DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 19:24

DI - 26 nov 17 kl. 20:57

Googles plan: Kreativa maskiner som kan göra musikKan maskiner bli kreativa? Google undersöker det i projektet Magenta. ”Målet är att få se och höra någon göra något helt nytt med musik eller fullständigt annorlunda konst”, säger forskningschefen Douglas Eck..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Magenta, Douglas Eck

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googles, plan, Kreativa, maskinersom kan , göra, musik
Mobil - 18 feb 14 kl. 10:37

Googles plan för att undvika fragmentering

Gamla Androidversioner är ett gissel, men det verkar som om Google har en plan för att åtgärda det hela..

LV - 3 timmar sedan

Maskiner för miljoner stals vid inbrott på Vartaområdet

Maskiner för mångmiljonbelopp stals vid ett omfattande inbrott på gamla batterifabriken i Hultsfred. Bland det stulna finns en nästan ny Bobcat-maskin och en mindre grävmaskin. Dessutom stals en släpvagn fullastad med handverktyg..

IDG - 20 aug 14 kl. 10:00

Enklare klusterhantering i Googles moln

Nu blir det lättare att styra kluster med virtuella maskiner i Googles moln. Tacka Mesos för det..

Dagensanalys.se - 06 dec 17 kl. 10:01

Swish i en display-banner med Plan International

För att locka fler att skänka pengar till Plan International har Bizkit Havas tagit fram en Swish-banner. När surfaren interagerar med bannern så öppnas Swish direkt. Med andra ord är flera steg borttagna vilket gör öka konverteringen.

SvD - 19 dec 15 kl. 15:00

”Vi blir roligare, sexigare och mer kreativa”

Inom 30 år är maskiner intelligentare än människor och har tagit makten över samhällsutvecklingen. Det menar den berömde framtidsforskaren Ray Kurzweil – som ändå ser ofantligt ljust på framtiden..

Nyteknik - 18 dec 12 kl. 13:15

Futurist blir Googles ingenjörschef

Den kontroversielle futuristen, entreprenören och författaren Ray Kurzweil blev i måndags ingenjörschef på Google. Hans fokus blir lärande maskiner..

Kristianstadsbladet - 22 apr 13 kl. 18:00

"Ni är de mest kreativa i världen"

Foto: Annica Jönsson
Teo Härén tittar på eleverna i Kristianstad och förklarar att de är världens mest kreativa ungdomar. För de bor i världens mest kreativa land, och är i den mest kreativa åldern. Det sista vill han ändra på.

DN - 28 feb 17 kl. 10:59

Nätets hatkommentarer ska stoppas av maskiner

Kampen för god ton i nätets kommentarsfält är närmare en lösning – tack vare maskininlärning. Googles moderbolag, Alphabet, presenterar ett nytt verktyg för att identifiera och flagga ”giftiga” kommentarer..

Nyteknik - 10 maj 17 kl. 06:01

Ai ska locka bolagen till Googles tjänster

Maskiner som hittar våra dokument och bokar våra möten. Så ska Google göra livet enklare för sina företagskunder..

DN - 6 timmar sedan

EU och Storbritannien överens om en Brexit-plan

EU och Storbritannien har kunnat enas om en plan för det brittiska utträdet ur unionen. Frågan om hur gränsen mot Irland ska lösas är dock inte löst..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Magnus Dagel: Valet är solklart – teckna inte e-handlaren

E-handlarens snabba tillväxt lär locka många när bolaget tar klivet in på börsen nästa vecka.  Men den skyhöga värderingen, massor med goodwill och lån och osäkra marginalutsikter ger ett svajigt intryck. Vi tecknar inte.

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Facebook faller ytterligare

New York-börserna handlas klart lägre när handeln nådde halvtid på måndagen. Inför Federal Reserves räntesignaler på onsdagskvällen fortsatte mycket av nyhetsflödet att ha med eventuella tullar och handelskrig att göra..

DI - 1 timme sedan

Uber avbryter test med självkörande bilar efter dödsolycka

Taxi- och samåkningsföretaget Uber avbryter sina tester med självkörande bilar i flera amerikanska städer efter en dödsolycka i delstaten Arizona där en kvinna blev påkörd och avled..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Tung dag för teknik och industri

Europabörserna inledde veckans handel med att tydligt sjunka på måndagen, efter en överlag negativ stämning på omvärldsbörserna..

DI - 1 timme sedan

Förvaltare om Putin: "Intressant situation för aktiemarknaden"

Vladimir Putins seger i det ryska presidentvalet har fått ett svalt mottagande på börsen. Nu vänds blickarna till vilka reformer han kan driva igenom under de kommande sex åren..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Bred nedgång på dyster handelsdag

Stockholmsbörsen backade i tidig måndagshandel för att därefter avsluta svagt. Utvecklingen var likartad på de ledande börserna i Europa. Börserna i New York inledde svagt vilket satte press på OMXS30 under eftermiddagen och fick index att stänga kring dagslägsta.

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Rejäla minus i hela regionen

Norden-börserna föll tillbaka rejält på måndagen efter att omvärldsbörserna också pekat nedåt. Vinx 30-indexet, där de mest handlade aktierna i Norden ingår, var ned 1,2 procent till 936..

DI - 1 timme sedan

Astra Zeneca presenterar framgångsrik fas 3-studie

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca presenterade på måndagen resultaten från fas 3-studien Derive som utvärderade effektiviteten och säkerheten kring Farxiga (dapagliflozin 10 mg) hos patienter med typ 2-diabetes med måttliga njurproblem. Studien nådde sina primära och sekundära effektivitetsmål..

DI - 2 timmar sedan

Iskalla klädaktier fortsätter falla

Stockholmsbörsen fortsätter att ge klädbolagen kalla handen och måndagen blev ytterligare en röd dag för sektorn. Tyngst var det för MQ som rasar med 9,4 procent. .

DI - 2 timmar sedan

Mats Gabrielsson utlöser budplikt i Trention

Trentions storägare Mats Gabrielsson har på måndagen genom sitt helägda bolag B.O. Intressenter köpt ytterligare 2.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.