DI > Ekonomi

Friday, 15 December, 11:16

DI - 19 nov 17 kl. 18:00

Uppgifter: Mugabe lämnar presidentpostenZimbabwes president Robert Mugabe har gått med på att lämna presidentposten, enligt Reuters. Nyhetsbyrån hänvisar till källor med insyn i förhandlingarna mellan Mugabe och landets militära ledning.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Robert Mugabe, Reuters, Mugabe

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Mugabe, lämnar, presidentposten
GöteborgsPosten - 21 nov 17 kl. 14:59

Robert Mugabe lämnar presidentposten

Zimbabwes parlament har samlats för att inleda processen om att ställa president Robert Mugabe inför riksrätt. Den sparkade vicepresidenten Emmerson Mnangagwa uppmanade Mugabe att avgå – och i huvudstaden Harare demonstrerar folk mot presidenten. Enligt nyhetsbyrån AP ska Mugabe nu ha avgått..

DN - 19 nov 17 kl. 15:23

Mugabe kastas ut ur partiet

Zimbabwes styrande parti Zanu-PF kastar ut president Robert Mugabe. Beslutet fattades på partiets möte i Harare. Om inte Mugabe lämnar presidentposten i morgon hotar Zanu-PF med att inleda en riksrättsprocess..

SVT - 16 nov 17 kl. 16:13

Uppgift: Robert Mugabe lämnar husarresten

Vittnen säger till Nyhetsbyrån AP att de sett Zimbabwes president Robert Mugabe färdas genom huvudstaden Harare. Han ska enligt uppgift till nyhetsbyrån träffa de regionala sändebunden som kommit till Zimbabwe..

Nyan - 25 sep 17 kl. 21:15

Uppgifter: Maiju lämnar ÅU

FOTBOLL. Enligt uppgifter till Nya Åland kommer huvudtränare Maiju Ruotsalainen att lämna Åland United efter säsongen.
– Det är bättre om du ringer en annan dag, svarar Ruotsalainen när Nyan når henne.

Nerikes Allehanda - 20 maj 14 kl. 15:40

Uppgifter: Speedwayen lämnar Svemo

Speedwayen lämnar Svemo. Det uppger samstämmiga uppgifter på tisdagseftermiddagen, och det hela ska bekräftas under eftermiddagen eller kvällen..

Kristianstadsbladet - 22 jun 17 kl. 17:48

Uppgifter: "Sheriffen" lämnar Bajen

Enligt Expressen lämnar Johan Persson Hammarby och flyttar hem till familjen i Tollarp. Uppgifter som ”Sheriffen” dementerar för Bladetsporten. – Det är absolut inget klart.

Dalarnas tidningar - 29 nov 17 kl. 14:14

Uppgifter: Landslagsbacken lämnar Mora – för SHL-konkurrenten Malmö

Dansken Matias Lassen, 21, lämnar Mora IK för Malmö Redhawks. Det enligt uppgifter till ansedda bloggen MrMadhawk.se..

DalaDemokraten - 29 nov 17 kl. 14:14

Uppgifter: Landslagsbacken lämnar Mora – för SHL-konkurrenten Malmö

Dansken Matias Lassen, 21, lämnar Mora IK för Malmö Redhawks. Det enligt uppgifter till ansedda bloggen MrMadhawk.se..

Sydsvenskan - 13 jun 12 kl. 15:48

Uppgifter: Karlsson lämnar HIF

Helsingborgs tränare Conny Karlsson lämnar klubben enligt källor till Radiosporten..

Expressen - 13 jun 12 kl. 15:43

Uppgifter: Karlsson lämnar HIF - i protest

Guldtränaren Conny Karlsson lämnar Helsingborg. Enligt Fotbollskanalen gör han det i protest efter en konflikt med sportchefen Jesper Jansson sedan andretränaren Per-Ola Ljung fick lämna klubben. Enligt SVT Sport blir ersättaren norrmannen Åge Hareide, som ledde laget till guld 1999..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svensk Kooperation välkomnar förslaget om ny lag om ekonomiska föreningar

Den nya lag om ekonomiska föreningar som regeringen nu föreslår är mer modern, lättillgänglig och tydlig och är ett viktigt steg för mer jämlika förutsättningar mellan olika företagsformer och ökad mångfald i näringslivet. De 100 största kooperativa företagen i Sverige omsätter 400 miljarder kronor årligen och har cirka 100 000 anställda..

DI - 15 minuter sedan

Northvolt ingår partnerskap med vindkraftbolaget Vestas

Världens största vindkraftsbolag Vestas ingår ett partnerskap om energilagring med batteribolaget Northvolt. Samarbetet innebär inledningsvis att Northvolt får in ytterligare 10 miljoner euro i finansiering till bland annat sin planerade miljardanläggning i Västerås..

DI - 15 minuter sedan

Euroområdets handelsbalans under förväntan

Euroområdets netto i handelsbalansen mot resten av världen visade ett överskott på 18,9 miljarder euro i oktober, att jämföra med ett netto på +19,2 miljarder euro i oktober 2016. Det framgår av icke säsongsrensad statistik från Eurostat..

DI - 15 minuter sedan

Japans största detaljhandlare jättesatsar på e-handel

Japans största detaljhandelsbolag Aeon ska öka sina digitala investeringar med 150 procent under de närmaste tre åren, skriver Nikkei Asian Review. I absoluta termer handlar det om 500 miljarder yen, motsvarande 37,6 miljarder kronor, som plöjs ned för att hjälpa bolaget att ställa om till den digitala e-handeln..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker: Butiksstängningar nödvändigt ont för H&M

De dystra försäljningssiffrorna som modejätten H&M presenterade på morgonen var en kallduschför marknaden. Men analytiker välkomnar beskedet om en snabbare minskningstakt vad gäller butiksbeståndet..

DI - 30 minuter sedan

Fler ekologiska mjölkbönder i Sverige

Antalet ekologiska mjölkbönder har ökat i Sverige och därmed andelen ekologisk mjölk, visar Mjölkrapporten från LRF Mjölk..

DI - 30 minuter sedan

Spanska centralbanken sänker prognosen på grund av Katalonien

Den spanska centralbanken räknar med att landet ekonomi växer med 2,4 procent nästa år och med 2,1 procent 2019. För 2017 bedöms ekonomin ha växt med 3,1 procent. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Kronan stärks något

Europaräntorna pekar nedåt med ett par-tre punkter i fredagens förmiddagshandel samtidigt som euron är en aning svagare mot dollarn. Vid 10.15-tiden är den tyska tioårsräntan 3 punkter ned till 0,30 procent, från svensk stängning i går, medan den svenska tioåringen är 2 punkter lägre till 0,71 procent..

DI - 1 timme sedan

Ytterligare personer gripna i Falcon Funds-härvan

Ett antal personer i pensionsbolaget Falcon Funds har frihetsberövats och husrannsakan har genomförts på flera platser i Sverige, Storbritannien och Norge.  .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: H&M-raset tynger index

H&M-aktien tynger Stockholmsbörsen i fredagens öppningshandel. Tele2 går bättre efter en omdanande affär för den nederländska verksamheten. Vid 9.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.