Nyteknik > Teknik

Tuesday, 20 March, 06:59

Nyteknik - 22 nov 17 kl. 13:07

Han ska bevisa att jorden är platt – skickar upp sig själv med hemmagjord raketDen 61-åriga limmoföraren Mike Hughes ska bevisa att jorden är platt. Helt enkelt genom att avfyra sig själv med en hemmagjord raket..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Mike Hughes

Dela artikeln

4995 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han ska bevisaatt , jordenär , platt, skickarupp , sig själv med hemmagjord raket
DalaDemokraten - 06 feb 17 kl. 14:08

Är jorden platt?

Nyteknik - 27 nov 17 kl. 09:25

Fiasko när Mike Hughes skulle bevisa att jorden är platt

Mike Hughes skulle skicka iväg sig själv med en raket för att bevisa att jorden är platt. Grus i maskineriet gjorde att det blev inställt..

DN - 26 nov 17 kl. 20:11

Raketfärd ska visa att jorden är platt

Mike Hughes är säker på att jorden är platt. Och han vill bevisa det genom skjuta upp en raket med sig själv som passagerare. På det viset räknar han med att kunna visa att bilderna från ”rymden” som visar att påståendet att jorden är en glob bara är fejk.

YA - 10 mar 17 kl. 03:00

Carl Johan Engvall: …Allting går att bevisa

Jorden är platt och solen kretsar kring oss. Gud finns inte, men Elvis lever. Månlandningen ägde aldrig rum, men rymdvarelser lever mitt ibland oss.

Nyteknik - 28 nov 17 kl. 10:28

Så bevisar du att jorden är rund – utan att bygga en farlig raket

”Raketmannen” Mike Hughes vill skicka upp sig själv med en raket för att bevisa att jorden är platt. Det finns betydligt enklare sätt att motbevisa 61-åringen..

Nyheter 24 - 25 mar 11 kl. 11:18

Jätteborr ska bevisa att vi är marsianer


Forskare på MIT och Harvard ska bygga en borr som ska leta efter liv på Mars. En ny specialborr ska bevisa att männskligheten kommer från Mars. Det är amerikanska forskare som vill landsätta borren för att ta reda på vårt ursprung.

News55 - 02 maj 17 kl. 10:51

Hollywoodfrun tvingas bevisa att hennes mamma lever

Gunilla Persson, känd från tv-programmet ”Hollywoodfruar” anklagades 2015 för att fuska med dottern Erikas barnbidrag, något som visade sig vara felaktigt. Nu finns misstankar om att Gunilla fuskar med sin 91-åriga mamma Iris pension och hon måste därför bevisa att mamman lever. – Jag är så arg att jag kokar, säger tv-profilen till Nöjesbladet som var först med att rapportera om det inträffade.

YLE - 19 apr 17 kl. 12:21

Asteroid närmar sig jorden - du kan titta på den med teleskop i natt

En asteroid sveper på onsdag eftermiddag förbi jorden på ovanligt nära avstånd. Avståndet är drygt fyra gånger avståndet till månen. Asteroiden kan iakttas i Finland i natt - med teleskop.

Sydsvenskan - 28 jun 14 kl. 09:34

Wanted Robin Hood blir en platt papperskonstruktion

Wanted Robin Hood Manus: Vanja Hamidi Isacson efter utkast av Boel Forsell. Kompositör: Tobias Allvin. Sångtexter: Leila Åkerlund.

Nya Wermlands Tidningen - 02 sep 17 kl. 06:00

Jag lärde mig tidigt att jorden är rund

Jorden är rund! Det lärde jag mig som mycket ung. En jordglob därhemma visade så.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 timmar sedan

Vägg av mossa renar London-luft

En mossvägg i centrala London ska bidra till att rena luften från skadliga farliga partiklar och föroreningar. Enligt tillverkaren kan mossan fånga upp lika mycket partiklar som 275 träd..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Förslaget: Högre krav på gräsrotsfinansiering

Gräsrotsfinansiering – såkallad crowdfunding – får en ny lag som ska reglera verksamheten. Lagen kräver dels tillstånd för den typen av finansiering, dels regler om hur verksamheten ska bedrivas och hur tillsyn ska gå till..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Vattenfall: 1.500 heltidstjänster ska bort

Vattenfall planerar att minska antalet anställda och konsulter inom stabsfunktionen med 1.500 heltidstjänster, varav 600 i Sverige, skriver den statliga kraftkoncernen i ett pressmeddelande..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Tre frågor utan svar kring batterifabriken i Trollhättan

De kinesiska planerna på en batterifabrik i Trollhättan rymmer ännu så länge få svar men många frågor..

Nyteknik - 16 timmar sedan

”Många kvinnor vill visst byta jobb – och bli chefer”

Byggingenjören Maria Paavola tröttnade på att höra andra uttala sig om vad kvinnor vill och inte vill i karriären. När hon frågade kvinnorna själva visade sig verkligheten vara en helt annan..

Nyteknik - 16 timmar sedan

De 3d-printar betonghus för fattiga i El Salvador

Ett nytt hem på mindre än ett dygn. I El Salvador ska man i ett nytt projekt ”skriva ut” hus till fattiga. ”Vi planerar inte bara ett 3d-printat hem, utan ett 3d-printat kvarter, säger Jason Ballard”, vd företaget Icon..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Nytt center håller koll på uppkopplade gruvor

Gruvor ska bli mer lönsamma genom dataanalys. Ett nytt center i Västerås ska övervaka gruvprocesser på distans..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Svenskarna kan bli pionjärer i att återvinna litium

Initiativtagarna till Northvolt siktar på att återvinna metallerna i sina batterier. Lyckas de återanvända sitt litium i nya batterier kan de bli först i världen..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Sexuell diskriminering slår hårt mot queer-studenter inom teknik

Områden som teknik, ingenjörsvetenskap och matematik är ökända för att inte vara särskilt välkomnande mot kvinnor och mörkhyade. Nu visar en studie, som publicerats i tidskriften Science Advances, att även lesbiska, homosexuella, bisexuella och transpersoner som utbildar sig inom dessa områden drabbas..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Den här boxen kan knäcka lösenordet på din Iphone

Grayshift påstår att deras utrustning kan ta sig förbi pin-koden på de senaste Iphone-modellerna - för en femhundring per telefon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.