Aftonbladet > Nöje

Thursday, 19 July, 11:58

Liknande nyheter

Taggar: Avslöjar, sanningenDärför , lämnadehon Allt för , Sverige
Expressen - 10 jun 18 kl. 09:58

Alida Morberg avslöjar – hon lämnade Sverige

Trots flera skådespelarroller fick Alida Morberg, 33, nog.Hon lämnade Sverige för Los Angeles och tog en paus.– Jag har haft lite otur, säger hon till Aftonbladet.

Aftonbladet - 03 sep 14 kl. 06:03

AFTONBLADET AVSLÖJAR: Två terrorattentat i Sverige avvärjda

Säpo avslöjar tidigare okända dåd.

Expressen - 01 feb 18 kl. 06:00

Jihde avslöjar sanningen – därför lämnar han Tilde

Peter Jihde ringde till sin bror Niklas innan han lämnade TV4 – för att höra vad brodern tycker om att de två blir kolleger på MTG.Efteråt berättade han beslutet för vännen Tilde de Paula Eby – som brast ut i gråt. – Man ska lämna festen när festen är som allra bäst, säger Peter Jihde.

Expressen - 27 feb 16 kl. 08:25

Dokumenten avslöjar sanningen om Abeba

Abeba Aregawi har granskats av Skatteverket i vinter. Hon redovisade inte några inkomster från vare sig tävlingar eller sponsorer mellan 2011 och 2013 – och tvingas nu betala drygt 11 000 kronor i skattetillägg. SPORT-Expressen kan också avslöja att flera anmärkningsvärda detaljer kommer fram i Skatteverkets utredning.

Expressen - 28 jun 15 kl. 07:11

Carlgren avslöjar sanningen om skadan

PRAG/STOCKHOLM. När Danmark pressade på stenhårt för en kvittering så fick Sverige en välbehövlig paus - när Patrik Carlgren kastade ut bollen över sidlinjen och la sig ner. På inrådan av Alexander Milosevic.

Expressen - 15 jan 15 kl. 16:54

Take That avslöjar: "Vi kommer till Sverige"

Take That kommer på turné till Sverige i september. Det bekräftar gruppens tre medlemmar när TT träffar dem i London..

VA - 20 okt 16 kl. 12:21

Ny undersökning avslöjar akut kompetensbrist i Sverige – säljare och hantverkare hett eftertraktade

En av tre arbetsgivare i Sverige saknar rätt kompetens. Och det handlar inte om orimliga lönekrav. .

Expressen - 14 apr 18 kl. 10:40

Lämnade i protest – nu avslöjar han sanningen

Nu berättar skånske OS-brottaren om ångesten under karriären, om förbundet som ville ha en ny Bad Boy efter Frank Andersson och om skandalerna inom förbundet.Jörgen Olsson, snart 50 år, skriver på en bok som ska avslöja sanningen.– Jag vill inte försvinna från jordelivet och folk bara ska minnas mig som den som stack från mästerskap och var strulig.

YLE - 14 okt 15 kl. 15:31

Bok avslöjar detaljer om Petteri Nummelins flytt till Lukko och fruns cancer

Boken Pelisilmä veressä handlar om ishockeyspelaren Petteri Nummelins karriär och liv. I boken avslöjar Nummelin om hur han värvades till Lukko och att hans fru i våras insjuknade i cancer. Det är ishockeyjournalisten Juha-Pekka Jalo som är författare till Nummelins bok Pelisilmä veressä (redaktionens översättning: Spelöga i blodet).

Dagens PS - 15 nov 16 kl. 07:54

Dokument avslöjar Löfven & Co:s hemliga spel

Tjänster och gentjänster mellan Sverige och ”auktoritära regimer”. Så har Sveriges och Löfven-regeringens arbete delvis sett ut i FN den senaste tiden, enligt hemliga dokument som både Aftonbladet och Expressen tagit del av. Dagens PS skrev nyligen om Mona Sahlins senaste blåsväder och även om Stefan Löfvens fruktan för politikerhat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.