DI > Ekonomi

Friday, 15 December, 11:01

Liknande nyheter

Taggar: Acando, Tyskland, förvärvar, specialistinom , Microsoft, Dynamics, 365, Anywhere.24
DI - 26 sep 17 kl. 08:00

Acando Norge förvärvar Bitvis AS

Realtid - 02 mar 16 kl. 13:52

Akelius fortsätter köpa i Tyskland

ons, 2016-03-02 13:52Akelius fortsätter köpa i TysklandFörvärvar fastigheter i Düsseldorf för motsvarande 289 miljoner kronor..

DI - 16 aug 17 kl. 14:29

Acando förvärvar två nya bolag

IT-konsulten Acando förvärvar Transformator Design och Daytona. Tillsammans med Acandos del itch får den sammanslagna verksamheten 160 anställda. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 26 sep 17 kl. 08:43

Acando förvärvar Bitvis

Konsultbolaget Acando förvärvar samtliga aktier i norska Bitvis som är ett designcenter för FPGA och inbyggd mjukvaruutveckling..

Realtid - 16 aug 17 kl. 15:25

Acando köper två bolag

Svolder-delägda it-konsulten Acando förvärvar Transformator Design och Daytona..

Dagensanalys.se - 21 mar 16 kl. 11:08

Mediengruppe RTL Deutschland förvärvar smartclip

Mediengruppe RTL Deutschland gör ett viktigt steg i implementeringen av sin strategi att stärka sin position som ledande säljbolag för online videoannonsering genom att förvärva smartclip. Genom ett avtal med de nuvarande aktieägarna i smartclip förvärvar Mediengruppe RTL Deutschland 93.75 procent av aktierna i smartclip med köpoption för resterande aktier.

SVT - 15 sep 13 kl. 17:10

Tyskland värvar välutbildade unga från krisländer

Tiotusentals välutbildade ungdomar från Sydeuropas krisländer har i år kommit till Tyskland för att arbeta. Företag och tyska staten ordnar språkkurser och värvar aktivt för att få vårdpersonal och ingenjörer att komma till Tyskland..

Expressen - 03 maj 11 kl. 15:29

Problem för Kallur - undersöks i Tyskland

Sanna Kallur är på väg tillbaka efter sin skada i smalbenet. Nu har hon dock problem med baklåret och beger sig därför till Tyskland för att undersökas av en specialist. - Jag har valt att ta det säkra före det osäkra, säger hon..

Affärsvärlden - 19 okt 16 kl. 13:16

Sweco förvärvar tyska Jo. Frankze

Sweco förvärvar Jo. Franzke, ett tyskt arkitektföretag med 40 medarbetare. Det är Swecos andra förvärv i Tyskland i år och med den nya affären kommer Sweco att ha närmare 1.

Realtid - 22 sep 17 kl. 08:53

Indutrade förvärvar tyska Inovatools

Indutrade förvärvar samtliga aktier i tyska Inovatools Group. "Förvärvet av Inovatools kommer stärka vår position ytterligare i Tyskland", kommenterar Bo Annvik, President and CEO of Indutrade AB..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Japans största detaljhandlare jättesatsar på e-handel

Japans största detaljhandelsbolag Aeon ska öka sina digitala investeringar med 150 procent under de närmaste tre åren, skriver Nikkei Asian Review. I absoluta termer handlar det om 500 miljarder yen, motsvarande 37,6 miljarder kronor, som plöjs ned för att hjälpa bolaget att ställa om till den digitala e-handeln..

DI - 15 minuter sedan

Analytiker: Butiksstängningar nödvändigt ont för H&M

De dystra försäljningssiffrorna som modejätten H&M presenterade på morgonen var en kallduschför marknaden. Men analytiker välkomnar beskedet om en snabbare minskningstakt vad gäller butiksbeståndet..

DI - 15 minuter sedan

Fler ekologiska mjölkbönder i Sverige

Antalet ekologiska mjölkbönder har ökat i Sverige och därmed andelen ekologisk mjölk, visar Mjölkrapporten från LRF Mjölk..

DI - 15 minuter sedan

Spanska centralbanken sänker prognosen på grund av Katalonien

Den spanska centralbanken räknar med att landet ekonomi växer med 2,4 procent nästa år och med 2,1 procent 2019. För 2017 bedöms ekonomin ha växt med 3,1 procent. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan stärks något

Europaräntorna pekar nedåt med ett par-tre punkter i fredagens förmiddagshandel samtidigt som euron är en aning svagare mot dollarn. Vid 10.15-tiden är den tyska tioårsräntan 3 punkter ned till 0,30 procent, från svensk stängning i går, medan den svenska tioåringen är 2 punkter lägre till 0,71 procent..

DI - 1 timme sedan

Ytterligare personer gripna i Falcon Funds-härvan

Ett antal personer i pensionsbolaget Falcon Funds har frihetsberövats och husrannsakan har genomförts på flera platser i Sverige, Storbritannien och Norge.  .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: H&M-raset tynger index

H&M-aktien tynger Stockholmsbörsen i fredagens öppningshandel. Tele2 går bättre efter en omdanande affär för den nederländska verksamheten. Vid 9.

DI - 1 timme sedan

Per Norman utsedd till “Best CEO in the Sustainable Gaming Industry 2017”

Affärsmagasinet European CEO har utsett Mr Greens Per Norman till spelindustrins bästa VD inom hållbarhet. Utmärkelsen tilldelas Per Norman för det långsiktiga, strategiska hållbarhetsarbete Mr Green utfört sedan bolaget grundades 2007. Den viktigaste hållbarhetsfrågan för spelindustrin handlar om riskbeteenden och att se till att det sunda spelandet inte övergår till något osunt..

DI - 1 timme sedan

H&M-aktien på nioårslägsta

Klädjätten H&M kollapsar på börsen efter fredagsmorgonens stora besvikelse till försäljningssiffror. Kursen är nu på den lägsta nivån sedan 2009..

DI - 1 timme sedan

Richard Bråse: En katastrof för H&M

H&M avslutar ett historiskt svagt år på sämsta tänkbara sätt. När bolaget chockar marknaden med fallande försäljning i det fjärde kvartalet kan inte det beskrivas som något annat än en katastrof..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.