Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 20 October, 04:05

Affärsvärlden - 21 nov 17 kl. 07:23

Då lämnar Janet Yellen Federal ReserveFederal Reserves ordförande Janet Yellen kommer att lämna Fed när hennes efterträdare svärs in..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Janet Yellen Federal Reserve, Reserves, Janet Yellen, Fed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , lämnar, Janet, Yellen, Federal, Reserve
Dagens PS - 21 nov 17 kl. 07:16

Janet Yellen lämnar in formell avskedsansökan

Federal Reserve-chefen Janet Yellen kommer att lämna styrelsen för centralbanken. Det i samband med att hennes efterträdare svärs in. Det framgår av hennes avskedsansökan.

Affärsvärlden - 10 feb 16 kl. 15:18

Fem frågor som Janet Yellen borde svara på

På onsdagen går ordföranden för USA:s centralbank, Janet Yellen, till kongressen och lämnar över Feds penningpolitiska rapport. Finanssajten Marketwatch har fem frågor som de skulle vilja att Yellen kunde besvara..

DI - 20 nov 17 kl. 20:08

Janet Yellen lämnar helt när Powell tillträder

Federal Reserves ordförande Janet Yellen kommer att lämna Fed när hennes efterträdare svärs in. Det skriver Bloomberg News..

Sydsvenskan - 10 okt 13 kl. 06:30

Janet Yellen blir första kvinna som Fed-chef

Janet Yellen blir med all sannolikhet ny chef för den amerikanska centralbanken (Fed). Därmed får USA för första gången en kvinna på posten när Ben Bernanke slutar i januari nästa år..

SvD - 14 nov 13 kl. 14:35

Världens blickar på Janet Yellen

Tillträdande Fed-chefen Janet Yellen utfrågas i dag. Två fraser kan avslöja när Fed trappar ner USA:s stimulanser..

Affärsvärlden - 07 jan 14 kl. 07:49

Senaten godkänner Janet Yellen

Senaten i den amerikanska kongressen godkände på måndagen som väntat att Janet Yellen blir ny chef för USA:s centralbank Federal Reserve..

DI - 31 jan 14 kl. 12:30

Nyheter 12.30: Stefan Ingves om nya Fed-chefen Janet Yellen

Janet Yellen tar i morgon över den amerikanska centralbanken. Hör Stefan Ingves förhoppningar i lunchnyheterna med Karin Bülow Orrje..

SvD - 29 okt 14 kl. 13:35

Feds Janet Yellen har de värsta problemen bakom sig

Få kioskvältande nyheter väntas från Federal Reserve-chefen Janet Yellen vid den här veckans räntemöte. Men räntebeskedet blir aningen intressantare när det betraktas mot bakgrund av manövern hos en annan omtalad centralbank just nu – Riksbanken..

DI - 24 feb 15 kl. 07:04

Allt ljus på Janet Yellen

När kommer den första räntehöjningen i USA? Det är frågan alla vill ha svar på. På tisdagen väntas centralbankschefen Janet Yellen bjuda på några ledtrådar..

Affärsvärlden - 04 mar 15 kl. 08:37

Janet Yellen kritiserar kulturen på Wall Street

Janet Yellen, ordförande för USA:s centralbank Federal Reserve, uttalade sig under tisdagen kritiskt angående storbankernas uppförande, och varnade för att det kan minska förtroendet för det finansiella systemet..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Flera avhopp i Engelska skolans styrelse

Nuvarande ordförande i Engelska skolan Per Båtelson och bolagets grundare och storägare Barbara Bergström har avböjt omval till styrelsen..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Stark rapport från Volvo

Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 9 698 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med en vinst på 6 917 miljoner kronor samma period året före..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Insidern: "Vi var blodtörstiga rävar"

– Vi var blodtörstiga rävar som kommit in i hönshuset. Hönshuset var staten med sin statskassa, och hönshuset stod öppet på vid gavel..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Ingen rull på Volvo trots stark rapport

Stockholmsbörsen handlades med successiv dragning nedåt i den inledande fredagshandeln, trots ett börsrally i Kina och en viss återhämtning för USA-terminerna efter torsdagskvällens amerikanska börsnedgångar..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Värmen sänkte Husqvarna

"Tredje kvartalet präglades i stor utsträckning av fortsatt varmt och torrt väder i de centrala och norra delarna av Europa, vilket hade en dämpande effekt på efterfrågan på produkter och tjänster för gräsklippning", skriver Husqvarna i rapporten..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Telia överraskar positivt

Telia redovisar en vinst före skatt på 3 234 miljoner kronor för tredje kvartalet 2018. Det kan jämföras med vinsten på 1 072 miljoner kronor motsvarande period i fjol..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Skanska vinstvarnar - USA-chef får gå

Skanska vinstvarnade på torsdagskvällen. Återigen är det nedskrivningar i USA som tynger resultatet. Nu får chefen för USA Civil lämna byggjätten med omedelbar verkan..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Chefsavhopp i Oscar Properties

 Bostadsutvecklaren Oscar Properties ändrar om i koncernledningen. Ulrika Stålberg utses till ny försäljningschef..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Breda nedgångar på New York-börserna

De ledande börserna på Wall Street handlades tydligt lägre under torsdagen. Tekniksektorn gick i bräschen för nedgången med markanta tapp för flertalet IT-jättar..

Affärsvärlden - Igår: 13:14

Getinges vd om kvartalet: "Inte nöjd"

"Jag är inte nöjd med att vi, trots ökade volymer, bara har begränsad produktivitetseffekt i våra fabriker. Detta arbetar vi nu med i alla affärsområden, på samma sätt som vi adresserat rörelsekostnaderna, som nu minskar från kvartal till kvartal", skriver Getinges vd Mattias Perjos i rapporten för det tredje kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.