DI > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 21:23

DI - 04 dec 17 kl. 10:28

Ronneby flygplats öppnad igenRonneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare. En väska väckte misstankar i säkerhetskontrollen och eftersom den person som hade med sig väskan inte själv hade packat den, behövde den undersökas närmare. Efter kontakt med det företag som hade packat väskan beslutades att åter öppna flygplatsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kallinge

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ronneby, flygplats, öppnad, igen
Helsingborgs Dagblad - 04 dec 17 kl. 09:41

Ronneby flygplats öppnad igen

Ronneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare. En väska väckte misstankar i säkerhetskontrollen och eftersom den person som hade med sig väskan inte själv hade packat den, behövd.

UNT - 04 dec 17 kl. 10:26

Ronneby flygplats öppnad igen

Ronneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare..

Vimmerby Tidning - 04 dec 17 kl. 14:56

Utrymd flygplats öppnad igen

Ronneby flygplats i Kallinge, som varit utrymd efter att ett misstänkt föremål hittats, har åter öppnats för passagerare..

GöteborgsPosten - 04 dec 17 kl. 10:26

Ronneby flygplats öppnad igen

SvD - 10 jul 11 kl. 16:33

Misstänkt bomb på Ronneby flygplats

Polisen har spärrat av ett större område på Ronneby flygplats, belägen mellan Karlskrona och Karlshamn, uppger Blekingepolisen..

Kristianstadsbladet - 10 jul 11 kl. 16:45

Misstänkt bomb på Ronneby flygplats

Polisen har spärrat av ett större område på Ronneby flygplats.
? Vi har hittat ett paket som man har bedömt kan vara farligt.

UNT - 10 jul 11 kl. 16:33

Misstänkt bomb på Ronneby flygplats

Polisen har spärrat av ett större område på Ronneby flygplats, belägen mellan Karlskrona och Karlshamn, uppger Blekingepolisen. Bombtekniker är på väg till flygplatsen. Avspärrningen påverkar inte flygtrafiken.

Nyhetskanalen - 10 jul 11 kl. 16:40

Ingen bomb på Ronneby flygplats

Ett större område på Ronneby flygplats, belägen mellan Karlskrona och Karlshamn, spärrades av på söndagseftermiddagen på grund av en misstänkt bomb..

Sydöstran - 28 sep 16 kl. 23:00

Brand i lysrör på Ronneby flygplats

Räddningstjänsten fick larm vid 22.20-tiden om möjlig brand på Ronneby flygplats..

DN - 04 dec 17 kl. 10:15

Ronneby flygplats evakuerad – misstänkt väska hittad

Ronneby flygplats har evakuerats efter att en misstänkt väska upptäckts i säkerhetskontrollen.  – Vi undersöker väskan som en säkerhetsåtgärd, säger Stephan Söderholm, vakthavande befäl på polisen i region syd..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sverige leder allians för globalt kemikalieavtal

I samband med FN:s årliga miljötoppmöte i New York lanserar Sverige en högambitionsallians. Alliansen bestående av länder och andra aktörer ska driva arbetet med att skapa ett Parisavtal för säker hantering av kemikalier..

DI - 15 minuter sedan

Härjande bränder – en dyr affär för skogsbolagen

Bränderna som härjar på många platser i Sverige pressar skogsbolagen. På många håll måste företagen låta maskinerna stå. ”I södra Norrland har vi stoppat all avverkning”, säger Inger Thorén Emilsson, kommunikationschef på Sveaskog..

DI - 15 minuter sedan

70-tal bränder just nu – torka största risken

Ett 70-tal skogsbränder härjar i Sverige. Men över tid har faktiskt antalet skogsbränder minskat..

DI - 45 minuter sedan

Nya rekordnivåer för Nasdaq

Amerikanska indexet Nasdaq Composite når nya toppar. Amazon agerar draglok och Netflix återhämtning bidrar. .

DI - 30 minuter sedan

Trump accepterar slutsats om rysk valpåverkan

USA:s president Donald Trump säger att Rysslands agerande inte hade någon inverkan på utgången av det amerikanska presidentvalet och att han accepterar de amerikanska underrättelsetjänsternas slutsats om rysk påverkan på presidentvalet, rapporterar Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Fondproffset: Tre aktier du ska köpa i handelskriget

Att USA har startat ett handelskrig mot bland annat Kina har inte gått obemärkt förbi. För aktiehandlare behöver dock inte oroligheterna vara något negativt, skriver Skagen Fonder. Handelskrig skapar möjligheter.

DI - 1 timme sedan

Lifco ökar omsättningen och rörelseresultatet

Industrikoncernen Lifco redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst..

DI - 1 timme sedan

Rekordutbud på nyproducerat – bister höst väntar

Sommaren innebär normalt sett mindre aktivitet på bostadsmarknaden. Trots det går utbudet av nyproducerade lägenheter till salu mot rekordnivåer. .

DI - 1 timme sedan

Viktig men knapp brexitseger för Theresa May

Den brittiska regeringen och premiärminister Theresa May har med knapp majoritet vunnit en viktig omröstning i parlamentet om brexit..

DI - 1 timme sedan

Anders Hägerstrand: Klockrent köp efter kursraset

Husqvarnas aktie är klockrent köp efter det överdrivna kursraset på tisdagen. Visserligen finns det skäl att oroa sig för hur dyrt det blir för Husqvarna att avveckla stora delar av konsumentdivisionen samt hur förlorade skalfördelar påverkar hela koncernens lönsamhet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.