LV > Nyheter

Friday, 23 March, 10:21

LV - 21 nov 17 kl. 08:23

Utomstående kan styra fjärrvärmen i Vimmerby kommunDet finns brister i det kommunala fjärrvärmesystemet i Vimmerby kommun som gör att utomstående kan ta sig in och styra vilken värme som går ut till kunderna..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Vimmerby

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utomståendekan , styra, fjärrvärmeni , Vimmerby, kommun
Nya Wermlands Tidningen - 16 jun 17 kl. 09:53

Fjärrvärmen ute på hal is

Bengtsfors kommuns fjärrvärmehaveri har äntligen utretts av utomstående bedömare..

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Grävskopan står redo för första rivningstaget

Tiden är kommen för ett första symboliskt tag för rivningen av den gamla batterifabriken. -Äntligen är det dags att städa upp i Hultsfred, sa kommunchef Lars-Erik Rönnlund precis med den stora grävmaskinen bakom sig, som ska riva den första väggen..

LV - just nu

35-åringen knivhuggen i ryggen

En man och en kvinna anhölls i går morse misstänkta för grov misshandel. Det var under onsdags kvällen som polis kallades till Rimforsa där en man i 35-årsåldern, enligt uppgift, ska ha blivit knivhuggen i ryggen..

LV - just nu

Drar sig ur Hockeyettan

En av Vimmerby Hockeys motståndare i Allettan drar sig ur division ett..

LV - 11 timmar sedan

Elden är Emmas arbetsredskap

Cirkus-Emma, Emma Lundqvist, möter upp utanför Domkyrkan i Linköping. Här, i domkyrkoparken, har hon uppträtt flera gånger med eldshower. Men Emma gör mycket mer än så, och för oss berättar hon om intresset för att uppträda och hålla på med nycirkus..

LV - 11 timmar sedan

VIK:s drömstart knäckte Troja

Tre poäng – och en stor portion självförtroende. Ja, Västerviks IK fick sannerligen en drömstart på kvalserien..

LV - 13 timmar sedan

På lördag släcker kommunen ljuset

Lördagen den 24 mars släcker miljontals personer jorden runt lamporna i en hel timme, mellan klockan 20:30-21:30. Det gör även Västerviks kommun..

LV - 19 timmar sedan

Securitasvakter patrullerar på högstadieskola

Under torsdagen och fredagen finns en väktare utplacerad vid högstadiedelen av Vimarskolan. Detta efter att obehöriga personer ska ha befunnit sig på området..

LV - 20 timmar sedan

Brister i riskbedömning av flygplatsen

Västervik Miljö & Energi AB pekar på flera brister i en riskbedömning av flygplatsen i Västervik..

LV - 20 timmar sedan

Flickorna skänker sitt hår till bättre behövande

Systrarna Wilma och Vera Lindström från Vimmerby har tillsammans skänkt nästan 80 centimeter hår, som nu kan användas till att göra peruker åt människor som på grund av sjukdom inte har något eget hår. - Jag och deras pappa kände att ”vill tjejerna göra det här måste de få det” men vi har inte påverkat dem. Men visst blir man stolt som förälder, det känns ju jättefint att de ville göra det här, säger mamma Agnetha Kinell..

LV - 21 timmar sedan

"Märkligt agerande av KD"

Hultsfreds kommun har sedan ett antal månader beslutat att satsa ordentligt på att bygga ut äldreboendena i olika etapper i kommunen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.