Dalarnas tidningar > Nyheter

Monday, 22 October, 08:02

Dalarnas tidningar - 24 nov 17 kl. 07:27

Flera bostadsområden utan vatten efter läcka – reparationsarbetet tar längre tid än väntatPå fredagsmorgonen vaknade många kommuninvånare i Borlänge och konstaterade att de saknade vatten. Detta beror på en vattenläcka på en större huvudmatning, meddelar Borlänge Energi..
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Borlänge, Borlänge Energi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera bostadsområdenutan , vattenefter , läcka, reparationsarbetet, tarlängre , tid än väntat
Skånskan - 29 aug 16 kl. 17:48

Ung kultur på turné i bostadsområden

MALMÖ Lorensborg fick besök på måndagskvällen av ungdomsnätverket 40 Live i en satsning i höst på att locka fler unga att ta del av Malmös kulturutbud.Under fem dagar besöks några av MKB:s bostadsområden i Malmö, bland annat Rosengård, Kroksbäck och Möllevången. Först ut var utanför Ica på Lorensborg på måndagen.

DalaDemokraten - 24 nov 17 kl. 07:27

Flera bostadsområden utan vatten efter läcka i Borlänge – vattentankar ställs ut under morgonen

På fredagsmorgonen vaknade många kommuninvånare i Borlänge och konstaterade att de saknade vatten. Detta beror på en vattenläcka på en större huvudmatning, meddelar Borlänge Energi..

Dalarnas tidningar - 24 nov 17 kl. 07:27

Flera bostadsområden utan vatten efter läcka i Borlänge – vattentankar ställs ut under morgonen

På fredagsmorgonen vaknade många kommuninvånare i Borlänge och konstaterade att de saknade vatten. Detta beror på en vattenläcka på en större huvudmatning, meddelar Borlänge Energi..

Dalarnas tidningar - 24 nov 17 kl. 07:27

Flera bostadsområden utan vatten efter läcka – vattenreservoar fylls upp

På fredagsmorgonen vaknade många kommuninvånare i Borlänge och konstaterade att de saknade vatten. Detta beror på en vattenläcka på en större huvudmatning, meddelar Borlänge Energi..

UNT - 23 okt 15 kl. 12:00

Öppna era bostadsområden

Välkomnandet av nya svenskar borde sträcka sig längre än till manifestationer och tillfälliga krisinsatser, skriver socionom-studenten Josef Safady Åslund..

BT - 16 sep 17 kl. 13:16

TV: Så här går Kretsloppets nya sträcka

Kretsloppet är i år mer av ett stadslopp och går bland annat genom två bostadsområden istället för ut till Almenäs. Detta efter klagomål om att det saknats publik utanför city. .

Nerikes Allehanda - 13 feb 16 kl. 20:46

Vattenläcka i Brickebacken

Vattenförsörjningen till boende på Björkrisvägen i bostadsområdet Brickebacken stoppades på lördagskvällen. Vattnet stängdes av på grund av en vattenläcka.
Arbetet med att laga läckan pågår.

Kristianstadsbladet - 08 dec 12 kl. 23:26

Stor vattenläcka i Jönköping


En stor vattenläcka inträffade i bostadsområdet Ekhagen i Jönköping på lördagskvällen. Tidigast på söndagsmorgonen kan läckan vara lagad. - Jag vet inte vad som kan ha orsakat den, säger Börje Andersson, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping.

Magazin24 - 22 jan 16 kl. 07:42

Ny vattenläcka vid bostadsområde

Under natten var det dags igen för en vattenläcka i Arboga. Denna gång i korsningen Gäddgårdsgatan-Borgaregatan vid Gäddgårdsskolan. Mängder av vatten ska ha forsat ut på vägen och intilliggande gräsmattor.

NSD - 16 maj 17 kl. 10:46

Bostadsområde utan vatten

En akut vattenläcka gör att Öresvägen, Riksdalervägen och Markvägen i Luleå är utan vatten..

Fler nyheter från Dalarnas tidningar

Dalarnas tidningar - 14 dec 17 kl. 15:25

Leif Lindström förnekar att han ifrågasatt eller kritiserat Frida Holmgren

Kommunalrådet Leif Lindström (V) i Borlänge är en av de två män som pekas ut för att ha ifrågasatt och kritiserat Frida Holmgren. Han förnekar allt. – Det stämmer inte alls.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 08:58

Varannan svensk köper julklappar sista veckan före julafton – en procent klara med inköpen före midsommar

Nu är julruschen igång på allvar. Försäkringsbolaget If:s undersökning visar att varannan svensk fixar julklappsköpen under den sista veckan..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:32

Snabbare akutvård med ny screening: "Välkomnas"

Äldre, sköra patienter som söker akutvård har ofta en komplex sjukdomsbild. Med ett nytt screeningverktyg ska de upptäckas och få vård snabbare. Nu ska metoden utvärderas på bland annat Falu lasarett..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:45

Kommunens sista miljöpris delas ut till länets enda Viltjour

Dalarnas enda rehabiliteringsanläggning för vilda djur finns i Rättvik och drivs av Emma och Lars-Christer Billbäck. Nu får de ta emot Rättviks kommuns eget miljöpris. – Vi är jätteglada över det här priset, säger Emma Billbäck.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 06:41

En person förd med ambulans till sjukhus efter att ha voltat med personbil

På fredagsmorgonen fick en person föras med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka i Hedemora kommun..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Lions skänker julgåvor för 56 000 kronor till familjer i Leksand

Tillsammans med Coop i Leksand överlämnade Lions 88 presentkort till socialförvaltningen som kommer fördela dem till behövande inför julen. – Det är tänkt som en guldkant för de som har det tufft, säger presidenten i Lions Leksand Sture Alfredsson..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Hon bryter mansdominansen – Här är kyrkans nya makthavare i Rättvik

För första gången leds kyrkofullmäktige i Rättvik av en kvinna. Ordförandeklubban tas nämligen över av Joanna Stridh (C), som också har flera tunga kommunalpolitiska uppdrag. – För mig är kyrkan en mycket viktig del av samhällslivet, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.