Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 22 October, 08:13

Liknande nyheter

Taggar: Raysearchi , linjemed , vinstvarningen
DI - 22 nov 17 kl. 16:30

Lättnadsrally i Raysearch efter vinstvarningen

Medicinteknikbolaget Raysearch Laboratories lyfter på börsen efter sin rapport för tredje kvartalet. Rörelseresultatet låg i linje med vad bolaget angav i vinstvarningen i början av månaden, vilket tycks göra marknaden lättad..

PrivataAffärer - 20 feb 18 kl. 07:37

Scandic: Resultat i linje med vinstvarningen

Hotellbolaget Scandic redovisar ett resultat i linje med vinstvarningen i januari....

VA - 23 maj 11 kl. 11:48

Raysearch-tvist kan vara länge

23 maj Att Raysearch hamnat i en patenttvist med amerikanska Prowess finner Raysearchs vd Johan Löf mycket märkligt. Ett riktmärke för hur länge tvisten kan vara om ärendet hamnar i domstol, är runt två år. Dock är han övertygad om att Raysearch har rätten på sin sida.

Affärsvärlden - 27 okt 17 kl. 08:16

Capio i linje med vinstvarningen

Sjukvårdbolagets siffror kom in i linje med förväntningarna..

Affärsvärlden - 18 jul 18 kl. 08:51

Assa Abloys kvartal i linje med förväntan

Assa Abloy rapporterar i linje med vinstvarningen tidigare i juli. Men den amerikanska marknaden går starkare än väntat..

Affärsvärlden - 02 jan 13 kl. 09:01

Raysearch och Siemens avslutar samarbete

Raysearch och Siemens har avslutat sitt samarbete, som inleddes i maj 2009. Samarbetet innebar att Raysearch levererade flera olika dosplaneringsmoduler till Siemens..

Affärsvärlden - 13 feb 14 kl. 09:09

Raysearch: Fortsatt höga tvistkostnader

I maj 2011 blev Raysearch stämda av det amerikanska bolaget Prowess som hävdar att bolaget gör intrång i ett amerikanskt patent som de har rätt till. Raysearch hyser gott hopp om att vinna vid rättegång..

Affärsvärlden - 09 apr 14 kl. 16:39

Raysearch förlikas med Prowess

Medicinteknikbolaget RaySearch förlikas med amerikanska Prowess. Avtalet innebär att RaySearch betalar Prowess ett fast belopp fördelat över tre år och att Prowess drar tillbaka stämningsansökan. Övriga detaljer i avtalet är konfidentiella.

DI - 16 jan 15 kl. 11:22

Finanschef Anders Martin-Löf lämnar Raysearch

Medicinteknikbolaget RaySearch meddelar i ett pressmeddelande att finanschefen Anders Martin-Löf kommer att lämna Raysearch i april för att tillträda som finanschef "i ett annat bolag"..

Affärsvärlden - 16 jan 15 kl. 11:47

Martin-Löf lämnar Raysearch

Medicinteknikbolaget RaySearch meddelar i ett pressmeddelande att finanschefen Anders Martin-Löf kommer att lämna Raysearch i april..

E24 - 22 feb 16 kl. 15:48

Raysearch går mot en strålande framtid

Alla pilar pekar uppåt för medicinteknikbolaget Raysearch. Även pilen för kostnaderna. Det gör att lönsamheten temporärt hålls tillbaka.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Samsung och NEC tar upp kampen mot Ericsson

Konkurrensen mot Ericsson och Nokia kan vässas på 5G-sidan. Sydkoreanska Samsung har inlett samarbete med japanska NEC för basstationsutveckling inom teknologin.

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Tyskland stoppar vapenexport till Saudiarabien

Tyskland stoppar tillsvidare sin vapenexport till Saudiarabien med hänvisning till oklarheten kring den saudiska journalisten Jamal Khashoggis död på Saudiarabiens konsulat i Istanbul..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Fiat Chrysler säljer dotterbolag för 64 miljarder

Biltillverkaren Fiat Chrysler bekräftar att det säljer sitt dotterbolag, komponenttillverkaren Magneti Marelli, till japanska Calsonic..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:12

Daimler varnar för sämre resultat än väntat

Den tyska fordonstillverkaren Daimler varnar för att rörelseresultat för det tredje kvartalet blir klart lägre än tidigare väntat. Därmed väntas helårsresultatet bli väsentligt lägre än under fjolåret..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:26

Sämre än väntat för Atlas Copco - aktien rasar

Verkstadskoncernen Atlas Copco rasar nästan tio procent på Stockholmsbörsen efter en delårsrapport som var sämre än analytikernas förväntningar. Dessutom varnar bolaget för en lägre kundefterfrågan, huvudsakligen inom halvledar- och fordonsindustrin..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Vad innebär digitaliseringen för svenska företag?

Enligt en rapport från SAP och Oxford Economics anser 8 av 10 företag att digitaliseringen är avgörande för deras överlevnad. Fler än hälften investerar i Big Data och Internet of Things. Men vad innebär digitaliseringen för svenska företag?.

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Ökar i renodlingscase

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen har gynnats av Elanders urstarka rapport. Nu ökas innehavet i ett långsiktigt renodlingscase..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:53

Rapportbolag rasar

Stockholmsbörsen tappade på fredagen då flera rapportbolag gjorde marknaden besviken..

Affärsvärlden - 19 okt 18 kl. 08:10

Nytt nätverk: Leverantörer med den offentliga sektorn som kunder

Som leverantör och anbudsgivare i offentlig upphandling vet du att området kontinuerligt utvecklas – lagar och praxis förändras och uppdateras, arbetsprocesser utvecklas och best practice förfinas i takt med att anbudsgivare, upphandlare och annan expertis testar gränser och nya innovativa lösningar..

Affärsvärlden - Igår: 09:05

Det går fortfarande att fynda på aktiemarknaden

ODINs investeringsdirektör och förvaltare Vegard Søraunet hittar fortfarande fynd på aktiemarknaden. Det är lätt att ryckas med i en stark konjunkturcykel och han konstaterar att det någon gång kommer att vända..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.