Magazin24 > Nyheter

Tuesday, 23 October, 00:32

Magazin24 - 17 nov 17 kl. 19:20

Vänsterpartiet motsätter sig dyra skolfoton”Att låta kommersiella företag profitera grovt inom skolans värld är inte önskvärt enligt oss, och rimmar illa med den så kallade avgiftsfria skolan”.
Läs mer på Magazin24

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vänsterpartiet, motsättersig , dyra, skolfoton
YLE - 24 mar 15 kl. 09:07

Majoriteten av kandidaterna motsätter sig Nato

Majoriteten av kandidaterna i riksdagsvalet är emot ett Natomedlemskap. Yles valkompass visar ändå att majoriteten av kandidaterna i alla partier vill ordna en folkomröstning om ett eventuellt Natomedlemskap. Av de kandidater som svarat på frågan i Yles kandidattest tycker drygt 70 procent att ett Natomedlemskap inte skulle stärka Finlands säkerhetspolitiska ställning.

YLE - 21 nov 12 kl. 05:21

Unga motsätter sig bolånetak

De flesta ungdomar motsätter sig den förslagna skärpningen av villkor för bostadslån, visar en enkät som Savon Sanomathar låtit göra. Enligt en arbetsgrupp som statsrådet tillsatt borde låntagaren själv betala minst 20 procent av bostadens pris. I enkäten säger mer än hälften av 18-44-åringarna nej till bolånetaket.

YLE - 15 apr 14 kl. 17:46

Omstridd plan bordlades - majoriteten i nämnden motsätter sig

Stadsplaneringsnämndens ordförande Risto Rautava (Saml) vill att de politiska grupperna i Helsingfors nu ska diskutera Stenuddens framtid. Därför begärde han på tisdagens möte att delgeneralplanen för området bordläggs tills nämnden håller sitt följande möte om två veckor. Men både De gröna och SDP håller fast vid sitt nej när det gäller bostäder på Stenudden.

YLE - 18 jun 15 kl. 14:39

Grannar motsätter sig moské i Närpes

En moské i Mosedal i Närpes passar inte in i miljön, tycker 37 närpesbor. Bosnisk-islamska föreningen har anhållit om bygglov för en samlingslokal på området, men grannarna motsätter sig. Sektionen för byggnadstillsyn beviljade inte undantagslov för bygget på sitt senaste möte.

YLE - 28 jul 15 kl. 21:08

"Underligt att man motsätter sig kulturell mångfald"

Sannfinländare Matias Turkkilas tal överröstades av buande och busvisslingar, men annars var stämningen lugn på demonstrationen för ett öppet och mångkulturellt Finland. 15 000 personer deltog i demonstrationen ”Vi har en dröm” som ordnades på Medborgartorget i Helsingfors på tisdagen. Evenemanget ordnades som en protest mot sannfinländare Olli Immonens inlägg på sociala medier som väckt debatt under de senaste dagarna.

Kristianstadsbladet - 03 okt 18 kl. 00:01

Motsätter sig nya bostadsrätter i Knislinge

Boende på Forsvägen i Knislinge motsätter sig bygglov för de tre husen med totalt 18 bostadsrätter som planeras på grönområdet mittemot gamla Handelsbanken vid Brogatan. .

HBL - 23 feb 15 kl. 10:29

Soini motsätter sig ändringar i utsläppsträtterna

Sannfinländarnas ordförande Timo Soini motsätter sig planerna på ändringar i EU:s utsläppshandel.Yle uppgav i söndags att de stora EU-länderna vill höja priset på utsläppsrätter för den tunga industrin för att på så vis få bukt med klimatförändringen. Soini skriver i ett pressmeddelande att Alexander Stubb och Antti Rinne håller på att offra den elintensiva industrin.

YLE - 21 jun 12 kl. 05:03

Katainen motsätter sig gemensam skräpbank

Statsminister Jyrki Katainen (Saml) motsätter sig tanken på en gemensam EU-fond, som skulle överta ländernas skulder. I en intervju för Yles program A-studio i går kväll sade Katainen att EU-länderna hellre borde grunda egna skuldfonder. EU-fonden är tänkt att fungera som en slags skräpbank, dit euroländerna kunde överföra sina offentliga skulder skulder om de överstiger 60 procent av landets bruttonationalprodukt.

Newsmill - 11 jul 12 kl. 15:07

Det är grekcyprioterna som motsätter sig en återförening

http://www.newsmill.se/trackback/45923Statsvetare i replik: Grekcyprioterna motsätter sig en återförening då de röstade nej till Kofi Annans fredsplan och blockerat den direkthandelsförordning som EU antog för att bryta turkcyprioternas isolering..

Fler nyheter från Magazin24

Magazin24 - 3 timmar sedan

Larm om brand vid Folkets hus

Räddningstjänsten larmades till lastkajen vid Folkets hus i Surahammar..

Magazin24 - 9 timmar sedan

Hyreshus utan vatten efter vattenläcka i Köping

Ledning under marken har brustit – nödvattentank ställs ut..

Magazin24 - 11 timmar sedan

Kolsvabrottarna stod för fina insatser

Talangerna kammade hem flera medaljer..

Magazin24 - 13 timmar sedan

Bil med släp hamnade i vattnet

Larmet inkom klockan 10.40..

Magazin24 - 15 timmar sedan

Debatt: "Kolsvaaffären luktar spunk"

Benjamin Zairi och Jonas Tilly till kommunalråden: "Hur ska Köpings kommuns medborgare kunna lita på er i fortsättningen?".

Magazin24 - 16 timmar sedan

Resultat från söndagens innebandymatcher

Så gick det för de lokala lagen..

Magazin24 - 17 timmar sedan

Så blir måndagens väder

Solig, men blåsig, dag väntar..

Magazin24 - Igår: 18:21

KHC föll på straffar

En poäng till Köpingslaget..

Magazin24 - Igår: 18:11

Arbogas ras – tappade tvåmålsledning

IFK besegrades på hemmais..

Magazin24 - Igår: 16:28

Bildspel: Mål i massor när VM vann

Kolla in bilderna från krossen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.