Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 20 July, 02:50

Affärsvärlden - 22 nov 17 kl. 08:17

Vinsttapp för SintercastSintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 4,7 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (11)..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Sintercast

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinsttappför , Sintercast
DI - 04 maj 11 kl. 09:14

Försäljningen stiger för Sintercast

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 1,1 miljoner kronor för det första kvartalet 2011 (1,0). Resultatet per aktie uppgick till 0,20 kronor (0,20)..

E24 - 24 aug 11 kl. 09:31

Sintercast dubblar vinsten

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 6,2 miljoner kronor för det andra kvartalet 2011 (3,4). Resultatet per aktie uppgick till 0:90 kronor (0:50)..

DI - 02 nov 11 kl. 09:05

Sämre för Sintercast

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 2,4 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (3,0)..

DI - 22 feb 12 kl. 09:08

Sintercast minskar vinsten

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 4,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2011 (9,1). Resultatet per aktie uppgick till 0,70 kronor (1,30)..

DI - 25 apr 12 kl. 09:08

Sintercast ökar vinsten

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 1,7 miljoner kronor för det första kvartalet 2012 (1,1)..

Affärsvärlden - 24 apr 13 kl. 09:25

Ökad vinst för Sintercast

Sintercast redovisar ett ökat resultat efter skatt för det första kvartalet 2013..

DI - 06 nov 13 kl. 09:13

Sintercast vänder till vinst

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 2,4 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2013 (-1,9). Resultatet per aktie uppgick till 0:30 kronor (-0:30)..

Affärsvärlden - 06 nov 13 kl. 09:41

Sintercast vänder till vinst

Sintercast redovisar en vinst efter skatt för årets tredje kvartal..

DI - 14 jan 14 kl. 10:00

Sintercast ny leverantör till Ford

Sintercast är leverantör av processtyrningssystemet för tillverkningen av motorblocket till den första CGI-bensinmotorn i stora volymer för Ford F150 pickup..

DI - 16 jan 14 kl. 09:37

Sintercast lyfter på Kinaavtal

Kompaktgrafitjärnskoncernen Sintercast har ingått ett "långsiktigt teknologileveransavtal" med "ett av Kinas största konglomerat för fordonskomponenter", enligt ett pressmeddelande..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Bra rapporter stärker, Betsson klar vinnare

Stockholmsbörsen fortsatte sin resa norrut under torsdagen då en knippe starka rapporter gav nytt bränsle för uppgång..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Starka rapporter lyfter index

Stockholmsbörsen drog uppåt efter öppning under onsdagen. Kursrusning i bolag som Swedish Match, ABB, SKF och Nordea efter starka rapporter lyfte index..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

SEB: Teknikkonsultens estimat och aktiekurs ska upp

Teknikkonsultens rapport för det andra kvartalet var "mycket stark" och det bör leda till höjda prognoser i analytikerledet..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

ABG: För hög värdering i rapportrusaren - aktien ska ned 35 procent

ABG håller fast vid sin negativa uppfattning gällande livekasinoleverantören Evolution Gaming och menar att bolaget är övervärderat om man lyfter blicken och antar ett långsiktigt perspektiv på saken..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Fler arbetstimmar stärker Swecos resultat

Teknikkonsulten Sweco resultat andra kvartalet gynnades av att kvartalet innehöll fler arbetstimmar, jämfört med motsvarande kvartal i fjol, eftersom påskhelgen inföll under första kvartalet i år..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Swedish Match spår ljusare tider

Swedish Match redovisar ett kvartal över analytikernas förväntningar och spår att valutavinden vänder under det kommande halvåret. Etbleringen av det tobaksfria snuset Zyn i USA går betydligt bättre än väntat..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Carnegie: Ansträngd värdering i fastighetsbolaget - sälj

Fastighetsbolagets 14-procentiga kursuppgång sedan årsskiftet har gjort att aktien ser ansträngt värderad ut..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Bättre än väntat för Epiroc

Gruvutrustningsbolaget Epiroc, som nyligen knoppades av från Atlas Copco, ser "att efterfrågan fortsätter att vara god i början tredje kvartalet"..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Kone sämre än väntat

Kones rapport för årets andra kvartal kom in under analytikernas förväntningar. Men det finländska hissbolaget upprepar ändå sina prognoser för helåret 2018..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Rapportlyft på börsen

Stockholmsbörsen stiger med draghjälp från en rad positiva överraskningar i tunga delårsrapporter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.