DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 01:28

DI - 17 nov 17 kl. 22:26

Flowery gror med prenumerationer på snittblommorInspirerade av matleveranser erbjuder Flowery prenumerationer för snittblommor. Ägarna Sandra Ekegren och Madeleine Arayae tar hellre till Instagram än traditionell marknadsföring och struntar i blomkonstens alla regler..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Flowery, Sandra Ekegren, Madeleine Arayae, Instagram

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flowery, grormed , prenumerationer, snittblommor
Dagensanalys.se - 20 okt 17 kl. 10:54

Nu börjar Facebook med prenumerationer och betalväggar

För några månader sedan skrev vi om Facebooks planer att införa möjligheten för publicister att ha betalväggar och prenumerationer även på Facebook via Instant Articles. Nu är man igång och testar konceptet. Så här kommer det att fungera Facebook erbjuder två betalväggslösningar.

Dagens Media - 29 jan 18 kl. 08:15

Egmont satsar på digitala prenumerationer på tidskrifter

Egmont Publishing inför digitala prenumerationer för delar av det redaktionella innehållet på bilsajterna Auto Motor & Sport och Recharge. Ambitonen är att införa digitala prenumerationer för fler titlar..

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 11 kl. 15:24

Tjuvar stal snittblommor

Vid midnatt mellan lördag och söndag bröt sig någon in i en blomsteraffär på Norra Storgatan. Tjuven bröt upp dörren, fick tag på kassalådan och stal växelpengar till ett värde av 400 kronor. Dessutom tog tjuven med sig två plastkrukor med snittblommor.

GöteborgsPosten - 21 jul 15 kl. 22:11

Hulthén trakasseras med falska prenumerationer

Sedan början på året har Göteborgs kommunalråd Anneli Hulthén (S) fått stora mängder varor och prenumerationer beställda i sitt namn.– Det är en meningslös syssla och personen borde skaffa sig ett liv, säger hon..

SvD - 18 apr 14 kl. 11:25

Konflikter gror i Stora Ensos gröna öknar

Stora Enso är en av de största landägarna i Brasilien. Men där skogsplanteringar växer fram gror också konflikter med lokalsamhällen. SvD Näringsliv har besökt sex byar som alla målar upp Stora Enso som sin fiende..

SvD - 18 apr 14 kl. 11:25

Konflikter gror i Stora Ensos gröna öknar

Stora Enso är en av de största landägarna i Brasilien. Men där skogsplanteringar växer fram gror också konflikter med lokalsamhällen. SvD Näringsliv har besökt sex byar som alla målar upp Stora Enso som sin fiende..

SVT - 14 aug 14 kl. 14:42

Nannskog: ”Det gror inte på forwardssidan”

Zlatan Ibrahimovic har berättat att han ser slutet på karriären. Men vem ska ta vid, när han väljer att lägga skorna på hyllan? SVT Sports exert Daniel Nannskog har svårt att hitta en solklar ersättare.

NT - 11 aug 16 kl. 07:39

Här gror missnöjet i takt med ogräset

Missnöjet gror på Smedgatan..

DalaDemokraten - 05 apr 17 kl. 19:34

Greider: Inte bara hockeyn gror i Leksand!

Greider: Inte bara hockeyn gror i Leksand!.

Expressen - 05 jan 18 kl. 06:04

Så gror motståndet mot vaccinationer

Vaccinationsmotståndet finns på flera håll i Sverige. På nätet gror vaccinationsmotståndet i hemliga Facebook-grupper och på konspiratoriska sajter – även efter mässlingsutbrottet i Göteborg. – Det är svårt att föra fram sitt budskap i systemmedia.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Investera smart i globala megatrenden

De äldre blir allt fler och lever längre. Det är en global megatrend som ger fina investeringstillfällen. Di:s analytiker vet vilka aktier du ska köpa för att rida på vågen..

DI - 2 timmar sedan

Skaffa dig en strålande framtid

Det sägs att det kinesiska ordet för kris kan betyda både fara och möjlighet. Även om det är en sanning med modifikation, då ord som chans/risk och möjlighet kan tolkas olika, bör man se pension lika vidsynt..

DI - 3 timmar sedan

Logistikbolagen rycker på börsen

Den snabbväxande e-handeln har förvandlat lager och logistik till det nya svarta inom fastigheter – både på börsen och på transaktionsmarknaden. ”Vill man sälja finns det hur många köpare som helst”, säger Mikael Söderlundh, analyschef på Pangea Property Partners..

DI - 3 timmar sedan

Castellum: Lager och logistik är otroligt hett

Di ställer fem frågor till Henrik Saxborn, vd för fastighetsjätten Castellum, som i förra veckans rapport pekade ut lager- och logistikfastigheter som en stark marknad..

DI - 3 timmar sedan

Nervös handel på USA-börserna inför tung rapportvecka

Det var en nervös och slagig handel med blandad utveckling på USA-börserna på måndagen. Detta inför en tung rapportvecka när jättar som Amazon, Alphabet Microsoft och Caterpillar ska bekänna färg..

DI - 3 timmar sedan

Trump vill ha skattesänkning på 10 procent för medelinkomsttagare

USA:s president Donald Trump sa på måndagen att administrationen planerar att föreslå skattesänkningar på tio procent för medelinkomsttagare..

DI - 3 timmar sedan

Oculusgrundaren lämnar Facebook

Brendan Iribe, grundaren till Facebookägda Oculus som tillverkar VR-headset, har lämnat bolaget..

DI - 4 timmar sedan

Cannabisbolag i fritt fall – miljarder upp i rök

Cannabisbolagen genomlider den värsta börsdagen på 8 månader på måndagen när investerarna hämtar hem vinsterna brett i sektorn. Den största cannabis-ETF:n ETFMG Alternative Harvest som omfattar 750 miljoner dollar rasar 11 procent..

DI - 4 timmar sedan

Börsens bankchefer står inför mardrömsvecka

En ödesvecka väntar för Stockholmsbörsens storbanker, som förutom individuella problem även brottas med marknadens rädsla för nya skandaler efter penningtvättshärvan i Danske Bank. Men ingen av bankcheferna är lika hårt pressad som Nordeas vd Casper von Koskull..

DI - 4 timmar sedan

Bankernas status bortblåst av Danske Bank

Nordiska bankers status som säkra hamnar är borta. Tacka Danske Bank för det. Men långt ifrån alla affärer i Baltikum är olagliga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.