DI > Ekonomi

Monday, 18 December, 19:36

DI - 22 nov 17 kl. 08:18

Dometic köper SeastarDometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, köper Seastar Solutions, ett bolag med förväntad omsättning och rörelseresultat (ebitda) på 320 respektive 85 miljoner dollar 2017, för 875 miljoner dollar. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Seastar, Seastar Solutions

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dometic, köper, Seastar
Affärsvärlden - 22 nov 17 kl. 08:38

Dometic köper Seastar Solutions

Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, köper Seastar Solutions, ett bolag med förväntad omsättning och rörelseresultat (ebitda) på 320 respektive 85 miljoner dollar 2017, för 875 miljoner dollar kontant, på kassa- och skuldjusterad basis..

DI - 12 timmar sedan

Dometic slutför förvärv

Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, har slutfört förvärvet av Seastar Solutions.  .

DI - 22 nov 17 kl. 15:55

Dometic: Seastar passar oss perfekt

Industribolaget Dometic gör sitt största förvärv hittills i historien genom att köpa amerikanska Seastar Solutions för över 7 miljarder kronor. ”Bolaget passar oss så gott som perfekt”, säger vd:n Roger Johansson..

Affärsvärlden - 11 nov 15 kl. 13:33

Priset för Dometic satt

Dometic, som bland annat tillverkar kylskåp till husbilar, husvagnar och andra fordon, har i dag fastställt prisintervallet i erbjudandet inför bolagets börsnotering. Prisintervallet är 43-52 kronor per aktie, vilket motsvarar ett börsvärde om 13,2-15 miljarder kronor..

PrivataAffärer - 11 nov 15 kl. 14:49

Priset för Dometic satt

Dometic, som bland annat tillverkar mobila vitvaror, väntas börja handlas på börsen den 25 november. Priset per aktie ligger mellan 43 och 52 kronor....

DI - 25 nov 15 kl. 08:22

Priset på Dometic klart

På onsdagen är det dags för Dometic att göra entré på Stockholmsbörsen. Priset har nu spikats till 48 kronor per aktie i erbjudandet som övertecknades flera gånger. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 31 aug 16 kl. 08:39

Dometic bekräftar kurs

Aktier i den placing som Luxemburgbaserade Frostbite annonserade på tisdagskvällen om närmare 59,2 miljoner aktier i Dometic såldes för 61:00 kronor per aktie..

PrivataAffärer - 22 nov 17 kl. 09:34

Dometic i storaffär - aktien lyfter rejält

Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, öppnar plånboken och köper ett amerikanskt bolag för åtskilliga miljarder. Aktien stiger rejält på börsen....

DI - 26 apr 17 kl. 12:07

Finanschef köper aktier i Dometic

Dometics finanschef Per-Arne Blomquist har per den 26 april köpt 10.000 aktier i bolaget. Köpet har gjorts till ett pris om 64:50 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 26 apr 17 kl. 12:16

Finanschef köper i Dometic

Dometics finanschef Per-Arne Blomquist har per den 26 april köpt 10.000 aktier i bolaget. Köpet har gjorts till ett pris om 64:50 kronor per aktie.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Nils Karlson: Därför blir det inte en ny skattereform

DEBATT. Nästan alla partier säger sig vilja göra en skattereform. Men så länge verklighetsbeskrivningen skiljer sig åt är det osannolikt att det kommer att ske.

DI - 5 minuter sedan

Lotta Engzell-Larsson: Antirasism ursäktar inte antisemitism

LEDARE. Den välkända finansmannen George Soros personifierar den onda, rika juden som manipulerar världen. .

DI - 15 minuter sedan

Erika Ullberg: M-styret öste vårdpengar på marknaden

REPLIK. Man måste kunna hålla flera tankar i huvudet samtidigt. Jag avvisar vinsttak i vården eftersom det är en långt mer komplex och kapitalintensiv verksamhet än skolan och omsorgen, där en begränsning av vinstuttaget kan vara motiverad.

DI - 30 minuter sedan

USA-börser: Twitter stiger på positiv analys

New York drog i gång den nya veckan med stigande index. Förväntningar om ett godkännande av den amerikanska skattereformen bidrog till optimism..

DI - 30 minuter sedan

Bitcoin-veteran varnar för bubbla: "Kryptovintern snart här"

Bitcoin-manin visar inga tecken på att avta och får världens finansexperter att se ut som fågelholkar. Men är kryptovalutor en investering eller en form av religion? Di besökte ett väckelsemöte i Silicon Valley och träffade en av bitcoins skapare..

DI - 1 timme sedan

Uppföljning: Africa Oil blev en värdefälla

Africa Oils lågvärderade oljetillgångar lockade till köp för ett år sedan. Aktien har hittills visat sig vara en värdefälla med usel kursutveckling..

DI - 1 timme sedan

Regeringen lovar 86.000 bostäder

86.000 nya bostäder. Så lyder ett av regeringens löften sedan man träffat avtal med flera kommuner och regioner om satsningar på hållbara stadsdelar..

DI - 1 timme sedan

Analytiker spår forsatta problem för bostadsutvecklare

Likviditetsproblemen tilltar inom bostadsutvecklingssektorn och det är särskilt SSM, Tobin och Oscar Properties som drabbas. Det är en situation som har pågått i några månader och situationen med olika former av försök till balansräkningsförstärkningar kan förväntas fortgå under 2018..

DI - 1 timme sedan

H&M och bostadsutvecklare mot strömmen

Stockholmsbörsen gick framåt på bred front på måndagen. H&M gick mot strömmen och fortsatte nedåt efter fredagens kursras. Investerarna välkomnade samtidigt Assa Abloy nya vd då låsbolagsaktien handlades uppåt..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Lyx lyfte i Paris

De stora Europabörserna klättrade på bred front på måndagen och det regionala samlingsindexet Stoxx 600 var upp 1,2 procent. Vinnande sektorer i regionindexet för dagen var fastigheter, råvaror och industri, men även IT gick starkt framåt. Jämförelsevis svagare - men ändå uppåt - gick det för defensiva sektorer som dagligvaror och teleoperatörer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.