LV > Nyheter

Monday, 18 December, 19:40

Liknande nyheter

Taggar: Avgörande, rycki andra av , VIBK
GT - 14 feb 16 kl. 21:40

Kungälvs avgörande ryck i måstematchen

Ett avgörande ryck i slutet av måstematchen mot Sirius innebär att Kungälv nu har allt i egna händer inför elitseriens sista omgång. – Grymt skönt att kunna ha det här i bagaget när allt ska avgöras, tycker Axel Ekholm efter 5-1-segern..

LV - 10 mar 17 kl. 20:27

LIVE: Följ VIBK:s helt avgörande match i Karlskrona här

Nu är det dags för ett avgörande. Kommer Vimmerby IBK vara ett division1-lag i kväll när matchen mot Örlogsstaden är slut? Följ vår direktrapportering från matchen här:.

SVT - 14 maj 14 kl. 20:29

Skurus ryck ger avgörande i Lund

Lugi kunde säkra en plats i damernas SM-final i handboll, men Skuru vann hemma i Nacka och tvingade fram en femte och avgörande match i Lund på söndag..

Cornucopia - 22 nov 17 kl. 08:57

Regeringens Patriotbeslut - förhållandet till USA avgörande

Bloggen har nu fått ut regeringens Patriotbeslut, som avhemligats. Det framgår att två faktorer avgjorde - dels att endast Patriot redan 2020 klarar av att verka mot ballistiska robotar och det svenska förhållandet till USA och dettas avgörande betydelse för svensk säkerhetspolitik. Hur många system det handlar om i slutändan är inte angivet, och allt ska ske inom budget.

Kristianstadsbladet - 30 apr 13 kl. 13:46

Eventuell avgörande SM-semifinal flyttas

Foto: Johanna Wallin
En eventuell femte och avgörande SM-semifinal mellan IFK Kristianstad och Sävehof skulle ha spelats på fredag. Men i dag ändrades speldatumet till lördag den 4 maj. "Det har varit viss förvirring kring det där", säger IFK:s marknadschef Nikolas Larsson.

Uppsalanyheter.se - 24 mar 14 kl. 03:35

Avgörande i kväll för Storvreta

SM-slutspel: Storvreta har genom att sätta defensiven tagit två raka segrar mot "skrällaget" Mullsjö och har ett psykologiskt övertag inför kvällens avgörande kvartsfinal.Storvreta har genom att sätta defensiven tagit två raka segrar mot "skrällaget" Mullsjö och har ett psykologiskt övertag inför kvällens avgörande kvartsfinal.   Vid underläge 1-3 SM-kvartsfinalserien mot Mullsjö hittade Storvreta till slut nyckeln.

Supermiljöbloggen - 09 dec 15 kl. 12:41

Unga delegationsledare: Sverige kan spela avgörande roll

"För att uppnå ett starkt beslut på Loss & Damage är det oerhört viktigt att Åsa Romson lyckas med att bygga förtroende och förståelse i förhandlingarna". Det skriver delegationsledarna Petter Bjersér (KFUM) och Caroline Westblom (PUSH Sverige) direkt från Paris. Innan 2015 är slut kommer vi att ha passerat 1°C global uppvärmning och de utsläppsminskningar som världens ledare lagt på bordet leder oss mot ödeläggande 3°C.

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 21:53

Svedala tvingas till avgörande match i Örebro

Svedala hade ett gyllene läge att avgöra semifinalserien mot Örebro på hemmaplan, men var för tagna av stundens allvar. Laget kom inte upp i normal nivå och föll i femte och avgörande set med minsta möjliga marginal: 13–15. Den avgörande negativa faktorn för Svedalas del var de egna misstagen och oförmågan att döda bollarna när chansen kom.

BT - 17 jan 14 kl. 12:16

12-åringen förhörd på nytt ? men avgörande spår saknas

Polisen har nu hållit ett nytt förhör med den 12-årige pojken som utsattes för mordförsök vid Bodakyrkan på nyårsafton, men fortfarande har man inget avgörande tips eller spår. BT och andra medier har tidigare berättat att en släktfrejd kan vara bakgrund till dådet, då pojken blev både skjuten och knivhuggen. – Det finns en historik i hemlandet och naturligtvis är det en av sakerna vi tittar på.

Kristianstadsbladet - 13 mar 14 kl. 06:09

Avgörande mellan Leksand och HV71

Leksand vände och vann den andra åttondelsfinalen mot HV71 med 2-1.Nu står det 1-1 i matcher och avgörandet sker i kväll, även den matchen på Leksands hemmais.
Åttondelsfinalen spelas i bäst av tre matcher.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Rekordjackpot i kisa ikvÄll - 19 personer delar pÅ 74 miljoner

Det har varit mycket hemlighetsmakeri kring Postkodlotteriets nedslag på Stora Torget i Kisa som gjordes i kväll. Minst en miljonvinnare var budskapet men det visade att lotteriets stora Jackpot hade hamnat i Kinda och inte mindre än 19 personer fick dela på 74 miljoner kronor..

LV - 15 minuter sedan

SD ifrågasätter överskott hos socialnämnden

Pengar från Migrationsverket som blev över i kommunens mottagning av ensamkommande täckte underskott på mångmiljonbelopp i hemtjänsten och kommunens LSS-verksamhet förra året. Det blev ändå 4,3 miljoner över i ett överskott. Det här ifrågasattes av Anneli Jakobsson (SD) i en interpellation till socialnämndens ordförande Eva Berglund (S)..

LV - 3 timmar sedan

Körde ner staket och smet

En bilist har kört ner en del av ett staket på Södra Industriområdet i Vimmerby och sen smitit från platsen..

LV - 3 timmar sedan

Polisens insatser mot buskörningen fortsätter

Polisen har gjort ännu en insats för att stävja buskörningen i Vimmerby kommun. Det skedde i centrala Vimmerby både i fredags och lördags kväll. Fem unga bilister har nu bötar att betala för olika trafikförseelser..

LV - 4 timmar sedan

Unik hyresgästförening i Södra Vi

I Södra Vi har man en väldigt unik hyresgästförening. Det är liten lokal förening där medlemmarna är de som hyr lägenheter utav Vimarhem i samhället..

LV - 6 timmar sedan

Elvisjul i Kisa kyrka

I lördags utgjorde Kisa kyrka ett stopp för julturnén Elvis Christmas med Henrik Åberg och band. Många delar ur Elvis breda julrepertoar fick höras under kvällen tillsammans med några andra klassiker..

LV - 6 timmar sedan

Fem föräldramånader knyts till vardera förälder

Fem månader av föräldrapenningen ska vikas åt vardera föräldern, ersättningen på lägstanivån slopas och möjligheterna för olika familjekonstellationer förbättras enligt förslagen på en ny föräldraförsäkring presenterades för regeringen i dag..

LV - 7 timmar sedan

Man misshandlade kvinna med slag i ansiktet

En man i 35-årsåldern misstänks för misshandel av en kvinna i Södra Vi i helgen..

LV - 8 timmar sedan

Försvunnen kvinna hittad avliden

En äldre kvinna i länet försvann från sitt boende på söndagskvällen..

LV - 8 timmar sedan

Många snögubbar skapades

När snön ligger på marken är det dags att göra snögubbar. Emelie och Daniel Lundell från Mariannelund ville göra något till förmån för Musikhjälpen. De kom på idén att göra snögubbar i Mariannelunds Herrgårdspark med fika..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.