Expressen > Nöje

Sunday, 22 July, 10:59

Expressen - 19 nov 17 kl. 16:49

Countryartisten Mel Tillis är dödDen amerikanska countryartisten Mel Tillis är död, enligt artistens publicist.Tillis slog igenom på 60-talet och var bland annat med i Country Music Hall of Fame.Han blev 85 år gammal.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mel Tillis, Country Music Hall, Fame

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Countryartisten, Mel, Tillisär död
Posh24 - 03 jul 12 kl. 16:11

Terroriserar Mel Gibson sin stymamma?

Det känns som om det inte finns några goda nyheter om Mel Gibson nu för tiden. Senaste historien är att han ska ha terroriserat sin 78-åriga styvmamma! Enligt Teddy Joye Hicks Gibson, spottade Mel styvmodern i ansiktet.

Sydsvenskan - 16 nov 11 kl. 21:12

Mel C i Studentaftons heta stol

Mel C i Spice Girls gästade Studentafton ikväll.
? Man måste vara gammal för att komma ihåg detta.

BLT - 14 sep 12 kl. 10:14

Paul Melén beror och förför i tv

Han har social fobi.
Men älskar att synas och höras.
I höst blir Karlskronaprofilen Paul Melén ett tv-fenomen igen.

Posh24 - 03 jul 12 kl. 16:11

Terroriserar Mel Gibson sin styvmamma?

Det känns som om det inte finns några goda nyheter om Mel Gibson nu för tiden. Senaste historien är att han ska ha terroriserat sin 78-åriga styvmamma! Enligt Teddy Joye Hicks Gibson, spottade Mel styvmodern i ansiktet.

Posh24 - 11 nov 11 kl. 18:26

Mel Gibson, barn med en dokusåpastjärna?

Dokusåpastjärnan Laura Bellizzi dejtade Mel Gibson i somras. Nu är hon gravid och hon säger till sina vänner att Mel är pappan till barnet och att hon inte vill att det ska bli officiellt. En nära källa till Mel säger att det är ?

Skånskan - 26 apr 17 kl. 01:00

Skill­nad mel­lan re­li­gi­on och ex­tre­mism

ERWP.fif(1)Sam­ti­digt som stödet för Sverigedemokraterna ökat, har även sam­hälls­kli­matet hård­nat. Det har med­fö­rt ökad främ­lings­fi­ent­lig­het, ofta mot re­li­gi­onen Is­lam.

Posh24 - 27 aug 11 kl. 19:39

Mel och Oksana begraver stridsyxan!

Vi tror att de flesta har tröttnat på att läsa om dem vid det här laget, så det kommer som en ganska bra nyhet att de krigslystna före detta älskarna Mel Gibson och Oksana Grigorieva äntligen har nått ett avtal i sitt vårdnadskrig! Källor säger att avtalet involverar vårdnaden av deras 1-åriga dotter Lucia Gibson och även Oksanas underhållsbidrag. Vi tror nog att Oksana lyckades få till en ganska gynnsam deal, men hennes ursprungliga krav på gigantiska summor pengar fick hon däremot inte igenom.

Posh24 - 17 dec 14 kl. 08:36

Mel B på väg att lämna sin man efter rykten om misshandel!

I sju år har Mel B, 39, varit gift med Stephen Belafonte, 39, men nu verkar det som att deras äktenskap är på väg att närma sig ett slut.

Anledningen ska, enligt rykten, vara att Stephen har misshandlat Mel B. Ryktena började i helgen när Mel B dök upp till finalen av X Factor (hon missade semifinalen) och inte hade hade på sig sin vigselring samt såg ut att ha blåmärken både i sitt ansikte som på armarna.

Expressen - 06 sep 17 kl. 13:11

Barnflickans miljonkrav på Mel B efter sexskandalen

Spice Girls-stjärnan Melanie "Mel B" Brown kan tvingas betala sin gamla barnflicka över 16 miljoner kronor.Barnflickan anklagar Mel B för att ha utsatt henne för förtal och ärekränkning, efter att ha pekats ut som orsaken bakom Mel B's skilsmässa, skriver The Mirror.Samtidigt är Mel B nära att gå i personlig konkurs..

NT - 03 jun 11 kl. 15:26

Mel Gibsons comeback floppar

Skandalerna kring Mel Gibson har varit många de senaste åren, med allt från anklagelser om misshandel av ex-flickvännen till antisemitiska uttalanden. Den nya filmen "The Beaver", som regisserats av skådespelerskan och regissören Jodie Foster, skulle bli hans räddning - men blev istället en flopp, skriver Politiken. Under premiärhelgen spelade filmen, som kostat nära 100 miljoner kronor att göra, bara in dryga 600 000 kronor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Så gick det för Grease-stjärnorna

För 40 år sedan tog musikalfilmen "Grease" världen med storm och fortfarande i dag har folk i olika åldrar en relation till kultfilmen.Men hur gick det för skådespelarna efter succén? Allt från framgångsrika karriärer till missbruk och dödsfall, vilket sajten Hänt var först med att rapportera.

Expressen - 3 timmar sedan

Moraeus singellycka: ”Bra på alla fronter”

Kalle Moraeus är efter sin medverkan i "Biggest loser VIP" i fantastisk form. Musikern berättar för Aftonbladet att dejtandet går bra.– Man behöver inte Tinder när man är programledare i tv, säger Kalle Moraeus..

Expressen - 5 timmar sedan

Robinson-Robbans viktras – efter kraschen

Robert ”Robinson-Robban” Andersson och hans sambo sedan nio år, Linda Lundin, separerade i våras.Enligt realityprofilen har uppbrottet varit smärtsamt – och hans kropp har hållit på att falla isär. Som en effekt rasade han åtta kilo inom loppet av en månad.

Expressen - 10 timmar sedan

Lite för mycket av allt på Guns N' Roses bjudning

Vi får hitsen, vi får Slashs solon, vi får Axl Roses bandana och vi får väldigt mycket mer.Guns N’ Roses serverar Ullevi en hel special med räksallad och extra mos. Generöst men lite för mycket av allt..

Expressen - 12 timmar sedan

Cuise bevakas av sektläkaren

Tom Cruise kräver privatvård var han befinner sig i världen, och reser därför alltid med en hel grupp av läkare.Skådespelaren har också med sig en specialist-scientolog, som han menar kan läka skador bara genom att röra vid honom.– En scientolog av hög rang, som har kunskap inom en särskild assisterande healing-teknik, följer med de mer traditionella läkarna som följer Tom var han än åker, säger en uppgiftslämnare till Radar Online..

Expressen - 12 timmar sedan

Martin Melin vikthånas – nu slår han tillbaka

Martin Melin fortsätter att inspirera med sin viktkamp han påbörjade under hösten 2011.Sedan dess har han tappat 14 kilo men uppger att han vikthånas på sociala medier."Jag har inte sexpack, är inte supertight.

Expressen - 15 timmar sedan

Lisa Ajax starka kroppserkännande

Lisa Ajax tar ofta ställning mot osunda kroppsideal i sociala medier.I senaste avsnittet av "Häng på" berättar artisten om tiden hon led av kroppskomplex. – Om jag inte gick till gymmet så fick jag en väldig ångest, säger hon till SVT.

Expressen - 17 timmar sedan

Frank Anderssons exfru: Därför byter jag efternamn

Frank Andersson och Jeanette Bouvin Nygren hade en turbulent skilsmässa under 2017.Nu raderar den före detta brottarens exfru honom för gott ur sitt liv – och byter namn.– Namnändringen har gått igenom, jag är klar med Andersson, säger Jeanette Bouvin Nygren..

Expressen - 19 timmar sedan

Berglund puttrar av härliga historier och låter pianot ha huvudrollen

Anders Berglund är totalt förknippad med min uppväxts nöjesproduktioner.Därför blir hans sommarprogram som en mjuk filt av mysiga anekdoter..

Expressen - 20 timmar sedan

Angreppet mot Wahlgren och Wistam: ”Så många lögner”

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam kritiseras hårt efter ett avsnitt av sin podcast "Wahlgren och Wistam".Under avsnittet yttrar Wahlgren ett ord som upplevts som rasistiskt av många lyssnare."Vi tar till oss av den konstruktiva kritik som har kommit till oss, men accepterar inte felaktiga anklagelser och de hot som vi fått ta emot", säger profilerna i ett uttalande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.