DI > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 05:54

DI - 19 nov 17 kl. 11:28

Så motverkar du pensionsångestenVår snabbt stigande livslängd sänker pensionerna. Men det finns flera åtgärder som kan motverka pensionspressen..
Läs mer på DI

Dela artikeln

60 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , motverkardu , pensionsångesten
PrivataAffärer - 06 aug 14 kl. 05:30

Så undviker du pensionsångesten

Du behöver inte bli någon pensionsguru men det kan vara bra att du gör några väl genomtänkta reflektioner och lägger upp en pensionsplan. På så sätt kan du slippa pensionsångest och sömnlösa nätter, skriver Privata Affärers chefredaktör Per....

DI - 08 maj 16 kl. 17:00

Äldre har mindre pensionsångest

Pensionsångesten minskar något med åldern. Samtidigt är det bara fyra av tio som är beredda att jobba längre för att få en tusenlapp i höjd pension..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 förklaringar till varför bakfyllan känns tyngre när du blir äldre

1. Din hjärna har mognat
När du fortfarande befinner dig på "rätt" sida 25-årsstrecket så har din hjärna ett väl utvecklat belöningssystem, men ett inte lika utvecklat "stressystem". Vilket betyder att din hjärna har en förmåga att belöna dig för roliga och spännande saker (hey du unga karatefylla) i stället för att skälla på dig.

BT - 30 aug 13 kl. 09:40

På väg mot det mest väsentliga

?Om inte döden fanns skulle jag begå självmord. ?

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Kalendern: Detta händer tisdagen den 17 juli

Här är dagens viktigaste hållpunkter..

DI - 10 minuter sedan

Trump får kritik på hemmaplan för Putin-mötet

Att USA:s president Donald Trump vid mötet med Rysslands president Vladimir Putin i Helsingfors på måndagen vägrade att anklaga Ryssland för inblandning i valet 2016 får omfattande kritik på hemmaplan, även bland republikaner. Det rapporterar Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Stark tillväxt lyfter Australiens inflation

En allt starkare ekonomi väntas gradvis sänka arbetslösheten och lyfta inflationen, men det finns inga starka skäl att höja räntan i närtid..

DI - 30 minuter sedan

Uppåt i Tokyo – nedåt i Hongkong

Rädsla för ett överutbud av olja kyler av Asiens börser, medan minskad oro kring handelskrig Kina-USA agerar stärkande..

DI - 30 minuter sedan

Trump i kongressmöte i dag

Donald Trump håller i dag ett möte med kongressledamöter, meddelar Vita huset..

DI - 45 minuter sedan

Världens bästa bokhandel finns i Sverige

I världens bästa bokhandel trängs över 13.000 titlar. Här ser man inte e-handelsjättarna som konkurrenter och lägger inte krutet på bästsäljare.

DI - 6 timmar sedan

Artisten Viktoria Tocca tar ton som musikalentreprenör

När rollerna uteblev på hemmaplan satte hon upp en egen föreställning. Nu går Viktoria Tocca vidare med akt två i sitt företagsbygge som producent för musikalen Broarna i Madison County..

DI - 7 timmar sedan

Färre nya Netflix-abonnenter än väntat

Netflix fick färre nya abonnenter under andra kvartalet än väntat. Efter ett succéår på börsen hade investerare och analytiker höjt ett varningens finger för en svag kvartalsrapport från tv-tjänsten..

DI - 7 timmar sedan

New York-börser: Oljepriset tappade efter oro över utbud

Amerikanska börser inledde veckan med små rörelser. Donald Trump och Vladimir Putin träffades i Helsingfors för att bland annat diskutera handel, kärnvapen och Kina. Samtalen på måndagen var direkta och djupt produktiva och gick mycket bra, enligt Donald Trump.

DI - 7 timmar sedan

Så förhindrar du stöld – håll tjuvarna borta i sommar

Under sommaren är det flera typer av stöld som skjuter i höjden. Men det finns proaktiva åtgärder du kan ta till, enligt försäkringsbolaget If..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.