DI > Ekonomi

Saturday, 16 December, 23:38

Liknande nyheter

Taggar: Krångligt, pusseli , jobbjakten
Trelleborgs Allehanda - 20 okt 13 kl. 07:00

Nu startar jobbjakten

Var fjärde ung trelleborgare saknar arbete. Det vill vi på TA ändra på.
Vi har ledsnat på den här lågkonjunkturen och att bara rapportera om den.

Trelleborgs Allehanda - 17 okt 13 kl. 10:21

Vad är Jobbjakten?

Jobbjakten är en kampanj som Trelleborgs Allehanda kommer att driva under hösten.
Tio ungdomar presenteras för att uppmana företag att höra av sig med jobb- eller praktikförslag. Ungdomarna är långtidsarbetslösa, vilket innebär att de företag som anställer dem har chans till ekonomiskt stöd från arbetsförmedlingen.

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 13 kl. 07:46

Sörenstams pussel ska ge Europaseger

Anna Nordqvist och Caroline Hedwall blir först ut när Solheim Cup-golfen inleds klockan 15.40 svensk tid.Tacka Annika Sörenstam och hennes pussel för det.

Sydsvenskan - 20 maj 13 kl. 06:30

Pussel avgjorde mästarkampen

Finalen innehöll skytte men det var ett pussel som fällde avgörandet. Anna Lindberg gick bet och Magdalena Forsberg vann ?Mästarnas mästare?.

Nya Wermlands Tidningen - 18 dec 14 kl. 12:26

Lions skänker pedagogiska pussel till äldreboenden

Genom en av sina systerklubbar i Småland fick Lions i Kristinehamn nys om pedagogiska pussel som används inom äldreomsorgen. Raskt beslutades om att köpa in ett antal pussel att dela ut..

YA - 22 sep 13 kl. 06:08

Rådet ger upp kampen för tillgängligt badhus

Efter att ha överklagat badhusbygget tre gånger på olika sätt ger nu Ystads tillgänglighetsråd upp sin kamp för ett tillgängligt badhus.? Det är fruktlöst att fortsätta, säger ordförande Sven-Åke Yngve.
Länsstyrelsen har nu avvisat även det senaste i raden av överklaganden från Ystads tillgänglighetsråd, HSO, som kräver att de planerade vattenrutschkanorna i nya badhuset ska vara tillgängligt för alla via en hiss.

DI - 28 okt 11 kl. 07:26

Pippi på pussel ger guld i kappsäck

Bokbranschen har det tufft. Men Pippi-pussel ger klirr i kassan för barnboksbolaget Rabén & Sjögren.?Vi sitter på en skattkista med alla de klassiska svenska karaktärerna?

Nya Wermlands Tidningen - 13 dec 11 kl. 07:30

Pussel lösa platsbristen

Om ett par månader drygt slår man i taket. Då finns det inte platser på förskolan att erbjuda längre. Den ökade efterfrågan på förskolan har ställt till problem och det blir nu ett pussel för förvaltningen att lösa en svårlöst situation..

IDG - 09 feb 12 kl. 12:39

Ipad-pussel för barnen

Kul pussel med djurmotiv för de mindre barnen..

Sydsvenskan - 26 feb 12 kl. 06:30

Pussel med opassande bitar

Livspusslet fyller tio år i år. Patrik Svensson firar med måtta.
Nu ska vi prata livspussel.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Statens servicecenter döms för upphandling

Statens servicecenter (SSC) gjorde en olaglig direktupphandling av konsulttjänster av företaget PWC och ska betala 750 000 kronor i böter, så kallad upphandlingsskadeavgift. Det har förvaltningsrätten i Falun beslutat sedan ärendet valsat fram och tillbaka genom rättssystemet i flera år..

DI - 2 timmar sedan

Viktor Munkhammar: Bopriserna är ett hot mot festen

Konjunkturen får 2018 en extra skjuts av en mycket expansiv budget. Men byggandet är ett frågetecken. Den redan goda konjunkturen får under 2018 ytter­ligare skjuts av en mycket expansiv budget.

DI - 2 timmar sedan

Specialistsjuksköterskor kräver mer i lön

Nu har 372 erfarna specialistsjuksköterskor vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg tröttnat på skevheter i lönesättning och i ett brev till regionpolitiker och socialminister Annika Strandhäll (S) kräver de 15 000 kronor mer i månaden, skriver tidningen Vårdfokus..

DI - 2 timmar sedan

Svensk startup visar upp elbilsprototyp

Pengar som samlats in via nätet och försäljning hos en stor elektronikkedja. Svenska startupbolaget Uniti tänker i nya banor för att sätta en ny elbil på marknaden. Nu ska den första prototypen visas upp..

DI - 3 timmar sedan

PPM-fonderna som snart kan försvinna

Statens fondtorg, PPM, krymper dramatiskt redan i sommar. Ett par hundra fonder lär försvinna när nya tuffa regler införs. Bland dem finns storsäljarfonder hos storbankerna, AMF och Didner & Gerge..

DI - 3 timmar sedan

SKL förkastar lagändring om vindkraften

En försvagning av det kommunala självstyret och av den lokala demokratin. Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) avfärdar förslaget att avskaffa lagkravet på kommunal tillstyrkan vid vindkraftsetablering..

DI - 4 timmar sedan

Danska snabbtåg kraftigt försenade

Efter tre månaders försening kan den nya snabbspårvägen i danska Århus få grönt ljus för passagerartrafik i nästa vecka. Men borgmästaren Jacob Bundsgaard (S) väntar med att fira, tills han med egna ögon ser godkännandet från Trafikstyrelsen..

DI - 4 timmar sedan

Halka på fler ställen i landet

Det har varit mycket halt på vägarna i de södra och västra delarna av Sverige tidigare under lördagen. Och nu håller halkan på att breda ut sig österut i landet..

DI - 5 timmar sedan

Vård och omsorg i metoo-upprop

1 309 vårdanställda samlas under #nustickerdettill i ett upprop mot sexuella trakasserier, skriver Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Trump far med osanning om möten med kvinnor

Donald Trump nekar till att ens ha träffat de kvinnor som anklagar honom för sexuella trakasserier, men det stämmer inte. Två av dem var med i hans tv-serie och han syns på bild med flera av de andra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.