VA > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 00:49

VA - 17 nov 17 kl. 09:22

Musk överraskade just med en helt ny sportbil från Tesla – och den kan förändra alltTesla visade under fredagsmorgonen visat upp sin nya ellastbil Semi. Presentationen leddes av Elon Musk. Men i samband med presentationen av Semi överraskade Elon Musk också med att visa upp en helt ny upplaga av sportbilen Tesla Roadster. Det kommer bli den snabbaste produktionsbasen någonsin,....
Läs mer på VA
Läs mer om:
Tesla, Semi, Elon Musk, Tesla Roadster

Dela artikeln

290 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Musk, överraskade, justmed en , heltny , sportbilfrån , Tesla och den kan förändra allt
VA - 01 jun 17 kl. 08:58

Elon Musk gav just årets viktigaste Trump-kritik – i en enda tweet

Nu tar Elon Musk till slut ställning mot Trump. .

VA - 01 aug 17 kl. 11:37

Elon Musk gav just Volvo en rejäl känga

Elon Musk gav sig genast på Volvo när han lanserade Model 3. .

Nyteknik - 23 jan 18 kl. 14:08

Tesla: Elon Musk får helt prestationsbaserad lön

Tesla-chefen Elon Musks lön sätts från och med nu till noll. För att stävja spekulationer om att han kan vara på väg att lämna elbilsbolaget meddelas att hans ersättning blir helt prestationsbaserad..

VA - 28 mar 17 kl. 09:34

Nu har Elon Musk grundat ett helt nytt bolag – som är ännu galnare än SpaceX

Han nöjer sig inte med att bygga elbilar och kolonisera Mars – här är Musks nya, galna företag. .

Dagens PS - 20 okt 16 kl. 08:58

Ilsken Musk avslöjar ”mystiska” superprodukten

Allt började med en tweet. För ett par veckor sedan lät tech-miljardären Elon Musk världen veta att elbilstillverkaren har en stor, ”oväntad produkt”, på gång. Surret satte igång genast i branschen men den planerade lanseringen i måndags blev i sista sekund uppskjuten till onsdagen.

Dagens PS - 30 okt 17 kl. 13:06

Nej, Elon Musk slutar inte som vd på Tesla

Uppgifterna sprids just nu via en CNN-artikel i sociala medier. Under domänen CNNTechs.com har det i en artikel daterad i dag måndag den 30 oktober kablats ut att superentreprenören och Tesla-grundaren Elon Musk lämnar elbilstillverkaren för att i stället satsa 72 miljoner dollar i ett nyuppstartat fintech-bolag (läs financial technology).

BT - 05 dec 14 kl. 16:53

Sjöström överraskade sig själv ? tog VM-guldet på 50 m fjäril

Sarah Sjöström missade ett givet guld på 100 meter fritt – revanschen kom 20 minuter senare, guld på 50 meter fjäril. Besviken och helt utpumpad efter att ha förlorat 100 meter fritt med ynka två hundradelar. Då reste sig Sarah Sjöström och gick på knock på 50 meter fjäril.

BT - 05 dec 14 kl. 16:53

Sjöström överraskade sig själv ? tog VM-guldet på 50 m fjäril

Sarah Sjöström missade ett givet guld på 100 meter fritt – revanschen kom 20 minuter senare, guld på 50 meter fjäril. Besviken och helt utpumpad efter att ha förlorat 100 meter fritt med ynka två hundradelar. Då reste sig Sarah Sjöström och gick på knock på 50 meter fjäril.

Dagensanalys.se - 28 maj 18 kl. 11:31

Elon Musk startar rating-sajt för journalister

Efter att ha fått hård kritik från flera mediaaktörer den senaste tiden går nu Tesla-grundaren Elon Musk till motattack. I oktober startade han bolaget Pravda Copr och i förra veckan köpte han sajten pravduh.com, en satirisk blinkning till den sovjetiska propagandatidningen Pravda som gick under i samband med Sovjets fall.

Cornucopia - 30 sep 18 kl. 09:36

Tesla nådde produktionsmålet för tredje kvartalet i förtid - Musk avgår som ordförande

Tesla ska enligt Elektrek nått sitt produktionsmål om 50 000 tillverkade Model 3 under tredje kvartalet, med några dagars marginal. Därmed kan VD:n Elon Musks uttalanden om vinst under andra halvåret 2018 nås. Musk har också avgått som ordförande i bolaget i en uppgörelse med den amerikanska finansinspektionen.

Fler nyheter från VA

VA - 7 timmar sedan

Begränsa förluster och skydda dina vinster: Så hanterar du risker vid CFD-handel

Stop loss-, limit- och trailing stop-ordrar. För att maximera din nytta vid CFD-handel är det A och O att använda de riskhanteringsverktyg som finns..

VA - 8 timmar sedan

Världens snabbast växande ekonomi har världens sämsta luft

Indien har både världens snabbast växande ekonomi och världens mest förorenade städer, skriver Bloomberg. .

VA - 8 timmar sedan

Thomas Erikson: ”De bästa ledarna är de med störst självinsikt”

Hur blir man en bra ledare? Thomas Eriksson, aktuell med boken Omgiven av dåliga chefer , betonade vikten av självinsikt när han talade till deltagarna i Novares och Veckans Affärers mentorprogram. .

VA - 8 timmar sedan

Att investera på tillväxtmarknader: Så skapar du den perfekta obligationsmixen

* För att uppnå en långsiktig och regelbunden meravkastning på tillväxtmarknadsobligationer gäller det att kombinera tillgångar i hårdvaluta och lokal valuta. * Eftersom olika portföljförvaltares meravkastning ofta är svagt korrelerade, kan en kombination av olika tillgångar och strategier leda till mer regelbunden alfa-avkastning. .

VA - 9 timmar sedan

Cheferna köper i Atlas Copco efter raset

Två chefer köper på sig aktier i Atlas Copco efter rapportraset. .

VA - 10 timmar sedan

Klippans kommunordförande: ”Smart av Darko Pervan att visa att gränsen för profit måste dras någonstans”

Det är ett smart drag av Darko Pervan att visa att gränsen för profit måste dras någonstans men samtidigt missar han möjligheten att överbrygga klyftor. Det säger Klippans ordförande Kerstin Persson (S) efter beskedet att Pervanovo skrotar planerna på en investering i kommunen. .

VA - 11 timmar sedan

Biltema gasar men skippar e-handel: "Kunderna vill ha fysiska butiker och de styr"

Biltema har planer på att fördubbla antalet varuhus till 2028, en satsning som kräver att företaget ökar den årliga expansionen av varuhus. .

VA - 13 timmar sedan

Analytiker efter Volvorapporten: Attraktiv efter svag kurstrend

Efter den senaste tidens svaga kursutveckling ser Volvoaktien attraktiv ut, anser Kepler Cheuvreux. Tredje kvartalets orderingång och resultat var starkare än väntat samtidigt som det finns möjlighet till extrautdelning framöver. .

VA - 13 timmar sedan

Smaken av en hållbar och hälsosam framtid

Gunhild Stordalen är läkare, miljökämpe och grundare av organisationen EAT som verkar för ett sunt och hållbart globalt matsystem. Här skriver hon själv om sin kamp för en mer hållbar och hälsosam framtid. .

VA - 13 timmar sedan

Guide: Den bästa finansieringen för ditt företag

Bootstrapping, snåla banker eller affärsänglar som vill ha makt? Här är bästa råden hur du finansierar din nystartade verksamhet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.