Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 16 December, 23:28

Liknande nyheter

Taggar: Person kolliderademed , trädi , Ankarsrum
LV - 31 mar 17 kl. 17:59

Bilist smet efter trafikolycka – med cyklist

Under fredagsförmiddagen kolliderade en bilist och en cyklist på Vikingvägen i Ankarsrum. Bilisten smet från platsen utan att ge sig till känna..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Unika arbetsdagar med Unik musik

Jennie Ahlstrand arbetar med funktionsnedsatta på den dagliga verksamheten Unik musik. För henne är varje dag unik och hon tycker att hon har det bästa jobb man kan ha..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Mera puls gör det lugnare i klassrummet

Lugnare i klassrummet och lättare för eleverna att koncentrera sig - de första positiva effekterna av Puls för lärande har redan gett sig till känna i Rumskulla skola, den enda låg- och mellanstadieskolan i kommunen som har pulspass på schemat. - Vi har kommit igång nu under hösten och alla elever på skolan är involverade, säger Johan Hermanson Liström, ansvarig för Pulsprojektet i Rumskulla..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Imponerande luciatåg fyllde bänkarna

För tredje året i rad så arrangerade Svenska kyrkan i Kisa ett luciatåg med deltagare från kyrkans verksamheter. Detta resulterade i ett luciatåg innehållande 75 deltagare..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Lukten från tippen ska bort

En ny ventilationsanläggning ska minska luktstörningarna från Målserums avfallsanläggning i Västervik. Luften ventileras nu genom ett biofilter, vilket gör att lukten kraftigt reduceras..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

Nyheter bara för flickor och kvinnor

För att nyanlända och nysvenska flickor ska ges möjlighet att ta del av samhället arrangerar Aktivt centrum från och med nu aktiviteter enbart för flickor..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Skridskoskolan hade julavslutning

I helgen avslutade Vimmerby Hockeys skridskoskola sin verksamhet för säsongen och de 36 barnen som deltagit får ta ett litet uppehåll över jul..

Vimmerby Tidning - 12 timmar sedan

Stort vägprojekt på gång i Ankarsrum

Under 2018 inleds ett omfattande vägprojekt i Ankarsrum. Vägar som går genom hela samhället kommer att repareras och förstärkas med ny asfalt. Samtidigt bygger kommunen nya gång- och cykelbanor..

Vimmerby Tidning - 12 timmar sedan

Vimmerby Bio stänger i protest

Vimmerby Bio är en av de biografer i landet som släcker ner den 21 december för att visa sitt missnöje mot den kraftigt höjda biljettmomsen. - Nu har vi snart ett års facit på hur kostnadsökningen slagit. Vårt budskap till regeringen är "gör om, gör rätt!

Vimmerby Tidning - 15 timmar sedan

Lokala polisen bland de första med elpistol

Polisen i Hultsfred och Vimmerby tillhör de första i landet som utrustas med polisens nya elchockvapen..

Vimmerby Tidning - 16 timmar sedan

Lodjur på besök i Vrånganäs

Ett lodjur var ända framme vid gården hos Berndt Jonsson i Vrånganäs. I går morse upptäckte han spåren alldeles intill ett stängsel..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.