Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 06:08

Affärsvärlden - 22 nov 17 kl. 08:14

Raysearch i linje med vinstvarningenMedicinteknikbolagets rörelseresultat sjönk till 0,7 miljoner kronor..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Raysearchi , linjemed , vinstvarningen
DI - 22 nov 17 kl. 16:30

Lättnadsrally i Raysearch efter vinstvarningen

Medicinteknikbolaget Raysearch Laboratories lyfter på börsen efter sin rapport för tredje kvartalet. Rörelseresultatet låg i linje med vad bolaget angav i vinstvarningen i början av månaden, vilket tycks göra marknaden lättad..

PrivataAffärer - 20 feb 18 kl. 07:37

Scandic: Resultat i linje med vinstvarningen

Hotellbolaget Scandic redovisar ett resultat i linje med vinstvarningen i januari....

VA - 23 maj 11 kl. 11:48

Raysearch-tvist kan vara länge

23 maj Att Raysearch hamnat i en patenttvist med amerikanska Prowess finner Raysearchs vd Johan Löf mycket märkligt. Ett riktmärke för hur länge tvisten kan vara om ärendet hamnar i domstol, är runt två år. Dock är han övertygad om att Raysearch har rätten på sin sida.

Affärsvärlden - 27 okt 17 kl. 08:16

Capio i linje med vinstvarningen

Sjukvårdbolagets siffror kom in i linje med förväntningarna..

Affärsvärlden - 02 jan 13 kl. 09:01

Raysearch och Siemens avslutar samarbete

Raysearch och Siemens har avslutat sitt samarbete, som inleddes i maj 2009. Samarbetet innebar att Raysearch levererade flera olika dosplaneringsmoduler till Siemens..

Affärsvärlden - 13 feb 14 kl. 09:09

Raysearch: Fortsatt höga tvistkostnader

I maj 2011 blev Raysearch stämda av det amerikanska bolaget Prowess som hävdar att bolaget gör intrång i ett amerikanskt patent som de har rätt till. Raysearch hyser gott hopp om att vinna vid rättegång..

Affärsvärlden - 09 apr 14 kl. 16:39

Raysearch förlikas med Prowess

Medicinteknikbolaget RaySearch förlikas med amerikanska Prowess. Avtalet innebär att RaySearch betalar Prowess ett fast belopp fördelat över tre år och att Prowess drar tillbaka stämningsansökan. Övriga detaljer i avtalet är konfidentiella.

DI - 16 jan 15 kl. 11:22

Finanschef Anders Martin-Löf lämnar Raysearch

Medicinteknikbolaget RaySearch meddelar i ett pressmeddelande att finanschefen Anders Martin-Löf kommer att lämna Raysearch i april för att tillträda som finanschef "i ett annat bolag"..

Affärsvärlden - 16 jan 15 kl. 11:47

Martin-Löf lämnar Raysearch

Medicinteknikbolaget RaySearch meddelar i ett pressmeddelande att finanschefen Anders Martin-Löf kommer att lämna Raysearch i april..

E24 - 22 feb 16 kl. 15:48

Raysearch går mot en strålande framtid

Alla pilar pekar uppåt för medicinteknikbolaget Raysearch. Även pilen för kostnaderna. Det gör att lönsamheten temporärt hålls tillbaka.

DI - 29 jul 16 kl. 08:15

Raysearch tar amerikansk order

Medicinteknikbolaget Raysearch har fått en order från University of California i San Francisco som kommer att går över till att använda Raysearch produkt Raystation..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Omvänd vinstvarning från Deutsche Bank

Den tyska storbanken Deutsche Bank meddelar att bankens preliminära resultat för det andra kvartalet är betydligt högre än vad analytikerna har räknat med enligt Deutsche Banks konsensussammanställning från den 11 juli..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Alfa Laval rusar efter orderöverraskning

Stockholmsbörsen låg på oförändrade nivåer under onsdagen. Storvinnare blev Alfa Laval som kvartalsrapporterade en högre orderingång än vad både bolaget och marknaden hade väntat sig..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Airbnb varnas av EU

Den nätbaserade uthyrnings- och bokningstjänsten Airbnb har till och med slutet av augusti på sig att ändra sina användarvillkor, annars står man inför rättsliga åtgärder inom EU..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Det svenska bolaget som ger läkemedelsforskningen nya möjligheter

Phase Holographic Imaging har utvecklat en teknik som förbättrar möjligheterna för den prekliniska forskningen och på sikt kan ge nya läkemedel..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Starka siffror från Alfa Laval

Orderingången i det andra kvartalet var "väsentligt starkare än tidigare förväntat", skriver bolagets vd Tom Erixon i rapporten för det andra kvartalet. Samtidigt flaggar han för lägre orderingång under det tredje kvartalet..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Vinsten växer i Knowit

IT-konsulten Knowit redovisar ett resultat efter skatt på 51,9 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (39,1). Resultatet per aktie uppgick till 2:60 kronor (1:99)..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Bättre resultat än väntat i Axfood

Axfood, som bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige, redovisar ett rörelseresultat på 545 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Ny Sverige-vd i Astra Zeneca

Astra Zeneca har utsett Katarina Ageborg till ny vd för Astra Zeneca AB med start 1 augusti. Hon tar över efter Jan-Olof Jacke som blir vd för Svenskt Näringsliv..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Experternas tips inför rapportfloden

En överlag stark rapportsäsong med hög vinsttillväxt. Så kan förväntningarna inför den kommande rapportsäsongen sammanfattas. Samtidigt ligger fokus på framtiden..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Carnegie: Blankarfavoriten är köpvärd

Mycronic levererade ett solitt resultat andra kvartalet och utsikterna är positiva för bolagets båda affärsområden, enligt Carnegie som inte tycker att Mycronics nuvarande värdering är ansträngd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.