DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 04:49

DI - 17 nov 17 kl. 22:33

USA-börser: Detaljhandelsbolag rusade på dystert Wall StreetNew York-börserna avslutade fredagens handel med nedgångar, efter att ha stärkts på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, York

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Detaljhandelsbolag, rusade, dystert, Wall, Street
DI - 06 jun 18 kl. 22:24

USA-börser: Tesla rusade på stigande börser

Tesla rusade på stigande börser. Dow Jones industriindex steg 1,4 procent medan Nasdaqs kompositindex lyfte 0,7 procent och S&P 500 klättrade 0,9 procent..

DI - 13 aug 13 kl. 22:10

USA-börser: Apple rusade

Efter att ha inlett sessionen i rött återhämtade sig de amerikanska indexen på tisdagen, vilket förde upp börserna till svagt högre nivåer vid stängning. På bolagsfronten rusade Apple-aktien efter besked om att miljardären Carl Icahn byggt upp ett innehav i bolaget..

DI - 14 apr 15 kl. 22:22

USA-börser: Avon rusade

USA-börserna, som inledde lätt på minus, stängde tisdagens session svagt på plus nära dagshögsta..

DI - 17 jun 15 kl. 22:19

USA-börser: Tripadvisor rusade

USA-börserna avslutade onsdagens session lätt på plus, förändringarna under handelsdagen var ganska små..

DI - 31 mar 17 kl. 22:25

USA-börser: Biofarmabolag rusade 60 procent

USA-börserna pendlade mellan mindre upp- och nedgångar på fredagen, men höll sig hela tiden inom räckhåll för oförändrade nivåer. Finansbolagen hade en sämre utveckling än index som helhet..

DI - 07 aug 18 kl. 22:20

USA-börser: Tesla rusade efter handelsstopp

De ledande börserna i New York steg på tisdagen med stöd av högre oljepriser sedan USA återinfört sanktioner mot Iran.  Den stora nyheten för dagen var dock att Tesla-aktien handelsstoppades sedan bolagets vd och grundare Elon Musk tweetat om planerna på att köpa ut bolaget från börsen..

DI - 16 maj 18 kl. 18:04

USA-börser: Detaljhandelsbolag går starkt

New York-börserna handlades uppåt efter ett par timmars handel under onsdagen. Förnyad oro kring situationen i Nordkorea tyngde sentimentet i förhandeln men investerarna återfick förtroendet något vid öppning. Amerikanska varuhusjättar fanns bland vinnarna i förhandeln efter starka besked från Macy's..

DI - 19 maj 17 kl. 08:22

Asienbörser: Takata rusade

De asiatiska aktiemarknaderna uppvisade blandade och ganska små rörelser på fredagen, på både plus och minus, i spåren av den återhämtning som kom på torsdagens USA-börser efter en turbulent vecka på den politiska fronten..

DI - 29 jan 14 kl. 22:08

USA-börser: Fed mottogs dystert

De amerikanska börserna utvecklades i moll under onsdagen, tyngda av både tillväxtmarknadsoro och Fed-besked..

DI - 18 mar 14 kl. 21:12

USA-börser: Microsoft rusade

Wall Street bibehöll de lättade tongångarna rakt igenom tisdagens handelssession och stängde med en klar uppgång..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Italien får sänkt kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moody's sänker Italiens kreditbetyg till Baa3, från tidigare Baa2. Utsikterna för betyget är stabila. .

DI - 6 timmar sedan

Entusiasterna som odlar sitt eget snus

Det är en växande gräsrotsrörelse där resultatet läggs under läppen. Di Weekend lyfter på locket till tobaks­odlarna som suktar efter att bli ­självförsörjande på snus..

DI - 6 timmar sedan

Efter fiaskona – Vattenfall tar sikte på ny marknad

Frankrike står näst på tur när Vattenfall expanderar vidare i Europa. Energikoncernen går in på privatmarknaden och tävlar om att få bygga vindkraft för miljardbelopp..

DI - 6 timmar sedan

Nervös New York-vecka slutade på plus

USA-börserna avslutade veckan med en liten uppgång, till skillnad från motsvarigheten i Stockholm. Starka delårsrapporter bidrog till att dämpa oron för risker i Europa och Saudiarabien. .

DI - 6 timmar sedan

Ager-Hanssen till attack mot brittiska mediebolagets styrelse

Den norske finansmannen och Qvibergfienden Christen Ager-Hanssen gick förra veckan till attack i Fokus mot Kinnevik för att ha friserat siffrorna i Metro inför Custos förvärv. På fredagen var det dags för styrelsen i Johnston Press, där Custos är storägare och nu har ökat sitt innehav, att känna av den norska vreden..

DI - 7 timmar sedan

Akelius rustar för kärvare tider – vill säkra tillgång till kapital

Akelius försöker höja sitt kreditbetyg genom att sänka belåningsgraden och öka räntetäckningsgraden.  Skälet är att säkra tillgången till kapital, enligt vd..

DI - 7 timmar sedan

Ränteproffsets känga: Fed-chefen beter sig som en cheerleader

Nyckeln till nästa kapitel i börsdramat hittar man på räntemarknaden i USA. Det tror Rajiv Setia, chef för ränteanalys på Barclays.  ”Om räntorna ska upp ytterligare 50 punkter måste man uppenbarligen tänka om kring multiplarna”, säger han till Di..

DI - 7 timmar sedan

Mekonomens finansiering av danska storköpet bärgad

Företrädesemissionen på 1,65 miljarder som ska delfinansiera ett dansk/polskt förvärv övertecknades..

DI - 8 timmar sedan

USA åtalar ryska för försök till valpåverkan

En kvinnlig rysk medborgare har åtalats av USA för att ha försökt påverka det amerikanska mellanårsvalet i år och presidentvalet 2016. En oligark ska ha finansierat den operation vars ekonomi hon misstänks ha skött..

DI - 8 timmar sedan

Här är kungabarnens senaste aktieklipp – ”vi är inte stressade”

Kungabarnen gjorde en riktigt vältajmad aktieförsäljning i september.   Det visar nya siffror från Holdings som också avslöjar hur Kronprinsessan Victorias, Prins Carl Philips och Prinsessan Madeleines portfölj stuvats om den senaste tiden. "Vi är inte stressade av de nedgångar vi sett den senaste tiden”, säger förvaltaren och hovets ekonomidirektör Jan Lindman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.