DI > Ekonomi

Thursday, 22 March, 01:11

DI - 17 nov 17 kl. 22:33

USA-börser: Detaljhandelsbolag rusade på dystert Wall StreetNew York-börserna avslutade fredagens handel med nedgångar, efter att ha stärkts på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, York

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Detaljhandelsbolag, rusade, dystert, Wall, Street
DI - 13 aug 13 kl. 22:10

USA-börser: Apple rusade

Efter att ha inlett sessionen i rött återhämtade sig de amerikanska indexen på tisdagen, vilket förde upp börserna till svagt högre nivåer vid stängning. På bolagsfronten rusade Apple-aktien efter besked om att miljardären Carl Icahn byggt upp ett innehav i bolaget..

DI - 14 apr 15 kl. 22:22

USA-börser: Avon rusade

USA-börserna, som inledde lätt på minus, stängde tisdagens session svagt på plus nära dagshögsta..

DI - 17 jun 15 kl. 22:19

USA-börser: Tripadvisor rusade

USA-börserna avslutade onsdagens session lätt på plus, förändringarna under handelsdagen var ganska små..

DI - 31 mar 17 kl. 22:25

USA-börser: Biofarmabolag rusade 60 procent

USA-börserna pendlade mellan mindre upp- och nedgångar på fredagen, men höll sig hela tiden inom räckhåll för oförändrade nivåer. Finansbolagen hade en sämre utveckling än index som helhet..

DI - 19 maj 17 kl. 08:22

Asienbörser: Takata rusade

De asiatiska aktiemarknaderna uppvisade blandade och ganska små rörelser på fredagen, på både plus och minus, i spåren av den återhämtning som kom på torsdagens USA-börser efter en turbulent vecka på den politiska fronten..

DI - 29 jan 14 kl. 22:08

USA-börser: Fed mottogs dystert

De amerikanska börserna utvecklades i moll under onsdagen, tyngda av både tillväxtmarknadsoro och Fed-besked..

DI - 18 mar 14 kl. 21:12

USA-börser: Microsoft rusade

Wall Street bibehöll de lättade tongångarna rakt igenom tisdagens handelssession och stängde med en klar uppgång..

DI - 26 feb 15 kl. 22:26

USA-börser: Salesforce rusade

Riktningen på Wall Street var överlag svagt nedåt på torsdagen, även om Nasdaq slutade på plus..

DI - 23 nov 15 kl. 22:18

USA-börser: Alcoa rusade

De ledande börsindexen i New York pendlade mellan plus och minus under måndagens handel, för att sedan avsluta sessionen strax under nollstrecket. Allergan och Pfizer backade efter att bolagen bekräftat samgående och flera råvarubolag gick i samma riktning efter fallande basmetallpriser..

DI - 17 okt 16 kl. 18:07

USA-börser: Leksaksbolag rusade

Det var fortsatt avvaktande på Wall Street som några timmar in i måndagshandeln låg lätt på minus..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Andreas Cervenka: Det här räcker inte, Zuckerberg

Den självförhärligande bubbla som Silicon Valleys unga internetbaroner levt i har spruckit. Facebooks kris visar att hela den nya övervakningskapitalismen är i gungning..

DI - 2 timmar sedan

Svenska klockkungen gör succé i Kina

HONGKONG/SHENZHEN. Med 772 miljoner internetanvändare är Kina världens största marknad för näthandel. På den utkämpar två gigantiska rivaler slaget om herraväldet.

DI - 2 timmar sedan

Ap: Norsk sjökabel till Skottland i farozonen

Planerna på en sjökabel mellan Norge och Skottland riskerar att skrotas om Norge ansluter sig till EU:s senaste energilagstiftning, varnar ordföranden för norska stortingets energiutskott. Om projektet för två miljarder euro blir verklighet, måste kabeln i så fall överföras till statliga norska Statnett, hävdar Espen Barth Eide (Arbeiderpartiet)..

DI - 2 timmar sedan

Sarkozy anklagas för otillåten finansiering

Den tidigare franske presidenten Nicolas Sarkozy utreds för korruption efter att ha genomgått flera förhör sedan i tisdags, uppger källor inom rättsväsendet till Reuters..

DI - 3 timmar sedan

Academedias dotterbolag riskerar åtal

Med förfalskade redovisningar av hur många behöriga lärare som fanns i SFI-verksamheten kunde Academedia-ägda Hermods i Malmö kvittera ut 25 miljoner kronor om året från Malmö stad. Nu har fusket avslöjats, och Hermods riskerar att dras inför domstol. .

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Små förändringar på Wall Street

Rörelserna var små på de amerikanska börserna under onsdagen. Centralbanken Federal Reserve höjde som väntat räntan och aviserade dessutom ytterligare två höjningar under året. Det signalerar, hoppas investerarna, ökad tro på att de planerade skattesänkningarna och statliga nedskärningarna ska lyfta USA:s ekonomi..

DI - 3 timmar sedan

Bättre betalt för mjölk från utekor

Bönder som låter sina kor gå ute och beta länge ska få bättre betalt för sin mjölk – som sedan ska säljas under våren och sommaren med en speciell märkning..

DI - 4 timmar sedan

Svenska partier uppvaktades av Cambridge Analytica

Flera svenska riksdagspartier, däribland Moderaterna, har uppvaktats av Cambridge Analytica – det bolag som står i centrum för skandalen kring Facebook. Mycket talar nu för att de metoder som användes för att få Trump vald i USA kommer att användas även i Sverige, varnar experter Di talat med..

DI - 4 timmar sedan

Zuckerbergs första uttalande om skandalen: Vi har begått misstag

För första gången uttalar sig nu Facebooks grundare Mark Zuckerberg om den skandal som briserat kring analysföretaget Cambridge Analytica..

DI - 5 timmar sedan

H&M lanserar sitt märke på Alibabas webbplats

H&M lanserade sitt varumärke på Alibabas webbplats Tmall på onsdagen i syfte att försöka hantera konkurrensen i Kina. Bolaget har redan lanserat sitt märke "Monki" på Tmall, och från och med i dag går det även att handla kläder från bolagets varumärke på plattformen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.