusentals personer att missa betalningen, kan Di berätta..

DI - 1 timme sedan

Tobias Wikström: Bolagsskatten måste anpassas till omvärlden

LEDARE. Finansminister Magdalena Andersson sänker bolagsskatten och avstår från den värsta varianten av ränteavdragsbegränsning. Hon har därmed lyssnat på remisskritiken, men visar samtidigt att regeringen inte riktigt vill se vad som pågår i omvärlden..

DI - 2 timmar sedan

Hamnfacken öppnar för samgående

Fackförbunden närmar sig varandra, men än är Transport och Hamnarbetarförbundet inte överens. Därmed kvarstår dödläget i Göteborgs hamn..

DI - 2 timmar sedan

Europa måste ha en ny strategi för Sidenvägen

DEBATT. Europa kan inte bara bemöta kinesisk geopolitik på hemmaplan. Kinas planer för den så kallade Sidenvägen, Belt and Road Initiative, påverkar EU på ett sätt som måste mötas, skriver Björn Fägersten, Utrikespolitiska institutet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.