Regeringen > Nyheter

Monday, 18 December, 19:42

Regeringen - 22 nov 17 kl. 08:18

Gustav Fridolin deltar i seminarium om Läsa-skriva-räkna-garantinRegeringens proposition Läsa, skriva, räkna – en åtgärdsgaranti ska säkerställa att elever får rätt stödinsatser i rätt tid. Med propositionen som utgångspunkt frågar Sveriges Elevråd – SVEA ut representanter från regering och opposition under ett seminarium i riksdagen onsdag 22 november. Utbildningsminister Gustav Fridolin deltar..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Fridolin, Läsa, Sveriges Elevråd, SVEA, Gustav Fridolin

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustav, Fridolin, deltari , seminariumom , Läsa-skriva-räkna-garantin
Regeringen - 11 dec 17 kl. 09:21

Gustav Fridolin deltar i seminarium om barnskötarens roll i framtiden

Måndagen den 11 december presenterar Kommunal rapporten Trygga famnar sökes! - Barnskötarnas roll i framtidens förskola vid ett seminarium i Stockholm. Utbildningsminister Gustav Fridolin är på plats för att diskutera förskolans behov i dag och i framtiden..

Regeringen - 08 sep 17 kl. 13:00

Gustav Fridolin deltar i högnivåmöte inom Atlantic Rim Collaboratory

Måndag 11 september och tisdag 12 september deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i ett högnivåmöte inom ramen för nätverket Atlantic Rim Collaboratory. Utbildningsministern kommer att diskutera vägar framåt för skolan i en internationell miljö där olika typer av skolsystem möts. Vid mötet deltar framstående utbildningsvetenskapliga forskare, politiker och tjänstemän.

Regeringen - 02 mar 16 kl. 10:22

Gustav Fridolin deltar vid en OECD-konferens i Berlin om lärarnas betydelse för skolresultat

Den 3-4 mars deltar utbildningsminister Gustav Fridolin vid en OECD-konferens i Berlin med fokus på lärarprofessionens betydelse för goda resultat i skolan..

Regeringen - 20 okt 16 kl. 13:41

Gustav Fridolin deltar vid lanseringen av UNFPA:s årliga rapport

I morgon, fredag 21 oktober, deltar utbildningsminister Gustav Fridolin vid den svenska lanseringen av UNFPA:s, FN:s befolkningsfonds, årliga rapport. Rapporten fokuserar i år på 10-åriga flickors rättigheter, behov och deras roll för att uppnå de globala utvecklingsmålen..

Regeringen - 21 okt 16 kl. 16:13

Gustav Fridolin deltar vid förhandvisning av dokumentärserien Skolpojkar

Måndag 24 oktober deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i förhandsvisningen av Sveriges Utbildningsradios dokumentärserie Skolpojkar..

Regeringen - 21 okt 16 kl. 16:13

Gustav Fridolin deltar vid förhandvisning av dokumentärserien Skolpojkarna

Måndag 24 oktober deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i förhandsvisningen av Sveriges Utbildningsradios dokumentärserie Skolpojkarna..

Regeringen - 12 sep 17 kl. 08:48

Gustav Fridolin deltar i hearing mot hedersrelaterat våld och förtryck

Onsdag 13 september deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i en hearing om arbetet mot hedersrelaterat våld och förtryck. Hearingen äger rum på Fryshuset i Stockholm..

Regeringen - 11 apr 16 kl. 09:29

Gustav Fridolin deltar i Europarådets 25:e utbildningsministerkonferens i Bryssel

I dag reser utbildningsminister Gustav Fridolin till Bryssel för att medverka i Europarådets 25:e utbildningsministerkonferens. Temat för konferensen är hur demokratin kan säkerställas genom utbildning..

Regeringen - 02 maj 16 kl. 14:54

Gustav Fridolin deltar i utbildningskonferens i Paris

I morgon, tisdag 3 maj, kommer utbildningsminister Gustav Fridolin att medverka i en utbildningskonferens i Paris..

Regeringen - 05 apr 17 kl. 15:47

Gustav Fridolin deltar i minnesstund i Kinna

I morgon, torsdag 6 april, reser utbildningsminister Gustav Fridolin till Marks kommun med anledning av den tragiska bussolyckan utanför Sveg..

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 2 timmar sedan

Irak, Afrika, Mellanöstern och försvarssamarbete på utrikesministermöte

När EU:s utrikesministrar träffades i Bryssel 11 december diskuterade de bland annat utvecklingen i Irak och Mellanöstern. De fattade också beslut om att inleda EU:s försvarssamarbete Pesco..

Regeringen - 3 timmar sedan

Försvarsmakten och Länsstyrelsen på Gotland får i uppdrag att stärka totalförsvarsförmågan

Försvarsmakten och Länsstyrelsen i Gotlands län fick den 18 december i uppdrag att genomföra ett projekt om samverkan och organisation inom totalförsvaret i Gotlands län under 2018 till och med 2020. Genomförandet ska ske i samverkan med andra berörda aktörer inom totalförsvaret. Projektet syftar till att stärka totalförsvarets förmåga i Gotlands län..

Regeringen - 3 timmar sedan

Jägare med funktionsnedsättning ska få jaga fler arter

I dag har regeringen remitterat en promemoria med förslag om ändringar i jaktförordningen. Ändringarna ska göra det möjligt för personer med funktionsnedsättning att från motordrivet fordon få jaga fler djurarter än i dag..

Regeringen - 4 timmar sedan

Myndigheter får uppdrag att stärka arbetet mot fusk och brottslighet i arbetslivet

Riksdagen har i linje med regeringens budgetproposition för 2018 beslutat om särskilda medel för att stärka arbetet för ordning och reda på arbetsmarknaden. Fusk, regelöverträdelser och brottslighet i arbetslivet ger konsekvenser som kräver åtgärder på flera politikområden. Därför har regeringen nu beslutat att ge åtta myndigheter i uppdrag att utveckla metoder för myndighetsgemensam kontroll för att motverka fusk, regelöverträdelser och brottslighet i arbetslivet..

Regeringen - 4 timmar sedan

Mer pengar till kommunerna för utbildningsplikten för nyanlända

För att ytterligare stärka nyanländas etablering på arbetsmarknaden inför regeringen en utbildningsplikt från och med den 1 januari 2018. Regeringen har beslutat att tillföra medel till kommunerna för att bättre kunna möta utbildningsbehovet bland nyanlända..

Regeringen - 4 timmar sedan

Ny instruktion för Finanspolitiska rådet

Regeringen har idag beslutat om ändringar i Finanspolitiska rådets instruktion. Ändringarna sker till följd av de förslag som Överskottsmålskommittén lämnat i sitt betänkande (SOU 2016:67). Regeringen och oppositionen (M, L, C, KD och V) har ställt sig bakom förslagen..

Regeringen - 3 timmar sedan

Uppdrag att förstärka arbetet för en god inomhusmiljö

Regeringen uppdrar åt Boverket att under åren 2018-2021 förstärka arbetet för att nya och befintliga byggnader ska vara säkra och ha en god inomhusmiljö..

Regeringen - 5 timmar sedan

Regeringen inrättar råd för hållbara städer

I dag tillsätter regeringen Rådet för hållbara städer. Rådet ska driva och samordna arbetet för hållbar stadsutveckling i Sverige. Rådet består av 10 myndigheter och kommer att ledas av Björn Sundin, tidigare kommunalråd i Örebro.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.