Aftonbladet > Nyheter

Monday, 18 December, 19:36

Liknande nyheter

Taggar: Skola, förbjuder, energidrycker
Expressen - 24 nov 17 kl. 15:34

Skola förbjuder energidrycker

Gumaeliusskolan i Örebro förbjuder energidrycker på skolan, rapporterar ETC Örebro.– Vissa kunde lassa in ett flak med energidryck i sitt skåp, säger läraren Anders Österberg till tidningen..

Sydsvenskan - 25 okt 13 kl. 08:30

Skola förbjuder e-cigg

E-cigaretterna har nått skolbarnen. På Killebäckskolan utanför Lund har skolledningen gått in och förbjudit cigaretterna efter att flera sjundeklassare börjat använda dem..

Expressen - 26 maj 15 kl. 15:25

Beslutet: Svensk skola förbjuder selfies

Ungdomarnas digitala vanor har skapat nya problem för skolor runtom i landet. Flera skolor har infört fotoförbud i sina lokaler – och det innefattar i vissa fall även så kallade selfies. – De flesta tycker att det är lite dumt, säger en högstadieelev..

Aftonbladet - 21 aug 15 kl. 10:45

Skola förbjuder mobiltelefoner

”Vi vill att eleverna ska vara närvarande och lära känna varandra”.

Dagen - 06 jun 16 kl. 13:01

Brittisk skola förbjuder kristna möten

David Camerons antiterrorist-strategi ska skydda samhället från extremism och terrorism. Men en av effekterna har blivit att en kristen förening i en gymnasieskola inte längre får anordna bibelstudier och bönemöten..

Dagen - 06 jun 16 kl. 13:01

Brittisk skola förbjuder kristna möten

David Camerons antiterrorist-strategi ska skydda samhället från extremism och terrorism. Men en av effekterna har blivit att en kristen förening i en gymnasieskola inte längre får anordna bibelstudier och bönemöten..

Aftonbladet - 04 nov 16 kl. 07:17

Skola förbjuder Trump-citat

YLE - 14 jan 16 kl. 06:01

KPO säger nej till åldersgräns på energidrycker - besvikelse hos Hem och skola

Hem och skola i Solf i Korsholm försökte få åldersgräns på energidrycker vid den lokala Sale-butiken, men KPO säger att det skulle vara olagligt. Föräldrarna har inte tänkt ge sig. Drygt 300 butiker runtom i landet har infört åldersgräns på energidrycker, antingen 15 eller 16 år.

YLE - 19 maj 14 kl. 04:00

Nu ska energidrycker och socker väck från skolan

Eleverna i Petalax högstadium har inget emot att skolan blir fri från energidrycker. Men en sockerfri skola låter inte lika lockande. Malax kommun vill få bort både energidrycker och socker från skolan.

YLE - 07 aug 17 kl. 09:21

Hem och Skola: Mobilreglerna i lågstadier för flummiga

De nuvarande anvisningarna för att begränsa mobilanvändningen i skolorna är för flummiga och skapar oro både bland lärare och föräldrar, säger Micaela Romantschuk-Pietilä på Hem och Skola. - Många föräldrar har tagit kontakt och varit oroade för den väldigt liberala inställningen. En orsak är Utbildningsstyrelsen som för ett drygt år sedan gav anvisningar och ansåg att man inte har rätt att begränsa mobilanvändningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.