Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 22 March, 15:10

Liknande nyheter

Taggar: Person kolliderademed , trädi , Ankarsrum
LV - 31 mar 17 kl. 17:59

Bilist smet efter trafikolycka – med cyklist

Under fredagsförmiddagen kolliderade en bilist och en cyklist på Vikingvägen i Ankarsrum. Bilisten smet från platsen utan att ge sig till känna..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - just nu

Öppet hus lyfter YH-utbildning

Sugen på att börja plugga? Nästa vecka har Campus Vimmerby öppet hus med information om höstens utbildningar. - Framförallt vill vi lyfta fram vår nya YH-utbildning, CNC-tekniker.

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Ridklubben: ”Får vi inte hjälp nu går vi i konkurs”

Den totala skulden ligger på drygt 350 000 kronor och får ridklubben Ryttargården inte hjälp med sin ekonomiska situation riskerar den att försättas i konkurs. Det säger styrelsen som i onsdags höll ett krismöte med kommunens tjänstemän. - Skatteverket kan sätta oss i konkurs nästa vecka om det är så, säger Sara Gustavsson, ordförande i styrelsen..

Vimmerby Tidning - 10 minuter sedan

Yrkesprogrammen lockar allt färre

Det föreligger statistik som visar de preliminära valen till gymnasieskolan för elever från Kinda kommun. Det har skett en tydlig förskjutning från yrkesprogram av olika slag, till högskoleförberedande program..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Festival för personer inom LSS i höst

I höst kommer Linköpings kommun att arrangera en deltävling i den så kallade Funkisfestivalen. Planen är att genomföra deltävlingen i Linköping under oktober samt november och Riksfinalen avgörs i april 2019..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Kommer kommunens stränder att städas?

Sverker Thorén (L) ställer en fråga till kommunstyrelsens ordförande Tomas Kronståhl (S) om kommunens havsstränder kommer att städas i vår. - Haven håller på att förvandlas till soptippar. Det marina skräpet är skadligt på olika sätt, skriver Sverker Thorén..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

60-åring åtalas för våldtäkt mot barn

En man i 60-årsåldern åtalas för våldtäkt mot barn. Som ett resultat av övergreppen blev en 13-årig flicka gravid..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Företagarna laddar för företagsmässa

Företagarna Kinda-Ydre ligger just nu i startgroparna för att arrangera en företagarmässa i början av september. Men först ska Kindas åtta politiska partier frågas ut den 19 april i församlingsgården i Kisa..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

"En ekologisk katastrof"

Antalet fåglar på den franska landsbygden har minskat kraftigt de senaste 15 åren - så kraftigt att biologer talar om en ekologisk katastrof. Det visar två oberoende studier. Hur ser läget ut i Sverige och i Kalmar län frågar vi ornitologer vid Ottenby Fågelstation..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Ordningsvakt kallades till gymnasiet

Under måndagen kallades en ordningsvakt till Västerviks gymnasium efter att det uppkommit rykten om att det skulle bli bråk på skolan. - Det är en förebyggande åtgärd, säger gymnasiechef Jörgen Jonsson..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Stulna maskiner återfanns i Stockholm

Maskinerna är återfunna. Dolda spårsändare ombord på maskinerna som helgen stals i helgen vid saneringen av Vartafabriken i Hultsfred gjorde att Larmtjänst kunde hitta dem på ett industriområde i Stockholm. – Det känns jättebra, säger Magnus Eriksson, som med sin firma Bal och Bobcat äger den stulna maskinen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.