LV > Nyheter

Saturday, 17 March, 19:19

Liknande nyheter

Taggar: VIF, damfår , åka, västerut
YLE - 30 maj 16 kl. 21:09

Välilä har inte fått nog – flyttar västerut

HV 71:s ishockeylag i Riksserien har värvat 42-åriga Riikka Välilä. Finländskan har skrivit på för två år med Jönköpingslaget. Riikka Välilä har spelat i tre OS-turneringar, vunnit fem VM-brons och så sent som i vår firat FM-titeln med JYP.

YLE - 20 nov 16 kl. 08:34

Pilgrimsled lockar vandrare till Åbolands skärgård

Åbolands skärgård kunde locka tusentals natur- och kulturturister i form av vandrare längs pilgrimsleden St Olav Waterway. Eller åtminstone några vandrare till en början. - Det största problemet med det här projektet är ivern, säger projektledaren Nina Söderlund.

Kristianstadsbladet - 27 jul 12 kl. 10:15

Mot det svårtillgängliga vemodet

Foto: Per Erik Tell
I boken ?Ensliga öar? (1954) skriver författaren och konstnären Roland Svensson om hur fartyget han färdas med håller sjön vid Village Bay på St Kilda och han får i kikaren ??

HBL - 02 jul 13 kl. 16:27

Blå vägen ? Finland i ett nötskal

Vi har sökt Finlands högsta vattenfall, Korkeakoski (34 meter), en god stund och stannar slutligen för att fråga vid ett litet vägkafé. ? Korkeakoski?

Fler nyheter från LV

LV - 1 timme sedan

Målnollan äntligen spräckt för Vimmerby IF

Äntligen spräckte Vimmerby IF säsongens målnolla. I den femte träningsmatchen, som spelades på lördagseftermiddagen, kom även säsongens första seger – en fullt rättvist sådan mot division 2-laget Nässjö FF..

LV - 5 timmar sedan

VBK-kross i allsvenska mötet

Vimmerby BK visade återigen styrka på hemmaplan. Mariestad krossades med hela 17-3..

LV - 6 timmar sedan

Landstingsråd mot väggen

Den nära vården är viktig, tycker Per-Inge pettersson (C), till vardags ordförande i socialnämnden i Hultsfreds kommun. Nu reagerar han på hur svårt det kan vara att få aktuttider på Hultsfreds vårdcentral, och riktar därför ett öppet brev till ansvargit landstingsråd Jessica Rydell..

LV - 9 timmar sedan

Avslag för överklagan mot barn som för leker vid bollplank

Länsstyrelsen avslår ett överklagande från hyresgäst i Vimmerby som överklagat att hans tidigare klagomål inte lett till någon åtgärd från miljö- och byggnadsnämndens eller Vimarhems sida..

LV - 10 timmar sedan

Lantbruksbarometern 2018 positiv läsning - "Känns så skönt att det stabiliserat sig"

Lantbruksbarometern för 2018 är positiv läsning. I synnerhet för den region som Hultsfred tillhör. Region tre, som omfattar Småland och Blekinge, har landets nöjdaste bönder..

LV - 14 timmar sedan

BUN vill ha avgiftsfri musikskola

Barn- och utbildningsnämnden vill ta steget fullt ut och göra musikskolan helt avgiftsfri i framtiden..

LV - 19 timmar sedan

Sen övergång i lokalfotbollen

Djursdala SK har tappat en av sina tilltänkta nyckelspelare..

LV - Igår: 19:00

Relativt lugnt år för Horns vägförening

Horns vägförening hade i veckan årsmöte i samlingssalen i Stångågården i Horn. Föreningen kan se tillbaka på ett relativt lugnt år..

LV - Igår: 18:00

Intresse för designmöbler

Sedan 2010 har butiken Moore Living Concept Store funnits i Västervik. Nu sker omstruktureringar och konceptet fokuserar på senaste tidens utveckling inom möbeldesign..

LV - Igår: 17:30

Liberalerna siktar på fyra mandat

Liberalerna i Kinda satsar på nytt och gammalt på sin lista till kommunfullmäktige i höst och de två mandat som partiet nu har i fullmäktige ska fördubblas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.