DI > Ekonomi

Monday, 17 December, 16:08

DI - 15 nov 17 kl. 08:00

Ahlsell förvärvar arbetsskyddsgrossist i VärmlandAhlsell Sverige AB har tecknat avtal om att förvärva rörelsen i Gehås AB med en årlig omsättning om cirka 15 MSEK. Gehås säljer yrkeskläder, profilprodukter, pappers- och kontorsvaror i Värmland och har två butiker; en i Arvika och en i Årjäng. I butikerna säljs i huvudsak välkända märkesvaror inom arbetsskydd och profilkläder..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Värmland, Sverige AB, Gehås AB, MSEK, Arvika, Årjäng

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ahlsell, förvärvar, arbetsskyddsgrossisti , Värmland
DI - 15 nov 17 kl. 08:08

Ahlsell köper bolag i Värmland

Ahlsell köper rörelsen i värmländska Gehås AB, som betecknas som en arbetsskyddsgrossist och säljer yrkeskläder i två butiker i värmländska Arvika och Årjäng. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Kommunerna som får höjd kommunalskatt 2019

I sju kommuner sänks den totala kommunalskatten nästa år, samtidigt som skatten höjs i hela 53 kommuner, visar färska siffror statistik från SCB. I kommunen med lägst skatt får invånarna tusenlappar mer i plånboken jämfört med kommunen med högst skatt. .

DI - 5 minuter sedan

USA: Sämsta stämningsläget bland bostadsbyggare på 3,5 år

Stämningsläget bland amerikanska husbyggare sjönk i december jämfört med månaden före. Noteringen är den lägsta sedan maj 2015, rapporterar CNCB..

DI - 5 minuter sedan

Swedencares vd har köpt aktier för närmare en halv miljon

Håkan Lagerberg, som är vd i First North-bolaget Swedencare, har den 17 december köpt 10.000 aktier i bolaget för totalt 471.400 kronor.

DI - 15 minuter sedan

Trump vevar mot Fed igen – varnar för fler räntehöjningar

I veckan väntas den amerikanska centralbanken Federal Reserve leverera en sista räntehöjning för året. Men president Donald Trump är inte nöjd och har en än gång tagit till Twitter för att kritisera centralbanken..

DI - 15 minuter sedan

Wall Street faller i öppningen – Dow Jones och S&P 500 i korrektion

New York-börserna öppnade skarpt nedåt på måndagen, i linje med Europa. Dow Jones och S&P 500 sjunker 1,1 procent – djupare in i ”correction territory”, alltså ned över 10 procent sedan senaste kulmen..

DI - 15 minuter sedan

Braincool får order värd 0,4 miljoner från Kanada

Medicinteknikbolaget Braincool har enligt ett pressmeddelande erhållit ytterligare en order för Cooral System. .

DI - 1 timme sedan

Förbud – rätt väg att stoppa tiggeriet

LEDARE. Det finns ingenting humanitärt med att tillåta tiggeri. Därför är det bra att frågan om kommunernas rätt att förbjuda eller reglera tiggeri nu avgjorts i Högsta förvaltningsdomstolen (HFD).

DI - 45 minuter sedan

Danske Bank och DNB investerar i fintechbolag

Danske Bank ökar sitt ägande, och DNB blir delägare, i det danska fintechbolaget Spiir. .

DI - 1 timme sedan

Teknisk analys: Säljarna går för knock – dumpa storbanken

Börsen är svag och investerarna deppar, visar Investtechs tekniska analys. Analysfirman tittar närmare på aktierna där säljarna är allra mest aggressiva – och hittar en av storbankerna, som du bör sälja direkt. I ett av börsens investmentbolag är läget det motsatta, och då är det läge att trycka på köpknappen..

DI - 1 timme sedan

Wall Street väntas inleda på minus

New York-börserna väntas börja veckan med små indexrörelser men med en negativ tendens, att döma av terminerna före öppning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.