Norrtelje Tidning > Nyheter

Saturday, 16 December, 23:40

Norrtelje Tidning - 18 nov 17 kl. 05:19

Boende i Norrtälje fick bryskt uppvaknande av stenattack mot villanBoende i en villa i området Fågelsången vaknade under natten mot lördag av att någon slungade in en sten genom entrédörrens fönster. Ingen har gripits för brottet som rubriceras som försök till grov stöld..
Läs mer på Norrtelje Tidning
Läs mer om:
Norrtälje, Fågelsången

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boendei , Norrtäljefick , bryskt, uppvaknandeav , stenattackmot , villan
Norrtelje Tidning - 14 timmar sedan

Nya ägare till fastighet i Norrtälje

Eva Marie Karlsson, 61, och Lars Åke Radojewski, 63, från Norrtälje, har köpt fastigheten med fastighetsbeteckningen Norra Sund 28:26 i Norrtälje av säljaren Ola Ernst Henning och Anna-Kari Anders....

Norrtelje Tidning - 14 timmar sedan

1 790 000 kronor för hus i Norrtälje

Försäljningen av fastigheten på Briggvägen 21 i Norrtälje är nu klar. Nya ägare är Jonas Mårten och Stina Charlotte Rönnberg, 45 och 77 år, och säljare är Karl Rickard Sundholm. Huset är byggt 197....

Norrtelje Tidning - 03 nov 16 kl. 08:44

Ensakommande i andra kommuner flyttar till boende i Norrtälje

I mitten av oktober slog det nya HVB-hemmet Nordrona upp sina dörrar för ensamkommande ungdomar. De inflyttade är boende som anvisats till Norrtälje men tidigare bott på orter utanför kommunen..

Norrtelje Tidning - 11 dec 16 kl. 07:00

Ensam 94-åring vill flytta till Norrtälje – får rätt till särskilt boende efter dom

94-åringen hör dåligt, ser dåligt och går dåligt. Han bor på ett särskilt boende i Härjedalen, men vill flytta till Norrtälje kommun. Här tycker KSON att han kan klara sig med hemtjänst..

Norrtelje Tidning - 16 sep 17 kl. 04:00

Äldreboende med hotellkoncept öppnar i Norrtälje: ”Vill erbjuda en speciell känsla”

Huset är klart och snart också rekryteringen av personal. Och den 9 oktober kommer de första boende att flytta in i Kavat vårds nya boende i centrala Norrtälje.
– Det känns väldigt spännande att få börja arbeta i helt nya lokaler med en ny personalgrupp, säger verksamhetschefen Rikard Säll..

Uppsalanyheter.se - 03 jun 15 kl. 22:20

UIF krossade Norrtälje - en halvlek räckte

Herrtvåan: Trots en sen matchflytt från Studenternas till Sävja IP och trots regn och kyla bjöd UIF på en första halvlek där spelet värmde och man krossade gästerna Norrtälje.Trots en sen matchflytt från Studenternas till Sävja IP och trots regn och kyla bjöd UIF på en första halvlek där spelet värmde och man krossade gästerna Norrtälje.   UIF behövde bara en halvlek på sig för att vinna mot mittenlaget Norrtälje, det var ett effektivt UIF som verkligen hade full utdelning.

Expressen - 27 aug 13 kl. 02:56

Flera befaras innebrända vid brand i Norrtälje

Ett boende i Norrtälje fattade eld runt midnatt natten mot tisdagen. Byggnaden är helt övertänd och går inte att rädda. ?

Norrtelje Tidning - 31 mar 17 kl. 06:00

Sopstation i Norrtälje hamn oroar grannar – risk för odör och sänkta bostadsvärden

De nya bostäderna i Norrtälje hamn kommer att ha en stationär sopsug för insamling av mat- och hushållsavfall. Byggnaden är tänkt att stå vid Roslagens sjukhus, något som upprör boende i området.
– Sopsugstationen planeras mitt i ett villaområde.

Norrtelje Tidning - 23 maj 17 kl. 12:02

Fick rätt att bo kvar i Norrtälje för att klara skolan – nu rivs målet upp

En ung asylsökande man fick nyligen rätt att bo kvar på ett HVB-boende utanför Norrtälje för att klara sin skolgång. Men nu river kammarrätten upp beslutet och tvingar honom att flytta..

Norrtelje Tidning - 20 jul 17 kl. 11:00

Postnord dumpade post i Norrtälje - Skulle till Sala

De boende på Simpbylevägen i Norrtälje möttes under tisdagen av post som dumpats mellan anslagstavlan och husväggen - Posten skulle till Sala kommun..

Norrtelje Tidning - 20 jul 17 kl. 11:00

Postnord dumpade post i Norrtälje

De boende på Simpbylevägen i Norrtälje möttes under tisdagen av post som dumpats mellan anslagstavlan och husväggen..

Fler nyheter från Norrtelje Tidning

Norrtelje Tidning - 3 timmar sedan

Kastade snöbollar på fönster – boende ringde polisen

Minst två boende i Norrtälje har ringt polisen efter att någon eller några unga personer kastat snöbollar på deras fönster under kvällen..

Norrtelje Tidning - 4 timmar sedan

Simon Norstedt om beslutet att sluta med hockey: "Jag har inte samma sug"

I ett inlägg på Instagram under lördagen avslöjade Rimbos forward Simon Norstedt att han lägger skridskorna på hyllan. Skadebekymmer och bristande motivation är de stora faktorerna bakom beslutet. – Tränarna har märkt att det är något som inte stämmer, säger han till Sporten..

Norrtelje Tidning - 4 timmar sedan

Storförlust för Midas borta mot Dannemora/Österby

Midas lyckades inte alls när man mötte Dannemora/Österby borta i division 2 Uppland B. Dannemora/Österby vann med 6-1 (2-0, 2-0, 2-1). Målgörare för bortalaget blev Emmy Mattsson.

Norrtelje Tidning - 5 timmar sedan

Singöbornas begäran till politikerna: "Vi vill att skolbyggnaden ges tillbaks till ön"

Singö bygdegårdsförening har skickat in en tydlig önskan till kommunens politiker. De vill ta över den gamla skolans lokaler..

Norrtelje Tidning - 6 timmar sedan

Ungdomar kastade sten mot bilar på E18 vid Danderyd – bilist fick rutan krossad

Flera unga personer på en bro över E18 vid Danderyds sjukhus kastade sten mot bilar på lördagseftermiddagen. En bil blev träffad av en sten i vindrutan så att rutan krossades..

Norrtelje Tidning - 6 timmar sedan

VästeråsIrsta avslutade division 1-hösten med sjätte raka: "Försöker bara komma så högt upp som möjligt"

Det var aldrig något snack om saken i Sparbankshallen i Rimbo. VästeråsIrstas farmarlag visade varför man är tabelletta och vann komfortabelt i höstavslutningen. – Man försöker göra sitt bästa i division 1 så man får spela i A-laget, säger Ellen Göthlin..

Norrtelje Tidning - 6 timmar sedan

Rimbo föll i säsongsavslutningen – men hittade tillbaka till glädjen: "Vi ska vara nöjda"

Förra helgen låste de in sig och vägrade prata med media. Efter förlusten mot VästeråsIrsta var det betydligt gladare miner hos Rimbo HK. – Vi har kul i alla fall, jämfört med Enköpingsmatchen, säger Ida Bernhardsson, som debuterar i A-laget den här säsongen..

Norrtelje Tidning - 7 timmar sedan

Tung förlust när Rimbo Roslagen krossades av VästeråsIrsta

Rimbo Roslagen hade riktigt stora problem med VästeråsIrsta i division 1 norra, och föll tungt på hemmaplan med utklassningssiffrorna 18-32 (10-13). Victoria Orest 5, Ellen Göthlin 5, Olivia Gemmel....

Norrtelje Tidning - 7 timmar sedan

Kolla in Matildas och sambons storslagna pepparkakshus: "Vi är förstagångsbyggare"

Är det här årets vackraste pepparkakshus? Norrtäljeparet Matilda Richter, 22, och Stephen Thompson, 28, har skapat "Tomtens villa" och är nu med och tävlar i en pepparkakshustävling. – Vi är förstagångsbyggare, berättar Matilda Richter..

Norrtelje Tidning - 8 timmar sedan

Odrickbart vatten på Rådmansö skola

Vattnet på Rådmansö skola är otjänligt. Det visade ett provsvar som kom in under fredagen efter att ett kemiskt vattenprov gjorts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.