Regeringen > Nyheter

Friday, 23 March, 00:24

Regeringen - 22 nov 17 kl. 08:18

Gustav Fridolin deltar i seminarium om Läsa-skriva-räkna-garantinRegeringens proposition Läsa, skriva, räkna – en åtgärdsgaranti ska säkerställa att elever får rätt stödinsatser i rätt tid. Med propositionen som utgångspunkt frågar Sveriges Elevråd – SVEA ut representanter från regering och opposition under ett seminarium i riksdagen onsdag 22 november. Utbildningsminister Gustav Fridolin deltar..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Fridolin, Läsa, Sveriges Elevråd, SVEA, Gustav Fridolin

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustav, Fridolin, deltari , seminariumom , Läsa-skriva-räkna-garantin
Regeringen - 11 dec 17 kl. 09:21

Gustav Fridolin deltar i seminarium om barnskötarens roll i framtiden

Måndagen den 11 december presenterar Kommunal rapporten Trygga famnar sökes! - Barnskötarnas roll i framtidens förskola vid ett seminarium i Stockholm. Utbildningsminister Gustav Fridolin är på plats för att diskutera förskolans behov i dag och i framtiden..

Regeringen - 08 sep 17 kl. 13:00

Gustav Fridolin deltar i högnivåmöte inom Atlantic Rim Collaboratory

Måndag 11 september och tisdag 12 september deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i ett högnivåmöte inom ramen för nätverket Atlantic Rim Collaboratory. Utbildningsministern kommer att diskutera vägar framåt för skolan i en internationell miljö där olika typer av skolsystem möts. Vid mötet deltar framstående utbildningsvetenskapliga forskare, politiker och tjänstemän.

Regeringen - 02 mar 16 kl. 10:22

Gustav Fridolin deltar vid en OECD-konferens i Berlin om lärarnas betydelse för skolresultat

Den 3-4 mars deltar utbildningsminister Gustav Fridolin vid en OECD-konferens i Berlin med fokus på lärarprofessionens betydelse för goda resultat i skolan..

Regeringen - 20 okt 16 kl. 13:41

Gustav Fridolin deltar vid lanseringen av UNFPA:s årliga rapport

I morgon, fredag 21 oktober, deltar utbildningsminister Gustav Fridolin vid den svenska lanseringen av UNFPA:s, FN:s befolkningsfonds, årliga rapport. Rapporten fokuserar i år på 10-åriga flickors rättigheter, behov och deras roll för att uppnå de globala utvecklingsmålen..

Regeringen - 21 okt 16 kl. 16:13

Gustav Fridolin deltar vid förhandvisning av dokumentärserien Skolpojkar

Måndag 24 oktober deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i förhandsvisningen av Sveriges Utbildningsradios dokumentärserie Skolpojkar..

Regeringen - 21 okt 16 kl. 16:13

Gustav Fridolin deltar vid förhandvisning av dokumentärserien Skolpojkarna

Måndag 24 oktober deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i förhandsvisningen av Sveriges Utbildningsradios dokumentärserie Skolpojkarna..

Regeringen - 12 sep 17 kl. 08:48

Gustav Fridolin deltar i hearing mot hedersrelaterat våld och förtryck

Onsdag 13 september deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i en hearing om arbetet mot hedersrelaterat våld och förtryck. Hearingen äger rum på Fryshuset i Stockholm..

Regeringen - 11 apr 16 kl. 09:29

Gustav Fridolin deltar i Europarådets 25:e utbildningsministerkonferens i Bryssel

I dag reser utbildningsminister Gustav Fridolin till Bryssel för att medverka i Europarådets 25:e utbildningsministerkonferens. Temat för konferensen är hur demokratin kan säkerställas genom utbildning..

Regeringen - 02 maj 16 kl. 14:54

Gustav Fridolin deltar i utbildningskonferens i Paris

I morgon, tisdag 3 maj, kommer utbildningsminister Gustav Fridolin att medverka i en utbildningskonferens i Paris..

Regeringen - 05 apr 17 kl. 15:47

Gustav Fridolin deltar i minnesstund i Kinna

I morgon, torsdag 6 april, reser utbildningsminister Gustav Fridolin till Marks kommun med anledning av den tragiska bussolyckan utanför Sveg..

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 7 timmar sedan

Helene Hellmark Knutsson besöker kabelföretag i Kronobergs län

Fredagen den 23 mars besöker Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Alstermo. Syftet med resan är att besöka kabelföretaget Amokabel som har projekt för att få nyanlända i jobb samt samarbeten kring praktikplatser och examensarbeten för ingenjörer..

Regeringen - 7 timmar sedan

Remiss SOU 2018:4 Framtidens biobanker

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat SOU 2018:4 Framtidens biobanker..

Regeringen - 8 timmar sedan

Handel och handslag när Ann Linde besöker Uppsala

Fredagen den 23 mars 2018 ingår EU- och handelsminister Ann Linde ett EU-handslag med Uppsala kommun, Enköpings kommun, Heby kommun, Håbo kommun, Tierps kommun och Östhammars kommun samt Region Uppsala och Länsstyrelsen i Uppsala. EU-handslaget äger rum i Humanistiska teatern och samarrangeras med Utrikespolitiska föreningen i Uppsala..

Regeringen - 9 timmar sedan

Uppdrag att följa upp statsbidrag till kommuner med socioekonomiskt eftersatta områden

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att redovisa genomförda insatser och resultat i kommunerna med anledning av bidrag som har lämnats med stöd av förordningen om statsbidrag till kommuner med socioekonomiskt eftersatta områden, som regeringen beslutat denna dag..

Regeringen - 9 timmar sedan

Uppdrag att följa upp statsbidrag till socioekonomiskt eftersatta kommuner

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att delredovisa genomförda insatser och resultat i kommunerna med anledning av bidrag som har lämnats med stöd av förordningen om statsbidrag till socioekonomiskt eftersatta kommuner, som regeringen beslutat denna dag. Delredovisningar ska lämnas årligen till Regeringskansliet (Näringsdepartementet) senast den 15 april med start 2019. En slutredovisning ska lämnas till Regeringskansliet (Näringsdepartementet) senast den 15 oktober 2028..

Regeringen - 9 timmar sedan

Remiss SOU 2018:6 Grovt upphovsrättsbrott och grovt varumärkesbrott

Här kan du ta del av till vilka remissinstanser som regeringen har remitterat betänkandet Grovt upphovsrättsbrott och grovt varumärkesbrott (SOU 2018:6)..

Regeringen - 9 timmar sedan

FN:s generalsekreterare håller informellt arbetsmöte med säkerhetsrådet i Sverige

FN:s generalsekreterare António Guterres kommer i år att hålla sitt årliga informella arbetsmöte med säkerhetsrådet i Sverige. Mötet äger rum i april på Dag Hammarskjölds gård Backåkra i Skåne. Generalsekreteraren kommer under sitt besök i Sverige också att ha överläggningar med statsministern samt hålla den årliga Dag Hammarskjöldföreläsningen som arrangeras av Uppsala universitet och Dag Hammarskjöldfonden..

Regeringen - 9 timmar sedan

FN:s generalsekreterare och säkerhetsrådet möts i Sverige

FN:s generalsekreterare António Guterres kommer i april att hålla sitt årliga informella arbetsmöte med FN:s säkerhetsråd i Sverige. Mötet hålls på Dag Hammarskjölds gård Backåkra i Skåne. Det här är första gången som detta årliga arbetsmöte sker utanför USA.

Regeringen - 10 timmar sedan

Uppföljning av flygstrategin

I mitten av mars träffade infrastrukturminister Tomas Eneroth berörda aktörer i ett uppföljande möte av den första nationella flygstrategin, En svensk flygstrategi – för flygets roll i transportsystemet. Myndigheter, representanter från flygbranschen, turism, miljörörelser och näringsliv fick återkoppling och uppföljning av arbetet med genomförandet av strategin sedan lanseringen i januari 2017..

Regeringen - 11 timmar sedan

Det måste bli enklare att återvinna

Debattartikel i Dagens Samhälle den 21 mars 2018..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.