Cornucopia > Ekonomi

Friday, 20 July, 01:06

Cornucopia - 16 nov 17 kl. 16:15

Foton: Klart EU-politruken ska ha en egen motorväg!Nedan följer lite foton på hur det kan se ut när EU-politruker ska få en egen motorväg. Och så sägs det att polisen inte hinner med att utreda brott som allmänheten drabbas av.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
EU, Landvetter, Norra Landvetter, Södra Landvetter, Sverige, Landvetterborna, Göteborg, BMW, Mercedes

Dela artikeln

24 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FotonKlart , EU-politrukenska ha en , egen, motorväg
Sydsvenskan - 29 dec 11 kl. 06:30

Foton från Skåne under krigsåren har blivit film En teatervärld på jakt efter nya normer Andra ­viktiga händelser under teateråret 2011

Förvandling, undergång och en luddig gräns mellan verklighet och fiktion. Malena Forsare ser tillbaka på teateråret 2011.En film skapad med hjälp av foton från Sydsvenskans bildarkiv har släppts på dvd.

Cornucopia - 09 jan 18 kl. 12:05

Foton: Min solkraftanläggning

Detta inlägg är sponsrat av Solkraft Sverige, som gjort installationen på totalentreprenad.
En läsare undrade över foton på min solcellsanläggning och det slog mig att jag faktiskt inte beskrivit och framför allt inte fotograferat min solkraftanläggning. Så detta följer nu nedan.

Cornucopia - 18 apr 18 kl. 18:23

Foton: Alla vill vara jägare - baskerprov på K 3 Livregementets Husarer

Jag har under dagen gått med en sträcka på ett baskerprov hos K 3 Livregementets Husarer. En serie foton följer nedan.
Baskerprovet på K 3 Livregementets Husarer har bara börjat.

Affärsvärlden - 15 apr 11 kl. 07:46

Djungelns egen streckkok

Många vilda djur har en inbyggd streckkod. Den kan användas för att identifiera individuella djur från foton..

Kristianstadsbladet - 11 sep 11 kl. 19:53

Skåne får egen polishelikopter.

Foto: Tomas Oneborg
"Rent objektivt är Skåne bästa tänkbara placering för en helikopter".
Den senaste i raden av utredningar om polisens helikopterverksamhet föreslår en återflytt till Skåne. Polisens flygande patrullbilar ska syssla med kärnverksamhet - jaga kriminella, övervaka demonstrationer, trafik och söka försvunna personer, inte driva fjällräddningstjänst, är tanken.

Trelleborgs Allehanda - 11 sep 11 kl. 19:55

Skåne får egen polishelikopter

Foto: Tomas Oneborg
"Rent objektivt är Skåne bästa tänkbara placering för en helikopter".
Den senaste i raden av utredningar om polisens helikopterverksamhet föreslår en återflytt till Skåne. Polisens flygande patrullbilar ska syssla med kärnverksamhet - jaga kriminella, övervaka demonstrationer, trafik och söka försvunna personer, inte driva fjällräddningstjänst, är tanken.

Nyhetskanalen - 08 okt 11 kl. 21:42

Foton på Björn Borgs tennisliv

I början av 70-talet slog Björn Borg igenom för att sen bli en av världens bästa tennisspelare genom tiderna. Under drygt tio hektiska år följde fotografen Jacob Forsell honom på hans resor.
Idag ställer han ut bilder som speglar tennisstjärnans yrkesliv - och Björn Borg var där i egen hög person.

Västerbottens Folkblad - 15 mar 14 kl. 09:00

[PLUS] Historien har en egen plats – i framtiden

Mer än fem kilometer handlingar. 40 000 foton i album. 15 000 böcker med en specialavdelning för lokalhistorisk litteratur.

Dalarnas tidningar - 24 sep 14 kl. 07:49

Jonatan har en egen budfirma

22-årige Jonatan Björklund älskar plastkort, speciellt sådana med foton på. Men framför allt älskar han bilar. Problemet är han saknar körkort och har svårt att få ett vanligt jobb..

DalaDemokraten - 18 dec 15 kl. 14:39

Springsteen och vår egen tid

Jag föll trettiofem år genom tiden i lördags morse (alltså den 12 december) när jag vaknade på min födelsedag och i present fick Bruce Springsteens box The Ties that Bind – med intervjuer, material, sånger, outtakes, foton, en dokumentär från hans inspelning av dubbelalbumet The River..

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 7 timmar sedan

Detta bistår Försvarsmakten med till släckningsarbetet

Försvarsmaktens bidrag till skogsbrandsbekämpningen är mycket större än de mer än 500 personer som aktivt jobbar med släckning i brandlinjen. Det saknas just nu komplett sammanställning, men nedan följer Försvarsmaktens redogörelse.
Personlig utrustning.

Cornucopia - 9 timmar sedan

Morgan Johansson: Regeringen vill dra ner svensk försvarsförmåga ytterligare

I samband med en pressträff idag meddelande justitieminister Morgan Johansson (s) att regeringen vill se på möjligheten att dra ner ytterligare på svensk försvarsförmåga.
En av Försvarsmaktens helikopter 16 Blackhawk.Försvarsmaktens första uppgifter att försvara Sverige och leverera operativ försvarsförmåga.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Solkratproduktionen första halvåret

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Solkraft Sverige.

Första halvårets solkraftproduktion för min solkraftanläggning landade på 2028 kWh. Ganska nära beräknat, då jag siktat på 4000 kWh om året.

Cornucopia - 14 timmar sedan

Torkan kan dra upp inflationen - och med det bolåneräntorna

Elpriserna stiger på grund av torkan, och matpriserna riskerar stiga framöver av samma anledningar. Det senare kan problematiseras, men Bloomberg spekulerar i att svensk KPI-inflation kommer stiga och att Riksbanken kan behöva höja räntan, och med det kommer bolåneräntorna börja stiga.
Brist på grädde kan leda till högre boendekostnader på gryddhyllan.

Cornucopia - Igår: 18:44

Gästinlägg: Sänkta löner har fått deltidsbrandmän att säga upp sig

Angående pågående skogsbränder och den hårt arbetande personalen från räddningstjänsten, försvarsmakten och frivilliga, så sänktes lönerna för den majoritet av svensk räddningstjänst som är deltidstjänstgörande förra året, vilket fått många att säga upp sig. Nedan följer ett gästinlägg signerat läsaren Andreas.
RäddningstjänstenLäste precis ditt blogginlägg om vem/vilka som ska stötta räddningstjänsten i händelse av krig.

Cornucopia - Igår: 16:52

Skuldbubblan: Bankernas utlåning till hushållen - Swedbank störst

Nedan hittar ni en graf över bankernas och finansinstituetens utlåning till de svenska hushållen, sorterat i storleksordning. Swedbank är förstås den största utlånaren till hushållen och bolånekollektivet, tätt följd av Handelsbanken.
Svenska bankers och finansinstituts utlåning till hushållen maj 2018 (MSEK).

Cornucopia - Igår: 12:54

SEB: Bostadspriserna ska falla ytterligare 5%

SEB meddelade i samband med sin halvårsrapport att de bedömer att bostadspriserna ska falla ytterligare 5%. Bolagets tillväxt inom bostadslån är också lägre än marknaden i stort.Hammarbystrand.

Cornucopia - Igår: 10:51

BREAKING: Försvaret saknar 35 miljarder i anslag - neddragningar har redan börjat

Försvarsmaktens behov av anslag för att genomföra tagna politiska beslut är större än tidigare angivet. Enligt handlingar från Försvarsdepartementet, som bloggen begärt ut, är behovet av ökade anslag till och med år 2020 knappt 35 miljarder kronor. Verksamheter har redan dragits ner och kommer fortsätta reduceras, men exakt vad är förstås fortfarande sekretessbelagt.

Cornucopia - Igår: 08:46

Trump ifrågasätter Natos artikel 5 - som han inte förstår

"Q: Why should my son go to Montenegro to defend it from attack. Trump: I understand the question, I've asked the same question."Mindre än två dagar efter att Donald Trump inför den samlade världspressen förklarat sig stå på Rysslands diktator Vladimir Putins sida mot de egna amerikanska underrättelsetjänsterna, meddelade han i en intervju i amerikansk teve igår att han ifrågasätter grunden för Natos existens, självförsvarsartikeln 5.

Cornucopia - I förrgår: 20:16

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och Bokus för samma pris.
"En svensk Tom Clancy" står det på omslaget, citat Östersunds-Posten.Så vill du se till att Bokus eller Adlibris skickar ut boken till dig så fort den kommer in kan du förbeställa redan nu för snabbast leverans när den släpps den 30:e augusti.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.