Expressen > Kultur

Monday, 22 October, 08:40

Expressen - 17 nov 17 kl. 12:00

Jag erkänner – jag väcker känslorIsobel Hadley-Kamptz skriver att moderaten Hanif Bali är en sämre version av Donald Trump i sin debattstil. Här svarar han på kritiken..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hadley-Kamptz, Hanif Bali, Donald Trump

Dela artikeln

7516 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag erkännerjag , väcker, känslor
Dagen - 06 dec 17 kl. 19:45

Jerusalems status väcker starka känslor

Katastrof, ödesdigert och problematiskt. Orosorden haglar, om Donald Trump tar steget och erkänner Jerusalem som Israels huvudstad. Men det finns de som även hyllar beslutet, och som anser att även Sverige borde göra samma sak..

Dagen - 06 dec 17 kl. 19:45

Jerusalems status väcker starka känslor

Katastrof, ödesdigert och problematiskt. Orosorden haglar, om Donald Trump tar steget och erkänner Jerusalem som Israels huvudstad. Men det finns de som även hyllar beslutet, och som anser att även Sverige borde göra samma sak..

Skånskan - 01 apr 17 kl. 10:00

Skottdåd och syskonkärlek i ny Malmöfilm

Film Efter debutlångfilmen Mañana och tv-serier som Starke man är Malmöregissören Manuel Concha tillbaka. Nu med ett actiondrama om ett skottdåd i Malmö, om Lindängen, om fördomar och om syskonkärlek.
– Min förra film var min personliga skola, den bästa skolan men det här är typ min första riktiga film, säger han om Den enda vägen som har premiär på fredag 7 april.

YLE - 07 sep 17 kl. 10:41

Styckmordet i Jakobstad i rätten - dådet mycket brutalt

På torsdagen inleddes rättegången mot det par som står åtalade för det uppmärksammade styckmordet i Jakobstad. Mannen erkänner att han dödade och styckade offret. Kvinnan nekar till brott.

YLE - 19 sep 13 kl. 08:52

"Det finns pojkar som lämnas utan stöd"

De vuxna i skolan kan göra mycket, men bara om relationen är god. Det säger Harry Lunabba, som doktorerar med avhandlingen När vuxna möter pojkar i skolan. Det finns pojkar som inte tas på allvar, pojkar som väcker negativa känslor, och pojkar som blir utan stöd, säger han.

Skånskan - 05 sep 18 kl. 06:00

”Jag vet att albumet kommer att väcka människor

Hiphopartisten Americol har länge setts som en av genrens mest intressanta röster från Malmö, men hans privatliv har långt ifrån varit problemfritt. På sitt kommande album Specialized vill han beskriva tankar och känslor från den parallella värld som vi ofta hör om i nyhetssändningarna.
– Jag vill förändra med min musik, jag vill få folk att tänka om, säger han.

Skånskan - 06 aug 16 kl. 14:00

Hon fortsätter skriva om gripande öde

KÅGERÖD Kågerödsförfattaren Ida Andersson avslöjar att hon har ytterligare böcker på gång i berättelsen om Katja.Boken om Katja handlar om en kvinnas uppväxt som oönskad, utstött och misshandlad. En flicka som växte upp utan sin fars kärlek och egentligen aldrig fick vara barn.

SVT Debatt - 11 mar 14 kl. 13:30

Författaren Mia Skäringer borde inte ha sålt sig

DIET Hennes självutlämnande texter kommer jag aldrig mer att intressera mig för. Man kan inte bygga sitt varumärke på äkthet och sedan låta sig köpas. Det är motsatsen till äkta: Det är fake.

YLE - 11 apr 15 kl. 12:00

Försvaret är populärare än flyktingarna

Ordet försvar används nästan hundra gånger i partiernas valprogram. Men ordet flykting används bara fem gånger. Ordet Nato används också fler gånger än bistånd.

YA - 31 dec 12 kl. 04:00

2012: Krisår inte bara i ekonomin

Tre saker är mer kännetecknande för 2012 i Skåne, Sverige och världen än alla andra nyheter. Ledarredaktionens medarbetare förklarar varför.
Skåne vårdadesSjukvården väcker känslor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

"Det här skulle kunna bli en magisk film"

Att skriva bra för film är en helt annan sak än att skriva skönlitteratur.Linda Skugge läser John Augusts hypade debut..

Expressen - 2 timmar sedan

Obrottsligt lojalt när LasseMaja goes Dramaten

LasseMajas detektivbyrå tar plats på Dramaten när Valleby gör en helgalen uppsättning av "Hamlet".Jens Liljestrand ser en hantverksmässigt helgjuten men konstnärligt ointressant produktion..

Expressen - 19 timmar sedan

Magiskt marionettspel hos Alice i Underlandet

Margareta Sörenson har skrivit en kortversion av "Alice i Underlandet".Amelie Björck känner sig trollbunden på Marionetteatern..

Expressen - 20 timmar sedan

Persbrandt är mer Molière än revolutionär

Persbrandts Argon är en hommage till Molière.Maria Edström ser en hypokonder som kunde varit mer revolutionär..

Expressen - Igår: 07:00

Tanken på undergången är för absurd för att ta in

Hur lever man med vetskapen om att planeten är på väg att bli obeboelig?Jens Liljestrand återvänder till klimatdebatten efter sommaren katastroftorka..

Expressen - Igår: 20:00

De sovjetiska affischerna är fantastiska

Det ryska avantgarde som frodades under 1920-talet är unikt i sitt slag.Hynek Pallas ser en fantastisk affischutställning på Liljevalchs i Stockholm..

Expressen - Igår: 15:28

Kvinnor i grupp som utmanar gränser

Metoo visar sig vara utmärkt att gestalta med nycirkus.Hanna Johansson tycker dock att Cirkus Cirkörs budskap blir lite för bokstavligt..

Expressen - I förrgår: 07:00

Så gjorde vanliga tyskar uppror mot nazismen

Vita rosen, den kortlivade tyska motståndsrörelsen under nazismen, ägnas nu en gedigen fackbok av historikern Miriam Gebhardt.Joel Halldorf fördjupar sig i en legendarisk grupp och dess motiv, med förankring i bildning och religion..

Expressen - I förrgår: 06:00

Ruskig thriller om stalinismens grymhet

I finska Katja Kettus nya roman står den kvinnliga erfarenheten från finsk-rysk historia i centrumNina Lekander läser en metaforrik och omtumlande bladvändare med förgreningar från vinterkriget till Putin..

Expressen - I förrgår: 11:59

Tämligen anonyma män räddar inte Akademien

Karin Olsson om Svenska Akademiens nya inval av ledamöter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.