Barometern > Sport

Saturday, 20 October, 14:46

Barometern - 15 nov 17 kl. 07:55

"Handlar om att få skälig ersättning"De kvinnliga landslagsspelarna i fotboll hotar att bojkotta fotbollsgalan på måndag om inte ett nytt landslagsavtal blir klart. Enligt Aftonbladet får de i dag bara 230 kronor om dagen av Svenska fotbollförbundet. Förhandlingarna har pågått i ett år utan att parterna har lyckats komma överens.(TT).
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Aftonbladet, Svenska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handlarom att , , skälig, ersättning
YLE - 03 mar 14 kl. 17:00

Skälig ersättning för försäkringsbolag eller patient

Fler mänskor dör av fel inom vården än det gör i trafiken, enligt THL institutet för hälsa och välfärd. THL uppskattar att mellan 700-1700 som en följd av vårdfel. Men få har insyn i hur systemet fungerar och frågan är om det är rättvist för patienten.

BT - 12 maj 14 kl. 14:55

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

Barometern - 12 maj 14 kl. 20:05

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar.
De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.
Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

TA - 12 maj 14 kl. 17:29

Tiotusentals fick fel ersättning

Foto: Scanpix
I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket pengar, men många har också fått för lite. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

YLE - 27 jun 14 kl. 13:17

Internerade efter kriget får söka om ersättning

De civilpersoner som internerades efter fortsättningskriget får rätt att ansöka om ersättning för sitt lidande. Det handlar om tyskar och ungrare som internerades, eller fängslades, efter vapnestilleståndet år 1944. Det skedde på Sovjetunionens begäran.

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 12 kl. 06:30

Ersättning ersätter bidrag till unga

Foto: Christine Olsson/SCANPIX
Från och med årsskiftet så ska unga mellan 19 och 24 år i Trelleborg få kommunal ersättning istället för försörjningsstöd. Tanken är att ersättningen ska likna lön istället för bidrag, men om det hela är lagligt är osäkert.
?

BT - 19 feb 13 kl. 11:21

Arbetslösa måste få rätt till ersättning

Varannan öppet arbetslös i Västra Götaland får i dag ingen ersättning från a-kassan, visar nya beräkningar från TCO. Det handlar om 17 372 personer av totalt 35 060 öppet arbetslösa i länet som för sin försörjning är hänvisade till kommunala bidrag, egna besparingar eller hjälp från anhöriga. Det här är väldigt negativt för de enskilde som drabbas och det leder till lägre efterfrågan, vilket påverkar ekonomin som helhet.

YLE - 19 jun 13 kl. 07:17

Ingå vill ha ersättning för tidigare arbeten i Merituulen koulu

Ingå kommun tänker söka ersättning för de arbeten som senast gjordes i Merituulen koulus skolbyggnad och som nu måste göras på nytt. Det berättar kommunens fastighetschef Ilmari Viljanen. Det finns många inblandade i byggnads- och renoveringsarbeten och några av dem har ansvar för att arbetena görs på rätt sätt.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals har fått fel ersättning - i 14 år

Tiotusentals arbetslösa har under 14 år fått felaktiga ersättningar enligt Arbetsförmedlingen. De flesta har fått för mycket, men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

Kristianstadsbladet - 15 jul 13 kl. 09:25

Arbetade övertid utan ersättning i flera år

Två anställda inom den kommunala verksamheten i Östra Göinge har under flera års tid arbetat över utan ersättning. Enligt arbetsgivaren så fanns det ingen övertid. Därför tog de anställda till slut upp ärendet hos facket.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Dubbelt Högby IF i Havslättsmarodören

Högby IF dominerade Havslättsmarodören 2018. Christofer Fogel vann herrklassen och Mimmi Andersson damklassen..

Barometern - 2 timmar sedan

FBC Kalmarsund i älgolycka – matcher ställs in

I helgen skulle FBC Kalmarsunds damer spela mot IBF Linköping och Linköping IBK. Men matcherna ställs in efter att laget råkat ut för en trafikolycka..

Barometern - 4 timmar sedan

”Ponera det värsta, att det blir en hockeyliga där bara utvalda lag får spela”

I måndagskväll spelade jag innebandy i brandstationen. Från början var det mest folk från de bägge tidningarna i staden som spelade tillsammans. Nu är det en helt annan uppsättning av spelare..

Barometern - 8 timmar sedan

IFK Bergas dröm lever: ”Gjort en resa”

IFK Berga har på några månader gått från en klubb i kris till ett lag som har chans att nå sin dröm. När Marcus Mårtenssons moderklubb jagar en historisk kvalplats har den gamle skyttekungen vaknat på allvar. ”Jag känner väldigt starkt för klubben”, säger han..

Barometern - 8 timmar sedan

Rydström om kritiken

Fem omgångar kvar. Nio poäng ner till kvalplats och klart bättre målskillnad än BP. Ändå mycket gnäll.

Barometern - 8 timmar sedan

Tuff hemmapremiär för Cahoot

Efter fyra matcher får Cahoot äntligen spela hemma. – Jag vet inte om det nya upplägget kommer att utveckla dambowlingen, säger coachen Mats Johansson..

Barometern - 8 timmar sedan

Angenäma problem för IFK-tränaren

Förra helgen störde IFK Kalmar guldjagande Piteå. Nu kan man göra det jobbigt för Limhamn Bunkeflo som slåss för nytt kontrakt. – Vi går för tre poäng, säger tränaren Martin Sjöstrand..

Barometern - 8 timmar sedan

Eriksson: ”Det gäller att agera inte reagera”

Kalmar HC har släppt in för mycket mål på slutet. – Det går inte att fega sig till ett bra försvarsspel, säger tränaren Lenny Eriksson..

Barometern - 8 timmar sedan

Stjärnförvärvet debuterar för FBC

Landslagsmeriterade Beverly Smedenäs är redo. Nu debuterar hon för FBC Kalmarsund. – Det är så klart en väldigt duktig målvakt, säger tränaren Rasmus Bernhardsson..

Barometern - 14 timmar sedan

Christian Gustafsson: Han är bäst i OAIK – genom tiderna

Oskarshamns AIK har funnits i snart 100 år. Många har lattjat med lädret i klubbens tjänst. Frågan är om någon gjort det bättre än Filip Jägerbrink.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.