Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 22 March, 01:16

Dagens Media - 04 dec 17 kl. 09:32

OKQ8 låter personalen stå i rampljusetLyfter i ett nytt reklamkoncept fram sina egna anställda som ansiktet utåt. Se filmen här..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
OKQ8

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OKQ8, låter, personalen, ståi , rampljuset
Dalarnas tidningar - 01 feb 11 kl. 09:47

OKQ8 har stängt i Orsa

[ORSA] Känslorna var många när kunderna åkte in till OKQ8 i Orsa måndag förmiddag. På en skylt hade personalen skrivit STÄNGT. Det definitiva beskedet att bensinmacken ska stängas för alltid.

ÖstersundsPosten - 12 sep 13 kl. 09:41

OKQ8 ger Gunnar livet åter

Gunnar Larshow i Hillsand blev dödförklarad av bensinbolaget OKQ8 för en tid sedan. Nu har OKQ8 gett honom livet åter..

Dalarnas tidningar - 07 feb 14 kl. 15:29

Brand på OKQ8 visade sig vara rök i ett elskåp

Räddningstjänst kallades till OKQ8 på Bygatan efter att personalen upptäckt att det kommit rök ur ett elskåp..

Dalarnas tidningar - 04 mar 14 kl. 14:25

OKQ8 stänger populär bensinmack

OKQ8 har beslutat att stänga macken vid riksväg 69 i Grycksbo Sista augusti preliminärt låses dörrarna igen. – Tråkigt för personalen och tråkigt för hela byn, säger föreståndaren Jan Carlstein..

DalaDemokraten - 12 nov 14 kl. 17:20

OKQ8-macken i Bullermyren slår igen

I fredags fick personalen på macken besked att OKQ8 stänger den 12 januari. De senaste åren har lönsamheten inte varit den bästa och därför stängs macken. I dag arbetar sex personer där..

NSD - 28 okt 11 kl. 16:16

Personalen jagade rånarna

Två maskerade män rånade OKQ8 på fredagseftermiddagen. Men personalen och en kund följde efter rånarna, brottade ner dem och tog tillbaka pengarna..

Dagensanalys.se - 11 jul 16 kl. 13:43

OKQ8 söker en CRM-analytiker till sin marknadsavdelning

Har du en analytisk ådra och vill vara med att stärka, utveckla och förnya CRM-avdelningens kunddialog och kundlojalitet? Ta möjligheten och sök rollen som CRM-analytiker på OKQ8 redan idag! I rollen som CRM analytiker ansvarar du för genomförandet av kunddatabasanalyser av medlemsbasen.

Magazin24 - 27 feb 13 kl. 21:58

Körde rakt ut på "gamla E18" ? dömdes till böter

En kvinna från Köping har dömts av Västmanlands tingsrätt efter att hon kört rakt ut på Bergslagsvägen och på det sättet orsakat en trafikolycka när trafikljusen var ur bruk. I december 2011 var trafikljusen på Bergslagsvägen i Köping ur funktion. Då kom en köpingskvinna i 50-årsåldern körande på Torggatan från centrum och korsade Bergslagsvägen för att ta sig till OKQ8.

Nerikes Allehanda - 03 okt 14 kl. 08:31

OK har åter blivit en folkrörelse

Beslutet från OKQ8 att från och med november förändra macken i Nora till en automatstation har engagerat både Norabor och andra med anknytning till Nora. Facebook-sidan som startades i början av veckan växer..

DalaDemokraten - 21 okt 14 kl. 15:08

Butiken vid macken i Säter öppnas snart igen

Nu kommer ett positivt besked. Servicebutiken kommer snart att öppna igen. Det är bröderna Håkan och Sören Gunnarsson som tidigare drev OKQ8-macken..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 7 timmar sedan

Här är alla vinnare i Strategy Awards

Prime Weber Shandwick tar hem flest priser när vinnarna i Strategy Awards presenteras..

Dagens Media - 8 timmar sedan

EU föreslår beskattning av techgiganter

Genom EU-kommissionens nya förslag ska techgiganter som Facebook, Twitter och Google kunna beskattas nationellt, även om de inte har en fysisk närvaro i ett land..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Mänsklig faktor bakom Di:s "terror-push"

UPPDATERAD. Di skickade ut felaktig push "om terror överallt". "Det var ett testmeddelande som råkade gå ut i den riktiga appen," säger Peter Frey, utvecklingschef på Bonnier News..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Här är de nominerade i Guldägget

114 bidrag är nominerade i årets omgång av Guldägget. Ikea kniper elva nomineringar och bland byråerna dominerar Åkestam Holst med sina 23 nomineringar..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Di:s pushnotis: "Terror överallt"

Di skickade ut felaktig push om "terror överallt" – oklart vad som orsakade misstaget..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Tre inbound marketing-byråer går samman

Avidly är namnet på den nordiska byrå som bildas efter sammanslagningen av inbound marketing-byråerna Doidea, Katalysator och Inbound Norway..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Alla vill kommunicera direkt

SPECIALEN DEL 1 AV 4. Att tala direkt till konsumenterna blir allt viktigare för att fånga uppmärksamheten i bruset. Direktmarknadsföring är i dag en ingrediens i nästan all reklam..

Dagens Media - 17 timmar sedan

"Ingen sitter med alla trumf på hand"

Nordic Advertising Compass har kartlagt hur vi ser på reklam i hela Norden. ”Folk har koll på vad som krävs för att få deras uppmärksamhet, men också vad som stör deras upplevelse”..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Magnus Ringman ny chefredaktör på Kvällsposten

Expressen rekryterar Magnus Ringman som ny chefredaktör för Kvällsposten i Malmö. "Jag är stolt över att bli Kvällspostens chefredaktör", säger Magnus Ringman..

Dagens Media - 13 timmar sedan

"TV4 är beroende av Telenor för att bevara sin räckvidd"

Tv-konflikten mellan Bonnier och Telenor blev kortvarig, men vad handlar det hela egentligen om? Tv-experterna ger sin syn på saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.