Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 23 March, 00:25

Vimmerby Tidning - 19 nov 17 kl. 19:48

"Vi såg ett svagt ljussken i bilen som liksom gungade på sig"Polispatrullen fick i uppdrag att kolla upp ett misstänkt pågående inbrott i en bil. De såg ett ljussken i bilen och att den liksom rörde på sig. Men det var inget inbrott – de hade hamnat mitt i en kärleksakt som pågick i bilen. .
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

91 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi sågett , svagt, ljusskeni , bilensom , liksom gungade på sig
Barometern - 18 dec 13 kl. 14:48

Konstigt ljussken på himlen i morse

Någon som såg ett fladdrande ljussken på himlen i morse? Läsaren Linda Carlsson satt i bilen med sin pojkvän på väg från St.Sigfrid till Nybro.

SmålandsPosten - 07 jan 15 kl. 07:53

?Vi fick lämna bilen och gå genom skogen?

Utrustad med motorsåg gav sig Per-Arne Terrs och hans fru Birgitta sig av från hemmet i Ormesberga. De skulle på middag i Lekaryd utanför Alvesta. Färden slutade med att de tog sig till fots genom skogen.

Nya Wermlands Tidningen - 12 dec 12 kl. 07:01

Ljussken förbryllar värmlänningar

Ett mystiskt ljussken på himlen överraskade värmlänningarna på tisdagskvällen. Flera har kontaktat SOS Alarm, polisen och nwt.se..

Expressen - 27 dec 12 kl. 22:31

Mystiskt ljussken i Västerås förbryllar

Daniel Högbacka i Västerås upptäckte ett mystiskt ljussken när han var ute och lekte med sina barn. Nu förbryllar bilden av ljusskenet svenska astronomer. Det kan vara en brinnande sten.

ÖstersundsPosten - 27 apr 13 kl. 10:15

En tur genom pulserande liv och hotfulla ljussken

Har du någon gång tänkt på hur du ser ut ? därinne? Jag vet hur jag ser ut, för jag har fått göra en resa dit.

Expressen - 24 aug 13 kl. 09:10

Smällar och ljussken väckte Landskronabor

Många boende i Landskrona vaknade tidigt i morse av smällar och ljussken i centrala staden. Bakom händelsen stod två tonårspojkar som avfyrade fyrverkeripjäser på löpande band. - Ungdomarna greps och kördes hem till sina föräldrar, säger Calle Persson, informatör på Skånepolisens ledningscentral i Malmö..

Nerikes Allehanda - 09 apr 14 kl. 15:46

Ljussken hett spår om brännskadad man

Polisen tror sig nu hittat platsen där den brännskadade mannen fått sina skador. Ett tips om ljussken har lett utredarna till järnvägen i Hallsbergs kommun..

GT - 15 jun 14 kl. 13:46

Ranegie: "Jag såg en massa ljussken"

Mathias Ranégie, 29, var nära att dö av två kulor nougatglass. I dag har han sommarledigt efter en första säsong i The Championship med Watford. Nu berättar den tidigare målkungen i allsvenskan första gången om en tappad landslagsplats, misshandeln i Österrike och hur allergi-chocken som var nära att släcka honom.

Helsingborgs Dagblad - 26 feb 15 kl. 22:02

Flera larm om rök och ljussken i centrum

Mellan 21 och 21.30 på torsdagskvällen fick polisen i Helsingborg in flera larm om rök, ljussken och kraftiga detonationer vid Nedre Holländaregatan i Helsingborg..

UNT - 20 mar 17 kl. 21:50

Vad var det som lyste? Mystiskt ljussken i Uppsala

Strax efter 21:30 på måndagskvällen fick UNT in flera tips om att ett mystiskt ljussken lyst upp himlen på olika platser i Uppsala..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

2017 - något av ett rekordår för Vimmerby Sparbank

Flera nyheter bland styrelseposterna och ett en sammanfattning av "bästa året på många år". Så kan Vimmerby Sparbanks årsstämma sammanfattas..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

"Kommunen utnyttjar Asllanis namn"

Boendemiljön kommer att påverkas negativt och Kosovare Asllanis namn utnyttjas skoningslöst för att dra vinning till Vimmerby kommun. Det menar en Vimmerbybo som överklagat miljö- och byggnadsnämndens bygglov till Asllani Court. Den klagande menar att bostadsbolaget Vimarhem och Vimmerby kommun försöker "sno åt sig äran" av att Asllani blivit fotbollsproffs och kräver nu att projektet omedelbart stoppas..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

I morgon är det dags - Dollarstore slår upp portarna

I morgon förmiddag slår Dollarstore upp portarna i Vimmerby. Och butikschef Ann-Louise Mårth Stenman är förväntansfull. – Allt är under kontroll och vi tänker stort.

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Torbjörn ny S-ordförande efter Torbjörn

Socialdemokraterna i Kinda går till fullmäktigevalet i september med 28 namn på sin lista. Det beslutade partiets årsmöte i tisdags kväll. Torbjörn Gustavsson avgick som ordförande och ersattes av Torbjörn Mellgren..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Extra: gÄngkriminell gripen i centrala vimmerby

Två polispatruller gjorde under torsdagen ett tillslag i centrala Vimmerby och grep en man. Enligt obekräftade uppgifter till vår tidning har den gripne starka kopplingar till den organiserade gängbrottsligheten i Stockholmstrakten..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

"Den är fruktansvärd att se på"

"Det är ingen enkel uppgift att marknadsföra turismen på orten rent estetiskt med en sådan betongsugga som landmärke." Det skriver en person i ett mejl till Västerviks kommun, angående silon i Gamleby..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Öppet hus lyfter YH-utbildning

Sugen på att börja plugga? Nästa vecka har Campus Vimmerby öppet hus med information om höstens utbildningar. - Framförallt vill vi lyfta fram vår nya YH-utbildning, CNC-tekniker.

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Ridklubben: ”Får vi inte hjälp nu går vi i konkurs”

Den totala skulden ligger på drygt 350 000 kronor och får ridklubben Ryttargården inte hjälp med sin ekonomiska situation riskerar den att försättas i konkurs. Det säger styrelsen som i onsdags höll ett krismöte med kommunens tjänstemän. - Skatteverket kan sätta oss i konkurs nästa vecka om det är så, säger Sara Gustavsson, ordförande i styrelsen..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Yrkesprogrammen lockar allt färre

Det föreligger statistik som visar de preliminära valen till gymnasieskolan för elever från Kinda kommun. Det har skett en tydlig förskjutning från yrkesprogram av olika slag, till högskoleförberedande program..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Festival för personer inom LSS i höst

I höst kommer Linköpings kommun att arrangera en deltävling i den så kallade Funkisfestivalen. Planen är att genomföra deltävlingen i Linköping under oktober samt november och Riksfinalen avgörs i april 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.