Expressen > Nöje

Thursday, 22 March, 15:11

Expressen - 19 nov 17 kl. 06:00

Biancas kollaps på Mall of ScandinaviaBianca Ingrosso kollapsade plötsligt då hon besökte en galleria i Stockholm. Bloggstjärnan var på Mall of Scandinavia för en "meet and greet" då hon fick en panikattack."Det blev för mycket för mig och min kropp la av ganska plötsligt", skriver hon via Instagram. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mall, Scandinavia, Ingrosso, Stockholm, Instagram

Dela artikeln

367 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biancas, kollaps, Mallof , Scandinavia
Expressen - 08 dec 17 kl. 08:00

Pernillas avslöjande efter Biancas kollaps

Bianca Ingrosso har mått psykiskt dåligt under en tid – förra månaden kollapsade hon på Mall of Scandinavia.Nu berättar hennes mamma Pernilla Wahlgren att Bianca mår bättre – och avslöjar att pojkvännen Philippe Cohen har fått henne på fötter igen. – Hon mår som bäst när Philippe är här, säger Pernilla Wahlgren i podcasten "Wahlgren och Wistam".

Expressen - 15 jan 18 kl. 14:00

Inspelningen stoppas – efter Biancas kollaps

Bianca Ingrosso har berättat om sina stressproblem – i höstas kollapsade hon under en tillställning.Nu beslutar hon att pausa inspelningarna av "Wahlgrens värld" för att minska på påfrestningen medan hon medverkar i "Talang".– Varför jag mådde så dåligt då var ju för att jag gjorde Wahlgrens värld också, säger Bianca Ingrosso till Hänt..

SvD - 30 mar 17 kl. 10:52

Rally i köpcentrum: 14 nya Mall of Scandinavia byggs

Trots ökad e-handel fortsätter köpcentrumen att växa. Totalt planeras nya handelsområden för motsvarande 14 Mall of Scandinavia i landet. Även i Stockholm planeras för nya handelsytor, motsvarande tre Mall of Scandinavia de närmaste tre åren.

SvD - 11 dec 15 kl. 06:17

Mall of Scandinavia hotar stämma punkband

Ägarna till gallerian Mall of Scandinavia har ilsknat till på punkbandet Västerbrons nya singel "Mall av Skandinavien" och hotar med att stämma bandet om de inte byter namn, skriver Aftonbladet..

GöteborgsPosten - 11 dec 15 kl. 06:16

Mall of Scandinavia hotar stämma punkband

Ägarna till gallerian Mall of Scandinavia har ilsknat till på punkbandet Västerbrons nya singel "Mall av Skandinavien" och hotar med att stämma bandet om de inte byter namn, skriver Aftonbladet..

DI - 03 mar 15 kl. 08:26

H&M öppnar i Mall of Scandinavia

H&M öppnar under hösten 2015 en fullkonceptsbutik i Mall of Scandinavia som kommer att inkludera den nya satsningen H&M Beauty och konceptet H&M Home.Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 13 apr 15 kl. 20:40

Skyddstopp på Mall of Scandinavia

Delar av arbetet på bygget av gallerian Mall of Scandinavia stoppas sedan Elektrikerförbundet utfärdat ett skyddsstopp för 120 elektriker. Skälet är blockerade nödutgångar. Även andra arbetsgrupper på bygget berörs..

SvD - 13 apr 15 kl. 20:40

Skyddsstopp på Mall of Scandinavia

Delar av arbetet på bygget av gallerian Mall of Scandinavia stoppas sedan Elektrikerförbundet utfärdat ett skyddsstopp för 120 elektriker. Skälet är blockerade nödutgångar. Även andra arbetsgrupper på bygget berörs..

SvD - 14 apr 15 kl. 17:11

Utökat skyddstopp på Mall of Scandinavia

Skyddsstoppet på bygget av gallerian Mall of Scandinavia utökas efter skyddsrond. Det uppger Elektrikerförbundet. Peab säger sig ha vidtagit åtgärder och hoppas att bygget är igång i morgon..

SvD - 16 apr 15 kl. 07:38

Skyddsstopp på Mall of Scandinavia delvis hävt

Det utfärdade skyddsstoppet på Mall of Scandinavia är nu delvis hävt. Men skyddsstoppet ligger kvar på två av byggets åtta våningsplan..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

56 kvinnliga artister släpper #metoo-låt

56 kvinnliga artister släpper singeln ”Vad dom än säger” som en del i #metoo-uppropet.Några av artisterna är Kajsa Grytt, Shirley Clamp och Sonja Aldén.– Det har fällts tårar i grupp över hur träffade många har känt sig av texten, skriver initiativtagarna i ett pressmeddelande..

Expressen - 2 timmar sedan

Marvel-stjärnans ilska efter omslagsbilden

Elizabeth Olsen känner inte igen sig själv på tidningen Empires omslag.Efter att ha fått se det nya numret tog skådepelaren till Instagram och anklagade tidningen för att ha photoshoppat henne oigenkännlig, skriver Daily Mail.”Ser det här ut som jag?

Expressen - 3 timmar sedan

Celine Dion ställer in shower – ska opereras

Céline Dion tvingas ställa in flera av sina kommande framträdanden.På artistens Facebooksida skriver hon om beslutet och de öronproblem som har plågat henne den senaste tiden. Nu måste hon opereras.

Expressen - 4 timmar sedan

Här vinner Marcus, 34,  storvinsten i sändning 

Huddingebon Marcus Sundberg, 34, startade morgonen med att bli miljonär.Han skrapade fram högsta vinsten på fem miljoner kronor i TV4:s "Nyhetsmorgon". – Plötsligt händer det, säger Sundberg och skrattar glatt.

Expressen - 4 timmar sedan

Sonens svåra sorg på Sven-Eriks dödsdag

KARLSTAD. För ett år sedan i dag förlorade han sin pappa.I kväll hedras Sven-Erik Magnusson på hemmaplan i Karlstad och nu berättar Oscar Magnusson om sorgen, saknaden och hur han vill föra Sven-Ingvars arv vidare.

Expressen - 5 timmar sedan

Barnstjärnans berättar mörka hemligheten

Demi Lovato slog igenom som barnstjärna och har kämpat med svåra hälsoproblem hela sitt liv.I en intervju med Dr Phil berättar stjärnan nu öppet om sin kamp som började redan som litet barn.– Jag har upplevt saker som jag aldrig har pratat om, och jag vet inte om jag någonsin kommer att prata om det, berättar hon..

Expressen - 6 timmar sedan

Så hedras Dellert på begravningen

Operasångerskan Kjerstin Dellerts begravningsceremoni sker i Jacobs kyrka den 28 mars.Enligt maken Nils-Åke Häggbom kommer akten vara "vacker och enkel" och genomsyras av den musik som låg Kjerstin Dellert närmast hjärtat.– Det kommer bli som jag och Kjerstin hade talat om, säger han..

Expressen - 7 timmar sedan

Jon Henriks löfte – efter beskedet om nya kärleken

Jon Henrik Fjällgren har tidigare gjort succé i "Melodifestivalen" och är aktuell i "Let's dance".  Artisten avslöjar nu att han äntligen har hittat kärleken – men vem hon är vill han hålla hemligt till på fredag. – Hon kommer absolut att vara på plats, säger Jon Henrik Fjällgren..

Expressen - 9 timmar sedan

Gundes stora rädsla inför premiären: "Kunde knappt gå"

Gunde Svans stora rädsla är att hans kropp inte ska klara av dansträningen.Och uppladdningen inför "Let's Dance" har inte varit smärtfri, skidåkaren har tampats med svåra ryggproblem under träningen.– Jag hade fruktansvärd kramp.

Expressen - 10 timmar sedan

Pontare avslöjar detaljen om svåra sjukdomen

Roger Pontare är drabbad av en icke-diagnostiserad ögonsjukdom som förbluffat läkare och specialister.Först efter att artisten helt lade om sin kost efter nyår märkte han en förbättring.– Jag får fortsätta, det här är inget man blåser bort på en vecka, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.