Expressen > Nöje

Saturday, 16 December, 23:35

Expressen - 19 nov 17 kl. 06:00

Biancas kollaps på Mall of ScandinaviaBianca Ingrosso kollapsade plötsligt då hon besökte en galleria i Stockholm. Bloggstjärnan var på Mall of Scandinavia för en "meet and greet" då hon fick en panikattack."Det blev för mycket för mig och min kropp la av ganska plötsligt", skriver hon via Instagram. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mall, Scandinavia, Ingrosso, Stockholm, Instagram

Dela artikeln

367 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biancas, kollaps, Mallof , Scandinavia
Expressen - 08 dec 17 kl. 08:00

Pernillas avslöjande efter Biancas kollaps

Bianca Ingrosso har mått psykiskt dåligt under en tid – förra månaden kollapsade hon på Mall of Scandinavia.Nu berättar hennes mamma Pernilla Wahlgren att Bianca mår bättre – och avslöjar att pojkvännen Philippe Cohen har fått henne på fötter igen. – Hon mår som bäst när Philippe är här, säger Pernilla Wahlgren i podcasten "Wahlgren och Wistam".

SvD - 30 mar 17 kl. 10:52

Rally i köpcentrum: 14 nya Mall of Scandinavia byggs

Trots ökad e-handel fortsätter köpcentrumen att växa. Totalt planeras nya handelsområden för motsvarande 14 Mall of Scandinavia i landet. Även i Stockholm planeras för nya handelsytor, motsvarande tre Mall of Scandinavia de närmaste tre åren.

SvD - 11 dec 15 kl. 06:17

Mall of Scandinavia hotar stämma punkband

Ägarna till gallerian Mall of Scandinavia har ilsknat till på punkbandet Västerbrons nya singel "Mall av Skandinavien" och hotar med att stämma bandet om de inte byter namn, skriver Aftonbladet..

GöteborgsPosten - 11 dec 15 kl. 06:16

Mall of Scandinavia hotar stämma punkband

Ägarna till gallerian Mall of Scandinavia har ilsknat till på punkbandet Västerbrons nya singel "Mall av Skandinavien" och hotar med att stämma bandet om de inte byter namn, skriver Aftonbladet..

DI - 03 mar 15 kl. 08:26

H&M öppnar i Mall of Scandinavia

H&M öppnar under hösten 2015 en fullkonceptsbutik i Mall of Scandinavia som kommer att inkludera den nya satsningen H&M Beauty och konceptet H&M Home.Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 13 apr 15 kl. 20:40

Skyddstopp på Mall of Scandinavia

Delar av arbetet på bygget av gallerian Mall of Scandinavia stoppas sedan Elektrikerförbundet utfärdat ett skyddsstopp för 120 elektriker. Skälet är blockerade nödutgångar. Även andra arbetsgrupper på bygget berörs..

SvD - 13 apr 15 kl. 20:40

Skyddsstopp på Mall of Scandinavia

Delar av arbetet på bygget av gallerian Mall of Scandinavia stoppas sedan Elektrikerförbundet utfärdat ett skyddsstopp för 120 elektriker. Skälet är blockerade nödutgångar. Även andra arbetsgrupper på bygget berörs..

SvD - 14 apr 15 kl. 17:11

Utökat skyddstopp på Mall of Scandinavia

Skyddsstoppet på bygget av gallerian Mall of Scandinavia utökas efter skyddsrond. Det uppger Elektrikerförbundet. Peab säger sig ha vidtagit åtgärder och hoppas att bygget är igång i morgon..

SvD - 16 apr 15 kl. 07:38

Skyddsstopp på Mall of Scandinavia delvis hävt

Det utfärdade skyddsstoppet på Mall of Scandinavia är nu delvis hävt. Men skyddsstoppet ligger kvar på två av byggets åtta våningsplan..

SvD - 16 apr 15 kl. 19:45

Nytt skyddsstopp på Mall of Scandinavia

Ett nytt skyddsstopp lades på bygget av gallerian Mall of Scandinavia under torsdagen. Detta mindre än ett dygn efter att det förra stoppet hävdes..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Man ställer sig frågan: har detta verkligen hänt?

Fantastiskt? Fantastiskt!Ja allt var tydligen "fantastiskt" när årets artister i "Så mycket bättre" träffades för att summera den gångna säsongen.

Expressen - 2 timmar sedan

Eric Saades sexdans – efter heta flörten

Eric Saade uppvaktar Anders "Moneybrother" Wendin med en sexig dans i ett klipp som togs bort ur "Så mycket bättre". I lördagens säsongsavslutning visas dansen till slut – och Eric Saade tar även chansen att fortsätta sin vilda flört med Kikki Danielsson.– Kikki, ge mig en kram – och en puss, säger Eric Saade då han återser Kikki Danielsson i programmet.

Expressen - 2 timmar sedan

Kikki stoppades – fick inte följa med vännerna

Kikki Danielsson stoppades från att delta i aktiviteter i "Så mycket bättre" – produktionen har nu utvärderat sitt agerande och kommit fram till att de varit överbeskyddande mot Kikki.  I säsongsavslutningen berättar schlagerdrottningen om sina känslor efter att blivit ensam kvar då de andra artisterna åkte på utflykt. – Jag hade hemskt gärna varit med, säger Kikki Danielsson.

Expressen - 4 timmar sedan

Kikki Danielssons ursäkt till barnen

Kikki Danielsson bad om ursäkt till sina barn i "Så mycket bättre" – Tomas Andersson Wijs låt "Hälsningland" blev en hyllning till familjen.  Nu berättar schlagerdrottningen att hon vill att låten ska spelas på hennes begravning.  – Jag känner väldigt starkt för den låten, säger Kikki Danielsson i säsongsavslutningen.

Expressen - 4 timmar sedan

Hon avslöjar sanningen om "Skilda världar" – efter alla år

"Skilda världar" – TV4:s stora 90-talssåpa – blev Claudia Concha Gallis stora genombrott. Men vad som hände bakom kulisserna har stannat där – tills nu, något Hänt först uppmärksammat.Nu avslöjar skådespelaren sanningen om succéserien – hon hittade en vän för livet men har ingen kontakt med de flesta medverkande.

Expressen - 5 timmar sedan

Harryson om Oldsberg: "Det får stå för honom"

Peter Harryson är kritisk mot de som går ut anonymt och kritiserar Ingvar Oldsberg, som sparkats från sitt jobb som programledare för "Bingolotto" på TV4. Men den tidigare SVT-programledaren köper samtidigt inte Oldsbergs förklaring om att en programledare "styr och dikterar".– Jag har aldrig lett ett program på det sättet, säger Harryson.

Expressen - 7 timmar sedan

Runar Sögaard anhölls – kort före tv-succén

Runar Sögaard står åtalad för ekonomisk brottslighet och riskerar nu fängelse. Trots det har tv-profilens liv i offentligheten fortsatt som vanligt – bara veckor innan inspelningarna av ”Biggest loser VIP” anhölls profilen.Sögaard nekar till brott via sin advokat..

Expressen - 10 timmar sedan

Kändisparet chockade: Vi är släkt

Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell är Youtubekändisar, gifta – och släkt. Jonna Lundell skriver om chocken efter beskedet på sin blogg:"Shit när jag fick höra det så blev jag helt stel. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta vi skulle ju liksom GIFTA oss om TVÅ VECKOR!!?

Expressen - 13 timmar sedan

Olinda stoppas utomlands – olagligt

Olinda Castielle, tidigare Borggren, lämnade livet som skandaldrottning i Sverige - för att göra porr tillsammans med maken Patrick i spanska Marbella.Paret har även skaffat ett nytt boende på Bali i Indonesien nyligen – men där kan paret stöta på rejält med problem.I Indonesien är nämligen parets porrliv olagligt – med risk för långa fängelsestraff som följd..

Expressen - 14 timmar sedan

Chers livsändring efter dödsdomen

Cher har de senaste åren kämpat mot sviktande hälsa och ekonomiska bakslag.Många trodde att den 50 år långa karriären var dödsdömd, men ack så fel de hade.Världsstjärnan gör nu oväntad comeback – i bättre form är någonsin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.