Mobil > Teknik

Tuesday, 17 July, 06:06

Mobil - 27 nov 17 kl. 15:01

Läckt lista avslöjar vilka Samsung-enheter som får Android OreoEn lista på vilka av Samsungs mobilenheter som kommer att få Android 8.0 Oreo har dykt upp från en förhållandevis tillförlitlig källa på det kinesiska sociala nätverket Weibo..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Samsung, Android Oreo, Samsungs, Android, Oreo, Weibo

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läckt, lista, avslöjarvilka , Samsung-enhetersom får , Android, Oreo
YLE - 03 maj 17 kl. 14:19

Long Play avslöjar: Färdiga mallar styr Migris negativa asylbeslut

Nättidningen Long Play avslöjar att Migrationsverkets asylbeslut har fattats av delvis inkompetent personal och under stor brådska. Long Play-artikeln har skrivits av freelancejournalisten Jeanette Björqvist. Long Play har för artikeln intervjuat sex anställda vid Migri.

Dagensanalys.se - 20 sep 17 kl. 15:01

Video i mobilen tar allt mer av vår uppmärksamhet avslöjar ny undersökning

Den snabba tillväxten av digital video är ingen överraskning. Men de flesta hade kanske inte förväntat sig att mobila enheter skulle vara ett hot mot datorn – så här snabbt. Företaget Oath som ägs av Verizon har gjort en global branschundersökning om konsumentbeteende, som avslöjar vad konsumenterna vill ha.

Dagensanalys.se - 20 jun 17 kl. 09:31

IKEA avslöjar mer om Apple-samarbetet

IKEA avslöjade nyligen sitt samarbete kring AR tillsammans med Apple, men nu kommer mer detaljerad information om samarbetet och den app som det ska mynna ut i. Samarbetet går i grunden ut på att göra det möjligt att provmöblera ditt hem genom att rikta telefonen och placera de tilltänkta möblerna på sina rätta platser. På så sätt går det att testa både typ av möbel och färg, samt se om de passar rent storleksmässigt.

Dagens PS - 19 apr 18 kl. 07:53

Bezos avslöjar: Prime över 100 miljoner medlemmar

Jeff Bezos som är grundare och vd för amerikanska e-handelsjätten Amazon har publicerat sitt årliga brev till aktieägarna. Där avslöjas nu att tjänsten Prime har gått över 100 miljoner globala medlemmar. Under 2017 levererade Amazon över fem miljarder produkter via Prime.

IDG - 12 nov 13 kl. 11:20

Xbox One skickas ut för tidigt - spelare avslöjar stora installationsfiler

Xbox One kommer med en relativt stor hårddisk. Du kommer kunna lagra rätt många filmer, väldigt mycket musik och givetvis en hel del spel på den 500 GB stora hårddisken. I USA, och i tolv andra länder, kommer konsolen att lanseras den 22 november, men redan nu har ett gäng enheter hamnat i spelares händer..

YLE - 12 sep 16 kl. 12:14

Åbouppfinning avslöjar cancer i äggstockarna

En ny metod gör det lättare att diagnosticera cancer i äggstockarna och följa med sjukdomsförloppet. Metoden för att upptäcka tumörmarkörer i blodprov har utvecklats i Åbo. Med hjälp av metoden blir det lättare att upptäcka cancer i äggstockarna, eftersom det går att skilja på markörer orsakade av godartad och elakartad vävnad.

Dagensanalys.se - 11 apr 17 kl. 16:50

Facebook avslöjar att de har över fem miljoner annonsörer varje månad

I en intervju med Reuters berättar Facebooks operativa chef Sheryl Sandberg att över fem miljoner företag nu annonserar i det sociala nätverket varje månad. Facebook uppdaterar nu sina annonstjänster för att försöka locka småföretag till att annonserna på deras mobilplattform. E-handelsföretag, underhållnings- och mediaföretag och butikskedjor är de största annonskunderna.

Mobil - 22 maj 17 kl. 09:07

Produktions-formar avslöjar storlek på nya Iphone-enheterna

En nyligen publicerad bild visar påstådda produktionsformar av de tre Iphone-enheter som Apple förväntas släppa i höst, och bland annat framgår hur stora de är i förhållande till varandra..

Dagensanalys.se - 19 maj 16 kl. 13:00

Enheter för strömmande video ökar konsumtionen

Streaming-apparater som Google Chromecast, Apple TV, och Roku driver upp konsumtionen av online-TV, visar en ny undersökning. Det verkar som om dessa enheter är vad som behövdes för att locka till sig fler tittare från linjär-TV till onlinevideos. Undersökningen kommer från tech- och media-analysföretaget Decipher och har gjorts på 3000 brittiska konsumenter.

Mobil - 27 jun 13 kl. 16:40

Apples bakslag mot Samsung

Apple får inte lägga till Samsung Galaxy S4 på en lista över enheter som man ser gör intrång på patent, det beslutade amerikansk domare under onsdagen...

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 15 timmar sedan

Postnord-appen låter dig hämta andras paket utan leg

Postnord tar hjälp av mobilt BankID för att göra uthämtning av paket lite lättare..

Mobil - 18 timmar sedan

ZTE officiellt på banan igen

ZTE har nu återupptagit verksamheten efter att USA har lyft sanktionerna mot företaget..

Mobil - 22 timmar sedan

"Surface Phone dröjer ytterligare minst ett år"

Microsoft kommer inte att lansera sin Surface Phone i höst men projektet ska inte vara nedlagt..

Mobil - 20 timmar sedan

Uppdatering ger HTC U12 Plus bättre tryckkänslighet

HTC har nyligen skickat ut en uppdatering av HTC U12 Plus i Taiwan som bland annat ger telefonens ram bättre tryckkänslighet..

Mobil - 13 jul 18 kl. 15:03

Påstådd reklam-affisch med bild på Galaxy Note 9 läcker ut

Bildläckor som gör anspråk på att visa hur Samsungs kommande flaggskepp Galaxy Note 9 ser ut lär dugga allt tätare i några veckor ytterligare, innan det är dags för offentliggörandet. Senast i raden är en bild från Slashleaks som påstås visa telefonen som den ser ut på en reklam-affisch..

Mobil - 13 jul 18 kl. 14:40

Färsk rapport avslöjar vilka telefoner som drabbas mest av fel

Datasäkerhetsfirman Blancco har nu släppt sin återkommande rapport ”State of Mobile Device Repair & Security” för årets första kvartal. Och siffrorna visar att det är Samsungs telefoner som har högst felprocent på Android-sidan. Av Apples telefoner är det specifikt modellen Iphone 6 som strular mest..

Mobil - 13 jul 18 kl. 11:17

Test: Alcatel 3x – smartphone med stor skärm för under 2000 kronor

Med den här telefonen konkurrerar Alcatel med en hel bunt mer prisvärda lurar..

Mobil - 13 jul 18 kl. 08:41

LG ser ut att ha två nya smartwatch-enheter på gång

Dokument som lämnats in till den amerikanska kommunikationsmyndigheten FCC skvallrar om att två nya smartwatch-enheter från LG tycks vara på väg att lanseras..

Mobil - 13 jul 18 kl. 08:24

Nu lanseras Sony Xperia XZ2 Premium i Sverige

Sony har nu – åtminstone på ett ungefär – avslöjat när Sonys nya flaggskeppsenhet Xperia XZ2 Premium släpps i Sverige och vad den kommer att kosta..

Mobil - 12 jul 18 kl. 14:42

Så här ser Sirin Labs blockkedje-telefon Finney ut

Dagen efter att HTC meddelat att planerna på att släppa en blockkedje-telefon ligger fast så väljer nu konkurrenten Sirin Labs att släppa bilder på sin motsvarighet, telefonen Finney..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.