Regeringen > Nyheter

Saturday, 20 October, 15:00

Regeringen - 22 nov 17 kl. 08:18

Gustav Fridolin deltar i seminarium om Läsa-skriva-räkna-garantinRegeringens proposition Läsa, skriva, räkna – en åtgärdsgaranti ska säkerställa att elever får rätt stödinsatser i rätt tid. Med propositionen som utgångspunkt frågar Sveriges Elevråd – SVEA ut representanter från regering och opposition under ett seminarium i riksdagen onsdag 22 november. Utbildningsminister Gustav Fridolin deltar..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Fridolin, Läsa, Sveriges Elevråd, SVEA, Gustav Fridolin

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustav, Fridolin, deltari , seminariumom , Läsa-skriva-räkna-garantin
Regeringen - 11 dec 17 kl. 09:21

Gustav Fridolin deltar i seminarium om barnskötarens roll i framtiden

Måndagen den 11 december presenterar Kommunal rapporten Trygga famnar sökes! - Barnskötarnas roll i framtidens förskola vid ett seminarium i Stockholm. Utbildningsminister Gustav Fridolin är på plats för att diskutera förskolans behov i dag och i framtiden..

Regeringen - 08 sep 17 kl. 13:00

Gustav Fridolin deltar i högnivåmöte inom Atlantic Rim Collaboratory

Måndag 11 september och tisdag 12 september deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i ett högnivåmöte inom ramen för nätverket Atlantic Rim Collaboratory. Utbildningsministern kommer att diskutera vägar framåt för skolan i en internationell miljö där olika typer av skolsystem möts. Vid mötet deltar framstående utbildningsvetenskapliga forskare, politiker och tjänstemän.

Regeringen - 02 mar 16 kl. 10:22

Gustav Fridolin deltar vid en OECD-konferens i Berlin om lärarnas betydelse för skolresultat

Den 3-4 mars deltar utbildningsminister Gustav Fridolin vid en OECD-konferens i Berlin med fokus på lärarprofessionens betydelse för goda resultat i skolan..

Regeringen - 20 okt 16 kl. 13:41

Gustav Fridolin deltar vid lanseringen av UNFPA:s årliga rapport

I morgon, fredag 21 oktober, deltar utbildningsminister Gustav Fridolin vid den svenska lanseringen av UNFPA:s, FN:s befolkningsfonds, årliga rapport. Rapporten fokuserar i år på 10-åriga flickors rättigheter, behov och deras roll för att uppnå de globala utvecklingsmålen..

Regeringen - 21 okt 16 kl. 16:13

Gustav Fridolin deltar vid förhandvisning av dokumentärserien Skolpojkar

Måndag 24 oktober deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i förhandsvisningen av Sveriges Utbildningsradios dokumentärserie Skolpojkar..

Regeringen - 21 okt 16 kl. 16:13

Gustav Fridolin deltar vid förhandvisning av dokumentärserien Skolpojkarna

Måndag 24 oktober deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i förhandsvisningen av Sveriges Utbildningsradios dokumentärserie Skolpojkarna..

Regeringen - 12 sep 17 kl. 08:48

Gustav Fridolin deltar i hearing mot hedersrelaterat våld och förtryck

Onsdag 13 september deltar utbildningsminister Gustav Fridolin i en hearing om arbetet mot hedersrelaterat våld och förtryck. Hearingen äger rum på Fryshuset i Stockholm..

Regeringen - 11 apr 16 kl. 09:29

Gustav Fridolin deltar i Europarådets 25:e utbildningsministerkonferens i Bryssel

I dag reser utbildningsminister Gustav Fridolin till Bryssel för att medverka i Europarådets 25:e utbildningsministerkonferens. Temat för konferensen är hur demokratin kan säkerställas genom utbildning..

Regeringen - 02 maj 16 kl. 14:54

Gustav Fridolin deltar i utbildningskonferens i Paris

I morgon, tisdag 3 maj, kommer utbildningsminister Gustav Fridolin att medverka i en utbildningskonferens i Paris..

Regeringen - 05 apr 17 kl. 15:47

Gustav Fridolin deltar i minnesstund i Kinna

I morgon, torsdag 6 april, reser utbildningsminister Gustav Fridolin till Marks kommun med anledning av den tragiska bussolyckan utanför Sveg..

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.