Nyteknik > Teknik

Friday, 20 July, 03:12

Nyteknik - 22 nov 17 kl. 13:07

Han ska bevisa att jorden är platt – skickar upp sig själv med hemmagjord raketDen 61-åriga limmoföraren Mike Hughes ska bevisa att jorden är platt. Helt enkelt genom att avfyra sig själv med en hemmagjord raket..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Mike Hughes

Dela artikeln

5030 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han ska bevisaatt , jordenär , platt, skickarupp , sig själv med hemmagjord raket
DalaDemokraten - 06 feb 17 kl. 14:08

Är jorden platt?

Nyteknik - 27 nov 17 kl. 09:25

Fiasko när Mike Hughes skulle bevisa att jorden är platt

Mike Hughes skulle skicka iväg sig själv med en raket för att bevisa att jorden är platt. Grus i maskineriet gjorde att det blev inställt..

DN - 26 nov 17 kl. 20:11

Raketfärd ska visa att jorden är platt

Mike Hughes är säker på att jorden är platt. Och han vill bevisa det genom skjuta upp en raket med sig själv som passagerare. På det viset räknar han med att kunna visa att bilderna från ”rymden” som visar att påståendet att jorden är en glob bara är fejk.

Nyteknik - 26 mar 18 kl. 09:26

Mike Hughes efter uppskjutningen: Såg inte att jorden är platt

Mike Hughes har i helgen lyckats skicka upp sig själv i sin hemmagjorda raket. Men han lyckades inte med sitt huvudmål: att försöka bevisa att jorden är platt..

YA - 10 mar 17 kl. 03:00

Carl Johan Engvall: …Allting går att bevisa

Jorden är platt och solen kretsar kring oss. Gud finns inte, men Elvis lever. Månlandningen ägde aldrig rum, men rymdvarelser lever mitt ibland oss.

Nyteknik - 28 nov 17 kl. 10:28

Så bevisar du att jorden är rund – utan att bygga en farlig raket

”Raketmannen” Mike Hughes vill skicka upp sig själv med en raket för att bevisa att jorden är platt. Det finns betydligt enklare sätt att motbevisa 61-åringen..

Nyheter 24 - 25 mar 11 kl. 11:18

Jätteborr ska bevisa att vi är marsianer


Forskare på MIT och Harvard ska bygga en borr som ska leta efter liv på Mars. En ny specialborr ska bevisa att männskligheten kommer från Mars. Det är amerikanska forskare som vill landsätta borren för att ta reda på vårt ursprung.

News55 - 02 maj 17 kl. 10:51

Hollywoodfrun tvingas bevisa att hennes mamma lever

Gunilla Persson, känd från tv-programmet ”Hollywoodfruar” anklagades 2015 för att fuska med dottern Erikas barnbidrag, något som visade sig vara felaktigt. Nu finns misstankar om att Gunilla fuskar med sin 91-åriga mamma Iris pension och hon måste därför bevisa att mamman lever. – Jag är så arg att jag kokar, säger tv-profilen till Nöjesbladet som var först med att rapportera om det inträffade.

YLE - 19 apr 17 kl. 12:21

Asteroid närmar sig jorden - du kan titta på den med teleskop i natt

En asteroid sveper på onsdag eftermiddag förbi jorden på ovanligt nära avstånd. Avståndet är drygt fyra gånger avståndet till månen. Asteroiden kan iakttas i Finland i natt - med teleskop.

Sydsvenskan - 28 jun 14 kl. 09:34

Wanted Robin Hood blir en platt papperskonstruktion

Wanted Robin Hood Manus: Vanja Hamidi Isacson efter utkast av Boel Forsell. Kompositör: Tobias Allvin. Sångtexter: Leila Åkerlund.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 8 timmar sedan

Den märkliga sexhjulsracern från 1976

GRAFIK. Tyrrell P34 – en av de underligaste bilarna i formel 1.

Nyteknik - 11 timmar sedan

Då kan du köpa labb-odlat kött i affären

Snart blir kött ”slaktfritt” – i varje fall om du köper från Mosa Meat. Det holländska företaget har fått finansiering för att starta kommersiell produktion av laboratorie-odlat kött. Målet är att få ut det på marknaden 2021..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Träd börjar redan gulna i städer på grund av värmen

Den ihållande värmen har gjort att löven redan nu börjat gulna på björk och lind runt om i landet. De får inte tillräckligt med vatten och risken finns att många träd i våra städer inte klarar sig, menar forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU)..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Sociala medier hjälper bönder i kris

När det krisar hjälps man åt. Det är tanken med de Facebookgrupper som i torrtider matchar markägare med lantbrukare, som reser långt för att få ihop tillräckligt med mat till djuren..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Forskarnas nya besked om Omega 3 – är verkningslöst

Omega 3 har länge rekommenderats som ett kosttillskott som skyddar mot hjärtsjukdomar. Men en ny rapport antyder att detta inte stämmer..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Vapenföretag vann i domstol – 3d-ritningar på vapen lagliga

När 3d-skrivare kom vidgades konstruktionsmöjligheterna enormt. Men när kreti och pleti började skriva ut vapen – drog myndigheterna i handbromsen. Nu, efter en fyra år lång rättsprocess, har man kommit fram till – vapenritningar ska vara lagliga..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Regeringen vill lyfta civilförsvaret

Sverige behöver förstärkta insatser till civilförsvaret och hålla fast vid sin klimatpolitik..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Enorm upptäckt av åtråvärd mineral djupt ner i jorden

Människan har länge haft dille på diamant, i jakten på det mest exklusiva..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Väder och dåligt underhåll pekas ut som förseningsorsaker av SJ

Såväl lönsamheten som punktligheten går åt fel håll för den statliga tågoperatören SJ, enligt delårsrapporten för årets andra kvartal..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Sovjetisk kemgiftstad öppnas på order av Putin

Rysslands president Vladimir Putin ger order om att öppna den stad där ryska vetenskapsmän har hävdat att de utvecklade nervgiftet Novitjok under 1970-talet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.