DI > Ekonomi

Monday, 18 December, 02:19

DI - 16 nov 17 kl. 19:32

Frida Wallnor: Rätt av Löfven att ta rygg på MacronLEDARE. Det är många goda ting som sammanfaller för Stefan Löfven den här fredagen. Inte nog med att han står värd för ett EU-toppmöte på hemmaplan där han får möjlighet att tala om sitt favoritämne, framtidens arbetsmarknad, och skryta om den svenska modellen för sina EU-kollegor. Han passar också på att låna lite ljus från Europas just nu klarast lysande politiska stjärna: Frankrikes president Emmanuel Macron..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wallnor, Löfven, Macron, Ledare, Stefan Löfven, EU, Europas, Emmanuel Macron

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frida, WallnorRätt av , Löfvenatt ta , rygg, Macron
DI - 10 feb 17 kl. 21:00

Frida Wallnor: Svenska företag bör öka närvaron i Iran

I dag lördag inleder Stefan Löfven sitt tvådagarsbesök i Iran. Det är första gången en svensk statsminister gör ett bilateralt besök i landet och det är verkligen på tiden. Iran är av stor geopolitisk betydelse för regionen, men utgör också en spännande framtidsmarknad.

DI - 04 apr 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Planera ett nordiskt statsbesök i Peking

LEDARE. I maj 2016 tog president Barack Obama emot en samlad nordisk delegation i Vita huset. Förutom statsminister Stefan Löfven deltog hans motsvarigheter i Norge, Danmark och Island, den finska presidenten samt ländernas utrikesministrar.

DI - 26 okt 17 kl. 19:32

Frida Wallnor: Även Sverige kan vara med i EU:s A-lag

LEDARE. Stefan Löfven höll på torsdagen ett linjetal om EU och den svenska EU-politiken. Det var inte en dag för tidigt..

Magazin24 - 14 mar 13 kl. 13:48

Löfven besökte Volvosteget

På torsdagen fick Volvo Powertrain i Köping besök av socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven. Löfven var på plats för att se och lära sig mera av Volvos utbildningsprogram för ungdomar i åldern 18 till 22 år. Volvosteget är en satsning av Volvo tillsammans med Arbetsförmedlingen och IF Metall.

Expressen - 31 aug 17 kl. 13:12

Löfven missar det väsentliga med landsbygden

Stefan Löfven åker på Sverigeturné till mindre orter men levererar inga lösningar till oss som bor där, skriver Frida Demervall, företagare i Hälsingland. .

YA - 24 jun 11 kl. 06:30

Var är vår plats i världen?

Det kommer två unga kvinnor till mig och vill tala om en idé medan den nyckfulla junivinden lyfter gardinen i dörren mot havet för att ge rymd åt samtalet. Båda är sanna kreatörer och jag får lyssna noga.
Den ena, Emma Karp Lundström, är mest känd för sina makalösa äppel­tavlor i Kiviks hamn ?

YA - 24 jun 11 kl. 06:30

Var är vår plats i världen?

Det kommer två unga kvinnor till mig och vill tala om en idé medan den nyckfulla junivinden lyfter gardinen i dörren mot havet för att ge rymd åt samtalet. Båda är sanna kreatörer och jag får lyssna noga.
Den ena, Emma Karp Lundström, är mest känd för sina makalösa äppel­tavlor i Kiviks hamn ?

Sydsvenskan - 20 nov 11 kl. 06:30

Vem ska vinna Skånebragden?


var host = (("https:" == document.location.protocol) ?

Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 06:37

Svenska politiker gratulerar Obama

Svenska politiker från både höger och vänster gläds åt Barack Obamas seger i det amerikanska presidentvalet. Enligt statsvetaren Frida Stranne beror Obamas seger framför allt på att Mitt Romney gjorde för många misstag.
- Jag är jätteglad och nu kan Demokraterna se fram emot ett riktigt roligt party, säger Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven om Barack Obamas valseger.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hela listan: Dessa får gå på prinsbröllopet

På lördag är det dags för pins Carl Philip och Sofia Hellqvist att bli äkta makar. Och nu avslöjar Aftonbladet vilka som får komma på den kungliga vigseln i Storkyrkan.Alltifrån näringslivstoppar till kungligheter, vänner och politiker.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Danska åkeriförbundet vill ha stopp för statligt stöd till Postnord

Tålamodet för krisdrabbade Postnord Danmark tryter för det danska åkeriförbundet DTL. Nu har DTL vänt sig till EU-kommissionen för att ifrågasätta varför bolaget ska få statligt stöd från Danmark och Sverige, skriver Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Ny vd för Engelska Skolan

Annette Brodin Rampe har utsetts till ny vd för Internationella Engelska Skolan. Hon efterträder Fredrik Åkerman som varit tillförordnad vd och koncernchef sedan i augusti i år, enligt ett pressmeddelande sent på söndagskvällen..

DI - 4 timmar sedan

Saudisk kronprins köpte franskt slott för 2,5 miljarder

Den saudiska kronprinsen Mohammad bin Salman har avslöjats som ägare till ett franskt slott som beskrivs som världens mest exklusiva hem, skriver The New York Times..

DI - 5 timmar sedan

Han byggde mångmiljonindustri på kroppkakor

FÄRJESTADEN. Yrkesfiskaren, åkeriägaren och billackeraren Gillis Dahlström bytte spår och byggde en mångmiljonindustri med kroppkakan i centrum. Nu väntar ännu en storinvestering – med nya planer för den öländska delikatessen..

DI - 5 timmar sedan

Myndighet pekar ut hot inför svenska valet

Nästa år är det val i Sverige och det finns en oro för att främmande makter kan försöka påverka valet. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har granskat vilka områden som kan vara mest sårbara, skriver Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: EU-kommissionen ska utreda Ikeas skatt

Nu tar EU ett reellt steg i att granska om Ikea oriktigt undvikit att betala nära en miljard euro (nästan 10 miljarder kronor) i skatt..

DI - 6 timmar sedan

Allra planerar att stämma Deloitte på miljardbelopp

Skandalbolaget Allra planerar att stämma sin tidigare revisionsbyrå Deloitte på minst 1,9 miljarder kronor. Det framgår av ett brev som Di har tagit del av..

DI - 6 timmar sedan

Brittisk diplomat mördad i Libanon

En brittisk diplomat som arbetade för Storbritanniens ambassad i Beirut har hittats mördad, bekräftar libanesisk polis. Mordet ska inte vara politiskt motiverat, enligt myndighetskälla..

DI - 7 timmar sedan

Friidrottaren hoppar på retrotrend

Efter 20 år i friidrotten återvände längdhopparen Peter Häggström Lindecrantz till sin hemstad Borås. I textilhuvudstaden har han startat sitt eget sportmärke med retrokläder..

DI - 7 timmar sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.