Magazin24 > Nyheter

Saturday, 17 March, 19:09

Magazin24 - 17 nov 17 kl. 19:20

Vänsterpartiet motsätter sig dyra skolfoton”Att låta kommersiella företag profitera grovt inom skolans värld är inte önskvärt enligt oss, och rimmar illa med den så kallade avgiftsfria skolan”.
Läs mer på Magazin24

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vänsterpartiet, motsättersig , dyra, skolfoton
YLE - 24 mar 15 kl. 09:07

Majoriteten av kandidaterna motsätter sig Nato

Majoriteten av kandidaterna i riksdagsvalet är emot ett Natomedlemskap. Yles valkompass visar ändå att majoriteten av kandidaterna i alla partier vill ordna en folkomröstning om ett eventuellt Natomedlemskap. Av de kandidater som svarat på frågan i Yles kandidattest tycker drygt 70 procent att ett Natomedlemskap inte skulle stärka Finlands säkerhetspolitiska ställning.

YLE - 21 nov 12 kl. 05:21

Unga motsätter sig bolånetak

De flesta ungdomar motsätter sig den förslagna skärpningen av villkor för bostadslån, visar en enkät som Savon Sanomathar låtit göra. Enligt en arbetsgrupp som statsrådet tillsatt borde låntagaren själv betala minst 20 procent av bostadens pris. I enkäten säger mer än hälften av 18-44-åringarna nej till bolånetaket.

YLE - 15 apr 14 kl. 17:46

Omstridd plan bordlades - majoriteten i nämnden motsätter sig

Stadsplaneringsnämndens ordförande Risto Rautava (Saml) vill att de politiska grupperna i Helsingfors nu ska diskutera Stenuddens framtid. Därför begärde han på tisdagens möte att delgeneralplanen för området bordläggs tills nämnden håller sitt följande möte om två veckor. Men både De gröna och SDP håller fast vid sitt nej när det gäller bostäder på Stenudden.

YLE - 18 jun 15 kl. 14:39

Grannar motsätter sig moské i Närpes

En moské i Mosedal i Närpes passar inte in i miljön, tycker 37 närpesbor. Bosnisk-islamska föreningen har anhållit om bygglov för en samlingslokal på området, men grannarna motsätter sig. Sektionen för byggnadstillsyn beviljade inte undantagslov för bygget på sitt senaste möte.

YLE - 28 jul 15 kl. 21:08

"Underligt att man motsätter sig kulturell mångfald"

Sannfinländare Matias Turkkilas tal överröstades av buande och busvisslingar, men annars var stämningen lugn på demonstrationen för ett öppet och mångkulturellt Finland. 15 000 personer deltog i demonstrationen ”Vi har en dröm” som ordnades på Medborgartorget i Helsingfors på tisdagen. Evenemanget ordnades som en protest mot sannfinländare Olli Immonens inlägg på sociala medier som väckt debatt under de senaste dagarna.

HBL - 23 feb 15 kl. 10:29

Soini motsätter sig ändringar i utsläppsträtterna

Sannfinländarnas ordförande Timo Soini motsätter sig planerna på ändringar i EU:s utsläppshandel.Yle uppgav i söndags att de stora EU-länderna vill höja priset på utsläppsrätter för den tunga industrin för att på så vis få bukt med klimatförändringen. Soini skriver i ett pressmeddelande att Alexander Stubb och Antti Rinne håller på att offra den elintensiva industrin.

YLE - 21 jun 12 kl. 05:03

Katainen motsätter sig gemensam skräpbank

Statsminister Jyrki Katainen (Saml) motsätter sig tanken på en gemensam EU-fond, som skulle överta ländernas skulder. I en intervju för Yles program A-studio i går kväll sade Katainen att EU-länderna hellre borde grunda egna skuldfonder. EU-fonden är tänkt att fungera som en slags skräpbank, dit euroländerna kunde överföra sina offentliga skulder skulder om de överstiger 60 procent av landets bruttonationalprodukt.

Newsmill - 11 jul 12 kl. 15:07

Det är grekcyprioterna som motsätter sig en återförening

http://www.newsmill.se/trackback/45923Statsvetare i replik: Grekcyprioterna motsätter sig en återförening då de röstade nej till Kofi Annans fredsplan och blockerat den direkthandelsförordning som EU antog för att bryta turkcyprioternas isolering..

Nyhetskanalen - 17 jul 12 kl. 14:14

Ryssland motsätter sig sanktioner mot al-Assad

Intensiva förhandlingar pågår inför omröstningen i FN:s säkerhetsråd där Ryssland deklarerat sin avsikt att lägga in veto. Det Ryssland främst motsätter sig är att, utifrån kapitel sju i FN:s stadgar, införa sanktioner mot al-Assad. Men en kapitel sju-resolution, som teoretiskt sett även kan tillåta ett militärt ingripande, är det enda sättet att nå framgång med FN-sändebudet Kofi Annans fredsplan, säger SNC:s ledare Abdulbaset Sieda, i telefon till TT.

YLE - 25 okt 12 kl. 18:16

Oppositionen motsätter sig deltagande i Islands luftförsvar

Oppositionen motsätter sig att Finland deltar i övervakningen av Islands luftrum. Frågan kommer att dryftas på fredagen i regeringens utrikes- och säkerhetspolitiska ministerutskott. Försvarsminister Carl Haglund (SFP) blev i dag utfrågad av försvarsutskottet.

Fler nyheter från Magazin24

Magazin24 - 1 timme sedan

Dubbla vinster för IKW

Lyckad tävlingshelg för IKW/Köping BK..

Magazin24 - 1 timme sedan

Föreläsning om fjärran land

SPF Seniorerna Köpingshus bjöd in Mary Andersson till sitt medlemsmöte, och fick veta mer om klädkod och livet i Saudiarabien..

Magazin24 - 1 timme sedan

Fullsatt i Centrumgården när Simon Hägglund föreläste

På lördagen gick den elfte upplagan av Afternoon tea av stapeln..

Magazin24 - 2 timmar sedan

Kungsör ett steg närmare division 1

Besegrade Tillberga på hemmaplan..

Magazin24 - 2 timmar sedan

Dubbla olyckor i Hallstahammar

Fullt upp för polis, räddningstjänst och ambulans på lördagseftermiddagen..

Magazin24 - 7 timmar sedan

Detta är min stad – Arboga

Harry Holm skriver varm kärleksförklaring till hemstaden..

Magazin24 - 7 timmar sedan

Toxedo Jazzband drog fullt hos i Arboga

Arboga musikförening satsade på tisdagseftermiddagen på att erbjuda jazzkonsert för daglediga i Godtemplargården..

Magazin24 - 8 timmar sedan

Arboga satsar på klimatsmart mat nästa vecka

Skolrestaurangerna i Arboga uppmärksammar Earth hour-veckan..

Magazin24 - 12 timmar sedan

Har du fått nya grannar?

Här är några av de senaste lagfarterna inom Köping, Arboga och Kungsör..

Magazin24 - 20 timmar sedan

Bildspel: Högt tempo när Arboga derbyslog Sura

Kolla in bilderna från rivalmötet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.