Expressen > Nyheter

Thursday, 23 January, 16:08

Expressen - 29 nov 17 kl. 15:38

Paketkaos på Postnord efter Black Friday-rekordPostnord togs på sängen av rekordhandeln under Black Friday-helgen.– Vilken affär vågar tro på en 50-procentig ökning från förra året? Både e-handlare och logistikbolagen är överraskade. Vi tyckte vi tog i allt vad vi orkade när vi planerade för en ökning på 30 procent, säger  Erika Ahlqvist, distributionschef på Postnord, till Dagens Nyheter. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Postnord, Black Friday, Ahlqvist, Dagens Nyheter

Dela artikeln

132 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paketkaos, Postnordefter , Black, Friday-rekord
DI - 7 timmar sedan

Asos: Black Friday-rekord bakom försäljningsökning

Asos sista fyra månader för år 2019 blev med stöd av en rekordhög Black Friday-försäljning lyckade..

DI - 27 nov 18 kl. 07:28

Postnord: Black Friday-handeln ökade med 27 procent

Shoppingen under Black Friday satte ett nytt rekord och uppgick till 6,7 miljarder kronor, vilket är strax över Postnords prognos på 6,5 miljarder kronor..

GöteborgsPosten - 28 nov 18 kl. 13:30

Postnord slog rekord efter Black Friday

Över 700 000 paket passerade Postnords terminaler under natten till tisdagen. Det innebar ett nytt rekord för ett enskilt dygn. Anledningen är en ökande e-handel i allmänhet och Black Friday i synnerhet.

GöteborgsPosten - 28 nov 18 kl. 13:30

Postnord slog rekord efter Black Friday

Över 700 000 paket passerade Postnords terminaler under natten till tisdagen. Det innebar ett nytt rekord för ett enskilt dygn. Anledningen är en ökande e-handel i allmänhet och Black Friday i synnerhet.

Expressen - 03 dec 19 kl. 09:30

Nytt rekord – så många handlade vid Black friday

Black Friday satte åter nya rekord och omsättningen landade på 7,1 miljarder kronor.Ganska exakt var tredje svensk fyndade varor fredagen den 29 november och shoppade för drygt 300 miljoner kronor mer än i fjol, en ökning med 5 procent.Det framgår av en undersökning som Postnord genomfört mellan den 30 november–1 december 2019..

Dagensanalys.se - 16 nov 16 kl. 08:37

Black Friday förväntas slå nya rekord – så här optimerar du din e-handel

Black Friday och stormen till e-handeln har tagit fart och etablerat sig på även den svenska marknaden. Criteo, som arbetar med datadriven och beteendebaserad annonsering, har gjort en djupdykning i de svenska konsumenternas köpaktivitet för Black Friday och Cyber Monday de senaste fyra åren. Baserat på data från över 150 svenska e-handlare och varumärken framgår det att online-försäljningen under Black Friday ökar kraftigt, medan Cyber Monday saktar ned.

Dagensanalys.se - 21 nov 17 kl. 11:31

Vad är Black Friday?

Black Friday, denna notoriska shoppingdag när vi ser amerikaner rusa in i butiker och slita och slåss för att få tag på de bästa erbjudandena. Nu börjar vi även i Sverige se reklam för Black Friday-rabatter. Men vad är egentligen Black Friday?

Dagensanalys.se - 16 nov 18 kl. 19:09

Så mycket ökar försäljningen under Black Friday – Sverige är i topp i Europa

Att Black Friday står för dörren har nog inte undgått någon. Detaljhandeln satsar mer än någonsin på marknadsföring och rustar nu för fullt för vad som kommit att bli en av våra allra mest intensiva shoppingdagar. Här kan du läsa hur Black Friday utvecklats i Sverige, och resten av Europa, under de senaste åren.

NSD - 03 dec 19 kl. 13:06

Rekord i postpaket under Black Friday-helgen

Under den gångna Black Friday-helgen i månadsskiftet november–december slog Postnord sitt gamla paketrekord för ett enskilt dygn..

GöteborgsPosten - 03 dec 19 kl. 13:08

Rekord i postpaket under Black Friday-helgen

Under den gångna Black Friday-helgen i månadsskiftet november–december slog Postnord sitt gamla paketrekord för ett enskilt dygn. Över en miljon paket hanterades under natten mellan måndagen och tisdagen, som ett resultat av köpfesten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Saudiernas fälla mot Bezos – film med svensk flagga

Fällan låg gillrad bakom en Whats app-film med svenska flaggan på.Så tros Amazon-miljardären Jeff Bezos Iphone ha blivit hackad.Av Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman.

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt för mordet på Gert-Inge utlämnas

Den 48-årige man som greps i Polen misstänkt för mordet på Gert-Inge Bertinsson, 70, i Markaryd kommer att utlämnas till Sverige, uppger SVT Nyheter Småland.Sedan tidigare sitter en annan man häktad i Sverige misstänkt för samma mord..

Expressen - 1 timme sedan

Volvo gynnas av höstbudgeten - men inte klimatomställningen

Efter EU:s nya utsläppsmätningar skulle flera av Volvos bilar inte få ta del av miljöbonusen.Men i höstbudgeten gjorde regeringen en ändring som lättar på klimatkraven.SVT nyheter rapporterar att det räddar kvar de stora Volvobilarna..

Expressen - 1 timme sedan

Stefan Löfven: ”Mörk framtid i svensk politik”

JERUSALEM. Stefan Löfven attackerar Jonas Sjöstedt för att V ”blir beroende av SD” – och anklagar oppositionen för att föra Sverige mot ”en mörk framtid”. Statsministern är i Jerusalem på en internationell Förintelsekonferens, men följer noga den politiska turbulensen på hemmaplan: Han säger också att S ”håller rent” mot antisemitism i det egna partiet..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinnan filmades på toaletten – 17 gånger

Vid 17 tillfällen filmades en kvinna i Småland i sitt hem när hon var på toaletten. Nu tilldöms hon 20 000 kronor i skadestånd..

Expressen - 1 timme sedan

Här byggs Sydsveriges största vindkraftspark

Snart blir det ordentligt snurr i Mönsterås. När den nya vindkraftsparken står klar kommer den vara störst i Sydsverige och producera el som motsvarar användningen av hushållsel i 100 000 villor.Hela projektet väntas gå loss på 1,7 miljarder kronor..

Expressen - 1 timme sedan

Tågstopp på Malmbanan till februari efter urspårning

Ett malmtåg har spårat ur mellan Kiruna och Gällivare. Trafiken väntas inte kunna återupptas förrän i början av februari..

Expressen - 2 timmar sedan

V anklagas för att hjälpa SD – efter överenskommelsen med M

C-ledaren Annie Lööf och S-profilen Annika Strandhäll anklagar V-ledaren Jonas Sjöstedt för att hjälpa SD genom miljardöverenskommelsen. ”Ändamålet helgar inte alltid medlen”, skriver Annika Strandhäll (S) till honom. .

Expressen - 2 timmar sedan

Polis till sjukhus efter trasig drogampull

En polis fick föras akut till sjukhus efter kontakt med en trasig fentanylampull när ett beslag hanterades på Rättscentrum i Malmö. Delar av lokalerna fick också stängas av för sanering..

Expressen - 2 timmar sedan

Ytterligare rånoffer på storgård på Österlen – ”de var iskalla”

Rånarligan som misstänks härja på Österlen är våldsam. Ett av offren som råkat ut för rånarna är fortfarande blåslagen. Han försökte hejda de två männen att komma in när de ringde på vid 18-tiden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.