DI > Ekonomi

Monday, 20 November, 23:56

DI - 15 nov 17 kl. 08:00

Bonava köper mark och skapar område med ca 350 bostäder i BotkyrkaBonava har avtalat om förvärv av en fastighet från Stenhus Förvaltning Stockholm. Fastigheten ligger centralt i Tumba i Botkyrka kommun, ett område där Bonava kommer uppföra ca 350 bostäder.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Botkyrka, Stenhus Förvaltning Stockholm, Tumba, Bonava

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonava, köper, markoch , skapar, områdemed ca , 350, bostäder i Botkyrka
DI - 05 maj 17 kl. 08:08

Bonava köper mark i Berlin

Bostadsutvecklaren Bonava köper mark för 490 miljoner kronor i Berlinstadsdelen Mariendorf av markutvecklingsföretaget Hugos Wohngärten..

DI - 15 nov 17 kl. 08:06

Bonava köper mark och planerar 350 bostäder i Botkyrka

Bostadsutvecklaren Bonava har avtalat om förvärv av en fastighet från Stenhus Förvaltning Stockholm. Fastigheten ligger centralt i Tumba i Botkyrka kommun, ett område där Bonava kommer uppföra cirka 350 bostäder. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Willhem köper hyresrätter för 595 miljoner kronor

NCC:s avknoppade bostadsbolag Bonava säljer lägenheter i Karlstad och Linköping. .

DI - 26 okt 17 kl. 11:53

Joachim Hallengren köper 6 000 aktier i Bonava

Bostadsutvecklaren Bonavas vd Joachim Hallengren har idag den 26 oktober köpt 6 000 aktier i bolaget. .

DI - 25 jan 17 kl. 05:00

Detta händer onsdag 25 januari

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Bonava (kl 8.00), Qliro (kl 8.00), Elanders (lunchtid) FIRST NORTH - Diamyd Medical (kl 8.

DI - 26 aug 16 kl. 12:52

Investerare lockas till Berlin

Utländska investerare lockas av de, för att vara en metropol, relativt låga fastighetspriserna som råder i Berlin, en av de regioner Bonava verkar i. Inte minst asiater köper bostäder i den tyska huvudstaden som ett investeringsobjekt med hyfsad avkastning. Det skriver Handelsblatt i ett reportage..

Dagensanalys.se - 31 mar 17 kl. 18:30

SMUF får en ny styrelse och ny profil

SMUF har numera en ny styrelse och en ny profil. Här berättar ordförande Britta Näsman Fjellborg om förändringarna. Under mötet valde valdes Britta Näsman Fjellborg till ordförande.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

AT&T bekräftar att myndigheter vill stoppa samgående med Time Warner

Det amerikanska justitiedepartementet stämmer telekombolaget AT&T i ett försök att stoppa bolagets samgående med mediebolaget Time Warner..

DI - 1 timme sedan

Stjärnorna slår mynt av sina livshistorier

Att berätta sin livshistoria från teaterscenen har blivit en trend. Timbuktu, Plura och Martin Stenmarck är några som står på scenen i höst. Och i New York framträder ingen mindre än Bruce Springsteen på en liten teater på Broadway med fem föreställningar i veckan ända fram till februari..

DI - 1 timme sedan

Sverige backar på rankinglista över kompetens

Sverige faller till nionde plats i schweiziska handelshögskolan IMD:s årliga rankning av cirka 60 länders förmåga att utveckla, locka till sig och behålla kompetens som är viktig för företagen..

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Mediebolagsaffär i fokus

USA-börserna visade upp stigande kurser på måndagen, även om uppgångarna var relativt försiktiga på många håll. Det storbolagsdominerade Dow Jones industriindex gick relativt starkt medan andra index parkerade närmare nollan för dagen..

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Halvledartillverkare vinnare

Börsveckan på Wall Street fick en positiv start. Men det var tunt med börspåverkande nyheter och handeln var relativt stillsam..

DI - 1 timme sedan

Miljardinjektion i smarta städer

I takt med att människor får fler digitala verktyg måste städerna planeras om. Det säger Olga Kordas som med 1 miljard kronor på fickan leder Sveriges största projekt för att skapa smarta och hållbara städer..

DI - 2 timmar sedan

Myndighet försöker blockera AT&T:s köp av Time Warner

Det amerikanska justitiedepartementet kommer att söka blockera AT&T:s köp av Time Warner. Det uppger en källa med insyn i ärendet, enligt Bloomberg News..

DI - 2 timmar sedan

Dyr nota för Circle K efter avdragsmiss

Drivmedelsbolaget Circle K åker på en mångmiljonnota från Skatteverket. Anledningen är att bolaget inte rapporterat in den del av drivmedlet HVO som inte framställs av biomassa..

DI - 2 timmar sedan

Angela Merkel: Hellre nyval än minoritetsregering

Tysklands förbundskansler ser ut att ha svängt i frågan om att hålla ett nyval. På måndagskvällen säger hon till tyska medier att det är bättre att låta tyskarna gå till valurnorna igen än att bilda en minoritetsregering..

DI - 2 timmar sedan

Säkra handväskan med ett portabelt larm

Oron för stulna väskor, barnvagnar och andra ägodelar fick Elin Elkehag att utforma en affärsidé. Nu finns hennes portabla rörelse-alarm i 53 länder, och i veckan tog teleoperatörsjätten AT&T in produkten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.