LV > Nyheter

Saturday, 24 March, 02:58

LV - 24 nov 17 kl. 17:30

Röstningen på Lucia inne på slutveckanRöstningen på vem ska bli Kindabygdens Lucia 2017 går nu in i slutfasen. Kommande onsdag är sista dagen att rösta på de fem kandidaterna..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Lucia, Kindabygdens Lucia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Röstningen, Luciainne på , slutveckan
YLE - 22 okt 14 kl. 14:19

En av dem är Finlands lucia

Idag presenterades de tio luciakandidaterna för pressen. Det var nervöst för flickorna, för få av dem hade tidigare gett intervjuer för att inte tala om att sjunga a cappella inför en tv-kamera. Men alla tio klarade det med glans.

YLE - 13 dec 14 kl. 07:00

Finlands lucia 1952: Lucia ska vara allvar

Den 13 december 1952 tågade en leende, vitklädd ung kvinna iförd ljuskrona ned för trapporna vid Helsingfors domkyrka. Det hade slaskat, och i lucias långa päls och med en havrekärve i famnen fick Kerstin Hindström, då Klingberg, passa sina steg noga för att inte halka i strålkastarljuset på vägen till sin kortege. - Det kommer jag ofta ihåg när jag passerar över Domkyrkans torg och ser hur ojämna och snöiga trappstegen är.

Hela Gotland - 27 nov 17 kl. 09:39

Nytt sabotage mot lucia – röstningen skrotas helt

Efter upprepade sabotage mot omröstningen till Gotlands Lucia kommer hela röstningen att skrotas..

YLE - 28 nov 13 kl. 10:19

Elin Andersson är Finlands lucia 2013

På torsdag blev det klart att Elin Andersson från Ekenäs är Finlands lucia 2013. Omröstningen var mycket jämn. Ekenäsflickan Elin Andersson, 18 år, har luciagenen i släkten, hennes syster Frida var Finlands lucia 2007.

BT - 07 nov 12 kl. 07:27

Borde lotten avgöra lucia? - så utses lussetågen i Sjuhärad

Lussearrangörerna i Ulricehamn låter slumpen avgöra även årets Lucia. Men i övriga Sjuhärad håller man på traditionerna och avfärdar tanken om skönhetstävlan.
Fin tradition eller fånig popularitetstävling?

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 06:17

Sanne blir Växjös lucia

Sanne Tegvall blir Växjö lucia 2013. I går kväll fick hon beskedet i hemmet på Högstorp när representanter för luciakommittén och medarrangerande Cancerstiftelsen dök upp för att överlämna ljusdrottningens krona och bjuda på tårta. – Jag hade inte väntat detta, men det känns jättebra.

Alingsås tidning - 21 sep 17 kl. 06:00

Nytt modernt upplägg för lucia

I fjol ställdes Vårgårda Lucia in, till stor besvikelse för många. Men nu tas nya tag med ett helt nytt upplägg.
– Det är ett bra läge att modernisera hela luciaförfarandet, säger Hampus Haga, kultur- och fritidschef i Vårgårda kommun.

Hela Gotland - 13 nov 13 kl. 14:33

Vem blir årets Lucia på Gotland?

Här är kandidaterna till Gotlands Lucia 2013. Omröstningen hittar du längre ner. För att göra det lite mer spännande är resultatet hemligt tills omröstningen avslutas..

Dalarnas tidningar - 10 dec 14 kl. 16:53

Amanda blev årets lucia

Luciaomröstningen arrangerades som vanligt av Lions Club Ludvika och av de som anmälde intresse för att bli årets lucia i Ludvika valdes sju ut till omröstningen..

LV - 26 nov 16 kl. 15:00

Rösta på Kindas Lucia senast på torsdag

Röstningen på Kindabygdens 69:e Lucia går nu in i slutspurten. Röstningen pågår till och med nu på torsdag den 1 december och den 7 december avslöjas vem som blir årets ljusdrottning..

Fler nyheter från LV

LV - 1 timme sedan

Fyra temperament ställer ut

Fyra konstnärer. Fyra Temperament. I dag, lördag, öppnar en utställning av det ovanligare slaget på Galleri Kopparslagaren i Hultsfred.

LV - 6 timmar sedan

Här är årets idrottare i Vimmerby kommun

Idrottspriset går till....

LV - 6 timmar sedan

HÄr Är Årets vimmerbybo!

Årets Vimmerbybo har nyss utsetts på Vimmerby-Galan!.

LV - 6 timmar sedan

Smakfull företagare prisad!

Nu går det undan på vimmerby-Galan. här kommer årets nyföreagare....

LV - 6 timmar sedan

Tennisklubben stod för årets sociala engagemang

Årets pris för socialt engagemang i Vimmerby kommun går tilll en förening. Nämligen....

LV - 8 timmar sedan

En miljödag om plast för mellanstadieelever

I går hade de 160 eleverna som går i årskurs fyra till sex på Värgårdsskolan i Kisa en heldag om miljön och fokus låg på plast..

LV - 8 timmar sedan

Tommy tillbaka på sin post

Tidigare kommunchefen i Kinda, Tommy Johansson, har kallats åter till kommunen och träder med omedelbar verkan in som ny tf samhällsbyggnadschef efter Mikael Håkansson, som avled i sviterna av en sjukdom för en tid sedan..

LV - 9 timmar sedan

Bakom väggen byggde Leif ubåtsbatterier

I 30 år jobbade Leif Hasting på Varta. I går fick han se sin arbetsplats, där det byggdes 180 ton tunga ubåtsbatterier, falla offer för grävskopan..

LV - 9 timmar sedan

Mästerskap i dans

Bugg och fox. Det är vad som står på programmet när Vimmerby Sportdansklubb arrangerar sitt andra klubbmästerskap någonsin..

LV - 10 timmar sedan

Gymnasiechefen: "Nu får det vara nog"

Smutsiga ytterskor som läggs upp på stolar, bord och soffor. Godispapper och snus som slängs och spottas ut på golvet. Det är bakgrunden till att gymnasiebiblioteket stänger under en vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.