Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 22 January, 11:34

Liknande nyheter

Taggar: Flera tåg, senai , nordvästra, Skåne
Kristianstadsbladet - 12 maj 14 kl. 07:32

Över 200 gripna i nordvästra Kina


Polis har de senaste veckorna gripit 232 personer i Xinjiang i nordvästra Kina, misstänkta för att spridit videor som "främjar terrorism", enligt statliga medier.Gripandena kommer efter en period av våldsamma attacker i och utanför provinsen, som myndigheterna beskyllt separatister från Xinjiang att ligga bakom. Den värsta inträffade i mars, då 29 personer dödades i en massaker på en station i Kunming, i sydvästra Kina.

BT - 12 maj 14 kl. 07:32

Över 200 gripna i nordvästra Kina

Polis har de senaste veckorna gripit 232 personer i Xinjiang i nordvästra Kina, misstänkta för att spridit videor som "främjar terrorism", enligt statliga medier. Gripandena kommer efter en period av våldsamma attacker i och utanför provinsen, som myndigheterna beskyllt separatister från Xinjiang att ligga bakom. Den värsta inträffade i mars, då 29 personer dödades i en massaker på en station i Kunming, i sydvästra Kina.

Sydsvenskan - 13 apr 16 kl. 16:26

Jordskalv skakar nordvästra Burma

Ett kraftigt jordskalv har drabbat Burma. Skalvet hade magnituden 6,9 och inträffade i nordvästra delen av landet. Jordbävningen inträffade på 134 kilometers djup omkring 40 mil nordväst om landets huvudstad Naypyidaw enligt USA:s geologiska myndighet USGS.

YLE - 12 mar 13 kl. 12:54

Snöfall ställer till med problem i nordvästra Europa

En storm med häftiga snöfall ställer till med problem i nordvästra Europa. I Tyskland har Frankfurts flygplats tvingats stänga på grund av snön. Också många flygturer har inhiberats från Paris-flygfälten.

Expressen - 28 nov 14 kl. 07:55

Varning för blixthalka i nordvästra Skåne

Fem bilar har gått av vägen i morgonhalkan i Nordvästskåne. Minst en person har fått föras till sjukhus. – Det är första morgonhalkan och folk har bråttom till jobb som vanligt, säger Lennart Linderos, stabsbrandmästare Räddningstjänsten Nordvästra Skåne..

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 09:10

Två skottskadade i nordvästra Skåne


Med bara någon timmes mellanrum på måndagskvällen sårades två unga män i skottlossningar i nordvästra Skåne. En 21-årig man misstänks för det första dådet.Strax före klockan nio fördes en skottskadad 26-årig man från stadsdelen Drottninghög i Helsingborg till sjukhus.

BT - 16 sep 14 kl. 09:10

Två skottskadade i nordvästra Skåne

Med bara någon timmes mellanrum på måndagskvällen sårades två unga män i skottlossningar i nordvästra Skåne. En 21-årig man misstänks för det första dådet. Strax före klockan nio fördes en skottskadad 26-årig man från stadsdelen Drottninghög i Helsingborg till sjukhus.

SVT - 23 jun 17 kl. 15:30

Flera bombdåd i västra och nordvästra Pakistan

Två sprängdåd inom loppet av ett par timmar skakar Pakistan. En bomb har detonerat i närheten av polisens högkvarter i staden Quetta, och under eftermiddagen svensk tid ska två sprängningar ha ägt rum i nordvästra Parachinar..

Nyhetskanalen - 05 jun 12 kl. 16:18

Häftiga strider i nordvästra Syrien

Häftiga strider har blossat upp i delstaten Latakia vid kusten i nordvästra Syrien, rapporterar Syrian Observatory for Human Rights. Området har varit förhållandevis förskonat från oroligheter tills regeringsledda styrkor flög in med helikopter i ett flertal städer och drabbade samman med rebeller i vad som beskrivs som de allvarligaste striderna i området sedan upproret inleddes..

Sydsvenskan - 12 jun 12 kl. 06:30

Armén bombarderar stad i nordvästra Syrien

Minst 52 människor dödades i striderna i Syrien under måndagen, uppger Syriska människorätts-observatoriet med säte i London.Staden al-Haffa i nordvästra Syrien, i närheten av Latakia och den turkiska gränsen, uppges under måndagen ha beskjutits från stidshelikoptrar.Regeringstrupperna bombarderar al-Haffa dagligen sedan en vecka för att driva bort Fria syriska arméns trupper som finns i staden.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 12 kl. 13:56

Blöt midsommar väntas i Nordvästra Skåne

Den som vill äta midsommarsillen i det fria får planera en resa österut på fredag, att döma av SMHI:s prognos. ? I Nordvästra Skåne får man vara beredd på att duka inomhus, säger meteorologen Linnea Rehn..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Pence: En ära att vara i Israels huvudstad

USA:s vicepresident Mike Pence och Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har träffats i Jerusalem på måndagen, där den israeliska regeringen har sitt säte. Mike Pence säger att det är en stor ära att befinna sig i "Israels huvudstad, Jerusalem", oc.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Larsson överraskade i mixeddubbel

Johanna Larsson och nederländaren Matwe Middelkoop överraskade och slog ut andraseedade australierna Casey Dellacqua och John Peers i Australian Opens mixeddubbelturnering i tennis. Larsson/Middelkoop vann med setsiffrorna 6–3, 7–6 (7–5) i den andra om.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Utredning om Svegolyckan snart färdig

Utredningen kring den svåra bussolyckan utanför Sveg i fjol är i det närmaste färdig. Fortfarande är det dock oklart om busschauffören kommer att åtalas eller inte, meddelar åklagaren Mikael Bäckström. Nyligen genomfördes det sista förhöret med chaufför.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Konsten att gynna små gynnare

Marika Rasmusson har testat på att vara riskkapitalist i bi-branschen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kanin som räddades från storbrand har släppts tillbaka i det fria

Vildkaninen blev kändis efter att den räddats från lågorna..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kursfall för brittiska spelbolag

De brittiska spelbolagen faller kraftigt på Londonbörsen efter helgens besked att det från politiskt håll ska föreslås en gräns när det gäller spel på spelautomater. Maxinsatsen tros bli två pund, cirka 20 svenska kronor och skulle betyda en avsevärd s.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Skjutningar i Helsingborg 2017–2018

Nedan är ett urval av de skottlossningar som ägde rum förra året..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tomas Ledin till Helsingborg och Malmö i höst

Här är veteranens skånska speldatum..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nödropet från Idlib: "Vi kan inte fly mer"

I skuggan av Afrin fortsätter bomberna att falla över Idlibprovinsen. Omkring hälften av de 2,6 miljoner människor som befinner sig där har redan flytt undan strider på andra håll i Syrien. – Härifrån finns ingenstans att ta vägen, säger Abdulkafi Alham.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Finnkampen till Stockholms stadion igen

Sverige vann både dam- och herrtävlingen i Finnkampen på Stockholms stadion i fjol. Svenska friidrottsförbundets styrelse har beslutat att den klassiska duellen kommer att avgöras på den klassiska arenan även 2019. "Att Finnkampen arrangeras i Stockholm.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.