GöteborgsPosten > Ekonomi

Thursday, 22 March, 00:57

GöteborgsPosten - 20 nov 17 kl. 15:59

Uber beställer tiotusentals VolvobilarNär taxisugna resenärer beställer en Uber-bil, kan det framöver bli en förarlös Volvo som rullar fram. Volvo Cars ska de närmaste åren leverera tiotusentals bilar till taxitjänsten, enligt ett färskt avtal..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Volvobilar, Uber, Volvo, Cars

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uber, beställer, tiotusentals, Volvobilar
Helsingborgs Dagblad - 20 nov 17 kl. 15:15

Uber beställer tiotusentals Volvobilar

När taxisugna resenärer beställer en Uber-bil, kan det framöver bli en förarlös Volvo som rullar fram. Volvo Cars ska de närmaste åren leverera tiotusentals bilar till taxitjänsten, enligt ett färskt avtal. Volvo Cars och Uber presenterade för drygt ett.

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 17 kl. 15:15

Uber vill köpa tiotusentals Volvobilar

När resenärer beställer en Uber-bil kan det framöver bli en förarlös Volvo som rullar fram. Volvo Cars ska de närmaste åren sälja uppemot 24 000 bilar till taxitjänsten, enligt ett färskt avtal. Volvo Cars och Uber presenterade för drygt ett år sedan et.

GöteborgsPosten - 20 nov 17 kl. 16:46

Uber vill köpa tiotusentals Volvobilar

När resenärer beställer en Uber-bil kan det framöver bli en förarlös Volvo som rullar fram. Volvo Cars ska de närmaste åren sälja uppemot 24 000 bilar till taxitjänsten, enligt ett färskt avtal..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Wow! Med det här tricket får du mer mat när du beställer ute

Alla vet att mat är fantastiskt gott och ibland när du beställer mat vill du bara ha MER.
BildkällaEn amerikansk student, Dylan Grosz, gjorde ett experiment där han beställde 5 burritos varje dag i en vecka. Han kom fram till ett trick som kommer ge dig en 86 procent större portion.

Dagensanalys.se - 02 feb 18 kl. 13:45

Resan mot ett digitalt hem – Så beställer du din Amazon Echo

Resan mot ett digitalt hem – Sedan den 9:e december är det möjligt att köpa Amazon Echo i massor av länder, däribland Sverige. Men det är inte bara att gå in på Amazons hemsida och beställa, det är lite trixigare än så. Däremot händer det en del andra kul grejer när du beställer grejer från Amazon och redan har en Alexa installerad hemma.

SvD - 24 aug 15 kl. 17:25

Servitrisens utseende styr vilken mat du beställer

Serveringspersonalens utseende spelar roll när vi beställer mat. Om servitrisen ser ohälsosam ut är chansen att vi beställer något onyttigt större än om hon eller han ser hälsosam ut..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så här går det till när Johan Falk beställer mat på McDonalds

Nyheter24 har tidigare skrivit om Carl Déman som gör succé med sina imitationer på Johan Falk. Nu har han gjort ett klipp där han visar hur det hade gått till om vår favoritpolis Falk hade beställt mat till honom själv och hans son Ola på donkens McDrive. – Jag gjorde ett klipp innan där Falk lovade sin son Ola Mcdonalds, säger Carl till Nyheter24.

HBL - 28 sep 12 kl. 19:09

Riksdagen beställer utredning om hur utslagning förebyggs

Riksdagens revisionsutskott tänker beställa en undersökning om effekten av olika åtgärder som ska förebygga utslagning bland unga.I utredningen söker man också svar vad som avses med utslagning bland unga som fenomen, de utslagnas antal och vilka faktorer som påverkar risken att bli utslagen. Utredarna ska också bedöma arbets- och ansvarsfördelningen mellan olika aktörer.

TA - 18 dec 13 kl. 08:24

Norwegian beställer nya plan


Flygbolaget Norwegian beställer två nya och större Dreamlinerplan av Boeing. Planen, som ska levereras första kvartalet 2016, är av den nya modellen 787-9 och större än de Dreamlinerplan bolaget har i dag på sina långdistansrutter.Norwegian har sedan tidigare tre 787-8 Dreamliner i flottan och ytterligare fem beställda..

Kristianstadsbladet - 18 dec 13 kl. 08:24

Norwegian beställer nya plan


Flygbolaget Norwegian beställer två nya och större Dreamlinerplan av Boeing. Planen, som ska levereras första kvartalet 2016, är av den nya modellen 787-9 och större än de Dreamlinerplan bolaget har i dag på sina långdistansrutter.Norwegian har sedan tidigare tre 787-8 Dreamliner i flottan och ytterligare fem beställda..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Små förändringar på Wall Street

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Zuckerberg: "Vi har begått misstag"

Facebook skakas av en jätteskandal, där företaget Cambridge Analytica har använt sig av 50 miljoner människors uppgifter utan deras medgivande.
Nu har Mark Zuckerberg för första gången kommenterat situationen..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Fed höjer styrräntan – ser stärkt ekonomi

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Fingerprint rasade på börsen

Stockholmsbörsen backade något på onsdagen i linje med flera andra europeiska börser..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Hamnarbetarförbundet nobbar Transports bud

Hamnarbetarförbundet meddelade under onsdagens presskonferens att de i förlängningen kan gå samman med Transport. Men de redogjorde också för en rad punkter som kan fälla en sammanslagning. Med andra ord är inget sammangående aktuellt i dagsläget..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Getinge avsätter hundratals miljoner

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Räntehöjning väntas när Fed samlas

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Växande underskott i USA

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Regeringen backar från kritiserad företagarskatt

Regeringen backar från flera hårt kritiserade skatteförslag som bland annat skulle ha fördyrat byggandet. Stora delar av Företagarsverige är nöjt..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Hamnarbetarförbundet avslöjar sin nya linje

Hamnarbetarförbundet kan komma att lägga om kursen – och i förlängningen gå upp i Transport.
GP kommer att sända direkt från den historiska presskonferensen klockan 14.00..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.