DI > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 21:02

Liknande nyheter

Taggar: Acando, Tyskland, förvärvar, specialistinom , Microsoft, Dynamics, 365, Anywhere.24
DI - 26 sep 17 kl. 08:00

Acando Norge förvärvar Bitvis AS

Realtid - 02 mar 16 kl. 13:52

Akelius fortsätter köpa i Tyskland

ons, 2016-03-02 13:52Akelius fortsätter köpa i TysklandFörvärvar fastigheter i Düsseldorf för motsvarande 289 miljoner kronor..

DI - 16 aug 17 kl. 14:29

Acando förvärvar två nya bolag

IT-konsulten Acando förvärvar Transformator Design och Daytona. Tillsammans med Acandos del itch får den sammanslagna verksamheten 160 anställda. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 26 sep 17 kl. 08:43

Acando förvärvar Bitvis

Konsultbolaget Acando förvärvar samtliga aktier i norska Bitvis som är ett designcenter för FPGA och inbyggd mjukvaruutveckling..

Realtid - 16 aug 17 kl. 15:25

Acando köper två bolag

Svolder-delägda it-konsulten Acando förvärvar Transformator Design och Daytona..

SVT - 15 sep 13 kl. 17:10

Tyskland värvar välutbildade unga från krisländer

Tiotusentals välutbildade ungdomar från Sydeuropas krisländer har i år kommit till Tyskland för att arbeta. Företag och tyska staten ordnar språkkurser och värvar aktivt för att få vårdpersonal och ingenjörer att komma till Tyskland..

Dagensanalys.se - 21 mar 16 kl. 11:08

Mediengruppe RTL Deutschland förvärvar smartclip

Mediengruppe RTL Deutschland gör ett viktigt steg i implementeringen av sin strategi att stärka sin position som ledande säljbolag för online videoannonsering genom att förvärva smartclip. Genom ett avtal med de nuvarande aktieägarna i smartclip förvärvar Mediengruppe RTL Deutschland 93.75 procent av aktierna i smartclip med köpoption för resterande aktier.

Expressen - 03 maj 11 kl. 15:29

Problem för Kallur - undersöks i Tyskland

Sanna Kallur är på väg tillbaka efter sin skada i smalbenet. Nu har hon dock problem med baklåret och beger sig därför till Tyskland för att undersökas av en specialist. - Jag har valt att ta det säkra före det osäkra, säger hon..

Affärsvärlden - 19 okt 16 kl. 13:16

Sweco förvärvar tyska Jo. Frankze

Sweco förvärvar Jo. Franzke, ett tyskt arkitektföretag med 40 medarbetare. Det är Swecos andra förvärv i Tyskland i år och med den nya affären kommer Sweco att ha närmare 1.

Realtid - 22 sep 17 kl. 08:53

Indutrade förvärvar tyska Inovatools

Indutrade förvärvar samtliga aktier i tyska Inovatools Group. "Förvärvet av Inovatools kommer stärka vår position ytterligare i Tyskland", kommenterar Bo Annvik, President and CEO of Indutrade AB..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Härjande bränder – en dyr affär för skogsbolagen

Bränderna som härjar på många platser i Sverige pressar skogsbolagen. På många håll måste företagen låta maskinerna stå. ”I södra Norrland har vi stoppat all avverkning”, säger Inger Thorén Emilsson, kommunikationschef på Sveaskog..

DI - 3 minuter sedan

70-tal bränder just nu – torka största risken

Ett 70-tal skogsbränder härjar i Sverige. Men över tid har faktiskt antalet skogsbränder minskat..

DI - 30 minuter sedan

Nya rekordnivåer för Nasdaq

Amerikanska indexet Nasdaq Composite når nya toppar. Amazon agerar draglok och Netflix återhämtning bidrar. .

DI - 15 minuter sedan

Trump accepterar slutsats om rysk valpåverkan

USA:s president Donald Trump säger att Rysslands agerande inte hade någon inverkan på utgången av det amerikanska presidentvalet och att han accepterar de amerikanska underrättelsetjänsternas slutsats om rysk påverkan på presidentvalet, rapporterar Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Fondproffset: Tre aktier du ska köpa i handelskriget

Att USA har startat ett handelskrig mot bland annat Kina har inte gått obemärkt förbi. För aktiehandlare behöver dock inte oroligheterna vara något negativt, skriver Skagen Fonder. Handelskrig skapar möjligheter.

DI - 45 minuter sedan

Lifco ökar omsättningen och rörelseresultatet

Industrikoncernen Lifco redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst..

DI - 1 timme sedan

Rekordutbud på nyproducerat – bister höst väntar

Sommaren innebär normalt sett mindre aktivitet på bostadsmarknaden. Trots det går utbudet av nyproducerade lägenheter till salu mot rekordnivåer. .

DI - 1 timme sedan

Viktig men knapp brexitseger för Theresa May

Den brittiska regeringen och premiärminister Theresa May har med knapp majoritet vunnit en viktig omröstning i parlamentet om brexit..

DI - 1 timme sedan

Anders Hägerstrand: Klockrent köp efter kursraset

Husqvarnas aktie är klockrent köp efter det överdrivna kursraset på tisdagen. Visserligen finns det skäl att oroa sig för hur dyrt det blir för Husqvarna att avveckla stora delar av konsumentdivisionen samt hur förlorade skalfördelar påverkar hela koncernens lönsamhet..

DI - 1 timme sedan

Arvid Åhlund: Sverige slipper inte längre klimateffekterna

LEDARE. Det brinner i Härjedalen. I de småländska skogarna, vid Klockarmyren i Jokkmokk, på Uppsalaslätten och ett åttiotal andra platser också.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.