DI > Ekonomi

Saturday, 16 December, 23:37

Liknande nyheter

Taggar: Aerogel, ökar, intäkterna
DI - 20 nov 14 kl. 10:09

Rootfruit ökar intäkterna rejält

Chipstillverkaren Rootfruit ökar intäkterna rejält samtidigt som förlusten minskar i tredje kvartalet 2014.Nettoomsättningen steg med 68 procent till 5,1 miljoner kronor (3,0)..

DI - 17 jun 15 kl. 11:13

US Energy ökar intäkterna

US Energy ökar intäkterna och minskar förlusten i första kvartalet 2015. Nettoomsättningen steg till 0,8 miljoner kronor (0,4) och övriga rörelseintäkter var 0,8 miljoner kronor (noll)..

DI - 09 nov 17 kl. 13:09

Gullberg & Jansson ökar intäkterna

Poolspecialisten Gullberg & Jansson ökar intäkterna och vinsten rejält i tredje kvartalet jämfört med samma period året innan..

DI - 10 feb 14 kl. 08:39

Spelbolag ökar intäkterna

G5 Entertainment ökade intäkterna med ungefär 39 procent under det fjärde kvartalet 2013 jämfört med samma kvartal föregående år..

Realtid - 11 feb 15 kl. 08:31

Klövern ökar intäkterna

Intäkterna under både helåret samt under det fjärde kvartalet ökade för Klövern..

Realtid - 28 apr 15 kl. 14:33

Corem ökar intäkterna

Corem Property ökade intäkterna till 167 miljoner kronor under första kvartalet..

PrivataAffärer - 19 apr 16 kl. 07:55

Net Entertainment ökar intäkterna

Spelutvecklaren Net Entertainments resultat var bättre än väntat. Intäkterna ökade rejält och ökningen var till och med högre än vad analytikerna spått....

DI - 27 jun 16 kl. 21:19

Aston Martin ökar intäkterna men gör förlust igen

Brittiska lyxbilstillverkaren Aston Martin ökade intäkterna men redovisade sin femte raka årsförlust under förra året..

DI - 23 feb 17 kl. 08:31

Idex ökar intäkterna

Det norska biometribolaget Idex rörelseresultat landade på -46,7 miljoner norska kronor för det fjärde kvartalet (-74,8). Intäkterna blev 12,5 miljoner norska kronor (0,2)..

DI - 20 apr 17 kl. 08:18

Sportamore ökar intäkterna

E-handelsbolaget Sportamore redovisar ett resultat efter skatt på 2,4 miljoner kronor för det första kvartalet 2017 (1,0). Resultatet per aktie uppgick till 0:28 kronor (0:12). Intäkterna ökade till 174 miljoner kronor (147).

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Statens servicecenter döms för upphandling

Statens servicecenter (SSC) gjorde en olaglig direktupphandling av konsulttjänster av företaget PWC och ska betala 750 000 kronor i böter, så kallad upphandlingsskadeavgift. Det har förvaltningsrätten i Falun beslutat sedan ärendet valsat fram och tillbaka genom rättssystemet i flera år..

DI - 2 timmar sedan

Viktor Munkhammar: Bopriserna är ett hot mot festen

Konjunkturen får 2018 en extra skjuts av en mycket expansiv budget. Men byggandet är ett frågetecken. Den redan goda konjunkturen får under 2018 ytter­ligare skjuts av en mycket expansiv budget.

DI - 2 timmar sedan

Specialistsjuksköterskor kräver mer i lön

Nu har 372 erfarna specialistsjuksköterskor vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg tröttnat på skevheter i lönesättning och i ett brev till regionpolitiker och socialminister Annika Strandhäll (S) kräver de 15 000 kronor mer i månaden, skriver tidningen Vårdfokus..

DI - 2 timmar sedan

Svensk startup visar upp elbilsprototyp

Pengar som samlats in via nätet och försäljning hos en stor elektronikkedja. Svenska startupbolaget Uniti tänker i nya banor för att sätta en ny elbil på marknaden. Nu ska den första prototypen visas upp..

DI - 3 timmar sedan

PPM-fonderna som snart kan försvinna

Statens fondtorg, PPM, krymper dramatiskt redan i sommar. Ett par hundra fonder lär försvinna när nya tuffa regler införs. Bland dem finns storsäljarfonder hos storbankerna, AMF och Didner & Gerge..

DI - 3 timmar sedan

SKL förkastar lagändring om vindkraften

En försvagning av det kommunala självstyret och av den lokala demokratin. Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) avfärdar förslaget att avskaffa lagkravet på kommunal tillstyrkan vid vindkraftsetablering..

DI - 4 timmar sedan

Danska snabbtåg kraftigt försenade

Efter tre månaders försening kan den nya snabbspårvägen i danska Århus få grönt ljus för passagerartrafik i nästa vecka. Men borgmästaren Jacob Bundsgaard (S) väntar med att fira, tills han med egna ögon ser godkännandet från Trafikstyrelsen..

DI - 4 timmar sedan

Halka på fler ställen i landet

Det har varit mycket halt på vägarna i de södra och västra delarna av Sverige tidigare under lördagen. Och nu håller halkan på att breda ut sig österut i landet..

DI - 5 timmar sedan

Vård och omsorg i metoo-upprop

1 309 vårdanställda samlas under #nustickerdettill i ett upprop mot sexuella trakasserier, skriver Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Trump far med osanning om möten med kvinnor

Donald Trump nekar till att ens ha träffat de kvinnor som anklagar honom för sexuella trakasserier, men det stämmer inte. Två av dem var med i hans tv-serie och han syns på bild med flera av de andra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.