DI > Ekonomi

Thursday, 14 December, 23:33

DI - 17 nov 17 kl. 22:26

Flowery gror med prenumerationer på snittblommorInspirerade av matleveranser erbjuder Flowery prenumerationer för snittblommor. Ägarna Sandra Ekegren och Madeleine Arayae tar hellre till Instagram än traditionell marknadsföring och struntar i blomkonstens alla regler..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Flowery, Sandra Ekegren, Madeleine Arayae, Instagram

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flowery, grormed , prenumerationer, snittblommor
Dagensanalys.se - 20 okt 17 kl. 10:54

Nu börjar Facebook med prenumerationer och betalväggar

För några månader sedan skrev vi om Facebooks planer att införa möjligheten för publicister att ha betalväggar och prenumerationer även på Facebook via Instant Articles. Nu är man igång och testar konceptet. Så här kommer det att fungera Facebook erbjuder två betalväggslösningar.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 11 kl. 15:24

Tjuvar stal snittblommor

Vid midnatt mellan lördag och söndag bröt sig någon in i en blomsteraffär på Norra Storgatan. Tjuven bröt upp dörren, fick tag på kassalådan och stal växelpengar till ett värde av 400 kronor. Dessutom tog tjuven med sig två plastkrukor med snittblommor.

GöteborgsPosten - 21 jul 15 kl. 22:11

Hulthén trakasseras med falska prenumerationer

Sedan början på året har Göteborgs kommunalråd Anneli Hulthén (S) fått stora mängder varor och prenumerationer beställda i sitt namn.– Det är en meningslös syssla och personen borde skaffa sig ett liv, säger hon..

SvD - 18 apr 14 kl. 11:25

Konflikter gror i Stora Ensos gröna öknar

Stora Enso är en av de största landägarna i Brasilien. Men där skogsplanteringar växer fram gror också konflikter med lokalsamhällen. SvD Näringsliv har besökt sex byar som alla målar upp Stora Enso som sin fiende..

SvD - 18 apr 14 kl. 11:25

Konflikter gror i Stora Ensos gröna öknar

Stora Enso är en av de största landägarna i Brasilien. Men där skogsplanteringar växer fram gror också konflikter med lokalsamhällen. SvD Näringsliv har besökt sex byar som alla målar upp Stora Enso som sin fiende..

SVT - 14 aug 14 kl. 14:42

Nannskog: ”Det gror inte på forwardssidan”

Zlatan Ibrahimovic har berättat att han ser slutet på karriären. Men vem ska ta vid, när han väljer att lägga skorna på hyllan? SVT Sports exert Daniel Nannskog har svårt att hitta en solklar ersättare.

NT - 11 aug 16 kl. 07:39

Här gror missnöjet i takt med ogräset

Missnöjet gror på Smedgatan..

DalaDemokraten - 05 apr 17 kl. 19:34

Greider: Inte bara hockeyn gror i Leksand!

Greider: Inte bara hockeyn gror i Leksand!.

GöteborgsPosten - 19 maj 14 kl. 05:00

Välj rätt vas till dina snittblommor

Studenten, bröllop, midsommar – våren är blombuketternas högsäsong. En bra bas av vaser hemma hjälper snittblommorna att komma till sin rätt. Floristen Kristina Öhman tipsar om hur vasgarderoben kan se ut..

Sydsvenskan - 07 okt 15 kl. 04:00

Fredag 18.00 Var i Malmö och hämtade snittblommor

Företagardagboken är ett regelbundet inslag i Hallå Lomma/Bjärred. I dag Monica Jönsson på.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Sveriges läskcentrum ska erövra Europa

Det bubblar av planer inne i Sveriges kanske mest initierade läskbutik Soda Nation. På mindre än två år har den 24-åriga grundaren David Gray öppnat två butiker och är nu redo att expandera ytterligare, lansera en egen läskedryck och har siktet inställt på att bli Europas sodakung..

DI - 1 timme sedan

Gustaf Tapper: Konst står emot boprisras

I dagarna klubbar Stockholms Auktionsverk sin klassiska auktion som avslutar en hittills stark säsong för svenska modernister och friluftsmålare. Med internationella ögon är mycket av det bästa svenska måleriet undervärderat..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Mediejätte stärktes efter affär

Efter att initialt ha avancerat vände New York-börserna ner i torsdagshandeln och stängde genomgående på rött..

DI - 1 timme sedan

Sahlin planerar skriva bok om skandalerna

Den tidigare S-ledaren Mona Sahlin är på gång med en ny bok. Den ska handla om skandalerna med hennes livvakt, falska intyg och lyxhuset som tvingade henne att avgå från posten som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism, skriver Expressen..

DI - 1 timme sedan

Pensionsjättarna fyller på med fastigheter

Infrastruktur och skog har seglat upp som attraktiva alternativ till fastigheter i pensionsbolagens portföljer. Både Folksam och AMF ser dock fastigheter som fortsatt intressanta investeringar..

DI - 1 timme sedan

Brand i Teslas nya lokaler i Malmö

En brand har brutit ut i Teslas nya lokaler med utställningsplatser för bilar i Malmö. Räddningstjänsten är på plats och arbetar med släckningen..

DI - 2 timmar sedan

Biltest: Nya generationens Fiesta säker som en större bil

Med 17 miljoner sålda bilar sedan 1976 är Fiesta en av de populäraste små­bilarna genom tiderna. När den sjunde generationen skulle utvecklas kan det före­falla som om Fords ledning ställt sig frågan: varför ändra ett vinnande koncept?.

DI - 2 timmar sedan

Regler om nätneutralitet rivs upp

Reglerna om lika villkor på internet rivs upp. USA:s kommunikationskommitté FCC röstade nej till nätneutraliteten, vilket innebär att nätoperatörer tillåts prioritera enskilda sajter och företag — och inte längre förbjuds att sinka kopplingarna till andra..

DI - 2 timmar sedan

Riskkapitaljätte får nytt bakslag

Att köpa in sig i bolag som riskkapitaljätten Nordic Capital noterar har varit en högst riskfylld affär de senaste åren. Efter Munters vinstvarning på torsdagen har hälften av de bolag som Nordic Capital noterat i Stockholm sedan 2014 utvecklas sämre än börsindex..

DI - 2 timmar sedan

Pizzakriget: Onlinepizza avfärdar anklagelser

Nättjänsten Onlinepizza.se slår ifrån sig alla anklagelser om ”fulspel” från konkurrenten Hotmat.se.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.