DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 01:23

DI - 22 nov 17 kl. 08:13

Irras teckningskurs 45 kronorMedicinteknikbolaget Irras, som börja handlas på First North Premier på onsdagen, har fått en teckningskurs på 45 kronor per aktie, vilket ger bolaget ett marknadsvärde på 1,1 miljarder kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Irras, First North Premier

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Irras, teckningskurs45 kronor
Affärsvärlden - 22 nov 17 kl. 08:48

Irras teckningskurs 45 kronor

Medicinteknikbolaget Irras, som börjar handlas på First North Premier på onsdagen, har fått en teckningskurs på 45 kronor per aktie, vilket ger bolaget ett marknadsvärde på 1,1 miljarder kronor..

PrivataAffärer - 22 nov 17 kl. 08:35

Så mycket kostade Irras aktie

Medicinteknikbolaget Irras, som börja handlas på First North Premier på onsdagen, har fått en teckningskurs på 45 kronor per aktie, vilket ger bolaget ett marknadsvärde på 1,1 miljarder kronor....

DI - 13 nov 17 kl. 11:52

Irras till börsen 22 november

Medicinteknikbolaget Irras har fått sin ansökan om handel på First North godkänd av Nasdaq Stockholm och handelsdebut väntas den 22 november..

Affärsvärlden - 13 nov 17 kl. 12:02

Då gör Irras börsdebut

Medicinteknikbolaget Irras har fått sin ansökan om handel på First North godkänd av Nasdaq Stockholm och handelsdebut väntas den 22 november..

DI - 22 nov 17 kl. 06:16

Irras ska ta in nytt kapital

Medicinteknikbolaget Irras planerar i sin listning på Nasdaq First North Premier att ta in kapital för att finansiera en tilltagande kommersialisering av och expansion av plattformen Irraflow, ett system för intrakraniell vätskehantering. Det framgår av uppgifter i prospektet inför listningen.  .

DI - 13 dec 17 kl. 07:39

Irras återkallar efter produktionsfel

Medicinteknikbolaget Irras, listat på First North sedan 22 november, återkallar sin enhet Irraflow på grund av förekomst av ett produktionsfel i batteriet. Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 13 dec 17 kl. 07:44

Irras återkallar flaggskeppsprodukten

Medicinteknikbolaget Irras, listat på First North sedan 22 november, återkallar sin enhet Irraflow på grund av förekomst av ett produktionsfel i batteriet....

DI - 16 jul 18 kl. 08:10

Irras får FDA-godkännande av Irraflow

Den amerikanska hälsovårdsmyndigheten FDA har gett ett så kallat 510(k)-godkännande till Irras produkt Irraflow. Bolaget kommer marknadslansera produkten i USA senare under året. .

DI - 27 aug 18 kl. 08:19

Utebliven märkning tynger Irras

Medicinteknikbolaget Irras redovisade en förlust på 32 miljoner kronor under det andra kvartalet (19) och ingen försäljning..

DI - 03 okt 14 kl. 17:39

Christian Berner sänker teckningskurs

Styrelsen för Christian Berner Tech Trade har beslutat att sänka teckningskursen i den pågående noteringsemissionen till 11 kronor. Det är en sänkning med cirka 17 procent från tidigare teckningskurs 13,30 kronor.Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Investera smart i globala megatrenden

De äldre blir allt fler och lever längre. Det är en global megatrend som ger fina investeringstillfällen. Di:s analytiker vet vilka aktier du ska köpa för att rida på vågen..

DI - 2 timmar sedan

Skaffa dig en strålande framtid

Det sägs att det kinesiska ordet för kris kan betyda både fara och möjlighet. Även om det är en sanning med modifikation, då ord som chans/risk och möjlighet kan tolkas olika, bör man se pension lika vidsynt..

DI - 3 timmar sedan

Logistikbolagen rycker på börsen

Den snabbväxande e-handeln har förvandlat lager och logistik till det nya svarta inom fastigheter – både på börsen och på transaktionsmarknaden. ”Vill man sälja finns det hur många köpare som helst”, säger Mikael Söderlundh, analyschef på Pangea Property Partners..

DI - 3 timmar sedan

Castellum: Lager och logistik är otroligt hett

Di ställer fem frågor till Henrik Saxborn, vd för fastighetsjätten Castellum, som i förra veckans rapport pekade ut lager- och logistikfastigheter som en stark marknad..

DI - 3 timmar sedan

Nervös handel på USA-börserna inför tung rapportvecka

Det var en nervös och slagig handel med blandad utveckling på USA-börserna på måndagen. Detta inför en tung rapportvecka när jättar som Amazon, Alphabet Microsoft och Caterpillar ska bekänna färg..

DI - 3 timmar sedan

Trump vill ha skattesänkning på 10 procent för medelinkomsttagare

USA:s president Donald Trump sa på måndagen att administrationen planerar att föreslå skattesänkningar på tio procent för medelinkomsttagare..

DI - 3 timmar sedan

Oculusgrundaren lämnar Facebook

Brendan Iribe, grundaren till Facebookägda Oculus som tillverkar VR-headset, har lämnat bolaget..

DI - 4 timmar sedan

Cannabisbolag i fritt fall – miljarder upp i rök

Cannabisbolagen genomlider den värsta börsdagen på 8 månader på måndagen när investerarna hämtar hem vinsterna brett i sektorn. Den största cannabis-ETF:n ETFMG Alternative Harvest som omfattar 750 miljoner dollar rasar 11 procent..

DI - 4 timmar sedan

Börsens bankchefer står inför mardrömsvecka

En ödesvecka väntar för Stockholmsbörsens storbanker, som förutom individuella problem även brottas med marknadens rädsla för nya skandaler efter penningtvättshärvan i Danske Bank. Men ingen av bankcheferna är lika hårt pressad som Nordeas vd Casper von Koskull..

DI - 4 timmar sedan

Bankernas status bortblåst av Danske Bank

Nordiska bankers status som säkra hamnar är borta. Tacka Danske Bank för det. Men långt ifrån alla affärer i Baltikum är olagliga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.