Norrtelje Tidning > Nyheter

Friday, 15 December, 11:20

Norrtelje Tidning - 17 nov 17 kl. 16:00

En stjärna för djuren i samhällets tjänstKrig, kris och smitta – inget skyr en välutbildad Blå stjärna. För djuren i samhällets tjänst tar de hand om bondgårdar, sanerar oljeskadat vilt, vaccinerar boskap vid mjältbrand och tar prover av radioaktivt gräs. – Det är fantastiskt att jag kan förena mitt djurintresse med samhällsnytta och få hjälpa till när det behövs, säger Linda Eriksson, blå stjärna sedan 2009..
Läs mer på Norrtelje Tidning
Läs mer om:
Blå, Linda Eriksson

Dela artikeln

60 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En stjärnaför , djureni , samhällets, tjänst
Skånskan - 24 feb 17 kl. 05:00

Trakasserihantering på heltid

KRÖNIKA ERWP.fif(3)Debattören och hedersvåldsaktivisten Bahareh Andersson utsattes, förutsägbart, för hot och trakasserier efter sin medverkan i SVT Opinion live. Förutsägbart, eftersom det sker när kvinnor deltar i samhällsdebatten och förutsägbart också eftersom kvinnor av utländsk härkomst har det tuffare.

BT - 22 jul 12 kl. 11:55

Minnesstund för de döda på Utöya

I dag är det ett år sedan terrordåden i Norge då 77 personer dödades av Anders Behring Breivik. Klockan 9.30 lade statsminister Jens Stoltenberg ner en krans utanför regeringskvarteret och håller tal.

Cornucopia - 07 sep 15 kl. 17:18

Skicka din tonåring till Military Camp 2015

En del beklagar sig över att värnplikten inte är kvar och att ungdomen av idag således blir förtappade. Men det finns bot - du kan nu skicka din tonåring på frivilligorganisationen Försvarsutbildarnas läger Military Camp 2015 under höstlovet.

Military Camp 2015 är i samma anda som sommarens Defense Camp 2015, som utgick från LSS utanför Uppsala, men MC2015 utgår istället från FöMedC på Käringberget i Göteborg (för övrigt känt från min roman Stjärnfall).

BT - 14 jan 15 kl. 10:12

Kinberg Batra: Vi kan bättre

Anna Kinberg Batra gör sin första partiledardebatt som Moderatledare. Men SD har flaggat för misstroendeförklaring mot statsministern och stjäl en del rampljus. Sverige kan bli ännu bättre, är budskapet från Kinberg Batra.

Cornucopia - 18 sep 15 kl. 13:31

Det bästa reportaget ni läst om prepperrörelsen

"Prepperrörelsen är en reaktion från gräsrotsnivå för att ta tag i delar av dessa brister på egen hand." - "Erik"Journalisten Moa Berglöf har skrivit ett fantastiskt reportage åt magasinet Neo om preppingrörelsen. Jag är intervjuad på ett hörn, liksom Twitterpseudonymen Skånsk survivalist, Svenska Kraftnäts GD Mikael Odenberg, MSB:s generaldirektör, rikshemvärnschefen, bataljonchefen för hemvärnsbataljonen från Västmanland, och en prepper utanför Arboga.

Fler nyheter från Norrtelje Tidning

Norrtelje Tidning - 30 minuter sedan

Börsras: H&M-aktier ner femton procent – nu planerar klädjätten att stänga butiker

Efter oväntat svaga försäljningssiffror från hösten rasar H&M-aktien över femton procent på Stockholmsbörsen..

Norrtelje Tidning - 30 minuter sedan

Norrtäljehelikopter evakuerade skadad efter skottdrama på Ålands hav

Vid 01.50-tiden natten till fredagen larmades sjöräddning, polis och sjukvård: En person misstänktes ha blivit skottskadad ombord på en färja på Ålands hav..

Norrtelje Tidning - 1 timme sedan

Nya lyxiga radhus i Kvisthamra

Tolv nya radhus i Kvisthamra ska byggas varav sex exklusiva ska stå klara inom ett år. – Det känns jätteroligt att få bygga just där, det är inte ofta det byggs nytt i de områdena, säger Kent Rensvik, vd Roslagens byggnadsentreprenad..

Norrtelje Tidning - 1 timme sedan

Lastmaskin i diket vid Trästa färjeläger – läcker bränsle

Vid 9.30 på fredagsmorgonen fick räddningstjänsten larm om att en lastmaskin åkt i diket vid Trästa färjeläger..

Norrtelje Tidning - 1 timme sedan

TV: Så fixar du julgransfrisyren – med en PET-flaska

Sugen på en annorlunda frisyr på julfesten? Prova att göra en galen julgransfrisyr med en dold PET-flaska och julgransdekorationer..

Norrtelje Tidning - 1 timme sedan

Dåliga försäljningssiffror för H&M – butiker kan stängas

Försäljningen går sämre än väntat för modejätten H&M, som meddelade i ett pressmeddelande på fredagen att fler butiker ska stängas och färre öppnas. Det finns inga besked att ge ännu om vilka butiker som kan beröras..

Norrtelje Tidning - 1 timme sedan

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

Norrtelje Tidning - 2 timmar sedan

12 000 000 kronor för 90-talshus i Grisslehamn

Försäljningen av fastigheten på Hönsskärsvägen 17 i Grisslehamn är nu klar. Nya ägare är Elsa Margareta och Kent Sune Månsson, 71 och 72 år, från Jordbro, och säljare är Stig Börje Sålder. Husets ....

Norrtelje Tidning - 2 timmar sedan

2 900 000 kronor för stuga i Grisslehamn

Försäljningen av fastigheten på Länsman 35 i Grisslehamn är nu klar. Nya ägare är Helena Margareta Jansson, 50, och Hans Stefan Andersson, 53, från Norrtälje, och säljare är Vivian Frank och Jon A....

Norrtelje Tidning - 2 timmar sedan

Polisen varnar efter avåkning i Grisslehamn: Det är glashalt överallt

Vid 07.30 på torsdagsmorgonen inträffade en trafikolycka i Grisslehamn då ett par bilar körde av vägen. Varken polis eller räddningstjänst behövde åka dit för att hjälpa till..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.