DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 11:25

Liknande nyheter

Taggar: Googles, plan, Kreativa, maskinersom kan , göra, musik
Mobil - 18 feb 14 kl. 10:37

Googles plan för att undvika fragmentering

Gamla Androidversioner är ett gissel, men det verkar som om Google har en plan för att åtgärda det hela..

IDG - 20 aug 14 kl. 10:00

Enklare klusterhantering i Googles moln

Nu blir det lättare att styra kluster med virtuella maskiner i Googles moln. Tacka Mesos för det..

Dagensanalys.se - 06 dec 17 kl. 10:01

Swish i en display-banner med Plan International

För att locka fler att skänka pengar till Plan International har Bizkit Havas tagit fram en Swish-banner. När surfaren interagerar med bannern så öppnas Swish direkt. Med andra ord är flera steg borttagna vilket gör öka konverteringen.

SvD - 19 dec 15 kl. 15:00

”Vi blir roligare, sexigare och mer kreativa”

Inom 30 år är maskiner intelligentare än människor och har tagit makten över samhällsutvecklingen. Det menar den berömde framtidsforskaren Ray Kurzweil – som ändå ser ofantligt ljust på framtiden..

Dagensanalys.se - 28 mar 18 kl. 17:09

Sveriges Annonsörer om Googles åtgärder för säkrare annonsmiljöer

För drygt ett år sedan uppdagades att annonsörer synts i samband med olämpligt innehåll på Google och Youtube. Nyligen träffade Sveriges Annonsörer representanter för Google för att se vad de vidtagit och vidtar för åtgärder i frågan. Samtalet kretsade framförallt kring vilka insatser Google tagit sedan det för snart ett år sedan uppdagades att annonsörer synts i samband med hatvideos på plattformen Youtube, samt vilka åtgärder man nu tar då medias granskning visat att annonsörer även synts i kontexter med olämpligt innehåll på Google.

Kristianstadsbladet - 22 apr 13 kl. 18:00

"Ni är de mest kreativa i världen"

Foto: Annica Jönsson
Teo Härén tittar på eleverna i Kristianstad och förklarar att de är världens mest kreativa ungdomar. För de bor i världens mest kreativa land, och är i den mest kreativa åldern. Det sista vill han ändra på.

Nyteknik - 18 dec 12 kl. 13:15

Futurist blir Googles ingenjörschef

Den kontroversielle futuristen, entreprenören och författaren Ray Kurzweil blev i måndags ingenjörschef på Google. Hans fokus blir lärande maskiner..

YLE - 21 okt 14 kl. 15:22

Samarbete på flera plan vid Technobothnia i Vasa

Tekniklaboratoriet Technobothnia på Brändö i Vasa förser Vasaregionens energikluster med arbetstagare. Bakom står Vasa yrkeshögskola, Vasa universitet och yrkeshögskolan Novia. Är alla teknikstuderande från de tre utbildningsenheterna på plats samtidigt i Technobothnia blir det trångt, det rör sig om cirka 3 000 studerande.

DN - 28 feb 17 kl. 10:59

Nätets hatkommentarer ska stoppas av maskiner

Kampen för god ton i nätets kommentarsfält är närmare en lösning – tack vare maskininlärning. Googles moderbolag, Alphabet, presenterar ett nytt verktyg för att identifiera och flagga ”giftiga” kommentarer..

Nyteknik - 10 maj 17 kl. 06:01

Ai ska locka bolagen till Googles tjänster

Maskiner som hittar våra dokument och bokar våra möten. Så ska Google göra livet enklare för sina företagskunder..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

EU-parlamentet vill sänka koldioxidutsläpp för lastbilar

Europaparlamentets miljöutskott röstade på torsdagen för sänkta utsläpp av koldioxid för lastbilar med 35 procent till 2030..

DI - 15 minuter sedan

Efter Ericssons rapportrally – Börje Ekholms optioner "in the money"

Efter torsdagens rapportrally från Ericsson har vd Börje Ekholm miljoner skäl att jubla. De två miljoner köpoptioner som huvudägarna Investor och Industrivärden ställde ut till honom för två år sedan är nu nämligen "in the money". .

DI - 15 minuter sedan

Volkswagen erbjuder skrotningspremie till tyska kunder

Volkswagen erbjuder nu skrotningspremie och inbytesrabatt på upp till 82.000 kronor till bilägare i Tyskland som vill göra sig av med sina äldre VW-dieslar. Incitamentsprogrammet riktar sig till fordon med euro 1 till euro 4-motorer.

DI - 15 minuter sedan

Nästa runda bör talmannen sköta själv

LEDARE. Det har gått 39 dagar sedan valet och 23 dagar sedan Stefan Löfven avsattes som statsminister. Problemet är inte att det ännu saknas ett förslag till statsminister.

DI - 30 minuter sedan

Undersökning: Toppen är nådd för industrin i Västsverige

Sex av tio tillfrågade verkstadsföretag i Västsverige ser minskande omsättning nästa år jämfört med 2018, som blir ett rekordår. Det visar en undersökning av Triathon..

DI - 45 minuter sedan

Urdålig månad för schweizisk klockexport – Hongkong och USA tyngde

September blev en urdålig månad för de schweiziska klockmakarna när alplandets klockexport minskade med 6,9 procent. Månadens plötsliga nedgång kom efter flera månader av positiva siffror under 2018. .

DI - 45 minuter sedan

Danske Bank: Det liknar nittiotalskrisen – priserna kan falla 30 procent

Det har varit ett skakigt år på bostadsmarknaden med svajiga priser, skärpta amorteringskrav och svårsålda nyproduktioner. Men hur ser framtiden ut? Di har pratat med tre storbanker som siar om vad som är att vänta..

DI - 45 minuter sedan

Sjunkande volym för brittiska detaljhandeln

Den brittiska detaljhandelns försäljningsvolym, inklusive bensin, sjönk 0,8 procent i september, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år ökade försäljningen 3,0 procent..

DI - 1 timme sedan

Gardell om Ericssons USA-varning: ”Det kanske har begåtts något brott också”

Efter torsdagens starka rapport från Ericsson ser Cevians Christer Gardell anledning att se över marginalmålet om 10 procent till 2020. Han berömmer också vd Börje Ekholm, men säger att det fortfarande finns mycket att städa upp i bolaget..

DI - 1 timme sedan

Trots uppgifter om åtal – Lundin Petroleums aktie stiger

Di rapporterar på torsdagen att regeringen väntas godkänna åtal mot Lundin Petroleums vd Alex Schneiter och ordföranden Ian Lundin. Lundin Petroleums aktie är dock upp med 1 procent på torsdagsförmiddagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.