DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 03:04

DI - 22 nov 17 kl. 08:13

Irras teckningskurs 45 kronorMedicinteknikbolaget Irras, som börja handlas på First North Premier på onsdagen, har fått en teckningskurs på 45 kronor per aktie, vilket ger bolaget ett marknadsvärde på 1,1 miljarder kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Irras, First North Premier

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Irras, teckningskurs45 kronor
Affärsvärlden - 22 nov 17 kl. 08:48

Irras teckningskurs 45 kronor

Medicinteknikbolaget Irras, som börjar handlas på First North Premier på onsdagen, har fått en teckningskurs på 45 kronor per aktie, vilket ger bolaget ett marknadsvärde på 1,1 miljarder kronor..

PrivataAffärer - 22 nov 17 kl. 08:35

Så mycket kostade Irras aktie

Medicinteknikbolaget Irras, som börja handlas på First North Premier på onsdagen, har fått en teckningskurs på 45 kronor per aktie, vilket ger bolaget ett marknadsvärde på 1,1 miljarder kronor....

DI - 13 nov 17 kl. 11:52

Irras till börsen 22 november

Medicinteknikbolaget Irras har fått sin ansökan om handel på First North godkänd av Nasdaq Stockholm och handelsdebut väntas den 22 november..

Affärsvärlden - 13 nov 17 kl. 12:02

Då gör Irras börsdebut

Medicinteknikbolaget Irras har fått sin ansökan om handel på First North godkänd av Nasdaq Stockholm och handelsdebut väntas den 22 november..

DI - 22 nov 17 kl. 06:16

Irras ska ta in nytt kapital

Medicinteknikbolaget Irras planerar i sin listning på Nasdaq First North Premier att ta in kapital för att finansiera en tilltagande kommersialisering av och expansion av plattformen Irraflow, ett system för intrakraniell vätskehantering. Det framgår av uppgifter i prospektet inför listningen.  .

DI - 13 dec 17 kl. 07:39

Irras återkallar efter produktionsfel

Medicinteknikbolaget Irras, listat på First North sedan 22 november, återkallar sin enhet Irraflow på grund av förekomst av ett produktionsfel i batteriet. Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 13 dec 17 kl. 07:44

Irras återkallar flaggskeppsprodukten

Medicinteknikbolaget Irras, listat på First North sedan 22 november, återkallar sin enhet Irraflow på grund av förekomst av ett produktionsfel i batteriet....

DI - 16 jul 18 kl. 08:10

Irras får FDA-godkännande av Irraflow

Den amerikanska hälsovårdsmyndigheten FDA har gett ett så kallat 510(k)-godkännande till Irras produkt Irraflow. Bolaget kommer marknadslansera produkten i USA senare under året. .

DI - 03 okt 14 kl. 17:39

Christian Berner sänker teckningskurs

Styrelsen för Christian Berner Tech Trade har beslutat att sänka teckningskursen i den pågående noteringsemissionen till 11 kronor. Det är en sänkning med cirka 17 procent från tidigare teckningskurs 13,30 kronor.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 dec 17 kl. 13:06

Luften går ur GW-bolagen – två av tre under teckningskurs

Kriminologen Leif GW Persson har under året deltagit i tre uppmärksammade börsnoteringar i bolag som inlett med spektakulära uppgångar. Med tiden har aktierna dock drabbats av pyspunka och två av bolagen handlas nu under teckningskurs..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Globaliseringen blev lyftet för livsverket

Gösta Karlsson grundade Elme Spreader för 45 år sedan och ser fortfarande inget som helst skäl att släppa in riskkapitalister eller börsnotera livsverket:  ”Om vi inte har haft någon kompanjon hittills, varför skulle vi ha en nu?”..

DI - 4 timmar sedan

Ebay och Alcoa rasade på svag börs

De ledande amerikanska börserna vände ned på torsdagen då flera rapporterande bolag hamnade i fokus. Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen. "Jag är inte glad att Fed höjer lånekostnader och potentiellt bromsar in ekonomin", sade Donald Trump under intervjun..

DI - 4 timmar sedan

Millicom levererade på förväntningarna

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 551 miljoner dollar för det andra kvartalet 2018. Det framgår av bolagets delårsrapport. .

DI - 5 timmar sedan

Mikael Vilenius: Framgången fortsätter för Epirocs Eriksgata

Epiroc fortsatte sin Eriksgata på börsen efter avknoppningen från Atlas Copco med en stark rapport. Ingen borde ha blivit förvånad..

DI - 5 timmar sedan

Donald Trump besviken på Feds räntehöjningar

Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen.  .

DI - 5 timmar sedan

Första cannabisintroduktionen på New York-börsen premiärrusar

På torsdagen inleds handel av Tilray, det första marijuanaföretaget som handlas på amerikanska marknaden. Teckningskursen låg på 17 dollar men efter några timmars handel handlades aktien 30 procent högre. .

DI - 6 timmar sedan

Agnetha Jönsson: Utdelning med låg risk

Kombinationen låg volatilitet och hög direktavkastning lockar.  Xact och Legg Mason har fonder för den som inte gör jobbet själv. .

DI - 6 timmar sedan

Comcast lägger ner jakten på Fox – priset för högt enligt Bloomberg

Comcast är inte längre intresserade av att förvärva underhållningsverksamheten inom Rupert Murdochs 21st Century Fox. I stället kommer Comcast nu lägga fokus på att vinna budstriden i jakten på brittiska Sky. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 6 timmar sedan

MSB: Blir värre innan det blir bättre

Räddningstjänsterna tvingas prioritera bland skogsbränderna och läget är mycket ansträngt, enligt MSB som sammanfattar läget med att "det blir värre innan det blir bättre". Just nu rasar ett 50-tal terrängbränder i landet..

DI - 6 timmar sedan

Hundratals miljoner brinner upp i skogen

Skog för 600 miljoner kronor har hittills brunnit upp. För privata skogsägare som drabbas väntar ekonomiska förluster och tid med ovisshet. ”Det finns en oro hos alla skogsägare”, säger Sven-Erik Hammar, ordförande för LRF Skog..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.