Nyteknik > Teknik

Monday, 22 January, 15:17

Nyteknik - 24 nov 17 kl. 13:10

BMW:s nya battericenter presenteratTyska BMW investerar närmare 2 miljarder kronor i ett center för utveckling av battericeller. Fokus kommer att ligga på att utveckla cellkemi och -design..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
BMW

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BMW:snya , battericenter, presenterat
DI - 01 aug 11 kl. 11:56

BMW:s nya konceptbilar går på el

Tyska BMW har presenterat två framtidsvisioner, elbilen I3 och hybriden I8..

Nyteknik - 30 maj 17 kl. 13:17

Så tänker sig BMW framtiden på två hjul

Med Motorrad Vision Next 100 visade BMW sin bild av framtiden på två hjul. Nu har de presenterat ett andra jubileumskoncept. Motorrad Concept Link är en futuristisk skoter som erbjuder en uppkopplad mobilitet..

Dagens PS - 27 maj 17 kl. 07:22

13 elbilar som ska krossa Teslas nya värsting

Snart släpper ”veteranen” inom elbilar – Elon Musks Tesla – bilen alla väntat på: Model 3. Men till skillnad från tidigare år har de traditionella biljättarna inte suttit och rullat tummarna medan den frispråkige miljardären skapat världsdominans på det som ser ut att bli marknaden för framtidens bilar. Nej, den här gången är tillverkare som BMW, Mercedes, Volkswagen och Volvo alla startklara med egna modeller att rulla ut på vägarna.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jul 11 kl. 18:29

KW vill göra 1M bättre på allt

BMW 1 Serie M Coupé är redan en riktig favorit hos tuners och tillbehörstillverkare som vill förädla den redan fina körmaskinens köregenskaper. En av dem är KW som presenterat coiloverstötdämpare som inte bara ska förbättra kurvegenskaper och stabilitet. De menar att bilen blir behagligare att åka i också..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 3 timmar sedan

Ny Teknik tar större plats i Almedalen

Målet är att vara den viktigaste platsen för samtal och debatt om hur tekniken påverkar vår framtid..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Allt vi vet om Android P

Här samlar vi allt vi vet, allt vi tror oss veta, och alla rykten om specifikationer i Googles nya operativsystem Android 9.0 – Android P..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Orkanvind hjälpte Norwegian-plan sätta rekord över Atlanten

En Norwegian-flygning från New York till London har satt nytt rekord för vanliga trafikplan över Atlanten. 5 timmar och 13 minuter är den snabbaste resan sedan Concordes tid..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Kina visar att kvantkryptering via rymden funkar

En kvantkrypterad videochatt är en ny milstolpe i jakten på oavlyssningsbar kommunikation på nätet. I en ny rapport visar kinesiska forskare hur de kunnat dela kvantkrypteringsnycklar världen över via en satellit..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Trafikverket: Här är orsakerna till sena tåg

Växelfel, olyckor, nedrivna kontaktledningar, signalfel – och folk som prompt ska gena över spåren. Det finns många anledningar till att tågen kommer försent..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Så vill Volvo göra alla fordon självkörande

AB Volvos fordon ska fungera för en lång rad olika tillämpningar. För att göra dem förarlösa är planen att använda en och samma plattform..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Ingenjörernas felberäkning – raket kraschade nära stad

Boosterraketen landade inte där ingenjörerna hade räknat med – i stället höll en hel by på att stryka med vid raketexplosionen..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Flytande elbilen ska rädda dig vid en tsunami

En katastrofsäkrad elbil som flyter. Det är vad den forne Toyota-anställde Hideo Tsurumaki har skapat. Målet är att redan i år bygga 10 000 exemplar..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Tim Cook sätter teknikgränser för brorson

Apples vd Tim Cook avråder unga personer i sin närhet från att använda sociala medier..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Allt fler loggar in med kroppen

Allt fler använder en kroppsdel för att logga in i sina tekniska prylar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.