Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 20 October, 23:03

Liknande nyheter

Taggar: Skola, förbjuder, energidrycker
Expressen - 24 nov 17 kl. 15:34

Skola förbjuder energidrycker

Gumaeliusskolan i Örebro förbjuder energidrycker på skolan, rapporterar ETC Örebro.– Vissa kunde lassa in ett flak med energidryck i sitt skåp, säger läraren Anders Österberg till tidningen..

Blekinge Läns tidning - 04 jun 18 kl. 18:30

Ännu en skola förbjuder energidrycker

Allt fler ungdomar dricker stora mängder energidrycker vilket bekymrar lärarna på Rödebyskolan. Nu införs ett totalförbud mot dryckerna på hela skolområdet..

Expressen - 09 feb 18 kl. 15:41

Skola inför förbud mot energidrycker

Elever som är överstimulerade och har svårt att sitta stilla.Det är anledningen till att en skola i Olofström förbjuder energidrycker.– Koffeinet är beroendeframkallande och det är inte hälsosamt för barn att inta det i stora mängder, säger Mikael Kjellberg, till Blekinge Läns Tidning..

Sydsvenskan - 25 okt 13 kl. 08:30

Skola förbjuder e-cigg

E-cigaretterna har nått skolbarnen. På Killebäckskolan utanför Lund har skolledningen gått in och förbjudit cigaretterna efter att flera sjundeklassare börjat använda dem..

Expressen - 26 maj 15 kl. 15:25

Beslutet: Svensk skola förbjuder selfies

Ungdomarnas digitala vanor har skapat nya problem för skolor runtom i landet. Flera skolor har infört fotoförbud i sina lokaler – och det innefattar i vissa fall även så kallade selfies. – De flesta tycker att det är lite dumt, säger en högstadieelev..

Aftonbladet - 21 aug 15 kl. 10:45

Skola förbjuder mobiltelefoner

”Vi vill att eleverna ska vara närvarande och lära känna varandra”.

Dagen - 06 jun 16 kl. 13:01

Brittisk skola förbjuder kristna möten

David Camerons antiterrorist-strategi ska skydda samhället från extremism och terrorism. Men en av effekterna har blivit att en kristen förening i en gymnasieskola inte längre får anordna bibelstudier och bönemöten..

Dagen - 06 jun 16 kl. 13:01

Brittisk skola förbjuder kristna möten

David Camerons antiterrorist-strategi ska skydda samhället från extremism och terrorism. Men en av effekterna har blivit att en kristen förening i en gymnasieskola inte längre får anordna bibelstudier och bönemöten..

Aftonbladet - 04 nov 16 kl. 07:17

Skola förbjuder Trump-citat

YLE - 14 jan 16 kl. 06:01

KPO säger nej till åldersgräns på energidrycker - besvikelse hos Hem och skola

Hem och skola i Solf i Korsholm försökte få åldersgräns på energidrycker vid den lokala Sale-butiken, men KPO säger att det skulle vara olagligt. Föräldrarna har inte tänkt ge sig. Drygt 300 butiker runtom i landet har infört åldersgräns på energidrycker, antingen 15 eller 16 år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.