DI > Ekonomi

Tuesday, 20 March, 06:51

DI - 22 nov 17 kl. 08:18

Dometic köper SeastarDometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, köper Seastar Solutions, ett bolag med förväntad omsättning och rörelseresultat (ebitda) på 320 respektive 85 miljoner dollar 2017, för 875 miljoner dollar. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Seastar, Seastar Solutions

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dometic, köper, Seastar
Affärsvärlden - 22 nov 17 kl. 08:38

Dometic köper Seastar Solutions

Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, köper Seastar Solutions, ett bolag med förväntad omsättning och rörelseresultat (ebitda) på 320 respektive 85 miljoner dollar 2017, för 875 miljoner dollar kontant, på kassa- och skuldjusterad basis..

DI - 22 nov 17 kl. 15:55

Dometic: Seastar passar oss perfekt

Industribolaget Dometic gör sitt största förvärv hittills i historien genom att köpa amerikanska Seastar Solutions för över 7 miljarder kronor. ”Bolaget passar oss så gott som perfekt”, säger vd:n Roger Johansson..

DI - 18 dec 17 kl. 06:37

Dometic slutför förvärv

Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, har slutfört förvärvet av Seastar Solutions.  .

Affärsvärlden - 11 nov 15 kl. 13:33

Priset för Dometic satt

Dometic, som bland annat tillverkar kylskåp till husbilar, husvagnar och andra fordon, har i dag fastställt prisintervallet i erbjudandet inför bolagets börsnotering. Prisintervallet är 43-52 kronor per aktie, vilket motsvarar ett börsvärde om 13,2-15 miljarder kronor..

PrivataAffärer - 11 nov 15 kl. 14:49

Priset för Dometic satt

Dometic, som bland annat tillverkar mobila vitvaror, väntas börja handlas på börsen den 25 november. Priset per aktie ligger mellan 43 och 52 kronor....

DI - 25 nov 15 kl. 08:22

Priset på Dometic klart

På onsdagen är det dags för Dometic att göra entré på Stockholmsbörsen. Priset har nu spikats till 48 kronor per aktie i erbjudandet som övertecknades flera gånger. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 31 aug 16 kl. 08:39

Dometic bekräftar kurs

Aktier i den placing som Luxemburgbaserade Frostbite annonserade på tisdagskvällen om närmare 59,2 miljoner aktier i Dometic såldes för 61:00 kronor per aktie..

PrivataAffärer - 22 nov 17 kl. 09:34

Dometic i storaffär - aktien lyfter rejält

Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, öppnar plånboken och köper ett amerikanskt bolag för åtskilliga miljarder. Aktien stiger rejält på börsen....

DI - 26 apr 17 kl. 12:07

Finanschef köper aktier i Dometic

Dometics finanschef Per-Arne Blomquist har per den 26 april köpt 10.000 aktier i bolaget. Köpet har gjorts till ett pris om 64:50 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 26 apr 17 kl. 12:16

Finanschef köper i Dometic

Dometics finanschef Per-Arne Blomquist har per den 26 april köpt 10.000 aktier i bolaget. Köpet har gjorts till ett pris om 64:50 kronor per aktie.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ner i Asien efter USA-fall

De asiatiska börserna fortsatte nedåt på tisdagen i spåren av måndagens breda nedgångar på världens aktiemarknader. .

DI - 15 minuter sedan

Sjukvårdskrisen i Venezuela kartlagd

Den ekonomiska krisen i Venezuela har lett till att sjukhusen saknar de mest grundläggande medicinerna och kirurgiskt material, enligt en ny kartläggning..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Toppchef lämnar Facebook

En av toppcheferna på Facebook, informationssäkerhetschefen Alex Stamos, kommer att lämna företaget, rapporterar The New York Times och hänvisar till flera källor som har fått information om att han är på väg bort..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Australien behåller styrräntan oförändrad

USA-räntorna sjönk först tillbaka efter svensk stängning på måndagen sedan aktierna på Wall Street sjunkit, ledda av teknikaktier. Senare på dagen vände de amerikanska räntorna uppåt igen i takt med att börsen återhämtade sig från tidigare bottennoteringar, medan dollarn var relativt stabil. .

DI - 30 minuter sedan

Weinstein Company går i konkurs

The Weinstein Company har ansökt om konkurs, mindre än sex månader efter det att anklagelserna om sexuella trakasserier och våldtäkt av flera kvinnor i filmbranschen började strömma in mot grundaren Harvey Weinstein..

DI - 30 minuter sedan

Nu kan du börja deklarera

Klockan 07 är det dags: Då öppnar Skatteverket sin digitala deklarationstjänst. Många hänger på låset och vill gärna bli klara med deklarationen så fort som möjligt..

DI - 30 minuter sedan

Annika Falkengren fick 7,4 miljoner i semesterersättning

Annika Falkengren fick mer betalt för att vara ledig förra året än efterträdaren Johan Torgeby för nio månaders slit som vd. Det framgår av SEB:s årsredovisning. Banken betalade ut 7,4 miljoner i semesterersättning efter att hon flyttat till Schweiz.

DI - 1 timme sedan

Houdinis vd: "Jag har en garderob som måste fungera till allt"

Eva Karlsson, vd för Houdini Sportswear. .

DI - 1 timme sedan

Edward Bloms lägenhet gör succé på Hemnet

När den folkkära tv-profilen Edward Blom lägger ut sin bostad till försäljning flockas svenskarna till internet. Den 47-årige levnadskonstnärens lägenhet är veckans mest klickade på bostadssajten Hemnet..

DI - 1 timme sedan

Nationalistiskt tal av Xi Jinping

Inte så mycket som en tum av det kinesiska territoriet kommer att separeras från nationen. Det fastslår Kinas president Xi Jinping i sitt avslutande tal i den årliga folkkongressen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.