BT > Nyheter

Saturday, 16 December, 23:40

BT - 22 nov 17 kl. 07:01

Ja eller nej till ledigt – så svarade din skolaBT skickade ut en fråga till Borås stads grundskolor och gymnasier. Frågan löd: Beviljar din skola ledighet för att fira religiösa högtidsdagar utanför de ordinarie skolloven? Så här svarade rektorerna..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ja eller nejtill , ledigt, , svaradedin , skola
YLE - 30 nov 16 kl. 17:30

Fullmäktige röstade nej till Guggenheim

Helsingforsfullmäktige röstade nej till Guggenheim efter en debatt som räckte fem och en halvtimme. Omröstningen slutade 53-32. kl.

YLE - 05 jun 14 kl. 10:12

Rektorer säger nej till storgymnasier

Rektorerna i de svenskspråkiga gymnasierna vill inte ha storgymnasier med minst 500 elever. Den slutsatsen kan man dra på basen av Radars enkät där över 20 rektorer svarade. - Jag är orolig; det här är en ödesfråga för Svenskfinland, säger Margareta Bast-Gullberg, som är rektor för Gymnasiet i Petalax i Malax.

Kristianstadsbladet - 14 mar 14 kl. 22:05

Fler säger nej till Nato


Oron på Krimhalvön har lett till ett ökat motstånd mot Nato. Exakt 50 procent av den svenska befolkningen säger nu nej till att gå med i försvarsalliansen, visar en ny Sifo-undersökning.31 procent svarade ja och 19 procent var osäkra, rapporterar Svenska Dagbladet.

BT - 14 mar 14 kl. 22:05

Fler säger nej till Nato

Oron på Krimhalvön har lett till ett ökat motstånd mot Nato. Exakt 50 procent av den svenska befolkningen säger nu nej till att gå med i försvarsalliansen, visar en ny Sifo-undersökning. 31 procent svarade ja och 19 procent var osäkra, rapporterar Svenska Dagbladet.

YLE - 16 apr 14 kl. 18:10

Nej till stormarknad i Norra hamnen i Yles enkät

Yle Västnylands webbenkät om hur Norra hamnen i Ekenäs borde se ut i framtiden engagerade många människor; särskilt dem som inte vill ha en stormarknad i Norra hamnen. Efter att vi tog bort dubbleringar och maskinella svar på webbenkäten kunde vi godkänna totalt 798 svar. Många, 128 personer, ville också dela med sig av sina visioner för området i frågeformuläret.

YLE - 24 feb 17 kl. 11:55

Rebecka säger nej och Jan Erik säger ja - kyrklig vigsel av samkönade par delar prästerna

Många präster våndas över frågan om kyrklig vigsel av samkönade par, visar de svenska mediehusens enkät. Frågan väcker många tankar hos Rebecka Stråhlman och Jan Erik Sundström. - Nej, jag kan inte gå mot min arbetsgivares vilja i den här frågan, svarar Rebecka.

YLE - 20 feb 17 kl. 10:52

Korsholm: Nej till Vasa - igen

Den pågående landskapsreformen kräver mycket resurser just nu och kommer att göra så också nästa år. Samtidigt har kommunfullmäktige så sent som 2015 sagt nej till ett Stor-Vasa. Det här är kommundirektör Rurik Ahlbergs huvudsakliga argument mot att inleda en ny utredning kring att gå samman med Vasa.

Kristianstadsbladet - 20 dec 12 kl. 11:21

Svenskar säger nej till vargjakt


En majoritet av svenskarna är motståndare till jakt på varg, enligt en mätning som gjorts av opinionsinstitutet Yougov på uppdrag av Naturskyddsföreningen.Totalt intervjuades 1 009 personer från hela landet. På frågan "Den svenska vargstammen består i dag enligt Naturvårdsverket av 260-330 individer.

Helsingborgs Dagblad - 14 mar 14 kl. 22:07

Fler säger nej till Nato

Oron på Krimhalvön har lett till ett ökat motstånd mot Nato. Exakt 50 procent av den svenska befolkningen säger nu nej till att gå med i försvarsalliansen, visar en ny Sifo-undersökning. 31 procent svarade ja och 19 procent var osäkra, rapporterar Svenska Dagbladet.

BT - 15 sep 14 kl. 04:34

Nej till trängselskatt i Göteborg

Nej till trängselskatt! Det blev resultatet av den kommunala folkomröstningen i Göteborg på valdagen.Nu återstår att se vilken praktisk betydelse resultatet får.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Westberg på pallen i Vuokatti

Efter en säsongsupptakt med sju sorger och åtta bedrövelser fick Karl-Johan Westberg kliva upp på pallen i Skandinaviska cupen..

BT - 30 minuter sedan

Man skjuten i Malmö

En yngre man har hittats skadad efter larm om en misstänkt skottlossning på Erikfältsgatan i Malmö. Skadeläget är ännu okänt, och mannen förs till akuten, skriver polisen på sin hemsida. Polisen är kvar på platsen, som är avspärrad, för att samla in vittnesuppgifter.

BT - 30 minuter sedan

Storsegern räckte inte – RIG Mark missar superettan

Det var 22–2 redan efter en period. Men RIG Marks storspel mot Västerås hjälpte inte..

BT - 30 minuter sedan

Tung seger mot Hammarby – firar jul på rätt sida strecket

RIG Mark drömmer om att ta sig upp i superettan..

BT - 1 timme sedan

Harlaut trea i Colorado

Henrik Harlaut tog en tredjeplats i en internationell slopestyletävling i Breckenridge, Colorado, på lördagen. Svensken slutade på 90 poäng i finalåket efter att ha tagit sig till finalen med fjärde bästa kvalnotering (85. 66) i startfältet.

BT - 1 timme sedan

Tidslinje: Vad minns du av nyhetsåret 2017?

Vita älgar, IT-skandal, Trump och Drottninggatan. 2017 har varit omskakande och överraskande. Nu närmar sig årsskiftet, men innan det är dags att ta farväl så bjuder vi på en snabb återblick.

BT - 2 timmar sedan

Hollywood ska ta itu med sextrakasserier

Anklagelser om sexuella trakasserier och övergrepp har skakat om Hollywood den senaste tiden. Nu tillsätter stora aktörer och institutioner inom underhållningsbranschen en kommission som avser att bekämpa sexuella trakasserier och ojämlikhet i branschen, under ledning av juridikprofessorn Anita Hill.(TT).

BT - 1 timme sedan

"Anfallsmässigt var vi begränsade”

En stark defensiv räckte inte. – Det hjälper inte när man slänger bort bollarna i nästa fas, säger Ulricehamnstränaren Peter Matthijs..

BT - 1 timme sedan

Folkhälsomyndighet får inte säga "foster"

"Mångfald", "evidensbaserad", "transsexuell" och "foster". Det är några av de sju ord och fraser som den nationella folkhälsomyndigheten CDC bör undvika efter krav från Trumpadministrationen, skriver Washington Post.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Gravid nekades jobb - får skadestånd

Sjuksköterskan fick under anställningsintervjun i Skåne veta att jobbet var hennes. Men när hon berättade att hon skulle behöva vara föräldraledig ett halvår senare var hon inte aktuell längre - och nu får kvinnan 50 000 kronor i skadestånd av Region Skåne i en överenskommelse, skriver tidningen Vårdfokus.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.