DN > Ekonomi

Friday, 23 March, 23:54

DN - 27 nov 17 kl. 18:37

Han blir nu ordförande i Svenskt Näringsliv efter Leif ÖstlingFredrik Persson har valts till Svenskt Näringslivs nye ordförande efter Leif Östling. ”Min uppfattning är att Svenskt Näringsliv är bättre och starkare nu än någonsin”, säger han i ett pressmeddelande..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Svenskt Näringsliv, Leif Östling, Persson, Svenskt Näringslivs

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir nu ordförandei , Svenskt, Näringslivefter , Leif, Östling
SvD - 17 nov 15 kl. 09:28

Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande

Assa Abloys Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande efter tal om Leif Johanssons ovissa framtid hos telekomjätten. Det skriver Dagens Industri som talat med bedömare på aktiemarknaden..

GöteborgsPosten - 27 nov 17 kl. 18:43

Han blir ny ordförande i Svenskt Näringsliv

Fredrik Persson blir ny ordförande för Svenskt Näringsliv efter Leif Östling. Han har tidigare varit vice ordförande och suttit i styrelsen sedan 2009. "Som ordförande kommer jag att verka för att Svenskt Näringsliv ska fortsätta vara en aktiv, sammanhållen och konstruktiv kraft i samhällsdebatten", säger han i ett pressmeddelande..

Realtid - 22 nov 17 kl. 08:13

Leif Östling lämnar som ordförande för Svenskt Näringsliv

Leif Östling lämnar uppdraget som ordförande för Svenskt Näringsliv. Ny ordförande utses inom kort och hämtas från den nuvarande styrelsen..

DN - 19 feb 16 kl. 10:38

Leif Östling föreslås bli ordförande för Svenskt Näringsliv


Scanias tidigare vd Leif Östling föreslås bli ny ordförande för Svenskt Näringsliv..

SVT - 27 nov 17 kl. 18:33

Fredrik Persson ny ordförande för Svenskt Näringsliv

Det blir Fredrik Persson, i dag en av tre vice ordförande i Svenskt Näringsliv, som tar över som ny ordförande efter Leif Östling. Det blev klart efter ett styrelsemöte under måndagskvällen..

DI - 26 feb 18 kl. 11:33

Fredrik Persson föreslås bli ordinarie ordförande för Svenskt Näringsliv

Fredrik Persson, som tog över ordförandeklubban i Svenskt Näringsliv efter att Leif Östling avgått i november, föreslås nu utses till ordinarie ordförande i samband med stämman den 24 maj..

SvD - 19 feb 16 kl. 10:27

Leif Östling föreslås som ordförande i Svenskt Näringsliv

Leif Östling föreslås som ny styrelseordförande i Svenskt Näringsliv efter Jens Spendrup, skriver nyhetsbyrån Direkt..

Affärsvärlden - 19 maj 16 kl. 12:17

Leif Östling ny ordförande för Svenskt Näringsliv

Vid Svenskt Näringslivs stämma i dag valdes Leif Östling till ny styrelseordförande, efter Jens Spendrup. Det framgår av ett pressmeddelande. Förslaget att Östling skulle ta över som ny ordförande presenterades av valberedningen redan i februari..

SR - 27 nov 17 kl. 19:13

Ny ordförande i Svenskt Näringsliv

Fredrik Persson efterträder Leif Östling som ordförande för Svenskt Näringsliv..

Sydsvenskan - 27 nov 17 kl. 11:53

Fredrik efter Leif i Svenskt Näringsliv

Fredrik Persson tar över ordförandestolen i Svenskt Näringsliv. Han väntas utses vid styrelsemötet på måndagskvällen, erfar Dagens Industri. En källa bekräftar för TT att han är föreslagen som ordförande.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Elon Musk släcker sina företags sidor på Facebook

Elon Musk tar bort sina företags sidor från Facebook efter att ha uppmanats till tilltaget av sina följare, uppger BBC..

DN - 4 timmar sedan

Martin Jönsson: Facebook tvingas dra undan mattan för sin egen lönsamhet

Skandalen kring hur Cambridge Analytica misstänks ha använt persondata från facebookanvändare har försatt Facebook i dess allvarligaste läge hittills. I grunden är det en existentiell kris, eftersom den slår mot bolagets enda bärande affärsidé, skriver DN:s utvecklingschef och medieanalytiker Martin Jönsson. .

DN - 4 timmar sedan

Cambridge Analytica manipulerade väljare i Kenya och Nigeria

Efter den senaste veckans turbulens kring Cambridge Analytica riktas sökljuset mot två afrikanska länder, Nigeria och Kenya, där bolaget anklagas för att ha utnyttjat svagheter i demokratin för att sprida hatbudskap om oppositionskandidater i de senaste valen. .

DN - 4 timmar sedan

Tio punkter om Facebook-skandalen

Facebook är hårt pressat av avslöjandena runt brittiska analysföretaget Cambridge Analytica och hur det använt information från 50 miljoner Facebook-konton. .

DN - 15 timmar sedan

Trump överväger veto mot USA:s nya budget

Donald Trump överväger att använda sitt veto mot den budget som den amerikanska senaten röstade igenom under torsdagen, enligt New York Times. Om budgeten stoppas hotas landet av en ny nedstängning av statsapparaten..

DN - 10 timmar sedan

Löfven: Vi förväntar oss permanenta tullundantag

Statsminister Stefan Löfven är lättad över att EU har fått tillfälliga undantag från de amerikanska tullarna på stål och aluminium. – Men vi förväntar oss att undantagen blir permanenta, sade han på en presskonferens i Bryssel på fredagen..

DN - 12 timmar sedan

Lägsta mängden brittiska utsläpp på 127 år

Koldioxidutsläppen från Storbritannien är nu lägre än de var 1890, visar nya siffror. Minskningen beror framför allt på en dramatiskt minskad användning av kol. Men det är ännu långt kvar till det nationella klimatmålet..

DN - 14 timmar sedan

Dan Lucas: Uppenbart att det verkliga målet för Vita huset och Donald Trump är Kina

EU-staterna och sex andra länder har fått undantag från de importtullar på stål och aluminium som USA:s president Donald Trump har beordrat. DN:s Dan Lucas svarar på vad som händer nu. .

DN - 15 timmar sedan

Ett steg närmare afrikanskt frihandelsavtal

Vid ett toppmöte i Rwandas huvudstad Kigali har 44 afrikanska länder undertecknat ett frihandelsavtal som ska eliminera tullar och tariffer för varor inom kontinenten. Men flera hinder återstår innan visionen kan bli verklighet..

DN - 15 timmar sedan

USA:s senat röstade igenom ny budget

Den amerikanska senaten har röstat igenom en budgetöverenskommelse på 1.300 miljarder dollar och därmed avvärjt en ny nedstängning av statsapparaten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.