Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 14 December, 23:25

Liknande nyheter

Taggar: Raysearchi , linjemed , vinstvarningen
DI - 22 nov 17 kl. 16:30

Lättnadsrally i Raysearch efter vinstvarningen

Medicinteknikbolaget Raysearch Laboratories lyfter på börsen efter sin rapport för tredje kvartalet. Rörelseresultatet låg i linje med vad bolaget angav i vinstvarningen i början av månaden, vilket tycks göra marknaden lättad..

VA - 23 maj 11 kl. 11:48

Raysearch-tvist kan vara länge

23 maj Att Raysearch hamnat i en patenttvist med amerikanska Prowess finner Raysearchs vd Johan Löf mycket märkligt. Ett riktmärke för hur länge tvisten kan vara om ärendet hamnar i domstol, är runt två år. Dock är han övertygad om att Raysearch har rätten på sin sida.

Affärsvärlden - 27 okt 17 kl. 08:16

Capio i linje med vinstvarningen

Sjukvårdbolagets siffror kom in i linje med förväntningarna..

Affärsvärlden - 02 jan 13 kl. 09:01

Raysearch och Siemens avslutar samarbete

Raysearch och Siemens har avslutat sitt samarbete, som inleddes i maj 2009. Samarbetet innebar att Raysearch levererade flera olika dosplaneringsmoduler till Siemens..

Affärsvärlden - 13 feb 14 kl. 09:09

Raysearch: Fortsatt höga tvistkostnader

I maj 2011 blev Raysearch stämda av det amerikanska bolaget Prowess som hävdar att bolaget gör intrång i ett amerikanskt patent som de har rätt till. Raysearch hyser gott hopp om att vinna vid rättegång..

Affärsvärlden - 09 apr 14 kl. 16:39

Raysearch förlikas med Prowess

Medicinteknikbolaget RaySearch förlikas med amerikanska Prowess. Avtalet innebär att RaySearch betalar Prowess ett fast belopp fördelat över tre år och att Prowess drar tillbaka stämningsansökan. Övriga detaljer i avtalet är konfidentiella.

DI - 16 jan 15 kl. 11:22

Finanschef Anders Martin-Löf lämnar Raysearch

Medicinteknikbolaget RaySearch meddelar i ett pressmeddelande att finanschefen Anders Martin-Löf kommer att lämna Raysearch i april för att tillträda som finanschef "i ett annat bolag"..

Affärsvärlden - 16 jan 15 kl. 11:47

Martin-Löf lämnar Raysearch

Medicinteknikbolaget RaySearch meddelar i ett pressmeddelande att finanschefen Anders Martin-Löf kommer att lämna Raysearch i april..

E24 - 22 feb 16 kl. 15:48

Raysearch går mot en strålande framtid

Alla pilar pekar uppåt för medicinteknikbolaget Raysearch. Även pilen för kostnaderna. Det gör att lönsamheten temporärt hålls tillbaka.

DI - 29 jul 16 kl. 08:15

Raysearch tar amerikansk order

Medicinteknikbolaget Raysearch har fått en order från University of California i San Francisco som kommer att går över till att använda Raysearch produkt Raystation..

DI - 18 feb 11 kl. 07:59

Vinstfall för Raysearch

Raysearch redovisar ett resultat efter skatt på 11,4 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2010 (17,5). Per aktie blev resultatet 0:33 kronor (0:51)..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Svenskt Näringsliv sågar pensionsuppgörelse

Rätten att få jobba kvar till 69 riskerar att göra pensionsuppgörelsen kontraproduktiv – arbetsgivarna kommer att bli försiktigare med att anställa äldre, enligt Svenskt Näringsliv. Facken är desto nöjdare..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Lönner tankar i Karo Pharma

Anders Lönner, arbetande styrelseordförande i Karo Pharma, har den 11 december köpt drygt 166.000 aktier i läkemedelsbolaget..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Börsnykomlingen tappar mark – Munters rasar

Stockholmsbörsen uppehöll sig strax under nollstrecket fram till torsdagseftermiddagen i likhet med de större europeiska handelsplatserna, även om Frankfurt föll mer..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Skogsmarkspriser ökar till rekordnivåer – SCA lyfter

Priserna på skogsmark ökar, visar ny statistik för september månad..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

ECB lämnar räntorna oförändrade

Europeiska centralbankens råd beslutade vid torsdagens möte att lämna räntorna oförändrade..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Saab etablerar tillverkning i Abu Dhabi

Saab har beslutat att etablera sig med utveckling och produktion i Abu Dhabi, skriver försvars- och säkerhetskoncernen i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Miljardaffären klar: Walt Disney köper Fox

Medieaffären är klar: Walt Disney köper 21st Century Fox för 52,4 miljarder dollar i aktier..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Icas mål: Bli störst på e-handel

Ica har som mål att bli störst på marknaden för e-handel med dagligvaror. För närvarande bedöms Mathem vara störst på näthandeln, följt av Ica..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Bank of England lämnar räntan oförändrad

Den brittiska centralbanken lämnade basräntan oförändrad på 0,50 procent efter det penningpolitiska mötet på torsdagen, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Norwegian lanserar nya flygrutter

orwegian lanserar fyra nya flyglinjer över Atlanten. Nytillskotten bland rutterna är Amsterdam - New York, Milano - Los Angeles, Madrid - New York samt Madrid - Los Angeles..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.