DI > Ekonomi

Thursday, 22 March, 01:21

DI - 04 dec 17 kl. 09:15

Acando Tyskland förvärvar specialist inom Microsoft Dynamics 365, Anywhere.24Acando GmbH meddelar idag förvärvet av Anywhere.24 GmbH - ett företag specialiserat på Microsofts lösning Dynamics 365 CRM..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tyskland, Microsoft Dynamics, GmbH, Anywhere, Microsofts, Dynamics, CRM

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Acando, Tyskland, förvärvar, specialistinom , Microsoft, Dynamics, 365, Anywhere.24
DI - 26 sep 17 kl. 08:00

Acando Norge förvärvar Bitvis AS

Realtid - 02 mar 16 kl. 13:52

Akelius fortsätter köpa i Tyskland

ons, 2016-03-02 13:52Akelius fortsätter köpa i TysklandFörvärvar fastigheter i Düsseldorf för motsvarande 289 miljoner kronor..

DI - 16 aug 17 kl. 14:29

Acando förvärvar två nya bolag

IT-konsulten Acando förvärvar Transformator Design och Daytona. Tillsammans med Acandos del itch får den sammanslagna verksamheten 160 anställda. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 26 sep 17 kl. 08:43

Acando förvärvar Bitvis

Konsultbolaget Acando förvärvar samtliga aktier i norska Bitvis som är ett designcenter för FPGA och inbyggd mjukvaruutveckling..

Realtid - 16 aug 17 kl. 15:25

Acando köper två bolag

Svolder-delägda it-konsulten Acando förvärvar Transformator Design och Daytona..

Dagensanalys.se - 21 mar 16 kl. 11:08

Mediengruppe RTL Deutschland förvärvar smartclip

Mediengruppe RTL Deutschland gör ett viktigt steg i implementeringen av sin strategi att stärka sin position som ledande säljbolag för online videoannonsering genom att förvärva smartclip. Genom ett avtal med de nuvarande aktieägarna i smartclip förvärvar Mediengruppe RTL Deutschland 93.75 procent av aktierna i smartclip med köpoption för resterande aktier.

SVT - 15 sep 13 kl. 17:10

Tyskland värvar välutbildade unga från krisländer

Tiotusentals välutbildade ungdomar från Sydeuropas krisländer har i år kommit till Tyskland för att arbeta. Företag och tyska staten ordnar språkkurser och värvar aktivt för att få vårdpersonal och ingenjörer att komma till Tyskland..

Expressen - 03 maj 11 kl. 15:29

Problem för Kallur - undersöks i Tyskland

Sanna Kallur är på väg tillbaka efter sin skada i smalbenet. Nu har hon dock problem med baklåret och beger sig därför till Tyskland för att undersökas av en specialist. - Jag har valt att ta det säkra före det osäkra, säger hon..

Affärsvärlden - 19 okt 16 kl. 13:16

Sweco förvärvar tyska Jo. Frankze

Sweco förvärvar Jo. Franzke, ett tyskt arkitektföretag med 40 medarbetare. Det är Swecos andra förvärv i Tyskland i år och med den nya affären kommer Sweco att ha närmare 1.

Realtid - 22 sep 17 kl. 08:53

Indutrade förvärvar tyska Inovatools

Indutrade förvärvar samtliga aktier i tyska Inovatools Group. "Förvärvet av Inovatools kommer stärka vår position ytterligare i Tyskland", kommenterar Bo Annvik, President and CEO of Indutrade AB..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Andreas Cervenka: Det här räcker inte, Zuckerberg

Den självförhärligande bubbla som Silicon Valleys unga internetbaroner levt i har spruckit. Facebooks kris visar att hela den nya övervakningskapitalismen är i gungning..

DI - 2 timmar sedan

Svenska klockkungen gör succé i Kina

HONGKONG/SHENZHEN. Med 772 miljoner internetanvändare är Kina världens största marknad för näthandel. På den utkämpar två gigantiska rivaler slaget om herraväldet.

DI - 2 timmar sedan

Ap: Norsk sjökabel till Skottland i farozonen

Planerna på en sjökabel mellan Norge och Skottland riskerar att skrotas om Norge ansluter sig till EU:s senaste energilagstiftning, varnar ordföranden för norska stortingets energiutskott. Om projektet för två miljarder euro blir verklighet, måste kabeln i så fall överföras till statliga norska Statnett, hävdar Espen Barth Eide (Arbeiderpartiet)..

DI - 2 timmar sedan

Sarkozy anklagas för otillåten finansiering

Den tidigare franske presidenten Nicolas Sarkozy utreds för korruption efter att ha genomgått flera förhör sedan i tisdags, uppger källor inom rättsväsendet till Reuters..

DI - 3 timmar sedan

Academedias dotterbolag riskerar åtal

Med förfalskade redovisningar av hur många behöriga lärare som fanns i SFI-verksamheten kunde Academedia-ägda Hermods i Malmö kvittera ut 25 miljoner kronor om året från Malmö stad. Nu har fusket avslöjats, och Hermods riskerar att dras inför domstol. .

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Små förändringar på Wall Street

Rörelserna var små på de amerikanska börserna under onsdagen. Centralbanken Federal Reserve höjde som väntat räntan och aviserade dessutom ytterligare två höjningar under året. Det signalerar, hoppas investerarna, ökad tro på att de planerade skattesänkningarna och statliga nedskärningarna ska lyfta USA:s ekonomi..

DI - 3 timmar sedan

Bättre betalt för mjölk från utekor

Bönder som låter sina kor gå ute och beta länge ska få bättre betalt för sin mjölk – som sedan ska säljas under våren och sommaren med en speciell märkning..

DI - 4 timmar sedan

Svenska partier uppvaktades av Cambridge Analytica

Flera svenska riksdagspartier, däribland Moderaterna, har uppvaktats av Cambridge Analytica – det bolag som står i centrum för skandalen kring Facebook. Mycket talar nu för att de metoder som användes för att få Trump vald i USA kommer att användas även i Sverige, varnar experter Di talat med..

DI - 4 timmar sedan

Zuckerbergs första uttalande om skandalen: Vi har begått misstag

För första gången uttalar sig nu Facebooks grundare Mark Zuckerberg om den skandal som briserat kring analysföretaget Cambridge Analytica..

DI - 5 timmar sedan

H&M lanserar sitt märke på Alibabas webbplats

H&M lanserade sitt varumärke på Alibabas webbplats Tmall på onsdagen i syfte att försöka hantera konkurrensen i Kina. Bolaget har redan lanserat sitt märke "Monki" på Tmall, och från och med i dag går det även att handla kläder från bolagets varumärke på plattformen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.