DN > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 06:02

DN - 27 nov 17 kl. 18:37

Han blir nu ordförande i Svenskt Näringsliv efter Leif ÖstlingFredrik Persson har valts till Svenskt Näringslivs nye ordförande efter Leif Östling. ”Min uppfattning är att Svenskt Näringsliv är bättre och starkare nu än någonsin”, säger han i ett pressmeddelande..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Svenskt Näringsliv, Leif Östling, Persson, Svenskt Näringslivs

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir nu ordförandei , Svenskt, Näringslivefter , Leif, Östling
SvD - 17 nov 15 kl. 09:28

Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande

Assa Abloys Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande efter tal om Leif Johanssons ovissa framtid hos telekomjätten. Det skriver Dagens Industri som talat med bedömare på aktiemarknaden..

GöteborgsPosten - 27 nov 17 kl. 18:43

Han blir ny ordförande i Svenskt Näringsliv

Fredrik Persson blir ny ordförande för Svenskt Näringsliv efter Leif Östling. Han har tidigare varit vice ordförande och suttit i styrelsen sedan 2009. "Som ordförande kommer jag att verka för att Svenskt Näringsliv ska fortsätta vara en aktiv, sammanhållen och konstruktiv kraft i samhällsdebatten", säger han i ett pressmeddelande..

Realtid - 22 nov 17 kl. 08:13

Leif Östling lämnar som ordförande för Svenskt Näringsliv

Leif Östling lämnar uppdraget som ordförande för Svenskt Näringsliv. Ny ordförande utses inom kort och hämtas från den nuvarande styrelsen..

DN - 19 feb 16 kl. 10:38

Leif Östling föreslås bli ordförande för Svenskt Näringsliv


Scanias tidigare vd Leif Östling föreslås bli ny ordförande för Svenskt Näringsliv..

SVT - 27 nov 17 kl. 18:33

Fredrik Persson ny ordförande för Svenskt Näringsliv

Det blir Fredrik Persson, i dag en av tre vice ordförande i Svenskt Näringsliv, som tar över som ny ordförande efter Leif Östling. Det blev klart efter ett styrelsemöte under måndagskvällen..

DI - 26 feb 18 kl. 11:33

Fredrik Persson föreslås bli ordinarie ordförande för Svenskt Näringsliv

Fredrik Persson, som tog över ordförandeklubban i Svenskt Näringsliv efter att Leif Östling avgått i november, föreslås nu utses till ordinarie ordförande i samband med stämman den 24 maj..

SR - 24 maj 18 kl. 10:16

Svenskt näringsliv får ny ordförande

I dag är det stämma i Svenskt näringsliv. Efter dramatiken med ordföranden Leif Östling, som avgick efter en kritikstorm, ska nu organisationen få en ny ordförande och snart också en ny vd..

SvD - 19 feb 16 kl. 10:27

Leif Östling föreslås som ordförande i Svenskt Näringsliv

Leif Östling föreslås som ny styrelseordförande i Svenskt Näringsliv efter Jens Spendrup, skriver nyhetsbyrån Direkt..

Affärsvärlden - 19 maj 16 kl. 12:17

Leif Östling ny ordförande för Svenskt Näringsliv

Vid Svenskt Näringslivs stämma i dag valdes Leif Östling till ny styrelseordförande, efter Jens Spendrup. Det framgår av ett pressmeddelande. Förslaget att Östling skulle ta över som ny ordförande presenterades av valberedningen redan i februari..

SR - 27 nov 17 kl. 19:13

Ny ordförande i Svenskt Näringsliv

Fredrik Persson efterträder Leif Östling som ordförande för Svenskt Näringsliv..

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Jeff Bezos förmögenhet passerar 150 miljarder dollar

På måndagen översteg Amazon-grundaren Jeff Bezos förmögenhet 150 miljarder dollar. Det gör att han går om Bill Gates tidigare rekord från 90-talet på motsvarande 149 miljarder kronor..

DN - 7 timmar sedan

Färre nya Netflix-abonnenter än väntat

Netflix fick färre nya abonnenter under andra kvartalet än väntat. Efter ett succéår på börsen hade investerare och analytiker höjt ett varningens finger för en svag kvartalsrapport från tv-tjänsten..

DN - 8 timmar sedan

”Världens billigaste bil” är döende

Det var en storslagen dröm om något litet och billigt som skulle hjälpa miljoner. Nu ser Tata Nanos saga ut att vara all..

DN - 10 timmar sedan

Stulna mobiler hos Postnord dyr affär för telekombolagen

Telekombolagen är de stora förlorarna när Postnords utsatthet ökar allt mer. Kapade transporter, stölder och paket som försvinner internt leder till stora förluster för telejättarna.  – När kontanterna försvinner riktas hoten mot gods som är lätt att omsätta i pengar, säger Postnords säkerhetschef Alexis Larsson.

DN - 21 timmar sedan

Anonym e-post kan lämnas ut

Ditt anonyma Gmail-konto är kanske inte så hemligt som du tror. Bara i fjol fick Google in 97.818 förfrågningar från hela världen om vem som hade ett visst konto.

DN - 21 timmar sedan

Höjda priser på bensin och diesel

Ledande bensinbolag höjer priset på bensin med 15 öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 15:96 kronor..

DN - 13 jul 18 kl. 12:56

Italien hotar stjälpa handelsavtal EU–Kanada

EU:s största handelsavtal på länge är i fara sedan Italiens vice premiärminister, Femstjärnerörelsens ledare Luigi Di Maio, sagt att parlamentet inte kommer att godkänna avtalet..

DN - 13 jul 18 kl. 11:46

Oscar Properties och JM minskar försäljning

Försäljningen av nyproduktioner har gått trögt i den svajande bostadsmarknaden. Läget avspeglas i bostadsutvecklarna JM och Oscar Properties rapporter som presenterades under fredagen. .

DN - 13 jul 18 kl. 10:16

Så här mycket har flygbolagen betalat i flygskatt

Närmare en kvarts miljard kronor har flygbolagen betalat i flygskatt – för april.  Det kan vara mer än väntat när regeringen har räknat med att få in 1 miljard kronor för 2018.   – Uppenbarligen hade vi räknat med något annat, säger Janine Alm Ericson (mp), ekonomisk talesperson.

DN - 12 jul 18 kl. 14:45

Destilleri ber om ursäkt efter ”Novitjok vodka”

Ett engelskt destilleri ber om ursäkt efter att ha lanserat ”Novitjok vodka”. Produkten släpptes på marknaden dagen innan en kvinna avled, efter att ha utsatts för nervgiftet som gett vodkan sitt namn. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.