DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 02:22

DI - 22 nov 17 kl. 08:13

Irras teckningskurs 45 kronorMedicinteknikbolaget Irras, som börja handlas på First North Premier på onsdagen, har fått en teckningskurs på 45 kronor per aktie, vilket ger bolaget ett marknadsvärde på 1,1 miljarder kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Irras, First North Premier

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Irras, teckningskurs45 kronor
Affärsvärlden - 22 nov 17 kl. 08:48

Irras teckningskurs 45 kronor

Medicinteknikbolaget Irras, som börjar handlas på First North Premier på onsdagen, har fått en teckningskurs på 45 kronor per aktie, vilket ger bolaget ett marknadsvärde på 1,1 miljarder kronor..

PrivataAffärer - 22 nov 17 kl. 08:35

Så mycket kostade Irras aktie

Medicinteknikbolaget Irras, som börja handlas på First North Premier på onsdagen, har fått en teckningskurs på 45 kronor per aktie, vilket ger bolaget ett marknadsvärde på 1,1 miljarder kronor....

DI - 13 nov 17 kl. 11:52

Irras till börsen 22 november

Medicinteknikbolaget Irras har fått sin ansökan om handel på First North godkänd av Nasdaq Stockholm och handelsdebut väntas den 22 november..

Affärsvärlden - 13 nov 17 kl. 12:02

Då gör Irras börsdebut

Medicinteknikbolaget Irras har fått sin ansökan om handel på First North godkänd av Nasdaq Stockholm och handelsdebut väntas den 22 november..

DI - 22 nov 17 kl. 06:16

Irras ska ta in nytt kapital

Medicinteknikbolaget Irras planerar i sin listning på Nasdaq First North Premier att ta in kapital för att finansiera en tilltagande kommersialisering av och expansion av plattformen Irraflow, ett system för intrakraniell vätskehantering. Det framgår av uppgifter i prospektet inför listningen.  .

DI - 13 dec 17 kl. 07:39

Irras återkallar efter produktionsfel

Medicinteknikbolaget Irras, listat på First North sedan 22 november, återkallar sin enhet Irraflow på grund av förekomst av ett produktionsfel i batteriet. Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 13 dec 17 kl. 07:44

Irras återkallar flaggskeppsprodukten

Medicinteknikbolaget Irras, listat på First North sedan 22 november, återkallar sin enhet Irraflow på grund av förekomst av ett produktionsfel i batteriet....

DI - 03 okt 14 kl. 17:39

Christian Berner sänker teckningskurs

Styrelsen för Christian Berner Tech Trade har beslutat att sänka teckningskursen i den pågående noteringsemissionen till 11 kronor. Det är en sänkning med cirka 17 procent från tidigare teckningskurs 13,30 kronor.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 dec 17 kl. 13:06

Luften går ur GW-bolagen – två av tre under teckningskurs

Kriminologen Leif GW Persson har under året deltagit i tre uppmärksammade börsnoteringar i bolag som inlett med spektakulära uppgångar. Med tiden har aktierna dock drabbats av pyspunka och två av bolagen handlas nu under teckningskurs..

DI - 13 nov 17 kl. 11:25

IRRAS offentliggör erbjudande om teckning av aktier samt prospekt för notering på Nasdaq First North Premier

DETTA MEDDELANDE FÅR INTE, DIREKT ELLER INDIREKT, OFFENTLIGGÖRAS I ELLER DISTRIBUERAS INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, KANADA, HONG KONG, JAPAN, NYA ZEELAND, SINGAPORE, SYDAFRIKA ELLER ANNAN JURISDIKTION I VILKEN OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING SKULLE VARA OLAGLIGT ELLER KRÄVA REGISTRERING ELLER ANNAN ÅTGÄRD.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Australien förbjuder WeChat för militärer – globala cyberkonflikten eskalerar

HONGKONG. Australiens beslut att förbjuda militär personal att använda den kinesiska appen WeChat är det senaste steget i ett globalt teknikkrig..

DI - 3 timmar sedan

Drönarbolaget mörkade brister – istället rusade aktien

Bolaget Cybaero hemlighöll brister i ett militärt drönarsystem som testades hos Försvarsmakten, skriver Svenska Dagbladet som tagit del av en rapport skriven av Sjöstridsskolan i juli 2016. I stället utmålades systemet som en "succé", vilket fick aktien att rusa..

DI - 4 timmar sedan

När det var dags att varva ner köpte paret ett nytt hotell

GRÖVELSJÖN. Många framgångsrika år i hotellbranschen låg bakom dem - men istället för att varva ner valde Lars och Helena Ericson att satsa ännu en gång. Den här gången köpte de hotellet där de själva hade varit återkommande gäster under 14 års tid..

DI - 5 timmar sedan

Margot Wallström: Riggat val i Ryssland

Utrikesminister Margot Wallström anser att valresultatet i Ryssland är väntat..

DI - 5 timmar sedan

Hanif Bali lämnar Moderaternas partistyrelse

Riksdagsledamoten Hanif Bali lämnar Moderaternas partistyrelse efter att en intern utredning mot honom har avslutats, meddelar partisekreteraren Gunnar Strömmer till TT..

DI - 5 timmar sedan

IMF-chefen varnar USA för ståltullar: "Inga vinnare"

Det finns inga vinnare i handelskrig. Den varningen skickar Internationella valutafondens (IMF) chef Christine Lagarde i USA:s riktning efter president Donald Trumps beslut om att införa importtullar på stål och aluminium..

DI - 6 timmar sedan

Putin ser ut att få tre av fyra röster

Enligt två vallokalsundersökningar har Rysslands sittande president Vladimir Putin fått betydligt mer än 70 procent av rösterna i valet. Från fristående ryska valobservatörer och från Putins politiska motståndare kommer rapporter om regelbrott..

DI - 5 timmar sedan

Ståljättens plan: Det största teknikskiftet på tusen år

Ett fossilfritt svenskt stål ska bita än bättre på världsmarknaden och sänka Sveriges koldioxidutsläpp med 10 procent. Tillsammans med gruvbolaget LKAB och kraftbolaget Vattenfall har ståljätten SSAB bestämt sig för att genomföra det största teknikskiftet inom industrin på tusen år..

DI - 6 timmar sedan

Allra hotar Pensionsmyndigheten med miljardstämning

Skandalfondbolaget Allra planerar att stämma Pensionsmyndigheten på 1,9 miljarder kronor. Det framgår av ett advokatbrev som Di har tagit del av..

DI - 6 timmar sedan

"Flera dussin" hackerattacker mot ryska valet

  "Flera dussin" allvarliga hackerattacker mot valet har registrerats, men alla har avvärjts, skriver Interfax med teleoperatören Rostelecoms chef som källa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.