DN > Ekonomi

Monday, 18 December, 02:17

DN - 27 nov 17 kl. 18:37

Han blir nu ordförande i Svenskt Näringsliv efter Leif ÖstlingFredrik Persson har valts till Svenskt Näringslivs nye ordförande efter Leif Östling. ”Min uppfattning är att Svenskt Näringsliv är bättre och starkare nu än någonsin”, säger han i ett pressmeddelande..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Svenskt Näringsliv, Leif Östling, Persson, Svenskt Näringslivs

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir nu ordförandei , Svenskt, Näringslivefter , Leif, Östling
SvD - 17 nov 15 kl. 09:28

Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande

Assa Abloys Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande efter tal om Leif Johanssons ovissa framtid hos telekomjätten. Det skriver Dagens Industri som talat med bedömare på aktiemarknaden..

GöteborgsPosten - 27 nov 17 kl. 18:43

Han blir ny ordförande i Svenskt Näringsliv

Fredrik Persson blir ny ordförande för Svenskt Näringsliv efter Leif Östling. Han har tidigare varit vice ordförande och suttit i styrelsen sedan 2009. "Som ordförande kommer jag att verka för att Svenskt Näringsliv ska fortsätta vara en aktiv, sammanhållen och konstruktiv kraft i samhällsdebatten", säger han i ett pressmeddelande..

Realtid - 22 nov 17 kl. 08:13

Leif Östling lämnar som ordförande för Svenskt Näringsliv

Leif Östling lämnar uppdraget som ordförande för Svenskt Näringsliv. Ny ordförande utses inom kort och hämtas från den nuvarande styrelsen..

DN - 19 feb 16 kl. 10:38

Leif Östling föreslås bli ordförande för Svenskt Näringsliv


Scanias tidigare vd Leif Östling föreslås bli ny ordförande för Svenskt Näringsliv..

SVT - 27 nov 17 kl. 18:33

Fredrik Persson ny ordförande för Svenskt Näringsliv

Det blir Fredrik Persson, i dag en av tre vice ordförande i Svenskt Näringsliv, som tar över som ny ordförande efter Leif Östling. Det blev klart efter ett styrelsemöte under måndagskvällen..

SvD - 19 feb 16 kl. 10:27

Leif Östling föreslås som ordförande i Svenskt Näringsliv

Leif Östling föreslås som ny styrelseordförande i Svenskt Näringsliv efter Jens Spendrup, skriver nyhetsbyrån Direkt..

Affärsvärlden - 19 maj 16 kl. 12:17

Leif Östling ny ordförande för Svenskt Näringsliv

Vid Svenskt Näringslivs stämma i dag valdes Leif Östling till ny styrelseordförande, efter Jens Spendrup. Det framgår av ett pressmeddelande. Förslaget att Östling skulle ta över som ny ordförande presenterades av valberedningen redan i februari..

SR - 27 nov 17 kl. 19:13

Ny ordförande i Svenskt Näringsliv

Fredrik Persson efterträder Leif Östling som ordförande för Svenskt Näringsliv..

Affärsvärlden - 19 feb 16 kl. 10:32

Leif Östling kan ta klubban i Svenskt Näringsliv

Tidigare Scania-chefen Leif Östling föreslås bli ny ordförande i Svenskt Näringsliv efter Jens Spendrup som planenligt lämnar uppdraget i samband med föreningens ordinarie stämma i vår..

Expressen - 22 nov 17 kl. 08:02

Efter skatteskandalen - Leif Östling avgår från Svenskt Näringsliv

Leif Östling, ordförande för Svenskt Näringsliv, avgår.– Uppmärksammade uttalanden av mig har initierat en angelägen debatt om vårt svenska skattetryck och vad skatterna levererar av välfärd till medborgarna, men jag har också fått kritik för drastiska uttalanden och ”skatteplanering”.

Fler nyheter från DN

DN - 12 timmar sedan

Svenskar äter mindre fisk och skaldjur

Den genomsnittliga svensken äter fisk 1,4 gånger per vecka, visar en rapport från Norges sjömatråd. Det är mindre än Livsmedelsverkets rekommendationer på två till tre gånger i veckan..

DN - I förrgår: 21:44

Nigerian fälld för mejlbedrägerier i USA

En nigeriansk medborgare dömdes på torsdagen till fängelse i tre år och fem månader av en domstol i New York, efter att ha befunnits skyldig till mejlbedrägerier. Den 30-årige mannen erkände delaktighet i brott där tusentals USA-företag lurats på miljontals dollar..

DN - I förrgår: 19:18

Skilsmässolägenheter i nytt norskt bostadsprojekt

Ett bostadsprojekt i Oslo vill prova ett nytt sätt att bo för skilda föräldrar: Barnen bor i mitten med pappan i en lägenhet på ena sidan och mamma i en lägenhet på den andra. .

DN - I förrgår: 15:55

Hur gör vi med framtidsfullmakten?

Britt-Marie Svensson, chefsjurist och grundare av Bra juridik, svarar på läsarnas frågor om familjejuridik. Mejla till juristen@dn.se.

DN - I förrgår: 13:10

Så blir kommunalskatten i din kommun

En sammanställning på hur stor kommunalskatten blir i landets kommuner presenterades av SCB på fredagen. I 13 kommuner får invånarna räkna med en höjd skattesats medan man i fyra kommuner i stället kan räkna med en sänkning, enligt Statistiska centralbyrån (SCB)..

DN - I förrgår: 12:20

De förlorar på H&M:s kursras – miljardvärden borta i klädjätten

Ägarfamiljen Persson och svenskarna blir stora förlorare på H&M-aktiens ras på börsen. Fallet med 15 procent innebär miljarder i minskat värde för pensionsfonder och sparare. .

DN - I förrgår: 10:28

Flera frihetsberövade i Falcon Funds

Ekobrottsmyndigheten har gjort ett omfattande tillslag i härvan kring misstänkta brott i pensionsbolaget Falcon Funds. .

DN - I förrgår: 08:54

Nätneutraliteten ska hävas – ramaskri från Silicon Valley

SAN FRANCISCO. Ett digitalt ramaskri hördes från Silicon Valleys internetföretag efter beskedet att regeringen upphäver den så kallade nätneutraliteten. Enligt flera tongivande röster på amerikanska teknikföretag kan beskedet innebära allvarliga hot mot Silicon Valleys unika innovationsklimat..

DN - I förrgår: 09:40

"Pensionsåldern måste vara flexibel"

Robert Färestål är 50 år och tycker att det är skrämmande att det bara är femton år tills han ska gå i pension. Att pensionsåldern ska höjas tycker han är bra.  – Bara det finns lite valmöjlighet så är det positivt, säger han.

DN - I förrgår: 09:18

Sparekonomen: Det blev ingen julklapp från H&M

H&M har inte lyckats vända den negativa trenden. Bolaget växer inte tillräckligt snabbt på nätet, anser sparekonomen Claes Hemberg. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.