DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 08:31

DI - 04 dec 17 kl. 09:15

Acando Tyskland förvärvar specialist inom Microsoft Dynamics 365, Anywhere.24Acando GmbH meddelar idag förvärvet av Anywhere.24 GmbH - ett företag specialiserat på Microsofts lösning Dynamics 365 CRM..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tyskland, Microsoft Dynamics, GmbH, Anywhere, Microsofts, Dynamics, CRM

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Acando, Tyskland, förvärvar, specialistinom , Microsoft, Dynamics, 365, Anywhere.24
DI - 15 aug 18 kl. 09:15

Acando Norge förvärvar September BI – ett företag specialiserat på Analytics-lösningar för retail

Med verkan den 3 september 2018, förvärvar Acando Norge 100 procent av aktierna i September BI..

Realtid - 16 okt 18 kl. 15:30

Acando Norge förvärvar Inventas

Acando Norge fortsätter förvärven på den norska marknaden och har nu förvärvat samtliga aktier i design- och produktutvecklingsbolaget Inventas AS..

DI - 26 sep 17 kl. 08:00

Acando Norge förvärvar Bitvis AS

Realtid - 02 mar 16 kl. 13:52

Akelius fortsätter köpa i Tyskland

ons, 2016-03-02 13:52Akelius fortsätter köpa i TysklandFörvärvar fastigheter i Düsseldorf för motsvarande 289 miljoner kronor..

DI - 16 aug 17 kl. 14:29

Acando förvärvar två nya bolag

IT-konsulten Acando förvärvar Transformator Design och Daytona. Tillsammans med Acandos del itch får den sammanslagna verksamheten 160 anställda. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 26 sep 17 kl. 08:43

Acando förvärvar Bitvis

Konsultbolaget Acando förvärvar samtliga aktier i norska Bitvis som är ett designcenter för FPGA och inbyggd mjukvaruutveckling..

Realtid - 16 aug 17 kl. 15:25

Acando köper två bolag

Svolder-delägda it-konsulten Acando förvärvar Transformator Design och Daytona..

DI - 14 aug 18 kl. 09:48

Acando förvärvar Alterview Net Solution

Acando stärker sin befintliga NetSuite-verksamhet med marknadens mest erfarna NetSuite-bolag, Alterview Net Solution. Alterview har mer än 10 års erfarenhet av NetSuite och tillsammans med Acandos verksamhet skapas Sveriges största och mest erfarna NetSuite-organisation. Den nya sammanslagna verksamheten, blir drygt 30 personer från övertagandet 1 september..

Realtid - 15 aug 18 kl. 10:38

Acando köper norska September BI

Konsultbolaget Acando förvärvar 100 procent av aktierna i det norska business intelligences bolaget September BI..

Dagensanalys.se - 21 mar 16 kl. 11:08

Mediengruppe RTL Deutschland förvärvar smartclip

Mediengruppe RTL Deutschland gör ett viktigt steg i implementeringen av sin strategi att stärka sin position som ledande säljbolag för online videoannonsering genom att förvärva smartclip. Genom ett avtal med de nuvarande aktieägarna i smartclip förvärvar Mediengruppe RTL Deutschland 93.75 procent av aktierna i smartclip med köpoption för resterande aktier.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Följ måndagens börsöppning

DI - 15 minuter sedan

Svenskar mer pessimistiska till bomarknaden enligt Nordea

Svenskarnas uppfattning om boprisutvecklingen uppges ha svängt rejält enligt Nordea, då dubbelt så många tror på fallande priser idag jämfört med samma tid förra året. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Här går hushållens räntegräns

Räntorna kommer snart att börja stiga, spår ekonomer. Men nästan var femte hushåll skulle inte klara en historiskt sett helt normal bolåneränta, enligt en undersökning..

DI - 30 minuter sedan

Stjärnanalytiker blir prognoschef på Swedbank

Nordeas chefsanalytiker Andreas Wallström plockas till rollen som prognoschef på Swedbank. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Canon förvarar Elliotts aktier i Axis – tänker begära tvångsinlösen och avnotering

Japanska Canon har tecknat avtal med hedgefonden Elliott om att förvärva drygt 7,8 miljoner aktier i Axis för 363,75 kronor per aktie. Därmed kontrollerar Canon 97,9 procent av aktierna i Axis och har nu för avsikt att ansöka om tvångsinlösen för att förvärva resterande aktier i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Ökad räntespread kan tvinga fram budgetförändringar i Italien

Än så länge står den italienska regeringen fast vid sitt budgetförslag. Men enligt uppgifter i italienska medier förbereds nu motåtgärder om räntespreaden mot Tyskland ökar..

DI - 45 minuter sedan

Akelius hyresintäkter landade på 120 miljoner euro

Akelius Residential Property, var preferensaktie handlas på First North, hade hyresintäkter på 120 miljoner euro under det tredje kvartalet (116). Tillväxten i hyresintäkter för jämförbara fastigheter uppgick till 0,8 procent..

DI - 1 timme sedan

Ryanairs vd spår tuff vinter efter svagt kvartal

Lågprisflygbolaget Ryanair rapporterar lägre vinst i årstakt för tredje kvartalet i rad. Vd Michael O'Leary spår en tuff vinter för den europeiska flygbranschen..

DI - 1 timme sedan

Genmab meddelar positiva resultat med daratumumab i fas 3-studie

Genmab meddelar att daratumumab mötte sitt primärmål i den första delen av fas 3-studien Cassiopeia som avser multipel benmärgscancer. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Fiat Chrysler säljer Magneti Marelli för 64 miljarder kronor

Fordonsjätten Fiat Chrysler meddelade på måndagsmorgonen att dotterbolaget Magneti Marelli säljs till japanska Calsonic Kansei för 64 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.